icon

Páčia sa vám takéto šaty?

30. jan 2023

čo si myslíte o tom, keby má nevesta na svadbe čierne šaty?
A to kompletne alebo také bieločierne 🙂
mám takú predstavu, že by som si dala na svadbu ušiť také

Páčia sa vám takéto šaty?Páčia sa vám takéto šaty?Páčia sa vám takéto šaty?Páčia sa vám takéto šaty?
mariaveronikag
30. jan 2023

rozumiem, strih je super, možno by som ešte pripustila tie tretie, kde je aspoň sukňa biela, alebo dala ušiť biele ako sú tie tvoje prvé. 🙂 Ale to je len môj názor, mám v hlave, že nevesta je biela, tak preto. Inak sú šaty krásne a je to Tvoja svadba 🙂

autor
30. jan 2023

ja sa rozhodujem medzi tými bieločiernymi a posledné :D

sticker
melanta
30. jan 2023

Tie druhé sú úplne mega podľa mňa.

beatinka
30. jan 2023

Za mňa tretie úplne dokonalé! Aj ja som také chcela, ale som “posero” 🤪

tyrkysova_kobyla
30. jan 2023

Tretie su najkrajsie, ale mne sa velmi pacia aj prve

oblecenie99
30. jan 2023

Ja by som si asi povedala, že nevesta má momentálne také obdobie (fičí napr. ten seriál Wednesday), čiže ako úlet fajn, aj keď to tak nemusí byť, ale prvé by som si spomenula.presne na toto 🙂 Kľudne si ich daj, ak sa ti páčia. Ale keď už názor k šatám, tak všetky sú pekné, len mne sa zdá, že: 1. sú na mňa naozaj také gotickowednesdayskotwilightovske, 2. prídu mi dosť neaktuálne, takéto niečo ficalo dosť na stuzkovych okolo rokov 2006 plus mínus, ten preliv svetlej a tmavej, 3. Tak tieto sú TOP, 4. krásne, ale ničím speci, takto vyzerá 90 percent svadobných šiat v bielom prevedení. Čiže za mňa číslo 3.

autor
30. jan 2023

@oblecenie99 ta 3 je pre mňa 1. miesto

mariaveronikag
30. jan 2023

tretie teda, tie sú krásne a nie sú celé čierne 🙂

taminka1986
30. jan 2023

Ked uz nie biele tak nejake ine ok,ale cierna na svadbu sa mi nehodi na nevestu

strasko
30. jan 2023

Ešte som chcela, že videla som nevestu v celočiernych šatách a vyzeralo to tak luxusne, že dovi! Za mňa určite do toho ♥

mpg
30. jan 2023

@tyrkysova_kobyla Na svadbe je to podobne, biele šaty predstavuje nevinnosť, čistotu.

syslik81
30. jan 2023

kedysi v 18 storoci sa cierne saty obliekali na svadbu bezne .. biele su pre poctive nevesty na prvu svadbu - uprimne? ktore z vas boli poctive do svadby 😀 videla som nevestu v krasnych modrych i cervenych satch .. cierna je tiez pekna ak sa nevesta citi dobre a je stastna-je to jej den a nie babiek z dediny,kt budu mat o com chatovat na ulici

autor
30. jan 2023

@syslik81 ale ked mám pravdu povedať aj toto sa mi páči :D

syslik81
30. jan 2023

sadni si s buducim muzom a dohodni sa s nim na farbach a nie s nami .. nam je jedno co si oblecies a ani pozehnanie od nas nepotrebujes 😉

tyrkysova_kobyla
30. jan 2023

@mpg ano, predstavuju, ale nie vzdy to tak bolo. Niekedy padne vhod aj osviezenie v podobe inych farieb. A tradicie sa mozu menit 🙂
@syslik81ja si pamatam, ked som bola mala, ako sa tety v dedine pohorsovali, ked mala mat zena 2.x svadbu (bola rozvedena), ze si oblieka biele saty, ze sa to uz nehodi, lebo nie je poctiva 😀

saxana000
30. jan 2023

3 a 4 sa mi pacia.ale nezabudni ze aj svadba musi byt v tom pripade v trosku gotickom style.k ruzovy muffinkom a balonikom sa to moc hodit nebude.

autor
30. jan 2023

@saxana000 ja na ružovú našťastie nie som😎

autor
30. jan 2023

@syslik81 on to vie :D je rovnaký ako ja v tomto :D

cecilia29
30. jan 2023

Biele si môžeš obliecť len raz. V čiernych môžeš vyniknúť každý rok na plese

simca06022011
30. jan 2023

Tretie mozu byt, ostatne su krasne, ale na svadbu velmi nie.. predsa v nasich koncinach cierna je pohrebna a nie svadobna :D cize cisto cierne by som si urcite nebrala aj ked inokedy nosim ciernu takmer stale

sono2
30. jan 2023

Ako také sú pekné, ale na žiadnu udalosť by som si ich nedala. Mne práve vadia tie farby

lienka.7
30. jan 2023

Čisto čierne šaty na svadbu??? Asi som staromodna, ale za mna fakt nie. Ak nie si emo...
Mozes sa pokojne odlíšiť inými farbami, kráľovská modra napr., kamoska mala tyrkysové s bielym (ako sú tie 3 cierno - biele) a celu svadbu tak ladenu. Ale ak.sa to tebe paci, a aj tvoj nastávajúci je s tym ok, prečo nie?

autor
30. jan 2023

@cecilia29 biele som mala na kamarátkinej svadbe :D :D ale neboli rozhodne honosné :D a vedela o tom a nič jej nevadilo

marisoul17
30. jan 2023

Dnes je tak veľa možností, takže aj v bielych sa dá vyniknúť. Ja som celkom tradičný typ, ale tie tretie by som si kľudne dala, za mňa sú na svadbu úplne super.

autor
30. jan 2023

@lienka.7 aňoo, na čiernej sa mi vidí, že viac vynikne čipka

sticker
mladena
30. jan 2023

Celkom sa mi páčia, ja som mala zamladi takú predstavu že budem mať niečo podobné na svojej svadba, hrala som sa vtedy na ťažkú gotičku 😀 ale na to podľa mňa treba mať aj celkovo taký dramatickejší výzor a celkovo prostredie , viac by ma ohromilo niečo ako mala Dita s Mansonom oni boli tie typy 🙂 také modré alebo tak...:
https://www.weddingetc.co.za/marilyn-manson-and...

autor
30. jan 2023

@mladena akože k ním sa ot hodí :D

a niekto mal dotaz na ,,emo" tak nie nie som ,,emo" :D

dkethe
30. jan 2023

@iwesska si trafila! prave kvoli Wednesday osialu si myslim, ze ciernych svadobnych bude ako maku najblizsich par sezon 😂 a nielen svadobnych. Vsade.

zlatovlaska123
30. jan 2023

Keď sa pýtaš na názor, tak teda pre nevestu úplne nevhodné - aspoň podľa mňa.

mnamko
30. jan 2023

Na svadbu nie,skôr na ples