Páčia sa vám takéto šaty?
čo si myslíte o tom, keby má nevesta na svadbe čierne šaty?
A to kompletne alebo také bieločierne 🙂
mám takú predstavu, že by som si dala na svadbu ušiť také

Za mňa tie predposledné, je to tvoj veľký deň, takže je to na tebe a nás do toho prd co si oblečie, keď sa ti páčia čierne, tak si daj čierne, ja som mala biele, ale bolo to moje rozhodnutie... Inak raz som videla nevestu v krvavo červených šatách, neskutočne krásna bola
@mamusa123456789 každý podľa seba aby bol spokojný 🙂
Prepáč autorka, ale ešte musím niečo dodať, na čo som si teraz spomenula, ako som si ešte raz prezerala tie fotky šiat... Pred pár rokmi, bolo to tesne pred svadbou mojej sestry bola u nich taká výstava Sisi šiat a medzi tými šatami boli aj jedni smútočné čierne (Sisi bola známa okrem iného aj tým, že po smrti svojho jediného syna nosila už len čiernu). No a moju sestru prehovorili, keďže sa naozaj trochu podobá na Sisi, či by sa nezucastnila tej výstavy a v rámci prehliadky by odprezentovala prave tie čierne šaty. No a na konci, keď sme sa s ňou ešte fotili, sťuchol náš otec môjho budúceho švagra do ramena a povedal mu: počúvaj, ale že z nej raz bude pekná vdova, nie? 😅 Fakt mi tie šaty trošku pripomínajú smútok, je to asi prirodzene, keďže u nás je zaužívané, že čierna farba rovná sa smútočná farba. Zboznujem tzv. malú čiernu, ale toľko čiernej by už bolo aj na mňa veľa aj na obyčajný ples. A to som tiež nemala biele ani smotanové svadobné šaty.. ale chod do toho, ak sa ti to páči, tvoj deň, tvoje peniaze.
@oblecenie99 ale zaujímavý príbeh

@kepassa krásneee

Rozhodni sa podla seba a podla toho, ci sa Ti hodi cierna celkovo a nebudes v nej posobit mdlo. Lebo to je presne moj pripad,ze sa vyhybam ciernej pri tvari, lebo mi zvyraznuje sivasty podton.
Za mna maximalne tie tretie, ostatne nie
Kludne by som si dala aj tie prve, podla mna su vsetky nadherne.A aby som dodrzala trosku konvencie, pocas obradu by som ich prekryla dlhym bohatym bielym zavojom
No ja si poziciam vyjadrenie od manzela: Ak mas vypln siat, ako na obrazkoch- tak si kludne mozes dat aj oranzove a budes "cool". V pripade, ze si ale povedzme len bezna Zena, tak to moze vypalit rozne a aj blbo.
Všetky sú krásne. Podľa môjho názoru, nech sú každý dá, čo chce, v čom sa cíti fajn. Prečo byť ovca?
Ja mám rada originalitu a nápad.
@kepassa Ako Scarlett O'Hara
Ja som mala vysnívané šaty snehovobiele. Iné som nechcela. Raz som bola na svadbe a nevesta prišla v ružových šatách. Prišlo mi to divné. Vôbec mi nepripadala ako nevesta. Ale bola to jej svadba a hlavne, že bola ona šťastná. Čierne šaty však nie. Vedela by som si predstaviť bledo modré, bledo zelené, zlaté, strieborné aj tie ružové ale určite nie čierne.
Ak ti prídu biele fádne a nedáš si ich, tak načo sa pýtaš? Všetky sú krásne, ale na nejakú inú spoločenskú udalosť, nie ako svadobné....Tak to dopadne, ak niekto chce nasilu vynikať vo všetkom...
Saty ako taka su pekne. Ale na svadbe nebudu zas tak vynikat ako si myslis. Tie biele “fadne” viac kričia. Cierna nie je len smutocna
Ale aj bezna farba. Mozes nosit hocikedy je menej narocna. Biela je odvaha a luxus Lebo je to velmi pominutelna farba ( dlho biela nebude) Neviem kde bude ta svadba no v indoor ta cierna bude zanikat. ( si uvedom ze na fotkach su riadne osvetlene a to nebudes mat ako pri photoshoot ) A dost pochybujem ze kamoska je taka sikovna ze to bude vediet tak dobre napodobnit, ale tak Drzim palce, Ono zas nie je to nic nove ani originalne nebudes prva ani posledna. Ale daky hmm 🤔 efekt to bude mat. Hlavne je co sa paci tebe a tvojmu buducemu muzovi, Lebo je to vasa svadba vase sny tuzby vas den. Mne by sa tie cierne pacili Keby bola svadba vo viktorianskom style niekde na anglickej plazi pri utesoch divoke vlny modra obloha jemne mrholenie. 🤣ked uz dramatickost tak poriadne. ( idealne len sobasiaci a svedkovia) ale tak kazdy mà inu fantaziu. Hlavne nech ste spolu stastni na satach az tak nezalezi .😉
Krasne su tie saty ale na svadbu by som si cierne nedala. Najviac sa mi pacia tie prve
šaty sú krásne ale ako nevesta by som si ich nedala. Pripadajú mi nevhodné. Ak chceš niečo netradičné, radšej by som ešte hľadala.
prezrela som si všetky šaty, niektoré sú pekné ale ak máš byť nevesta, nemajú ten šmrnc že wau
Tie tretie na plazi su naaadherne 😍
@rebeka7501 Tak zase až tak do extrému by som nehnala, že ak má niekto na vlastnej svadbe biele šaty, tak je ovca...
@rebeka7501 Slovo ovca maju radi dezolati....Originalita a napad je fajn, klasika je tiez ok. Potom existuje nieco ako slusnost a tolerancia.
@andreatytler Velmi pekne tieto elfske, a ta elfska korunka, na ktoru dala zakladatelka link sa k nim hodi ovela lepsie ako s tym ostatnym satam
@andreatytler 😻mam jedny elfske co by som si mohla dat ušiť
Ja som uz nevestu v ciernom videla ..chcela tak,mala tak....myslim ze kazdy nech si robi po svojom....tie tretie su krasne....

@cicinkova ❤