Packeta - zlé skúsenosti
Mate niekto skusenost ze vam balik ani po tyzdni nedosiel ? Cakam na nho uz od utorka minuleho tyzdna... prisla mi sms ze musia moj balik presmerovat na ine vydajne miesto a od vtedy sa z depa ani nepohol, na hovor neodpovedaju, na email neodpisuju na fb nereaguju!
@beausa ahoj, zazrak. Po tyzdni od podania reklamacii, stym, ze mi aj apke vymazali dorucenie balika mi zrazu balik bol doruceny do z-boxu. Jasne, ze som ho nevedela otvorit kedze ... Ale ok volala som na tu ich linku a presmerovali sme cislo na manzela. Kde bol balicek tie 3 tyzdne, neviem.
@jt261 ja mam s packetou dobre skúsenosti.vsetko vždy prišlo ako malo
Bola som.informovaná o doručení aj mailom aj sms správou
@luciasveckova to som mala skôr aj ja,ale za posledné kurierske excesy a ten ich box.... není nad alzu, šup šup....tu na prvý krát úplne maturita 😂😂
Mám problém, vôbec nekomunikujú, týždeň prešiel a balík nikde…
@dada13288 Ahoj,prosím,ako si dopadla? Ja čakám na balík od 6.12. Najprv mi ho dali do Z-boxu,ale odtiaľ nešiel vybrať,tak som volala na infolinku a pani mi ho presmerovala na najbližšie výdajne miesto. Odvtedy uplynulo týždeň,nikto balík v Z-boxe nevyzdvihol,tak som volala opäť na infolinku,stále tie isté naučené frázy. Mám pocit,že im je úplne jedno,že človek čaká na svoj balík a oni ho za týždeň nevedia vybrať a preposlat na iné miesto. Obávam sa,že sa balíka už ani nedočkám a zvažujem tiež reklamáciu.
@mers111 urcite je potrebna reklamacia, da sa podat cez ich stranku a dopisat par slov o tom, ze sa jedna o balik s vyssou sumou. Ja som sa k baliku dopatrala po 3 tyzdnoch a za 3 tyzdne bol v boxe. Aj v apke mi zrusili balik lebo nevedeli kde je. Ked som udala balik v minimalnej hodnote 100 € tak sa zrazu nasiel.
@dada13288 tak to ste dobre dopadli, ja keď som tam volala vtedy tak aj tie ich ,,dievčatá na telefóne,, nula bodov, výhovorky a že sa mi nemohol dovolať a bla bla bla.....
Raz som mala aj s dpd zavedené kvôli balíku rozbitemu a tam pohoda
@petronella22 nic neporadim len bombardovat, manzel je taka huba plna on sa rad vykecava, on tam volal aj 2x za den. Plus sme napisali reklamaciu, plus som im pisala email na zakaznicku zonu ... Vellla bombardovania. Este aj predavajuca telefonovala, lebo slo o vyse 100 € fusak. Cize ked mi napisali, ze sa balik stratil som skoro z koze vyletela. Popritom mi kurier povedal osobne v depe, ze balik urcite siel do z -boxu. A hla nasiel sa .. este co sa mi nepacilo ohodnotenie balika na 15 €, neviem ako prisli k tejto cene ale tam sme sa ozvali i ja i predavajuca, ze halo preplatit vyse 100 € je potrebne.
Manzelovi uz dva tyzdne presuvaju balik, co je nonsens, dnes tam volal, tak konecne zajtra ma byt balik na vydajnom mieste. Neprehanam! Dva tyzdne! Moja skusenost je este horsia, mne stratili balik, ktory sa nasiel az v internetovom obchode v Prahe, odkial ho ten internetovy obchod na vlastne naklady odoslal spravnemu adresatovi, ospravedlnenia som sa z ich strany nedockala, zasielkovnu naozaj neodporucam
Prve zasielky ok a posledne tiez problemy, ze kvoli ich nespravnym zavozom presmeruvavaju zasielky na pobocky, ktorych otvaracie hodiny su velmi slabe.
Neviem si predstavit, ze keby v robote spravime na velkom pocte klientov chybu, tak ze to uzavrieme tak, ze ved zakaznik sa prisposobi. Standard je chybu napravit a nie poslat info o presmerovani, kedze vacsina ich presmerovani je z titulu, ze ich sofer to zle zaviezol.
Ja tiež packetu po mojej skusenosti neodorucam. Ako, ked nie je problem, tak je to fajn, ale ak nastanu problemy, dopracovat sa k niecomu katastrofa. Balik som si nevedela vyzdvihnut zo Zboxu, hlasilo mi nejaku chybu. Ked som ho dala presmerovat, zistujem, ze ani po 5 dnoch ho nikto z povodneho boxu nevzal a ked volam na infolinku stale to iste, pockajte posurime to. Stojim pred boxom a nemozem sa dostat k zasielke🤣
Je to najhoršia prepravná spoločnosť, s akou som sa doteraz stretla. Balík mi nebol doručený,lebo "vaša adresa sa nenachádza v našom systéme" 🤦.....pýtam sa,ako je možné,že ostatné prepravné spoločnosti s mojou adresou nemajú žiadnu problém a aj podľa PSČ je adresa hneď dohladatelna ??? 🤦...komunikácia = 0 bodov
Ahojte...neviete mi niekto poradiť? mal mi prísť balíček z packety do z boxu...bol odoslaný v nedeľu a mal prísť v utorok,je streda a nikde nič...volala som tam a že mi ma prísť dnes...lenže je 9:53 a nic nechodí len ze je niekde na depe
treba len vedieť ako posielať a prijímať zásielky a žiadny problém nebudete mať.....
Pripájam sa so zlou skúsenosťou. Najprv mi ho doručili na druhý koniec Slovenska do Z-boxu ktorý som si ja ani náhodou nezvolila, ale to vraj odosielateľ. Musela som počkať dva dni kym si tam poleží a až tak sa dal presmerovať na moju adresu. Tri dni cestoval z Bratislavy do Košíc a tam leží už vyše týždňa. Už milion krat som volala do tej packety a čakala 20 minút na linke. Za každým že už bude doručený dnes, už bude doručený zajtra a to isté dookola. A stále ho nemám.
Hodnota balíka 50€, odosielateľ ho dal dl Zboxu a stamaď sa záhadne stratil 😂 v appke mi mesiac písalo, že je v ZBoxe v meste odosielateľa. Zákaznicky servis neochotný, vraj niekto ten balík vybral, ale kto? Reklamácia...vrátili 15€, čo je maximum...čiže ja nemám ani tovar v hodnote 50€ (poštovné 3.30€) a mám naspäť len 15€. A z ich strany je vec vyriešená.
ako tak ja by som si mala zaklopať, že som s nimi ešte nič zlého teda nezažila a to packetu, ale aj samotný z-box využívam často
pridavam sa so zlou skusenostou s Packetou, pokial nie je ziadny problem, je super, no ked napr. potrebujete balicek presmerovat, koniec. navyse, ked tam teraz maju ten automat Peter a on vas prepne na nespravneho operatora....., jedno presmerovanie som riesila piatimi telefonatmi, ale zjavne nevyriesila ked kurier to niesol dvakrat na povodnu adresu (na kuriera nemozem povedat jedno zle slovo, mily, ustretovy, nastestie situaciu som vyriesila s nim), co dodat, automat vypnut, dat tam ludi, co tomu rozumeju a ak ich clovek o nieco poziada aj to spravia, lebo hadam od toho ich platia.
Dobrý deň, máte prosím niekto skúsenosť s Packetou, že vám do Z-Boxu dali zlú zásielku? Včera som si cez aplikáciu vyzdvihla a doma som zistila, že na balíku je úplne iné meno. Samozrejme aj odosielateľ. Do Packety som už volať nemohla, majú len do 18:00. Písala som mail. Toto som ešte nevidela ani nepočula. Ako sa to vôbec môže stať? To čo bol ten kuriér mimo? V živote už Z- Box nepoužijem! Som zvedavá, čo je s mojou zásielkou.😕
@olinka32 toto sa mi stalo uz aj s inou spolocnostou. Stane sa pri kazdej jednej spolocnosti. Neexistuje neomylna prepravna spolocnost.
Prišla vám potom tá vaša? Nedali ju niekomu inému?
Recenzie sú rôzne, avšak moja vlastná skúsenosť so sprostredkovateĺom zásielok PACKETOU je negatívna, hoci chápem, že niekedy to nie je spoločnosťou, ale zlyhaním ĺudského faktora. V rovnakom období som si objednala rôzny tovar s dodaním od rôznych prepravcov. Komunikácia zo strany kuriérov GLS ako aj Slovenskej pošty prebiehla bezproblémovo, buď bol tovar doručený alebo sme navzájom našli spôsob predania zásielky. Kuriér z PACKETY ako status zásielky radšej 3 krát za sebou napísal zákazník nedostupný.
@jt261
Ja som mal zlú skúsenosť takú,že mi presmerovali balík na najbližšie odberné miesto. Lenže najbližšie to bolo podľa mapy vzdušnou čiarou,v skutočnosti som to mal autom okolo cca 45km tam a 45 naspäť. Upozornil som ich na to emailom,lenže samozrejme sa mi ozvali až na konci zákonnej lehoty. Tak už odvtedy to robím tak,že jednoducho balík nepreberiem,nakoľko sú ďalšie tri bližšie odberné miesta(ktoré som im napísal do emailu) kam mi to môžu poslať.