Palec dolu na koníku
Trochu mi chyba pri temach, prispevkoch a komentaroch palec dole. 👎
Vzdy sa da pouzit len palec hore a ked sa mi nieco nepaci musim to komentovat, len nie vzdy ma clovek cas a chut sa v diskusiach zamotavat, aj ked by rad nieco ohodnotil negativne.
mne chyba grcajuci emoji, lebo nic lepsie nevyjadri moj nazor k niektorym komentarom
Ak mas iny nazor, tak ho vzdy mozes napisat. Ale iba "tupo" bez komentara davat negativne hodnotenia vie kazdy hater, ked ma niekto zly den. Takto ta to nuti aj napisat dovod, preco s niecim nesuhlasis. A na to, napisat a zdovodnit nazor argumentami, je vela haterov prilis pohodlnych.
Dalsi dovod je, vela ludi sa tu pride vyzalovat s problemami, su na tom zle psychicky aj bez dislikes. A teraz im tu zacnu ludia hromadne hadzat negativne hodnotenia, lebo sa chytia zle vyjadrenej vety. To im na psychike tiez moc neprida. Je to dobre, ako to je. Skor je otazka, preco potrebuju ludia hodnotit niekoho negativne, ked kazdeho tesi skor pochvala a pozitivne vyjadrenie.
Ja si myslim, ze v ramci objektivity a ferovosti to nie je zly napad. Proste nepaci sa mi nazor, dam palec dole, ak mam k tomu cas ho odovodnit napisem aj komentar...to iste aj s palcom dole...
Ak sem niekto pride s problemami je mu snad jasne ze ide na verejne forum...takze reakcie budu tak ako pozitivne, tak aj negativne nie?
Ak sa ti nepáči názor, prečo máš pocit, že to ten druhý potrebuje vedieť? Riešením je predsa aj ignorovať ho, nie? Keď sa ti niečo nepáči tak nie, naozaj to nemusíš komentovať... a bude po probléme so zamotávaním sa 😉
Myslím, že slusnejsie je ten názor napísať, ako dát len palec dole..
Lenže reakciou palcom dole nikdy nič na fóre nevyriešiš. Človek nevie tvoj dôvod nesúhlasu a ani žiadnym spôsobom mu nepomôžeš týmto sa pozrieť na vec inak..🙂
Ak niekto uverejni nieco verejne predpokladam, ze chce pocut rozlicne nazory, aby si to zresersoval? Ak chce pocut len pozitivne nazory, tak nech kontaktuje kamosku u ktorej ma 100% istotu, ze jej pritaka...
Naco potom tahat veci na internet? Ci? 😉😉
Palce dole su uplne vsade. Pocnuc dennikmy az cez socialne media.
A plus nevidim vyznam len palca hore. Dajme prec palce uplne a nech je len moznost komentarov...mne to pride logicke...
tak potom môžeš smelo využiť toto: https://www.modrykonik.sk/faq/ahoj-vita-ta-odkazovac-modreho-konika/ 🙂
Tak si zaloz svoje forum a na nom mozes hejtovat, kolko chces. Tu su pravidla, ake su. Dnes je vsade kopec cyber sikany, treba jej este viac? Je dost for, kde mozes vyjadrit negativne nazory. A hlavne ze si anonymna, ani si len nenapisala pod svojim nickom. Hanbis sa zan? 😂
@mandala77 aj ty môžeš napísať odkaz Koníku, možno sa tým bude niekto zaoberať, neviem... https://www.modrykonik.sk/faq/ahoj-vita-ta-odkazovac-modreho-konika/ 🙂
A ešte by som teda dodala - že ani ten lajk dať nemusíš. Nikde nie je napísané, že na príspevky je nutné dávať lajky alebo dislajky. Ak sa mi niečo naozaj páči, dám lajk. Ale nemusím, stále sa mi to ale páči. No a ak sa mi niečo nepáči - idem ďalej.
@liljana To ci som otazku uverejnila ako anonym vobec nemeni nic na veci, ze ma zaujima ako to vidia ostatne prispievatelky. Kazdy si tu zverejnuje nazory/otazky, tak ako uzna za vhodne a ty na tom nic nezmenis (aj ked sem pridas 19 negativnych prispevkov, ver timu, ze 1 by mi stacil aby som pochopila tvoj postoj).
Pravdepodobne by to zabilo forum vo forme, v akom je dnes. Prispievalo by sa tu uz len s "peknymi", ale v realnom zivote nepouzitelnymi nazormi.
Naco potrebujes palec dole, ked ani vlastnu temu nezalozis pod nickom, ale iba anonymne? 🤷
Byt majitelom stranky, neriskujem zalobu a financny krach projektu, ked niekomu psychicky labilnemu tu niekto "nalozi" negativnymi hodnoteniami a predavkuje sa praskami. Cize este raz. Vraz svoje peniaze a riskuj ich na svojom projekte, kde umoznis vstup hejterom. 🙂
Priklad. Pravda.sk straca uz roky citatelov kvoli nekontrolovanym diskusiam hejterov a trollov, z ktorym nema ziaden financny prijem.
@martinkatinka Vysvetlene v pripevkoch vyssie...staci si precitat.
Je to teda podstatny rozdiel. A je to len vyhovorka.
Chápem disproporciu, že páčik tu je, ale nepáčik nie. Je to len základné vyjadrenie.
Potom sa tu hemžia negatívne emotikony, typu plač, grcat, búchať sa po hlave, vrrrr, alebo 🤣😜😭😱😡🤬🤯🥵💩👏👎👍🙏👌
Takže vyjadriť sa dá, len niekedy keď klikneme 👍mohli by sme aj 👎
@liljana Negativne hodnotenia sa tak ci tak objavia v komentaroch.
Ale napriklad ak na nejaky prispevok niekto reaguje komentarom tak ze to tu psychicky labilnu osobu (autorku prispevku - ktora nerozumne ide sem s kozou na trh) moze polozit a ja s tym nesuhlasim, tak preco neoznacit ten komentar palcom dole? To napr. moze tej psych labilnej osobe (autorke prispevku) pomoct, ze komentar je negativne ohodnoteny a prave ju povzbudit...chapes? Je to trocku komplikovanejsie, viem 🙂
Ak sa ti niečo nepáči, tak treba rolovať ďalej. Ja to tak robím a zatiaľ mi taka prkotina neprišla na um. 🤔 Či je rozumnejšie robiť si zle s dislike a grcajucimi smajlíkmi? 🤔
Dalsia vec. Kazda zmena portalu nieco stoji. Kto robis trosku s IT vie, ze uzivatelia v systeme chcu toto, tamto, hento. Ked im pride faktura za 10 tis eur, tak zistia, ze to vlastne ani moc nepotrebovali. 😂 Tak kto chce, nech sa posklada po 100 eur a posle na mk so ziadostou.
Ked ludia pri niecom zacnu dodatocne vymyslat sprostosti, staci spomenut ucet za realizaciu a vybavene. 🙂
@rusalinka Môžem dotaz? Podľa čoho rozhodujete o zmazani cwleho príspevku? Často sú nevhodne prispevky, vobec ich neriesite, pripadne maximalne zmazete ten jeden koment. Na zaklade čoho sa rozhodujete zmazať celu duskusiu, v ktorej nezasneli žiadne vulgarne vyrazu, urážky?Ako sa môže autor diskusie branit?
@abbey1 Ja osobne, keď som ešte adminovala, som sa rozhodovala podľa komentárov. Ak sa zvrhli, boli urážlivé a vulgárne, zmazala som celú diskusiu (najprv je ale stále snaha to nejako ukočírovať, buď napísaním nejakého vyjadrenia, upozornenia autora, nech si to trochu dá do poriadku) a autorovi napísala vysvetlenie, že to nie je jeho prvotným príspevkom, ale komentármi v nich.
Niekedy bol už samotný prvý príspevok do neba volajúca blbosť, to išlo dole hneď.
Ak išlo o nejakú kontroverznú tému, ale príspevky boli v poriadku, alebo napríklad to bola téma a príspevky, s ktorými som ja nesúhlasila (lebo mám iný názor), ponechala som to a nikdy som také niečo nezmazala (alebo lepšie povedané - nespomínam si na to, aby som to teraz netvrdila na 100%, za tie roky sa neviem rozpamätať na všetko).
V prípade, ak by mal autor so zmazaním problém, vždy môže napísať na Opýtaj sa nás a odpoveď určite dostane.
Ono, ja chápem, že mnohé zmazania pôsobia neobjektívne, ale naozaj je tu snaha čo najlepšie a najobjektívnejšie zhodnotiť dané príspevky a až potom zasiahnuť.

V dnešnej dobe nemôžeš kritizovať 😂 Ved už aj na YouTube zrušili 👎🏽