icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

serpentino
22. júl 2014

Mojho byvaleho mamka,musela vsade vlacit kus kamena zo sebou,skor taky mensi balvan a flasu vody.....nakolko byvaly cikal zasadne len na ten kamen..ked bol v kociku a vypytal sa cikat,jeho mama ho dala dolu,sklonila sa,vybrala balvan spod kocika,milostivy si ulavil,obliala vodou a isli dalej..ked musela ist s nim autobusom alebo do vlaku,zobrala ruksak,ked vystupili vytiahli z velkeho ruksaku kamen,ulavil si,obliali,schovali...atd.podotykam,ze jeho mamka je mensia a utla,tak si mozte predstavit,ako ju ten batoh s tym balvanom tahal dozadu 😀 😀 😀 takuto somarinu by si clovek ani nevymyslel,to pise sam zivot...doteraz sa na tom smejem a vravela,ze tak sa vyhybala ceste autobusom alebo vlakom..no ktohovie preco 😀 😀

pifina
22. júl 2014

nasa dvojrocna vcera muzovi: Tatik, nefot ma, este nie som pripravena 😀

pifina
22. júl 2014

a este jedna hlaska 🙂 pocula pesnicku Krasna, krasna, kde si husky pasla a potom par dni lutostivo komentovala, ze dievcatko stratilo papucky a plakalo, ale potom dostalo korbacik a uz neplakalo 😀 holt fajnsmeker 😀

ichbinich
23. júl 2014

@serpentino:
Tak uz som pocula kadeco, ale balvan na curanie este nie!
😀 😀 😀
you made my day!

katkabg
23. júl 2014

@serpentino no odpadla som :D by som sa hambou pretrhla

klincek
23. júl 2014

Dnes rano mi obe slubovali, ze budu v jasliach pekne papat a nebudu pri tom vymyslat. Popri tom som sa dozvedela, ze "polievocka a pyre su obed a chlebik je jedlo. Ale to nevadi, oni zjedia vsetko" 😅

eustoma
23. júl 2014

dovolila som deniska, ze moze mocit babiky vo vodee, ale ze musi nechat kazdu potom uschnut. povedala mi “maminko, ty si moje najlepsie zlaticko” 😉

victory1
23. júl 2014

@serpentino ...dufam, ze teraz si uz byvaly nosi balvan sam... 😝 😀

serpentino
23. júl 2014

@victory1 Uz by si mohol ulavit aj na aj Mont Everest,je mi to jedno..chvalabohu uz s nim nie som 😀 😀

lilysk
23. júl 2014

Dnes poobede lezime na plazi cela rodina ...opalovacky ...pokoj konecne ....jedna babka chodi hore dole a predava varenu kukuricu tak kazdu hodinku cca prejde a vyvreskuje ....a ked zase isla okolo tak ta starsia zdvihla hlavu a hovori * 5 rocna ;Uz ma dost serie ta babka s tou kukuruzou ,, 🙂)))
Normalne by som jej dala prednasku ako sa ma a nema rozpravat ,ale nemohla som sa prestat smiat 🙂

klincek
23. júl 2014

Mamina, ja lubim tie tucne kolaciky, co sme mali vcera 🙂 (tucne kolaciky=mafiny, vcera=kedykolvek v minulosti).

victory1
23. júl 2014

@serpentino ...je mi to jasne...mam tiez vsetkych byvalych vrucne v pazi... 😝 😀

victory1
23. júl 2014

@klincek Vy mate tucne kolaciky...my mame vyzrate buchty... 😝 Vyzrate buchty - rozumej parene buchty, z ktorych Vikina vyzrala dzem a zostali len suche okraje... 😠 😀

vilsonka
23. júl 2014

Pozerala som reláciu "Súdna sieň", kde žena nadávala mužovi, že jej bol neverný a že si to rozdával na dovolenke s inou. Moja mladšia dcéra (5 rokov) sa opýtala: " prečo tá teta tak nadáva tomu ujovi?" A staršia (8 rokov) jej odpovedala: "Lebo rozdával niečo, čo nebolo jeho." 🙂 No úžasná logika, nie?

vilsonka
23. júl 2014

Moja známa bola so 4 ročnou dcérkou na kúpalisku a malá za ňou prišla s otázkou, prečo je chlapček, ktorý sa kupal v bazéne čierny ( černoško). Mama jej povedala: " Choď sa ho spýtaťˇ". Takže sa ho opýtala, prečo je čierny. Chlapček na to: " Lebo aj môj ocko je čierny." Malá sa zamyslela a odpovedala: " Tvoj je čierny a môj sprostý." ( pretože jej mamku opustil muž).

misaelka
23. júl 2014

@vilsonka nechcem byt za trolla, ale je smutne, ze dotycna matka takto vstepuje nenavist voci otcvoi, 4r. dieta nema z vlastnej hlavy aby o otcovi rozpravalo, ze je sprosty...toto je skor smutne, ako vesele pre mna ☹

vilsonka
23. júl 2014

@misaelka deti sú skrátka vnímavé a to nenadávala matka, ale často sa napočúvala od svojej mamy.

stevvvka
24. júl 2014

sice nemam vlastne deti, ale ucim deti v skolke a tych hlasok je DENNE milion..na tom vsetkom je najlepsie to, ze vsetky su spravne nacasovane....minule, na konci dna, ked som bola vycerpana a nevladala ani sediet... prislo za mnou dievcatko, volaco mi povedalo, ale ma tenucky hlasok, tak vravim, zopakuj mi to prosim hlasnejsie, a ona spustila taky GRG ako desat drevorubacov, 😀

hrali sme divadielko na mikulasa, druha pani ucitelka prisla ako cert, a ja - ktoze to k nam prisiel, deti? vsetci v uzase, oci vyvalene, a jedno dievcatko ju spoznalo a hovori" ale ved to je Boda!" (Boženka)

klasicke su - deti, preco si nedavame prsty do nosa?? - pretoze si to povedala...

pri rannej rozcvicke - Matka, sed pekne vystri nozky - "ja neviem sediet lovno, ja mam klive kolena"

klincek
24. júl 2014

@vilsonka hlaska sice smutna, ale dokonale vystizna..chudatko male. neviem si predstavit v tej situacii svoju dcerku, trhalo by mi srdce 😢

jkadankova
24. júl 2014

Išla som s deťmi taxíkom a taxikár sa pýtal, s kým budú cez prázdniny. Môj Tibi (4,5 roka): "S tatkom, on opravuje počítače. keď budete potrebovať, môžete doniesť." Dohadzuje tatovi kšefty :D

pifina
24. júl 2014

rano daco mudrovala, ze teusky tancuju, tak sa jej pytam, ze co su to tie teusky, na co sa mi dostalo vysvetlenia - jeden Teusko, dva Teusky 😀

Nos ma ako polovny pes - Maminka, smrdim polievocku, podme papat 😀

Spravila nejaku hlupost, tak jej vravim, co si pipi, to nemozes tak a ona na to, ja nie som pipi, ja som Anicka 😀

mimikas
25. júl 2014

Moj maly vcera mal den ked nevedel poriadne rozpravat(2apolr roka), ked chce nieco rychlo povedat tak nevie ako:
Ideme v aute a vsetci mame nanuk a ja som zahryzla do svojho na co Viktor:
Mama mama mama bum bac bum bac nehryz zmrzlinku, mama, mama, ani na to nepomysli
Dadinko mama je velmi nezbedna hryzie.
Den pred tym som ho hresila lebo ma uhryzol 🙂

jkadankova
25. júl 2014

Večer ukladám malú (2 a pol).
L: mamka je tu tma
Ja: Linduška, na chodbe svieti veľké svetlo. Mňa vidíš?
L: Nevidím.
Ja: Koľko rúk som zdvihla?
L: Dve.
Ja: Kde mám teraz ruky?
L: Na hlave.
Ja: Takže ma vidíš.
L: Nevidím, je tu perfektná tma.
No... :D

adelajda2012
autor
25. júl 2014

@ichbinich presne tomu sa divim aj ja. A to som vegetarian 🙂

serpentino
27. júl 2014

Maly 4 rocny rano vstal,este rozospaty ,vybral si susen-holubok z nosa..a hovori...maminka,paci sa,ale este si ho osol aby bol chrumkavy 😀 😀

romanco
27. júl 2014

Náš malý si raz kýchol, no nikto si to nevšímal. Urazene na nás pozrel a hovorí: "To mi tu nikto nepovie nazdravie?!" A minule mi vraví: "Mami, nedávaj ju(sestru) do nádobky...!"Mala to byť ohrádka.

lucka1222
27. júl 2014

Cez víkend bola na návšteve neterka /3,5 roka/ a veľmi ju zaujalo naše veľké akvárium. Sledovala ako plávu rybičky, všetky sú veľké asi 3 cm a jednu máme veľkú - 20 cm. Chvíľu pozerala a potom ukázala na tú veľkú s otázkou : "A túto si vypchala?" 🙂

bleee
27. júl 2014

Na chodbe pred výťahmi Filipko hovorí: "Fúúúj, niečo tu smrdí!" Ja na to: "Teta suseda asi niečo varí." Filipko: "Asi varí kapustu..... alebo varí kako!" 😉

siska53
27. júl 2014

@pifina jezis, ja tiez obcas poviem,ze co si pipi. A dnes moja mala,ked som jej povedala,ze je mala na moju otazku co si? Odpovedala:pipi.
Ja som od nej chcela,aby zopakovala,ze je mala,lebo pred par dnami sa prave naucila povedat slovo mala. 🙂

nanulik
27. júl 2014

- Gabrielko čo si v školke papal? - hmmm, chebík... A na obed si čo papal? - hmmm, chebík a šuntu
- Gabriel, uprac si hračky do krabice - to ja neviem, ja som moc majintý...
- Gabrielko chod spať už je vela hodín - necem pintať, ja som už veutý
cudzí človek: "no ty si ale dobrý chlapček" - nie som, ja som muchavý