icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

mircalla
27. jún 2022

Ucitelka zo skolky mi dnes vola, ci moze ist Theresa ku Klare....No o tom nic neviem. A ta mala opica ukecala dalsiu spoluziacku zo skolky, co vie uz dost slusne pisat, nech napise na papierik, ze Theresa a Klara mozu dnes ist na prespavacku a suverenne s podpisom Katka (to som akoze ja). Co bude v puberte..?

miriam439
30. jún 2022

Tento týždeň si každý deň poobede so synom po ceste so škôlky rátame, koľko dní ešte musí ísť do škôlky a potom hurá 2 mes. prázdnin.
A včera dodal: "No to som teda zvedavý, ako to so starkou pri mne toľké časy vydržíte." 😵
No to teda fakt neviem 😂, čakajú nás teda perné dni 😎

alexa21
30. jún 2022

Včerajšia zaujimava úvaha našej cerstvo 6 rocnej.
Ľuďom rastu vlasy podľa mena..
Ty si Saška-dievcenské tak máš dlhé
Tatko je Janko-chlapcenské tak ma krátke .
🤷🤣

alexa21
30. jún 2022

Keď mala 4 pýtala sa brata..
Samko aj ty si bol v brušku u mamky?
Áno..
A čo si tam videl?
Tiež kostičky ako ja?😲😂

miriam439
30. jún 2022

@lucianak No vidíš, nemohla si sa ho spýtať na to priamo tam v rade? Vieš koľkí ľudia by mali hneď krajší deň, keby počuli to jeho vysvetlenie?
No cvrkla by som si tam určite, keby som to bola počula priamo od decka. 😂😂😂

lucianak
1. júl 2022

@miriam439 a vies,ze ma to ani nenapadlo? 🙈

denkatn
1. júl 2022

dcera ked mala 4 roky, pozera fotky mojej sestry zo svadby, ktora sa konala 3 roky pred tym ako sa narodila: to čo má byť? teta Miška bola nevesta a mna ani nezavolala? ja hovorim, že zlatko, ale ved ty si este nebola na svete. na to si pozrela dalsiu fotku, kde som ja s muzom ako tancujeme a zabavame sa na tej istej svadbe. tak to bolo na dceru vela,: "Zabavate sa a na mna ste nemohli pockat, aby som aj ja mohla ist na tu svadbu?" (keby sme vedeli ze sa narodi taka skvela dcera, s muzom by sme so vsetkym cakali na nu🙂))

miriam439
2. júl 2022

Sestra hovorí môjmu synovi, že bola na návšteve u kamošky a jej syn (rovesník môjho syna) si sám natrel chlebík s maslom a zjedol ho, jeho mamička si zatiaľ mohla robiť niečo iné... chcela ho povzbudiť, aby sa aj on konečne rozhýbal... (on je strašne pohodlný a rád sa nechá vo všetkom obsluhovať).
Ale syn ju hneď odrovnal: "No tak to je nejaký čudný, on bude isto nejaká výnimka. V tom bude isto nejaká čertovina." 🤣🤣🤣

siska53
3. júl 2022

Dnes sme boli na hrade, najedli sa na lavicke a ako ideme spat, zbadala som luku, tam stromy, pekny tien a vravim rodine: nabuduce by sme si mohli spravit romanticky obed medzi stromami. A svokra, ktora bola s nami: a chytis romantickeho kliesta 🤣.

silesias
3. júl 2022

7 ročná dcéra pýtala požičať písací stroj. Vravím ukáž čo si nepisala a na papieri stalo: mama varí, mama robí - oco sedí, oco prdí - oco sa má, mama nie

slovakboy
3. júl 2022

@silesias toto treba dať otcovi zarámovať a nad posteľ zavesiť. 👍😊

gska800
4. júl 2022

Ked mal mlady necelych 6 boli sme na lanovke na Kolibe,deti do 6 maly jazdu zadarmo a kedze bol mlady velky tetuska v kase neverila ,ze este nema 6 tak ze nech jej to dokazem,hovorim ako?mam len karticku poistenca,tak ze nech jej zavolam mladeho 🙈mlady dosiel a teta sa ho pyta “zlatko ako sa volas a kolko mas rokov?” A mlady ze Mike Wazowski a 150. starec😂😂😂

spadnutaslivka
4. júl 2022

hrám sa teraz s dcérou s koníkmi, a malá hovorí, že mamka koník je tehotná... a vieš, kedy som to zistila? pred 6 rokmi 😀
au, nechcela by som byť 6 rokov tehotná 😀

lilitela
4. júl 2022

@gska800 Dobre jej dal 🙂

76california
5. júl 2022

Malá neterka 2 rocna sa nevedela spratať do kože a svagri jej hovori:
"A ty čo, z divych vajec si vyliezla? "

a ona tymi uprimnymi očkami a hláskom jej hovorí:
"Nie, maminka, z postele..."

matovicova
5. júl 2022

Dcéra 5 ročná si nemôže fúkať jedlo, lebo " sa pri tom hrozne nudí " 🤣

mircalla
6. júl 2022

Vysvetlujem dcere (6 rokov), ze nie vsetci ludia su dobri, a ze aj zli existuju, musi s tym ratat. Napriklad ten ujo, co zacal vojnu na Ukrajine. Odpoved ma zabila: Alebo ten ujo, co je v Severnej Korei, ze?

mircalla
6. júl 2022

Dnes mi prisla kurierom prirucna batozina do lietadla, dost male to je...Dcera s opovrhnutim: Tak tam sa zmesti tak akurat jeden moj plysak

h2
8. júl 2022

Bola som dnes ráno so synom na očkovaní proti kliešťovej encefalitíde. Pýtal sa ma, čo je to vlastne za chorobu, tak mu hovorím, že zápal mozgu. On: "Ale to je myslené v lekárskom zmysle, že zápal, však? Nie tak, že by sa ti naozaj reálne zapálil mozog." Začala som sa smiať, tak ešte dodal: "No, teraz sa smeješ, ale keby ti začalo horieť v hlave, tak by ťa ten smiech prešiel!"

matovicova
8. júl 2022

Moja dcéra 5 ročná sa sťažovala, že ju nutime chodiť do škôlky a že v škôlke musí poslúchať atd atd. Na to sa jej snažíme s manželom vysvetliť, že aj my sme nútení chodiť do práce a musíme poslúchať šéfov a robiť čo nám kážu. Na to sa otoci nas mladší syn 3 ročný, ktorý momentálne nemá škôlku a chodí k babke každý deň, a nahnevane povie: "No aj mňa babka núti stále jesť." 😀

janadidiova
9. júl 2022

@adelajda2012 syn 3,5 roka potom čo ho ocino hresil "mali by sme ho obliať studenou vodou nech sa ukľudní"

matovicova
9. júl 2022

Ideme v električke, z repraku hlásia: "Nasledujúca zastavka Kútiky." Moja 5 ročná dcéra: "Mami, vieš prečo sa to volá Kútiky? Hovorím:"Nie, neviem." Dcéra: "No lebo sú tú detské kútiky, môžme tu prosím vystúpiť?" 😂

skylarr
10. júl 2022

Rozpravame sa so skoro 6r -cnou o sopkach. Co je to stratovulkan? Ja: Taka giganticka sopka. A mala: je to samcek ci samicka? No, nakoniec som zhodnotila se asi hermafrodit, kedze ma aj dieru aj strieka lavu 🤣

skylarr
10. júl 2022

@matovicova no moja nemoze, lebo ju bolia nohy

katuskamala1
10. júl 2022

Syn este nevedel povedat pismeno C, tak hovoril č.

Hrali sme sa na carodejnikov, vravim "cari mari, ty si banan!". On: "čari mari, ty si piča!"
Onemela som 😱🙈🤣

katuskamala1
10. júl 2022

Kamoskin syn (4r)bol na urologii. Doma sa ho pytala babka, ze kde bol. "na pipičnom" vravel. 😉

zuzikq91
10. júl 2022

No super diskusia 👌
Ja “milujem” hlasky vonku ked idu okolo ludia… ako napr : pan mal velke znamienko na lici a syn 3,5 roka mamina co ma ten ujo na lici, pupaaaak? a pan sa hned chytal 🤣
Preco je ten ujo taky tmavy?🤦🏽‍♀️
Aha mamina ake ma ten ujo velke nohyyyyyyyy a tatono take male?🤣
Pozri ake ma ujo fuzy, fuj 😬
Aha aka je ta teta velkaaa😅
Pozri ten ujo je plesaty ako dedko🤣…precoo nema vlastne vlasy?
Ten ujo ma vyrazky?🙄
Co to ma ten ujo? To su tetovacky? Preco? Co tam ma? 😀
A to syn krasne, zretelne rozprava a hlasno, takze na 90% ho ludia pocuju a vela krat sa smeju, reaguju a ja sa idem od hanby prepadnut😁
Potom su hlasky na ludi s hendikepom , ale to sa slusne pyta, no poda to vtipne lebo nepozna to ako sa spravne vyjadrit.

miriam439
11. júl 2022

Už viac rokov máme v náhradnej rodinnej starostlivosti chlapčeka z DeD. Chodia k nám na kontrolu kurátorky z UPSVAR a nakoľko je nový polrok, očakávam, že sa opäť zastavia.
Preto som minule hovorila synčekovi, že si musíme teraz pravidelne upratovať hračky, aby nezistili, aký vie narobiť neporiadok
V sobotu dočmáral okno (prstom a slinami) a včera večer sa k tomu oficiálne priznal so slovami: "Mami, musíš to čím skôr umyť, aby to nezistili tety z domova (tak volá kurátorky). Ale ak to nestihneš a oni ma budú chcieť vziať so sebou, ja s nimi nikam nepôjdem a poviem im, že ja som si už svoju maminku vybral a novú nepotrebujem!!!"
Až ma tak pichlo pri ❤️ že ON si už svoju maminku vybral 😘😘😘

ichbinich
11. júl 2022

Neterku postipala pred par dnami vcela na chodidlo, az dostala aj nejaky krem od lekara.
Boli sme na navsteve a svargina sa jej pyta:
"Ako noha?"
A neterka:
"Neviem..."

bubula_007
11. júl 2022

@miriam439 🥰❤️❤️❤️