icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

zuzikq91
7. sep 2022

@matovicova a keby vie este kolko krat ho to caka 😀, zlatyy

lilitela
8. sep 2022

@matovicova Chudak, keby vedel, ze ho caka este xx rokov.

matovicova
8. sep 2022

@lilitela neboj on tam chodí rád, zatiaľ vôbec neplakal. Len ako 3 ročný nerozumie koľko krát tam má chodiť 🙂

gaja78
9. sep 2022

Na detskom ihrisku sa deti spolu pekne hrali a jedno dievca hovori: Ja budem morska panna. A kamaratkin 6-rocny: A ja morsky pan!

mircalla
13. sep 2022

"Matika"

Dnes v buse:
- Mami, kolko ludi je na zemi?
- 7 miliard (pomerne nahlas, vsak som predsa vzdelana, nech vedia sa cestujuci)
- A kolko to je milionov?
- 700 milionov
Na sedadle predo mnou sa znechutene ozve chlapik v monterkach: 7 000 milionov.

Ups.

ichbinich
13. sep 2022

@mircalla
Jedna nula hore-dole, boooze 😁😁😁

mircalla
13. sep 2022

@ichbinich Veru, daky bol malicherny🙂

mojkadlo
13. sep 2022

@mircalla Inak nechyba vela a bude to 8 miliard.

kandelabra
13. sep 2022

žijeme v UK, samozrejme sledujeme čo sa deje, ale som si nemyslela, že až tak...
Idem dnes s 3,5 ročnou dcérkou po meste, je obed, ľudia sedia na terasách lebo je pekne... A do toho moje dieťa zahlási na plnú hubu: Hello, I am Mrs Queen! Niekedy by som sa k nej radšej nepriznávala...

ichbinich
14. sep 2022

Pýtam sa detí, či im mam a desiatu pribaliť aj kúsok slivkoveho koláča. Môj syn, "milovník" ovocia, zahlásil:
"áno, ale bez sliviek!" 😜

lilitela
14. sep 2022

Slovná úloha: V sobotu sa na výstave papagájov predalo 2248 vstupeniek, v nedeľu sa na výstave predalo o 200 vstupeniek menej. Koľko sa predalo v nedeľu? Urob zápis, výpočet, napíš odpoveď. Moje dieťa: V nedeľu sa predalo menej lebo všetci išli na omšu. 😅

gyurusiova
14. sep 2022

Syn 6.r.sa učil načo máme ktoré zvieratko, čo nám dáva: ovca nám dáva vatu :D

mircalla
14. sep 2022

- Theresa (6r), preco si mi nepovedala, ze si stratila to pozvanku na oslavu?
- Lebo si hystericka

malediva
14. sep 2022

@mircalla No, já bych se nad tím alespoň zamyslela maminko😂❤, šikovnica všímavá no❤

fizu1
14. sep 2022

mia (9): mami a vieš, že efraim pančušisko, otec pipi dlhej pančuchy, žil na ostrove plnom lykožrútov?
ja:hmmm, fakt?! no nepamatam si veru, žeby o tom v tej knihe písali.
mia:hej, a potom si jednu lykožrútku vzal za ženu a stsl sa kráĺom ostrova.
😀😀😀😀 ĺudožrutku teda 😀😀😀

h2
14. sep 2022

@fizu1 😂😂😂

mircalla
14. sep 2022

@malediva no vsak som

lucianak
15. sep 2022

Zacalo nam doma poletovat par ovocnych musiek. Syn sa ich snazil zlikvidovat 💣 podarilo sa mu ich trosku zredukovat a vravi... ved ona vyzera jak mala osa. Ma taku ciernozltu prdelku 😂

lilitela
15. sep 2022

Skúšanie prvacika. Ja - "Ako sa povie po anglicky chlapec? ". Syn - "bój" (boy). Ja - "a dievča?" Syn sa zamysli a rozhodne zahlási - "bójka".

veronice
15. sep 2022

@lilitela 🤣🤣🤣👍👍👍

lilitela
17. sep 2022

Uloha pre prvaka: Namaluj prazdninovy zazitok, ktory sa ti pacil najviac. Syn sa vyhyba mojmu pohladu, asi nechce kreslit. Pytam sa: "No co, co sa ti pacilo najviac?" ...................chvilka premyslania................... "Nic".

lilitela
17. sep 2022

Hadanka pre 6r.: Ten kto sa naplno smeje, ma v ustach kamienky biele. Co je to? Syn: "Hnis". 😂

matovicova
28. sep 2022

Hovorím 3 ročnému synovi (ešte neovláda dobre zámena): Ty si moja láska, ľúbim ťa. A syn odpovedá: Aj ja (pauza, rozmýšľa) sa ľúbim. 😄

banderaska29
29. sep 2022

starší 10 ročný je už piatak a očividne prechádza hormonálnými zmenami.
ako som varila tak prišiel ku mne od zadu, capol mi po zadku a hovorí " tak kedy to bude prdelko? " 😀 ostala som ako obarená čo to z neho vyletelo 😀 a on že maminka to si nevšímaj to ja len tak 😀 deti

slovakboy
29. sep 2022

@banderaska29 to musel odpozorovať od ocka. Zlatý.

jjanulienka
29. sep 2022

Úvaha mojho 9r
“Inak som zistil, že keď nezačnem kašlať, tak nekaslem” 🤷🏽‍♀️😅😅😅🤦‍♀️

akje
29. sep 2022

@jjanulienka 😁😁😁

akje
30. sep 2022

@banderaska29 som to precitala manzelovi... a uz sa ta hlaska u nas udomacnila ked varim 😄😄😄

banderaska29
30. sep 2022

@slovakboy asi nie, žijeme sami a ked su s tatkom tak pochybujem, on je moc konzervativny 😀

andrea2667
2. okt 2022

Top hláška môjho najstaršieho syna, vtedy mal asi 4 roky. Mala som 20, čiže krasotinka. Ako vždy, ranný make-up. Mami, prečo sa maľuješ? Aby som bola pekná. Mami, a prečo si škaredá?