Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
Hrali sme sa so synom(4ročnym) na obchod so zmrzlinou. On bol zmrzlinár. Ja: Dobrý deň, prosím si jednu jahodovú zmrzlinu.
Syn: Mamka, choď ešte raz,a pýtaj si karamelovú.
Ja: ok.
Tak zase s úsmevom, Dobrý deň, prosím si jednu karamelovú zmrzlinu.
Syn víťazoslávne: Karamelovú nemáme!
Muz mi rano vola, cely vysmiaty, ze synacik prisiel rano do obyvacky, pozrel Von oknom a prekvapeny hlasom pri pohlade na husti hmlu zvolal : what? Ako sa dostaneme do skolky?
@xima 😂 ako ten vtip...
Japonec príde do lekárne n a SK. - Máte banány?
Magistra: Banány nemáme...
Tak sa to opakuje celý týždeň. Z dialky videli, že znovu ide ... na dvere dali cedulu: Banány nemáme.
Japonec predsa vojde do obchodu a pýta sa: Máte banány?
magistra: Nie
Japonec: Ale ste mali
@mircalla ja som bola raz na víkend s kamoškou preč a decká boli len s ocinom. Keď som prišla, každý reagoval po svojom. Najmenší bol dajaty, že po dvoch dňoch vidí matku, prostredný ma najskôr obchádzal s takým hanblivym pohľadom a potom príde za mnou a nesmelo sa opýta: "mama, a ty si ma ešte pamätáš?"
Najstarší sa robil, že má nevidí a keď som sa ho opýtala, či som mu chýbala, tak suverénne "niee, aspoň sme si od teba oddýchli" 😜
Dcérka vtedy asi dvojročná pozerala hokej a pýta sa ma: Mamiii, oni lyžovajú? Ja na to: Nie oni hrajú hokej,majú korčule a hokejky.
Ona: Jaaaj, oni lyžovajú s hokejkami.
Dcéra 8 ročná mi hovorí
-Mama deti v škole hovoria že Mikuláš neexistuje
-a ty veríš že existuje?
-ano
-no tak vidíš, každý verí v niečo iné, jeden neverí že existuje a druhý zase že existuje, kvôli tomu sa nemusíš s nikým hádať, to je ako to že niekto v boha verí a niekto nie(máju rôzne vierovyznania tie deti v triede)
-aha, to je ako to že niekto verí že svet stvoril Boh, a niekto že je postavený z kociek?
-......🤣🤣 Z kociek?
-no tak ako v minecrafte
Hrame Damu. Prve kolo ma syn suverenne natrel, druhe mu uz tak nejde a v momente, kd mu uz-uz idem zobrat posledny hraci kamen, krici: Ofsajd, ofsajd. 😂
Nechapem, a hovorim: Jaky ofsajd, vsak to neni futbal. 😂
A on, ze: No, taka ta prestavka, ked potrebujes premyslat.
Ja: Jaaaj, mas na mysli time-out. 😂
Muz mi so smiechom hovori, ze drobec sa s nim kazde rano luci v skolke, ze : tatinko, Chod do prace a zarabaj mi peniazky do pokladnicky
@zuzuliatko18 nezvyknem tu rušiť plodnú tvorbu, ale toto ako sa tvoj syn lúči s ockom je nádherné. 🙂↔️ Môj syn keď bol malý mi občas kontroloval peňaženku po príchode z práce so slovami, že koľko si dnes dostal peniažkov v robote?

@slovakboy ano, on teraz rad hrkoce s pokladnickou, takze pravidelne mu tam pridavame medenaky (cimnviac coinsov, tym lepsie podla jeho nazoru), ale teda dnes prisla v poste faktura, drobec sa rucal, ze on nema postu, tak mu muz podla fakturu, ze treba zaplatit a drobatko si bezal po pokladnicku, ze da tatinkovi coinsy na zaplatenie❤️
@zuzuliatko18 joj to je zlaté.
Dnes sme sa ucili na velku pisomnu zo slovenciny. Dcera uz bola tak zmagorena, ze ked som sa jej opytala, ze co je inzerat zabila Katarina na lade a Vianoce na blate. 5 minut predtym sme riesili pranostiku.
@zuzuliatko18 , @slovakboy 😀
Ranny rozhovor s 5 rocnym synom....hovorim mu
- lubim ta
- aj ja ta lubim....aj evku lubis?
- aj evku aj patka aj tatika lubim
- aj svojho fjajera lubis?
- ja nemam frajera, ja mam manzela
- manzela? Fuj
@adelajda2012 moj zážitok:
Mala som jedného zákazníka s 2 synmi. Cca (4 a 6r)
Pan dosiel vložiť peniaze na konto a keď odchádzali pri dverách mladší syn sa ho opyta " tato, ona je tvoja fajerka (frajerka) ,ze jej dávaš peniažky? Sme sa dobre zasmiali 😁😁😁
D: Mamaa, Eli povedala, ze som tucny jak tuniak
Ja: asi chcela povedat tucniak..a nie si tucny
Eli: nehovor, co som nechcela povedat 😅
Syn 2r.: Ten žabiak dnes tancoval nooo (aj syn rád tancuje)
Ja: kde?
Syn: v telke.
Ja: áno ale už išiel spinkať, aj ty už ideš.
Syn: a prečo spí ten žabiak v telke, veď ho nevidím!
ňuňuňu 👼🐥
Syn: "Mami, môžem si dať na večeru bábovku?"
Ja: "Áno, môžeš."
Syn, o chvíľu: "Už nemáme nakrájanú?"
Ja: "Nie, odrež si novú. A daj si k nej mlieko."
Syn: "😱 Čože???! Odrež si NOHU a daj si k nej mlieko???"
😆
@h2 pobavilo na večer 🙏😂😂😂😂😂😂
- Mami, ako sa volá ten pichľavý dinosaurus?
- Neviem.
- Vieš ten, čo vyzerá ako ježko!
- Dikobraz myslíš ? 😂
Dcéra 8 ročná prvýkrát v živote videla granátové jablko v celku. Vo chvíli keď ho uvidela sa pýta:
-mama, čo to je?
-granatove jablko, chces?
- a to čo mám granát zjesť? A nevybuchne mi brucho?
🤦😂

Decka ma dost stvali....tak ufnukane sa stazujem: To je hrozne, mna tu uz nik nema rad...
Samozrejme som cakala nieco v style "ale nieee mami, my ta mame radi"..
Dcera mala vtedy 6, zacinala 1. rocnik a chodila na nabozenstvo....ja som teda neni veriaca, ale jej otec je...
Uplne ma dorazila: Ale mami, to nie je pravda....Ved jezis ta ma rad, on ma rad kazdeho, dokonca aj teba