Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
Hrali sme sa so synom(4ročnym) na obchod so zmrzlinou. On bol zmrzlinár. Ja: Dobrý deň, prosím si jednu jahodovú zmrzlinu.
Syn: Mamka, choď ešte raz,a pýtaj si karamelovú.
Ja: ok.
Tak zase s úsmevom, Dobrý deň, prosím si jednu karamelovú zmrzlinu.
Syn víťazoslávne: Karamelovú nemáme!
Muz mi rano vola, cely vysmiaty, ze synacik prisiel rano do obyvacky, pozrel Von oknom a prekvapeny hlasom pri pohlade na husti hmlu zvolal : what? Ako sa dostaneme do skolky?
@xima 😂 ako ten vtip...
Japonec príde do lekárne n a SK. - Máte banány?
Magistra: Banány nemáme...
Tak sa to opakuje celý týždeň. Z dialky videli, že znovu ide ... na dvere dali cedulu: Banány nemáme.
Japonec predsa vojde do obchodu a pýta sa: Máte banány?
magistra: Nie
Japonec: Ale ste mali
@mircalla ja som bola raz na víkend s kamoškou preč a decká boli len s ocinom. Keď som prišla, každý reagoval po svojom. Najmenší bol dajaty, že po dvoch dňoch vidí matku, prostredný ma najskôr obchádzal s takým hanblivym pohľadom a potom príde za mnou a nesmelo sa opýta: "mama, a ty si ma ešte pamätáš?"
Najstarší sa robil, že má nevidí a keď som sa ho opýtala, či som mu chýbala, tak suverénne "niee, aspoň sme si od teba oddýchli" 😜
Dcérka vtedy asi dvojročná pozerala hokej a pýta sa ma: Mamiii, oni lyžovajú? Ja na to: Nie oni hrajú hokej,majú korčule a hokejky.
Ona: Jaaaj, oni lyžovajú s hokejkami.
Dcéra 8 ročná mi hovorí
-Mama deti v škole hovoria že Mikuláš neexistuje
-a ty veríš že existuje?
-ano
-no tak vidíš, každý verí v niečo iné, jeden neverí že existuje a druhý zase že existuje, kvôli tomu sa nemusíš s nikým hádať, to je ako to že niekto v boha verí a niekto nie(máju rôzne vierovyznania tie deti v triede)
-aha, to je ako to že niekto verí že svet stvoril Boh, a niekto že je postavený z kociek?
-......🤣🤣 Z kociek?
-no tak ako v minecrafte
Hrame Damu. Prve kolo ma syn suverenne natrel, druhe mu uz tak nejde a v momente, kd mu uz-uz idem zobrat posledny hraci kamen, krici: Ofsajd, ofsajd. 😂
Nechapem, a hovorim: Jaky ofsajd, vsak to neni futbal. 😂
A on, ze: No, taka ta prestavka, ked potrebujes premyslat.
Ja: Jaaaj, mas na mysli time-out. 😂
Muz mi so smiechom hovori, ze drobec sa s nim kazde rano luci v skolke, ze : tatinko, Chod do prace a zarabaj mi peniazky do pokladnicky
@zuzuliatko18 nezvyknem tu rušiť plodnú tvorbu, ale toto ako sa tvoj syn lúči s ockom je nádherné. 🙂↔️ Môj syn keď bol malý mi občas kontroloval peňaženku po príchode z práce so slovami, že koľko si dnes dostal peniažkov v robote?

@slovakboy ano, on teraz rad hrkoce s pokladnickou, takze pravidelne mu tam pridavame medenaky (cimnviac coinsov, tym lepsie podla jeho nazoru), ale teda dnes prisla v poste faktura, drobec sa rucal, ze on nema postu, tak mu muz podla fakturu, ze treba zaplatit a drobatko si bezal po pokladnicku, ze da tatinkovi coinsy na zaplatenie❤️
Dnes sme sa ucili na velku pisomnu zo slovenciny. Dcera uz bola tak zmagorena, ze ked som sa jej opytala, ze co je inzerat zabila Katarina na lade a Vianoce na blate. 5 minut predtym sme riesili pranostiku.
Ranny rozhovor s 5 rocnym synom....hovorim mu
- lubim ta
- aj ja ta lubim....aj evku lubis?
- aj evku aj patka aj tatika lubim
- aj svojho fjajera lubis?
- ja nemam frajera, ja mam manzela
- manzela? Fuj
@adelajda2012 moj zážitok:
Mala som jedného zákazníka s 2 synmi. Cca (4 a 6r)
Pan dosiel vložiť peniaze na konto a keď odchádzali pri dverách mladší syn sa ho opyta " tato, ona je tvoja fajerka (frajerka) ,ze jej dávaš peniažky? Sme sa dobre zasmiali 😁😁😁
D: Mamaa, Eli povedala, ze som tucny jak tuniak
Ja: asi chcela povedat tucniak..a nie si tucny
Eli: nehovor, co som nechcela povedat 😅
Syn 2r.: Ten žabiak dnes tancoval nooo (aj syn rád tancuje)
Ja: kde?
Syn: v telke.
Ja: áno ale už išiel spinkať, aj ty už ideš.
Syn: a prečo spí ten žabiak v telke, veď ho nevidím!
ňuňuňu 👼🐥
Syn: "Mami, môžem si dať na večeru bábovku?"
Ja: "Áno, môžeš."
Syn, o chvíľu: "Už nemáme nakrájanú?"
Ja: "Nie, odrež si novú. A daj si k nej mlieko."
Syn: "😱 Čože???! Odrež si NOHU a daj si k nej mlieko???"
😆
- Mami, ako sa volá ten pichľavý dinosaurus?
- Neviem.
- Vieš ten, čo vyzerá ako ježko!
- Dikobraz myslíš ? 😂
Dcéra 8 ročná prvýkrát v živote videla granátové jablko v celku. Vo chvíli keď ho uvidela sa pýta:
-mama, čo to je?
-granatove jablko, chces?
- a to čo mám granát zjesť? A nevybuchne mi brucho?
🤦😂

Decka ma dost stvali....tak ufnukane sa stazujem: To je hrozne, mna tu uz nik nema rad...
Samozrejme som cakala nieco v style "ale nieee mami, my ta mame radi"..
Dcera mala vtedy 6, zacinala 1. rocnik a chodila na nabozenstvo....ja som teda neni veriaca, ale jej otec je...
Uplne ma dorazila: Ale mami, to nie je pravda....Ved jezis ta ma rad, on ma rad kazdeho, dokonca aj teba