icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

cruz741
3. jan 2018

Dcérka(3r) ráno pri mne v posteli..Stíska ma..Potom sa oblečiem a hned zbystrí pozornosť..,Otázka:Mamka,to máš také isté ciculky ako ráno?Áno...sú nejaké iné..mám ich v podprsenke🙂

anjelic
3. jan 2018

Práve vrcholil chaos v kuchyni medzi sviatkami, keď ma dcérka prekvapila /aleže fakt prekvapila!!!/ otázkou: "Mami, keď s tatinom zomriete, čo po vás zdedíme?" Ja unavená, otrávená... nič lepšie mi nenapadlo ako odpoveď: "Choroby a dlhy". Našťastie to vzala s humorom a dodatočne dostala právo vyberať si prvá 😀

vams
3. jan 2018

Ja tak trochu neslušný: syn 3,5 roka príde do kuchyne a hovorí "do pi...."
a ja mu vravím: "Jakubko, to kde Ťa takto naučili?" syn odpovie: "to vo škôlke pani učitelka!"😅

arion92
3. jan 2018

Mne napadli tieto tri perličky:
Syn (4r) sa nevedel dočkať Vianoc a keď si vyberal oblečenie, tak povedal: "Ja si oblečiem slávne nohavice." (slávnostné)
Dcéra (4r) mi hovorí: "Náš pes žerie mäso, tak je mäsopažravec."
Dcéra (4r) videla v TV upútavku na film "Dáždnik svätého Petra". Akosi to zle rozumela, lebo sa ma opýtala, kedy bude ten film "Dáždnik slepého Petra".
🙂

lusiasik
9. jan 2018

Dnes moj synator cely nestastny(6)... "Mamiiii, ja nemam cas, ty ma ponahlas..... 😣😣" .... 😂🤣

ludmilaka
10. jan 2018

Lucka 4r 8mes. Videla kočík s dvojičkami :"Mamiii, aha! Dvojbob!"

jezibab
10. jan 2018

Najmladší Lukáško (2 roky) mi dnes hovorí: "Mami, ja nejdem spať. V spálni sú VZDUCHOVIA."

fidorka7
10. jan 2018

moje krstňa /4 r/ sa pýta mamy, kde ide ten vlak čo okolo prechádza. Ona mu na to: do Martina. On sa pýta a kedy pôjde aj do Denisa? /mám synov Martina a Denisa/

katkatt
12. jan 2018

Prvak sa pomylil pri pisani du. Hovorim mu: daj nad to slovo hviezdicku a oprav to dole. A on to dal takto (foto). 🙂

danette
12. jan 2018

Keď sa syn (3,5 roka) kúpe tak občas robí objavy z fyziky aj anatómie ľudského tela.... Mami pozri, moje pipko pláva! 😂 Nedávno objavoval ešte viac a keď sa mu podarilo stiahnuť čiastočne predkožku tak zostal prekvapenie tým čo pod ňou videl a kričí: Mamiiii pozri, moje pipko má pusinku 😂😂😂

tarrra
13. jan 2018

Ja dnes rozprávam s manželom o tom,že by bolo dobré urobiť novú plávajúcu podlahu.a syn,7r.nas fascinovane počúva,a kričí na sestričku,že budú plávať v izbe😀😀😀

nikol2515
13. jan 2018

S Nell (3) sme sa prechádzali po sídlisku, keď si jeden pán na balkóne, na nižšom poschodí kychol. Nella smerom k nemu zdvihne hlávku a vyhlási: "zakrývaj si tie ústa!" 😁

katkatt
14. jan 2018

Kto je to vegetarian? Noooo... ten kto... predava vegetu! (Vyrok 6 rocneho)

kristinka86
14. jan 2018

Deti (6r. a 3r.) hovoria v aute mužovi: "Tatko, zapni ten ohrievátor, nech nám nie je zima." A výrok 3r. dcérky k tomu: "Už ideme do pinceznie?" Rozumej - pizzérie. 😀

kristinka86
18. jan 2018

Mozno to tu uz aj bolo. 6r. Syn sa ma pyta: " Mami, prave mafinky robia mafiani?" 😉

katkatt
18. jan 2018

Pridem z kadernictva a hovorim detom (chlapci). "Vsimli ste si? Som ostrihana." Mladsi: "Ty si bola u krajcira?" Nuz, noznice ako noznice. 🙂

katkatt
19. jan 2018

Opat jedna gramaticka skomolenina 2,5 rocneho. "Mami, ja nechcem spit!" (Bojkotuje obedny spanok)

moonlighting
19. jan 2018

@nikol2515 Nie je síce perla z úst detičiek, ale ... bývame na dome, bola som v izbe na poschodí, otvorené okno, kýchnem si (tak riadne) a zdola z ulice sa ozve "nazdravie" 🙂

ozy
19. jan 2018

Náš tatino je taký objemnejší v páse. Malí 2,5roka tato má veľké brucho..... urobí buuum.
Na Vianoce sme si pri večeri štrngali pohármi a hovorili na zdravie. Malí na Nás pozeral a urobil happčíî😀

ozy
19. jan 2018

Učila som synčeka , že smeti patria do koša. On si to vysklonoval po svojom u lekárky sa pýta" teta de máš koša ,toto stem zahodiť.
Doma sa manželovi rosypala peňaženka. Malý šikovne pomáhal zbierať. Muž si všimol , že mu chýba bloček od tankovania. Kiko takéto si nevidel? Odpoveď: 'aha tato Kiko dal koša."

lussy211
22. jan 2018

Dnes mi môj drahý synátor 5 , skoro už 6 ročný zahláasil...po otm čo mi zobral moje okuliare a si ich veselo nasadil : Mami aha som ontogent!!!Celý hrdý sa smial a ja rozmýšľam...potom mi trklo že myslel že INTELIGENT:D

sticker
lussy211
22. jan 2018

@moonlighting tak to je gol toto čo ste napísala že zdola z ulice sa ozvalo nazdravie :D

bubula_007
24. jan 2018

Náš 2,5 ročný syn dostal na meniny kasičku-registr. pokladňu. Pekne sa s bratom hrali, až zrazu malý priloží skener ku tváričke, "odpípne" sa a zahlási: "Kúpij som sa."

dulkagabulka
25. jan 2018

Skladám s vnučkou 3,5 ročnou lego a pritom si pospevujem. Vnučka mi vraví: " Babka, prosím ťa, nespievaj. Je mi to nepríjemné. "

Díky Broňa..

akirea
25. jan 2018

@dulkagabulka ako keby som moju dceru pocula..varila som a popritom som si spievala a dcera zahlasi: mamina prosim ta nespievaj, rusi ma to 😀

nikol2515
26. jan 2018

Aj u nás máme spevovú príhodu ☺. "Maminka nespievaj, lebo sa ťa niekto zľakne" 🤔

jaron
28. jan 2018

Znova humor na základe tej nádhernej detskej logiky a pohľadu dieťaťa:
Dcéra (7 r.) sa hrala s kalkulačkou, dala si tam príklad a spýtala sa ma:
Ocko, koľko je 2 x 2?
Odpovedám, že 4.
A ona: To nie je hra, ty si sa pozrel.
😀

mirkaaak
28. jan 2018

Pytam sa syna 3,5 r: do akej prace budes chodit, ked budes velky ? Odpoved: do malej a kratkej 👍

elenita
28. jan 2018

@mirkaaak Ma v tom jasno chlapec uz od malicka 😀

malediva
28. jan 2018

Synátor, vtedy tretiak sa ma pýtal na rýmovačku ku slovu väzeň, ja hovorím, že rezeň. No za chvíľu kuknem do zošita a tam väzeň - räzeň, no šak čo, slovák jak repa.