icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

viera27
4. nov 2010

@miriam11 Mas aj nejaky vlastny zivot? Kamaratky a rodinu a konicky myslim. Sustred sa na ne, zacni zit aj pre seba a uvidis ako sa zachova. Lebo podla mna ked ty si uvedomis svoju cenu, uvedomia si ju aj ostatni. V kazdom pripade by som nerobila sceny ani podobne veci. Ale urcite nie dalsie dieta. Podla mojich pozorovani najviac problemov v manzelstve v suvislosti s MD sposobuje:
1. nuda. Zena len sedi na materskej, odpisala cely svoj zivot a pokial nema zazemie v kamaratkach a rodine tak jedine co robi je, ze caka doma na manzela aby sa mala s kym porozpravat. Lebo jedine co ju zaujima je rodina = manzel + dieta. Pravdou vsak je, ze ked takto odpisala vsetko ostatne, odpisala aj svoju osobnost, a to je to kvoli comu si ju manzel bral. Takto zena neprinasa do vztahu nic nove, ziadne temy na rozhovor, ziadne zazitky. Narozdiel od "chatovej" baby, ktora sa s nim pobavi o jeho praci, mozno aj autach a zivo sa zaujima o to co robi, pripadne mu vie aj poradit.
2. apatia. Zena sa prestala o seba starat. Naco aj, ked nikam nechodi a jediny, kto ju vidi je jej manzel? Tak muz namiesto zeny co si bral doma vidi ufulanu upratovacku s mastnou hlavou, chlpatymi nohami a nadvahou. Ruku na srdce, predstavte si svojho draheho s 15 kg nadvahy, plesateho a v spinavom tielku. Sla by ste s nim na rande, bez toho aby ste ho poznala? A zas tu mame "chatovu" babu, stavim sa ze ta na stretnutie s Vasim manzelom nepride v teplakoch :(.
3. istota. Zena na MD je plne odkazana na manzela financne aj citovo. Naco sa jej muz ma venovat, ked ma pocit ze mu nikam neutecie? Nechutna ale pravdiva prihoda z baru. Za stolom sedeli 2 chlapi a 4 zeny. Prisiel poulicny predavac ruzi a ponukal tovar. Nato sa jeden z chlapov ozval: Nie, neprosime, tieto sme uz je.ali :(.

Odignorovala som alkoholikov, workoholikov a chronickych nevernikov, tam je to uplne jasneee. Ano, chlap je ten sviniar ktory zranuje a milenka je stetka. O tom ziadne pochybnosti. Ale uprimne, to na com tak zalezi nam (cista podlaha a umyte riady) je mozno uplne u prdele nasemu manzelovi, a radsej by prekracoval kopy spinaveho pradla cestou do spalne za nami - navonanymi a sebavedomymi zenami, ktore vedia co chcu.

filipal
4. nov 2010

@viera27 hmmm, to je dobre!!! 😀 😀 😀
ale uprimne: nechce sa mi doma chodit ako modedama.... 😒
aj my zeny sme len ludia, ktore mame pravo byt unavene, neoholene..... riskujem, ze muz si odskoci za tou upravenejsou?

eaka
4. nov 2010

ja by som mohla v posteli čakať ako pamela anderson v dobách jej najväčšej slávy, ale keby sa mal ku mne prepracúvať kopami špinavého prádla a po zaprášených kobercoch, tak by najprv naložil práčku a povysával a potom by ku mne skočil, že tak, už je tu pekne a môžme ísť na to... 😉 a pamätám si, keď na mňa skočil cez deň takmer nepríčetný a to sme práve pílili a ukladali drevo na zimu a bola som spotená a špinavá 😉 a strapatá a samozrejme v teplákoch 😀

claudica
5. nov 2010

@viera27 Možno na tom niečo je, ale aj keď, tak je to profil veľmi povrchného chlapa...ale veľmi. Veď nemôžem nejakým spôsobom "súperiť" s nejakými imaginárnymi babami z netu, lebo oni by boli dokonalé a štíhle a oholené a nedajboh aby to ten môj zbadal... A aj okrem tej spomínanej materskej príde v živote milion situácií, keď bude žena nenalíčená, neusmiata, neoholená, vystresovaná.... a aj chlap. Kvôli tomu nebudem doma chodiť vymaľovaná a upravená jak na prvom rande.... ☹
Ja mám momentálne muža doma po operácii, prvé dni som s ním bola doma, starala sa oňho, chúďa - vyzeral niekedy všelijako, aj nevábne 🙂 , ale v živote by ma nenapadlo ho teraz porovnávať s nejakými inými....a špekulovať nad tým, že skúsim niečo lepšie na nete....
Vždy je to o charaktere človeka.

viera27
5. nov 2010

@filipal ale kdeze, vsak nik nevravi, ze by sme mali stale vyzerat ako zo skatulky, vsak to by sme sa zblaznili 😀. Ale zas nemusime sa ani zanedbat natolko, ze v jednom kuse budeme vyzerat ako fuchtle. Tak primerane, fuchtla - kocka - fuchtla - kocka 🙂. O tom to je. Aj ja teraz pozeram, ze mam tyzdnove strnisko na nohach a veru som aj pribrala za posledny mesiac zo dve kila 😠. Ale ide vikend baby, dam si dnes pekne kupel aj so ziletkou, nahodim pradielko, nalejem poharik vinka a garantujem ze ten moj si k pocitacu a chatu ani nesadne 😝.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
kaja73
5. nov 2010

@miriam11 Myslim si ,že sa da velmi vela odpustit,doležite je však vidiet, že to ma vyznam.Ak vyznam nevidiš,tak odid,kym je mala malička a neuvedomuje si ,že strati otca.Potom to už bude fakt ťažke,riešit nie len muža,ale aj dcerine psychicke problemy.Hlavne sa treba rozhodnut a potom konat už len podla toho.Fakt nemaš kam isť?Ak to muž vie,tak si je tebou priliš isty a v podstate sa snažit nemusi ☹

viera27
5. nov 2010

@claudica nemyslim si ze povrchneho. A ak ano, tak su povrchni skoro vsetci chlapi a zeny co poznam. Cim ta tvoj manzel zaujal? Muselo sa ti nieco na nom pacit, dobre ti vonat. Urcite to nebolo to o tom, ze si ho zbadala prvy krat vo svojom zivote a povedala si si "kurnik, ten bude straaasne inteligentny a dobry 😀 😀 😀 ". Jedine co zo zaciatku na partnerovi mas su vonkajsie znaky, teda prave tie povrchne. A prave tie rozhodnu, ze ci ti stoji za to skumat aj jeho povahu. Nevravim ze clovek musi byt krasny a vymalovany, ale ze musi byt krasny a niecim specialny pre teba 😉 (na mojom to boli krasne ruky a dlhe mihalnice, to bolo prve co som si vsimla kym otvoril usta, takze asi som povrchna 😀 ).
Ja som len napisala o extremoch, ktore vnimam vo svojom okoli. Napriklad na ihrisko chodila baba, ktora mala nonstop mastne vlasy a spinave tricko. A ked nonstop, tak nonstop. Alebo druha, ktora pred svatbou mala konfekcnu velkost 38 a po svatbe 46. A furt plakala, ze jej manzel sa s nou nechce milovat, ze stale musi robit prvy krok ona. A ten plac zajedala cokoladou. A ked ju clovek volal do fitka, tak vecne "nestiiiihala". Alebo kamoska, ktora bola velmi inteligentna a vzdelana zena - geneticka. Odkedy je na MD, jedine o com toci su zlavove kupony a plienky. No ja mam problem to pocuvat 2 hodinky na kave a nie tolko hodin denne s nou doma ako jej manzel. Takze o tomto vravim. O zenach, ktore v manzelstve, pripadne na MD uplne zmenili svoju osobnost, ci uz po vizualnej, alebo psychickej stranke. A nebavime sa o situaciach, kedy ma clovek na to vazne dovody.

claudica
5. nov 2010

@miriam11 ...ešte niečo by som predsalen vyskúšala! Ak tvrdí, že si namýšľaš veci, ktoré nie sú....a podobné žvásty, tak mu povedz, nech ti to dokáže. Schválne - skúste sa dohodnúť, že týždeň sa doma poobede po práci nezapne počítač a bude sa venovať Tebe a dieťatku.... Na toto by mohol pristať, ak mu na Tebe záleží.... 😉

viera27
5. nov 2010

@miriam11 to je mi velmi luto ☹ . Tak potom mas doma debila co si nevazi svoju zenu ☹ . Prajem vela sily, lebo mozno kde nie je dnes riesenie, zajtra sa nejake objavi, hlavne nestracaj nadej.

claudica
5. nov 2010

@viera27 nie tak som myslela tú povrchnosť. Nie si povrchná preto, že sa ti trebars páčili mihalnice atď., to všetko chápem, až taká včerajšia zas nie som.... 😉 Len viem, že aj ja keď som bola na materskej, zmenila som sa.... bola som akoby izolovaná od vonkajšieho sveta, nechodila som nikam s kamoškami na kávu, ani cvičiť, venovala som sa len deťom a užívala som si to. Bola som iná ako som teraz, možno som teraz duchom mladšia ako vtedy...a viem nastopro že som o seba tak nedbala ako napríklad teraz. Ale toto nie je dôvod, aby ma muž opustil kvôli inej, ktorá je chudšia a má lepší účes... toto je povrchnosť. A keď ma muž skutočne ľúbi, tak ma sem-tam zoberie do kina, zaobstará k deťom babku a vyrazíme si na večeru....čokoľvek...a nepôjde na net za niečím novým. V tomto zmysle som ja chápala tú povrchnosť. Nechcela som sa tým nikoho dotknúť, len takýto je môj názor.

kaja73
5. nov 2010

@claudica Uplne sa s tebou stotožnujem.Fakt na materskej je proste žena ina.Ale tak to asi ma byt.Jednoducho tie prve mesiace niekedy roky je proste babo prvorade a až potom chlap.No a nie všetci chlapi sa s tym vedie vyrovnat a často prave v tejto dobe zahnu.Jednoducho ,žena je unavena,zacyklena v stereotype a potrebuje prave toho chlapa, aby jej pomohol sa z toho dostat a ked on sam ma vtedy problem so svojim egom -žena si ma malo všima-,tak je pruser na ceste.

sue
5. nov 2010

@viera27 100% s tebou súhlasím... nedokázala by som to napísať lepšie a vôbec si nemyslím, že toto je profil povrchného chlapa... skôr úplne normálneho... len bohužiaľ ten chlap čo nebol na materskej, nevypadol z práce, z kolektívu, zo zamestnávania "hlavy", kto nezapadol do toho príšerného kolotoča varenia, prebaľovania, upratovania nemôže vedieť a pochopiť, prečo je žena večer unavená 😒

mirulik23
9. nov 2010

@mywiel a ked ma pri sebe niekoho s kym to nie je najlepsie .. a zrazu sa objavi niekto s kym to je uzasne a rozide sa s dotycnou osobou ... to sa neberie ....

celkovo mi neda neragovat ... slecna milenka co pisala... v slovenskych diskusiach na tuto temu sa neoplati ani len nahodou reagovat pripadne rozpovedat svoj pribeh .... ano milenka ja velmi zlá "pozícia" kazdej z nas by sa nepacilo kebyze zistime ze nás partner si nasiel inu .... ale nezainteresovana osoba ktora dokaze obvinit len milenku tak jeu mna chudera/chudak .... to o zmyslani milneky je ina vec ... ale ako niekto moze obvinit len milenku .. ze mor spolocnosti ... hnus nazoru .... slovak sa nezaprie .... hodi sa vina len na jednu stranu .... ano milenka si ma rozmysliet ale chlap nie? ... ved on je zenaty? ci to nevadi? ... on vinny nie je? ......

alzbetkaz
9. nov 2010

@viera27 uplne suhlasím, mate taký pohlad na tuto temu ako ja 🙂
v našom vzťahu je uprimnosť a o všetkom treba hovoriť! mne muž stále hovorí že ako je rád že má mna že po 2 deťoch som taka ako predtým ajked su dni kedy sa zlaknem v zrkadle 😀 ale tých dní je málo... dokonca sa cítim ovela lepšie a sebavedomejšie lebo som dala život dvom detom a ostala som taká aku spoznal ajked sa čas aj na pokožke ukáže pokial žena je taka aku stretol a muž inteligentný určite by ju neopustil. ja chápem niektorých mužov že hladaju niečo poza bučky oni su inak nastavený a ak žena zmení napr. konf velkosť o niekolko čísel od spoznania už to nieje tá čo spoznal!! tak prečo plaču do vankuša a prežieraju sa namiesto toho aby si povedali že budem robiť niečo pre seba!!!
milenky nemôžu za to že odýde muž od ženy aspon vo väčšine prpadov! môže za to žena..
a najviac milujem ked začnu ženy chorobne žiarliť ked sa muž pozrie na peknu ženu, ved je to prirodzene pokial to nieje nejaký chudak čo vypiskuje a pod.... v mojom okoli su same ženy čo hovoria aký je ten herec z tej primitívnej telenoveli krásny... to si neuvedomuje? to ma aj muž robiť sceny že nech nekuka tie telenoveli lebo su tam pekný muži?
to teraz mam začať nosiť mníšsky habit aby si nejaka zakomplexovana žena nemyslela že idem baliť jej muža...
ženy spametajte sa a neodsudzujte ženy zato že su krásne ved aj vy môžete byť! pre každeho muža znamena krása niečo ine!!!
len tolko .-)

mywiel
10. nov 2010

@mirulik23 zaujimavé ze reagujes na moj prispevok uz som v tejto téme nebola vééélmi dlho ani som si nepamatala, ze som sem prispela 😀 No moj nazor na takého chlapa ostava nezmeneny je to zbabelec, ktory nevie svoje problémy riesit dialogom a zenska co sa zapletie so zenatym tej prajem len to isté nech zazije v zivote ked bude mat svoje deti nech vie aké to je ked sa jej rozpada rodina kvoli nejakej uzasnej nestrhanej kocke, ktora nema deti a ma cas len sama na seba. 🙂 😝 Je jasné, ze ked muz hlada inde je problém aj v manzelke inac by inde nehladal, ale chlap ktory si neuvedomuje, ze to co ma je vzacne a ze deti tiez budu stradat je sebec, lebo problémy v manzelstve sa daju riesit ked sa o tom ludia vedia porozpravat za predpokladu ze je medzi nimi este laska samozrejme. Mozno si niekde nasla moj prispevok co sa ti zda tvrdy na tieto zeny, ale ked vyrasties v rodine rozvedenych rodicov mozno len vtedy vies pochopit tu ranu co si dieta odnesie, vianoce a iné sviatky sa slavia na 2x, alebo vianoce u mamy, Silvester u otca a brata tiez ked vidis raz za mesiac lebo zije s bratom len vtedy pochopis ze tu zenu co zviedla zenatého muza (mojho otca) a pritom poznala moju mamu a zdravila sa jej je u mna chudera a nic iné jej neprajem len nech si zazije to isté a jej deti tiez. 🙄
Este dodatok, moja mama sa nezmenila vzdy bola a je stihla, len proste mladsia sekretarka o 10 rokov videla otcove peniaze a urobila vsetko preto aby sa k nim dostala.

filipal
10. nov 2010

@mywiel chcem podporit tvoj nazor, len v jednej malickosti si myslim nieco ine.... 🙂
nie je jasne, ze ked muz hlada aj inde, problem je aj v manzelke....niekedy je ta manzelka uplne super zena! problem je v tom, ze chlapik je zaletnik, suknickar a hlavne nema moralku!
keby platilo to, ze muzi opustaju hlupe, neupravene, zle zeny a hladaju si tie "lepsie" tak by to snad bolo ok. aspon trochu spravodlivosti! 😝 😅 ale nie je to tak.
to, ze clovek starne je prirodzeny jav, ktory sa neda nijako zvratit. mozeme cvicit, zdravo sa stravovat, ostat duchom mlade, ale vyzorom nikdy nebudeme konkurovat 20-rocnej! ide o to, co si dotycny partner vyberie, ci mlade telo alebo vztah, ktory si budoval.... snad to nebolo vzdy dokonale, ale ma to uplne inu hodnotu.
taketo uvazovanie si vsak, uz vyzaduje zrelost muza a ako sa stale opakujem - charakter.

mywiel
10. nov 2010

@filipal myslela som to tak, ze problém je v komunikacii, lebo ta manzelka musi nieco tusit, vidiet ze sa muz trochu zmenil. Moja mama je fajn zena, a mlada sekretarka ju velmi dobre poznala kedze spolu robili v jednej firme a otec bol riaditel, ale napriek tomu jej nevadilo nam rozbit rodinu a to poznala aj mna s bratom, pfuj nemam na nu slov. Mama z toho trapenia dostala rakovinu ale dostala sa z toho nastastie. 😖

mywiel
10. nov 2010

Velmi casto tie milenky skutocnym manzelkam nesiahaju ani po clenky. 😉

filipal
10. nov 2010

@mywiel ano , mas pravdu. ale ver mi, ze ked chlap ma v ociach uz len chtic, ziadna komunikacia to nezmeni....
iba on to moze zvratit. muzi su od prirody tak trochu " zvieratka" a ked im hormony zaplavia mozog, zena sa moze aj roztrhat....

filipal
10. nov 2010

tvoja mam si chudera uzila svoje. dufam, ze sa to tej sekretarke raz vrati. ja mam vobec pocit, ze dnes uz zenati muzi nie su tabu....nevera bola vzdy, ale teraz je snad taka moda medzi dievcatami, ze ktora ulovi prachatejsieho, zadanejsieho a vymetenejsieho vyhrava! 😝

mywiel
10. nov 2010

@filipal uz je to jedno, otec zomrel na infarkt ked mal 50 rokov a mama je dodnes stale sama. Akurat dnes ma moj otec narodeniny mal by 62 rokov. ☹ A tiez sa pekne sklamal lebo si myslel, ze sekretarka chcela s nim zit, ale ked ju poziadal o ruku a aby sa prestahovala k nemu tak odmietla ona sa chcela len vyvazat do roboty na BMW a chodit s nim po dovolenkach.

viera27
10. nov 2010

@filipal uplny suhlas. A okrem tej sutaze o "alfa" samcov (v ich naivnom ponimani je pritazlivost muza merana peniazmi) si este aj na vsetko vedia najst vyhovorku a verejne sa prezentuju. Vsak ale co sa clovek cuduje, ked vidi este aj na obrazovkach taketo priklady co su prezentovane priam ako ciste lalie - vid Puskarova napriklad ☹ .

filipal
10. nov 2010

@viera27 to je dobre ze alfa samci! 😀 no ano, vraciame sa do zvieracej rise, aj v svorke vlkov to tak funguje.... 😝 😀

mywiel
10. nov 2010

Hej lenze aj v tej svorke platia pravidla a aj ten alfa samec ma len jednu alfa vlcicu 😉 😀 U ludi uz pomaly ziadne pravidla a hranice nie su v dnesnej dobe uz nie su manzelstva posvatné, moji svokrovci su fakt vzacna vynimka poznali sa ako mladi pubertaci, panici a doteraz su spolu (svokra ma 60r. a svokor 65r.) a ziadnych partnerov okrem seba nemali. 😅

filipal
10. nov 2010

ano a cela svorka sa stara o mladatka. dokonca im aj predzuju potravu... 😵 nuz, zvierata maju jednocho viac "citu" nikdy napriklad nezabiju kvoli trofeji, ale len preto aby sa uzivili....

claudica
10. nov 2010

@mywiel tak to je fakt vzácna výnimka, a takou sú aj moji rodičia. Presne ako tvoji svokrovci... Vždy som si myslela, že u mňa to bude také isté, žiaľ, nepodarilo sa mi to.... Ale už je to za nami a už je dobre. 🙂

mywiel
10. nov 2010

@claudica to ma mrzi, ze si tym musela prejst. Mne vadi to ked su v manzelstve deti tie trpia najviac. ☹ Nikdy dopredu nemozeme vediet ci zostarneme spolu ale ked su tam uz deti tak je to o to bolestivejsie. Preto proti milenkam nic nemam pokial nerozbiju rodinu kde su deti, normalna zena ked vie, ze su tam deti a k tomu casto malé deti da od takého chlapa ruky prec.

mirulik23
11. nov 2010

@mywiel ja som tuto temu objavila neskor .. preto som reagovala az teraz...... ano zarazil ma tvoj ... ale aj viacerych bab prispevok ... kazda si budeme "obhajovat" ... svoj nazor... nazor podla toho co sa nam stalo .... ja som uz radsej objektivna.. ja osm neveru zazila z kazdej strany ..... moj otec si nasiel milenku .... zhodou okolnosti zenu ktoru sme vsetci poznali... a pritom moja mama bola minimalne o 50 kg lahsia ... krajsia.... zdravsie vyzerajuca zena..... ja som mala "potycku" so zenatym chlapom ... a bola som aj ta ktoru chlap podviedol ... takze som si na sebo odskusala vsetky verzie .... a nedovlim si na nikoho mat taky nazor aky mate vy poniektore "super" zeny ...

viera27
11. nov 2010

@mirulik23 spala si so zenatym a potom si bola podvadzana? No co na to povedat. Karma je svina, alebo nerob co nechces aby ini robili tebe.