Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
ahojte, vsetci tu pisete o tom, ako to je ked si muz najde mladu slobodnu zenusku a doma ma zenu s detmi...napdalo uz niekoho z vas ze nai ta milenka nemusi byt slobodna??? teraz ma asi vsetci ukrizujete ale je to moj pripad....nemam sa cim pysit, preto som si aj zmenila nick, ale na druhej strane to vobec nelutujem, neminim sa rozvadzat a ani on nie, je nam spolu dobre, ale nestoji nam to za tolko aby sme znicili zivoty nasim rodinam-detom....prislo to necakane a ni jeden z nas to neplanoval, s manzelom si uz dlhsie nemam velmi co povedat, je skvely otec, ale ako manzel je totalne na hovno, neobjime ma, nepobozka, sex tak raz za 6 txzdnov, aj to tak 10 minut...ale nejde o to, vsetko sa da vykecat, vyrpozpravat, riesit...lenze on to odmieta, nechce so mnou komunikovat, ignoruje ma, otoci sa na druhu stranu ked o tom vravim, tak som to uz vzdala, a musim povedat ze chvile ked som s mojim milencom su krasne, opat sa citim ziadana, a ako zena, nechcem sa tu obhajovat, len by som bola rada keby ste sa pozreli aj na obratenu stranu mince, a niekedy sa zamyselli aj nad tym, ci si sami nieste na vine ze vas manzel/manzelka ma milenca-milenku, nevravim, ze je to fair play, ale nemam aj ja pravo byt stastna???alebo mam teraz do konca zivota zit vo vztahu kde ma to ubija???ak by sme nemali dieta tak sa rozvediem hned ako to neklapalo, ale je tu dcerka aona na manzelovi liplne, na druhej strane nechcem ublizit ani jemu /aj ked to uz vlastne robim/, snad sa najde niekto kto ma pochopi...
@lji ak to pojde dalej tak ako to ide, tak s nim neplanujem ostat naveky, ale nechcem aby dcerka prisla o pekne detstvo, kvoli mne, bolo by to odomna uz prilis sebecke, aj tak som uz asi dost egoista,....moj muz je typl cloveka, ktoreho treba do vsetkeho pohanat a tlacit, je pohodlny, aj ked vravi ze robi maximum, tak je to podla mna tak 70%z toho, co ja za svoje maximum povazujem, ak nieje praca tak nepracuje, lebo nieje kde....ak nam nejde otvorit okno, tak sa neopravi, lebpo sa neda, ale je skvely otec, s malou sa hra viac ako ja, kedze ja na to nemam tolko casu, nakupi so mnou, dokonca niekedy aj navari, .....ale to niesu vlastnosti , kvoli ktorym som si ho proste brala....stale niekde v kutiku duse verim, ze sa to vrati do starych kolaji a on si uvedomi, ze zivot je o inom ako doma pozerat telku , spat, a nerobit nic preto, aby bol nas zivot krajsi a lepsi, niekedy si pripadam akoby som mala doma deti dve....ja viem, ze ak by som zila s milencom, bola by to pocase tiez o nicom, ale tych par chvil, ked citis ako po tebe niekto tuzi, ked sa cez neho prehnes po kabelku a on ta medzitym pobozka na rameno, ked ta bozkava vo vlasoch a varvi ti ako nadherne vonias...som asi hlupa, ale mne to dava mnoho...
ahoj poviem vam pribeh jednej kocky ktoru poznam...Ona bola milenka i ked nedobrovolne-kedze o tom nevedela...Ja ani neviem kde sa to zacalo nejak som sa o to nezaujimalo asi nejake disco a tak...Chlapec fol fakt fesak volal sa Alex,zacali spolu chodit a vsetko vyzeralo ok,len kamoske bolo divne ze ju nikdy nevzal domov ale stale iba k jeho kamaratovy,netusim aky dovod jej dal ze nejdu ku nemu ale nech to bolo cokolvek ona mu to zhltla...Jedneho dna mu vola a dvihne nejaka zena,ostala prekvapena.Tak sa predstavila a pytala si priatela Alexa k telefonu.Ta mila pani na druhej stane vravela ze to je omyl lebo to je mobil jej manzela ktory sa vola uplne inak...Takze diskusia skoncila ako omyl..Kamoske to nedalo a zavolala zas no a zas to iste..Nakoniec zistila ze je zenaty,a vobec sa nevola Alex ale boh vie ako a on tak si hladal prilezitostne kamaratky a bulikal im hluposti..Skoda bola ze oni boli spolu uz asi rok ked to zistila..Bola natom velmi zle...A bombonik nakoniec...manzelka toho Alexa jej jeden den volala ze sa z manzelom rozisla lebo ju nakazil sifilisom tak aby sa isla aj ona(kamoska)vysetrit...To nebolo fer ani voci zene ani voci -milenke..Ono podla mna nieje milenka ako milenka..tie co idu do vztahu a vedia ze nieco rozbijaju su zmyje ale tie ktore nemaju ani potuchy o nejakom manzelste si nezasluzia byt hadzane do toho isteho vreca..
nesúdme iných keď vôbec nevieme ako sa zachováme v danej situáci . ja by som svoj prešlap chcel vrátiť spat strašne . aj keď to je nemožné. Veľa veci by som chcel vrátiť a ísť cez ne ešte raz bez výčitiek bez zavahania ci konám spravne. Teraz keď mi odpustila keď som jej ja ublížil mohli sme byt šťastný.mojej Erike zistili nádorove ochorenie a potom to už málo strašne rýchly spad Držal som ju za ruku a ona mi so slzami v ociach povedala postaraj sa o nase deticky neopust ich. Pozeral som jej do oci a prosil aby mi ju nebrali, plakal som a do okola opakoval nechcem tu ostat sám asi 30 krát a ona už odišla.odišla po 17 dňoch od diagnóstiky-ja som jej ublížil tak prečo ona musela odijst prečo nie ja prečo trpela toľko. Toto je môj trest za prešlap !
@duffy22 toto mi je velmi luto.ja neviem co na to napisat..ale rozhodne nemozes davat vinu sebe..to bude karma.zrejme nieco z minuleho zivota a prisiel si si to odpykat v tomto zivote..ale urcite to nema nic spolocne s tym co si urobil teraz..hlavu hore.
@duffy22 nemozes to brat ako trest...musi to byt pre teba hrozne tazke, ale tym, ze si budes vycitat hriechy z minulosti s anic nezmeni, zivot ti ju spat uz nevrati, a len sa sam zbytocne tyras, asi to tak vsetko ma byt, ako to je, mozno keby si ju vtedy nepodviedol neostali by ste spolu vobec, mozno by sa to stalo skor, mozno by sa stalo nieco ine...osud to zariadil tak, aj ked sa trapis asi to bolo aj na nieco dobre, je hrozne ze to slo tak rychlo, na druhej strane bud rad, ze dlho netrpela, mala som rakovinu-viem o com hovorim, nastastie som nad nou zvitazila-teda spon nateraz...drzim ti palce a myslim na teba
@macamac
@soffi
@zuzana1710 ten pocit viny ostal uz vo mne neviem ci sa niekedy ho dokazem zbavit.Drzi ma len to ze mam tu deticky nieco co mi ostalo po Erike 😢
@duffy22 drzím palce neboj zvladnes to 😉
@tequila0 Aj ja ta chapem....ale tento vztah dlho nevydrzi....Ty si sa iba "obalila" do bubliny a cakas kym ta bublina praskne. Poznam rodiny, kde deti miluju oboch rodicov a ked rodicia nechcu ublizit detom, tak nalepsia alternativa je:
Treba sa rozviest (ak si myslis, ze medzi vami je koniec) ale nie, ze "spalite mosty".... Musite zostat priatelia uz len koli dcerke. Rozdelte si opateru, budte nadalej dobri rodicia. Ukazte dcerke, ze sa da zit a mat dobry vztah aj ked nemate rovnaku adresu.
Tvoj vztah je velmi kratkodoby....aj jeho to omrzi..... ved to vidis sama... Je to znama pesnicka, ktora je stara ako ludstvo same. Zelam jasnu hlavu pri rozhodovani 🙂
@soffi tusim mame uplne rovnaky nazor. Ten kto nie je slobodny (ci uz ma papier alebo nie) je zodpovedny za to ze ide zaroven do druheho vztahu a nie ten (ta) kto je v tom druhom vztahu tym druhym. Fu no snad to chapete tuto vetu. Ten slobodny/volny totiz nema zodpovednost za nejaky vztah a uz vobec nie za vztah svojho potencionalneho alebo uz realneho partnera.
ako ľahko sa niektoré veci píšu, keby sa dalo tak ľahko aj konať v niektorých situáciách... ani jedna žena nechce byť podvádzaná, a ak niekoho miluje, nikdy by ho nepodviedla...ale nikdy nevieme koho a kedy nám život prinesie...keď sa rozhodneme pre rozum, zlomí nám to srdce, keď počúvame srdcom, neskôr na nás hladia ako na bláznov...
@digysa ked ja vzdy tak nejako dufam, ze sa to da do normalu, ked som sa vydavala, verila som , ze je to navzdy, a nikdy som sa nechcela rozvadzat, zaroven si vsak uvedomujem ze zivot mam len jeden, je mi velmi vzacny nato aby som ho prezia tak ako ho prezivam teraz, poznate ten pocit ked proste mate niekoho skutocne radi, a nechcete mu ublizit, ja mam svojho manzela rada, ale naozaj ho nemilujem, aj ked mi je to luto... ☹
Ahojte, som tu nova dovolte aby som sa pridala.
ci som podvadzana, neviem.Som vydata uz 6 rokov, teraz cakame druhe dieta a ja mam stale pocit, ze sa nieco deje. Manzel vo vztahu akosi ochladol, bruska sa nedotkol viac ako raz, ziadna pusa, ziadne objatie, ziadne spolocne akcie,...do prace chodi velmi skoro, z prace neskoro. Jeho telefon je az prilis neosobny tak neviem, ak sa snazim nieco riesit, je to vraj vina mojich tehotenskych hormonov a som paranoidna a vobec nic sa nedeje, neviem ale ten cervik vo mne nejako velmi hloda. Ak je to tak preco nema zaujem tento stav riesit?
Po 25 rokoch manželstva som zistila, že ma manžel podvádza. Vypočula som si jeho rozhovor s milenkou.
Priznať sa nechce, ale prosí o šancu ostať so mnou. Môj problém je, ako sa s tým všetkým vyrovnať, ako si vymazať pamäť a netrpieť. Nezvládam to, nespávam a trpím.
Poraďte mi, ako sa z toho dostať?
@bruna7
V deň keď som si vypočula telefenát s milenkou, som sa odsťahovala na poschodie domu. Ešte že som mala kde ísť. Teraz žijeme on na prízemí a ja na poschodí. Ako dlho ma podvádzal neviem, nechce nič riešiť, chce hrubú čiaru a žiť ďalej. Len so mnou. Ja som sa chcela rozviesť a odísť. Nedokázala som to, aj keď ma moje už dospelé deti posielali, aby som od neho odišla. Po 2 mesiacoch kľakol na kolená a prosil o odpustenie. V ten deň som to nezvládla. Začali sme žiť ako milenci. On sa tvári, že je všetko v poriadku, ja trpím a mám depresie. Nedokážem zabudnúť, ani odpustiť. Tvrdí, že ma ľúbi ako na začiatku. Potrebujem radu, ako ďalej. Rozhovor odmieta, tají, a ak by to bola pravda, že s ňou spal, viní zo všetkého mňa. Ale zmenil sa, je milý, je pozorný. Správa sa úplne ináč ako predtým. Máme oddelené bývanie, oddelené účty a tak si ma váži viac, ako keď ma vlastnil a manipuloval mnou. Ale ako dlho to vydrží? Už pol roka nespávam a trápim sa a neviem, ako ďalej.
@ani3012 ja len nahodne teraz citam tuto temu a pises, ze ako moze natrafit na onu manzelku, ked nevie mena, iba nick a ten moze byt hocijaky... neverila by si, na kolko ja znamych zien z mojho okolia som tuto na konikovi natrafila, ich nick by ma v zivote nenapadol, ze taky mozu pouzivat... vzdy sa jednalo o nahodne objavenie, staci, ze si pozeras na uvodnej stranke foto, ktora ta zaujme, najdes zrazu znamu tvar... hladas info o svojom probleme, opat v teme znama tvar... proste nahoda je svina (s prepacenim), ako sa vravi 😉

k pribehu
@cyra tak teda zeny,ja by som toto ako manzelka vediet urcite chcela. vy by ste chceli v nevedomosti zit s takym clovekom? byt pre nho za hlupu?