Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
zatial nie...asi som zle formulovala vetu....v prvom momente som mala chut vpalit k nim a vykricat to vsetkym, celej jeho rodine, udat ho v robote....potom prisiel strach, ze co ked mi nieco urobi...rok som zila s cudzim chlapom, myslela som si ako ho dobre poznam a teraz ani len netusim, coho vsetkeho je takyto clovek schopny...vsetci mi radia nenechat to tak, aby mu to takto lahko preslo...on neoklamal iba mna, oklamal strasne vela ludi, ktori ho mali radi...moji rodicia dodnes nevedia, aka je pravda, vyhovorila som sa, ze nam to prestalo klapat...viem ako strasne by ich to trapilo, staci, ze trpim ja...akurat ze ma to stoji strasnu namahu tvarit sa, ze je v podstate vsetko ok..chvilami mam pocit, ze mi zasibe
toto su veci, ktore sa uz pravdepodobne nikdy nedozviem...ja neviem na co sa vyhovaral, ci na sluzobne cesty, alebo co..netusim....tak ako netusim kopec inych veci
nie, ani ten najmensi signal...keby bol co len naznak, isla by som po tom...nemam 20 a ani som nebola tak brutalne zamilovana, ze by som dokazala iste veci prehliadat....isto, bolo x prilezitosti to zistit...skontrolovat mu pas na dovolenke, zavolat do roboty a vypytat si ho telefonu, vybrat sa k nim domov, ked mi povedal, ze je chory /aj napriek jeho nesuhlasu/ ale ja nemam toto v povahe, sledovat niekoho, kontrolovat osobne veci, hrabat sa v telefone...a on posobi neskutocne dôveryhodne...nielen na mna, ale na vsetkych ludi...odteraz si budem na prvom rande pytat rodny list...aj ked, sfalsovat sa da uplne vsetko a ked vas chce niekto oklamat, tak to urobi....
@luludia
@cyra ved prave ja sudim podla svojho chlapa ze hned viem vycitit kedy klame a nieco predomnou skrýva, ale to je asi tym ze uz par krat ma sklamal a preto viem aka bije.Ale ty si asi nemala dovod mu neverit ,nedoverovat ked sa tak vzorne o teba staral ked si si myslela ze vam to klape ale aj tak je to strasne co sa ti prihodilo a jemu by som to vratila nech strati to dolezite hoc co je prenho dolezite ????? 😠
pre cloveka s takouto moralkou je dôlezity iba on sam...aby jemu bolo dobre, aby si on uzival...kasle na to, kolkym ludom znici zivot,.....a to som si myslela ze ma v mojom veku uz nic nedokaze prekvapit, ze som si uz presla uplne vsetkym...ako som sa len mylila
@cyra viem ze ti je mizerne, ale budes sa musiet z toho dostat. to, ze sem o vsetkom pises, je pre teba dobra terapia. skus sformulovat aj list pre jeho zenu a tym to uzavri. zacni od zaciatku. iste ta to co si zazila bude par rokov prenasledovat, ale je to nieco ako nevydarene manzelstvo, preslo si tym vela zien...
fajn, ze si sem napisala, tvoj pripad pomoze mnohym dievcatam byt ostrazitejsimi....
@cyra urcite ako radi filipal. Aj ja by som nakoniec asi pristupila na moznost povedat to jeho zene. Ale asi nie osobne, lebo vtedy je clovek pod tlakom a pod emociami a castokrat nevyjadri dobre co chcel. Ako tu niektore pisali, bude ta ona mozno nenavidiet. Ale no a? Vsak kamaratku v nej nehladas a 100 percent ju ani ona v tebe vidiet nebude. Sformuluj nejaky vecny mail, suhrn, mozno jednu - dve foto, ospravedlnenie (aj ked teda ty si nemala ani potuchy) a kludne aj link na tuto diskusiu. Mozno si to jeho manzelka sama so sebou aj s nim vysvetli a mozno dokonca tomu aj uveri. V kazdom pripade vsak toto nemoze niekomu prejst len tak. V tom mas pravdu. To je presne ako hoci s podvodnymi obchodnikmi. Dovtedy stvu ludi, kym ich niekto neuda... Drzim palce
@cyra ahoj, no, zial, takychto pripadov je coraz viac a naozaj sa to da tak dlhu dobu tajit a zit na dve strany, tiez som to zazila. a inak, nebolo ti podozrive, ze ste spolu iba rok a uz hned dieta, svadba, dom...to je dost netypicke pre muzov, to by mna trochu spochybnilo. Ale to uz je teraz jedno. A dakuj tomu hore, ze ste to dieta nemali, este len vtedy by si videla, co to znamena, ked sa ti zruti svet. Rok nie je vela na to, aby to prebolelo a srdiecko sa zahojilo. Teraz je to cerstve, si v soku, mas v sebe zlost, ale casom sa vsetky emocie otupia a budes to vidiet inak. Daj tomu cas, najdi si nieco, co zamestna tvoju mysel a uz sa netyraj otazkami, stalo, stalo sa, aj taky je zivot, mozes byt naozaj stastna, ze to bol 'len' rok a ze to skoncilo pre teba najlepsie, ako len mohlo. A s tou manzelkou? no neviem, ale v danej situacii si nemyslim, ze je vhodne ist do 'boja'. Zrejme fakt nevies, s kym mas do cinenia a ver, on si bude rodinu branit zubami nechtami a zenu tak oblbne, ze vyjdes este z toho ako nejaka pomstichtiva k.., ktora sa nanho nalepila, bola odmietnuta a teraz takto vycina...fakt si moze vymysliet kadeco a urcite uz na tej svojej verzii poctivo pracuje a pripravuje sa na tvoj utok. ja by som radila, nechaj to tak, na kazdu opicu ma panboh palicu a naozaj to tak funguje, vsetko sa nam vracia, aj dobre, aj zle, len niekedy sa to nevracia hned, ale raz urcite. zameraj sa len na seba, ako sa z toho vsetkeho citovo dostat. drzim palce
presne to som urobila, oslovila som ju tu....zatial sa neozvala, nechodi sem teraz asi tak casto...alebo ak jej ten pako smiruje pc, je mozne, ze sa k tomu ani nikdy nedostane..uvidime
@ani3012 hej, pisala som to...ale za posledny cas nie je tych prispevkov tolko, ako bolo predtym, tym som myslela, ze tu asi nie je dennodenne....a uz rozmyslam, ci nebola chyba pisat to sem....ja som iba chcela, aby tento môj zazitok bol vystrahou pre ostatne...nemam chut sa stale obhajovat, ze si nevymyslam a ze sem nepisem bludy..na to nemam momentalne ani silu ani chut...takze dakujem vsetkym za prispevky, velmi si ich vazim a zo srdca vam zelam, aby ste ani jedna nemusela prezit to co ja..
uplne normalne...dala som do googla jej meno a hodilo ma to na mojasvadba, na ich svadobne fotky...no a pod tym nickom som si nasla vsetky jej prispevky na svadbe aj tu....a zahada vyriesena.....
@cyra dobre,ospravedlňujem sa,ma nenapadlo,že si niektoré píšu aj priezviská....
určite ti nebude písať hneď,lebo sa bude pýtať manžela ,že či o tom vie...potom dostaneš správu ,že ju nemáš obťažovať (možno medzitým sa ti ozve aj on s vyhrážkami) a nakoniec aj tak skončí z vás troch hlavne po psychickej stránke najlepšie....
@cyra prave preto som pisala, ze treba zvazit co urobis, lebo uz teraz uvazujes nad tym, ze bola chyba napisat tvoj pribeh sem. Mozes spustit lavinu udalosti, ktore nebudes vediet zastavit a nemas istotu, ci sa to neobrati proti tebe. Jeho zene si uz napisala, takze lavinu si spustila. Drzim ti palce, aby si z toho vsetkeho vyviazla s co najmensou ujmou. Citis hnev a mozno aj chut pomstit sa, ale davaj na seba pozor.
@cyra fíha, tak takéto nieco by som nechcela zazit ani v zlom sne. Ale k veci, ja by som to jeho zene povedala, nech vie co za prasa ma doma. Co sa tyka toho falosneho OP. On ho pouzival aj v uradnych zalezitostiach? napr. brali ste si hypo na dom? preukazoval sa nim v banke? Ak ano, banka si zvykne OP odfotit. Poziadala by som ich o tu kopiu a udala na MV SR za zneuzitie a podala trestne oznamenie za pokus o podvod. Ale to by mohla urobit aj banka. Ale ak neprislo k cerpaniu uveru, tak asi neurobi nic.. No urcite by som to tak nenechala..A co ti tu hovoria ostatne, ze mas to nechat tak, lebo ma konexie... no a? na kolkych takychto velkych vtakov spadla klec? Nech si pykaju za to co sposobili...
ahojte kocky, jeho zene som poslala mail, napisala som jej tam vsetko, prilozila spolocne fotky.....jej reakcia bola hned...ze preboha..ze nema pocit, ze by ich vztah nefungoval, ze on jej stale hovori ako ju lubi...to bolo vsetko...odvtedy je ticho...ale ked pozeram na fb, stale tam dava fotky a ja normalne zacinam mat pocit, ze ten mail sa k nej ani nedostal...nadalej veselo komentuje fotky, tak isto aj on...ak jej smiroval pc, tak o nicom nevie, dostalo sa to iba k nemu...co by ma vôbec, ale vôbec u neho neprekvapilo po tom vsetkom....tu obcianku nepouzival v ziadnych uradnych zalezitostiach, uver sme nevybavovali...strasne ale strasne ma stve, ze mu to len tak prejde, ani si to neviete predstavit ako...ale momentalne neviem co by som este mohla urobit...
@cyra ktovie kolke takto este vodí za nos fuuuu to je sila
viete co, mna hrozne irituje, ze ak si muz najde mienku tak je ona ta krava a ak si zena najde milenca tak je zasa krava ona....tak ci tak je na vine vzdy zena...:D
@cyra poslala som ti IP.tu sa nebudem vyjadrovat radsej..je to chulostiva tema...a nikdy neviem kto to moze citat.. 🤐 🤐 🤐

@cyra ".preto som to neurobila hned, ako som sa to dozvedela, chcela som si nechat cas," znamená to, že si to jeho žene už povedala?