Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
@vejula mas pravdu, ja sa cez to nedokazem len tak preniest, nemam to v povahe, ja sa snazim byt spravodliva a neublizovat ludom. a to iste by som chcela od druhych. len ci ta pravda nebude este viac boliet a neznici ma uplne. pocula som muza rozpravat kolegovi, ze všetky moje frajerky. nechapala som. aj som sa ho pytala, ako moze zenaty chlap hovorit o frajerkach. to bolo este pred prevalenim nevery. tajil, klamal, vraj som zle pocula. a dnes ked viem o jednej, co ak mal fakt ich viac. ja to nechapem a bojim sa celej pravdy.
@bruna7 je velmi pravdepodobne, ze tvoj muz ich mal viac. a taktiez je ten typ muza, ktory chce mat rodinu, rozvadzat sa nechce, naco? kazda milenka by ho bavila iba chvilu a nemal by pri nich taky servis aky ma pri tebe.. A hlavne zneuziva situaciu, ze ty nemas kam ist...je si tebou proste isty...a mozno bude mat dalsie, lebo si mu prepacila jednu o ktorej si sa dozvedela, tak bude robit vsetko pre to, aby tie dalsie ostali v utajeni.
@sisaha jasne, ze keby sa aj so mnou porozpraval, ako vravi, ze neskor mi povie, prizna len tu jednu, viac urcite nie. blby nie je. a nemyslim si, ze je si mnou isty. nema pri mne svoj stary zivot, ani ho mat nebude. ja sa chcem od neho postupne odputavat, nedokazem sa odstrihnut hned. a som v strehu, jedna chybicka a je koniec. pride o vsetko. plakal pri mne ako decko, ze si vsetko uvedomil. mozem mu to verit, ale na ako dlho? istotu uz nikdy nebudem mat a dôverovat mu? vies ake je tazke sa s nim bavit a nevytahovat nic? vsetko ti to pripomina a ja zijem ako v inom svete, kde sa musis v kuse pretvarovat a davat si pozor na kazde slovo. to je najhorsie. vraj to chce cas. uz je to 8 mesiacov. v leto bolo fajn, skoro kazdy den sme si grilovali, chodili na vylety, ale ta jesen ma depce.
Ahojte kočky, nemôžem a ani nechcem - len tak zo zvedavosti čítať o vašich starostiach.
Ale rada by som vám všetkým odovzdala krásnu myšlienku ... a možno vám v ťažkých chvíľkach pomôže 😉
pokud naše srdce upřímně touží po spřízněné duši, po životním partnerovi, život nás svede dohromady. ale abychom životního partnera našli, nesmíme ho hledat, jinak ho přehlédneme. pokud se cítíme nešťastní, protože jsme sami, najdeme takového člověka, s kterým se budeme dál cítit nešťastní. a jestliže lamentujeme, že nemáme nikoho, kdo by nám dával lásku, pak nejsme schopni sami sobě dávat lásku, a nemůžeme doufat, že najdeme někoho, kdo toho schopen bude. pouze až budeme spokojeni a šťastní sami s sebou a pochopíme, že ke štěstí nikoho druhého nepotřebujeme, objeví se někdo druhý a naše štěstí zdvojnásobí.
Čaute,,,,,mám takú otázku.....mám v podstate štastné manželstvo ale môžem mať úlet s jedným mužom,jednoducho môžem mať milenca.
čo si o tom myslíte??Urobili by ste to aj ked doma všetko klape?? Na jednej strane sa to bojím urobiť,aby som nemala výčitky a na druhej láka ma to pokušenie.
@jesymel a co z toho ako budes mat? Ze si odskrtnes kolonku na pomyselnom zozname "zazitkov" - milenec = check?
Mat milenca nie je ziadna frajerina ani dokaz tvojej vynimocnosti a nik z toho na zadok nepadne. Vacsina zien moze mat keby chcela, dokonca nezalezi ani na tom, ci su atraktivne. Hlavne ked sprosto povedane "otrcia". A to je fakt.
@jesymel hahaha, nie kazda takto vymysla 😉
a ked sa nudis, zacni od seba a vymysli pre manzela nejake novinky... nie ze mu za chbtom spravis podraz... aby si raz nelutovala 😉 nepoviem, kebyze mate nefunkcne manzelstvo... ale o ziadnej chybe nevravis... iba o rutine, ktora sa da prekonat...
@viera27 ,@riana12, - ja som tu už dobré 2-3 roky ešte pred tehotenstvom,,,,,takže nechápem čo hneď odsudzujete,,,,nebudem tu asi písať rovno pod mojim nickom aby som sa pred mojim okolí prezradila nie??? nato som až moc inteligentná.....ani neviete kto to tu všetko číta,,,ja som už pozerala túto temu dlho.
@jesymel ja by som sa zamyslela skôr nad tým, ako by si to prežívala opačne. Myslíš si, že doma je všetko o.k. máš šťastné manželstvo a tvoj mužík si len tak "odskočí"
Určite by ťa to ranilo. Možno to odskočenie by ani nestálo za to, ale v duši by si vedela, že sa to stalo. Teraz sa môžeš manželovi smelo pozrieť do očí nie ? Mne by sa nechcelo zvyšok života klopiť zrak a tváriť sa, ako počestná manželka ... u nás hovoríme ... keď je koze dobre, ide sa na ľad šmýkať...
nepodveď z rozmaru čo máš doma, ani samu seba 😉
@jesymel asi velmi inteligentna nie si, ked nevies ze dva nicky su zakazane. A chvalis sa tym. @martinjasen
pridam svoj nazor aj ja....v nasom manzelstve bola nevera, ale z mojej strany nase manzelstvo nebolo idealne sem tam ma aj manzel udrel, nedaval mi vobec peniaze atd..a uz to bolo v takom stadiu, ze som podala o rozvod...syn mal 6 rokov a nebolo to lahke...boli sme od seba asi pol roka a nakoniec to dopadlo tak, ze som stiahla ziadost o rozvod, vsetko sme si vydiskutovali a od vtedy preslo 5 rokov a vsetko je uplne inak...manzel mi viac neublizuje a dokonca mi dal aj svoju kartu a musim si zaklopat 🙂 vsetko funguje ako ma byt...o mojej nevere vie odpustil mi a ja mu za to velmi dakujem ale ked to pisem az sa mi chce plakat, ze co som to vlastne spravila a mam velmi velke vycitky...teraz sa nam narodil druhy syn ma mesiac a dva tyzdne a je to uzasne...rada odomna ja ta neodsudzujem, ale trosku sa zamysli ci to stoji za to, ked mas idelne manzelstvo, ver ze nie..ak to spravis tak ver, ze to olutujes...podla mna ti ten druhy chlap nestoji za to aby si si znicila rodinu...
@jesymel martina00707 pridam svoj nazor aj ja....v nasom manzelstve bola nevera, ale z mojej strany nase manzelstvo nebolo idealne sem tam ma aj manzel udrel, nedaval mi vobec peniaze atd..a uz to bolo v takom stadiu, ze som podala o rozvod...syn mal 6 rokov a nebolo to lahke...boli sme od seba asi pol roka a nakoniec to dopadlo tak, ze som stiahla ziadost o rozvod, vsetko sme si vydiskutovali a od vtedy preslo 5 rokov a vsetko je uplne inak...manzel mi viac neublizuje a dokonca mi dal aj svoju kartu a musim si zaklopat vsetko funguje ako ma byt...o mojej nevere vie odpustil mi a ja mu za to velmi dakujem ale ked to pisem az sa mi chce plakat, ze co som to vlastne spravila a mam velmi velke vycitky...teraz sa nam narodil druhy syn ma mesiac a dva tyzdne a je to uzasne...rada odomna ja ta neodsudzujem, ale trosku sa zamysli ci to stoji za to, ked mas idelne manzelstvo, ver ze nie..ak to spravis tak ver, ze to olutujes...podla mna ti ten druhy chlap nestoji za to aby si si znicila rodinu...
Dnes o 11:46 • Odpovedz • •

@bruna7 pišeš ja len chcem vediet, ci sa mam na to vykaslat, a neriesit to, alebo sa v tom este sprtat
a ja ti hovorim, nie ty sa na to nevykašleš aj keby sme ti povedali že vykašli sa. Prečo? LEboto nedokažeš. Jednoducho si typ človeka čo nevie niečo tak zavažne len tak hodiť za hlavu. Ano su take ženy čo to dokažu, alebo aspon sa tak tvaria. Ale podla toho čo pišeš v tejto diskusii, ty to nedokažeš, a nevysporiadaš sa s tym a neprestaneš sa trapiť, pokial nebudeš vedieť celu pravdu a nevysporiadaš si to v hlave a nevyvodiš dôsledky z toho všetkeho