icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

mywiel
4. feb 2010

Ja som vyjadrila len svoj nazor a skoncila som dufam, ze mozem?? 😕 Proste chlap co si najde milenku ked ma babo 5 mesiacov je pre mna slaboch a nevie manzelku v tazkej chvily podporit, ved to dieta vyrastie a uz nebude tak zavislé na matke a ona zase bude mat viac casu pre seba a na chlapa, to ze sa urcity cas viac venuje dietatu a nestiha neznamena ze muza prestala milovat. 🙄

diddi
4. feb 2010

jarus,necuduj sa....byt milenkou je pod uroven a kazda z nas to odsudzuje....milenky su "mor" spolocnosti

mirica
4. feb 2010

mirka - to bol príklad........nie som zástancom bazírovania na výzore..........ja tto osobne beriem skôr z toho hladiska porozumenia.......nech je ako chce , ale manželia(partneri) sa odcudzia ak sa nerozprávajú ..a aj niekoľko mesiacov je veľa , ak to niekomu chcýba ...a hladá inde . Nie je to len vec muža ale aj ženy ...ak je muž celé dni v práci a zanedbáva ženu ...vo veľa prípadoch je to opačne ...milenca a priateľa čo sa sňou aj porozpráva si nájde ona......no a on predsa tiež len myslel na to ako zabezpečiť aby sa mala rodina lepšie

diddi- máš dve dcérky ........čo ak sa niektorej stane to čo sa tu rozoberá .....zamiluje sa do nesprávneho muža a otehotnie a on ju nechá ..........povieš jej , že "je mor spoločnosti" a budeš riskovať , že ju a vnúča stratíš ....alebo ju podporíš?

enilora
autor
4. feb 2010

mirica
musím s tebou súhlasiť .Tiež si myslím že niekedy sa s povodnej ženy ktorú si chlap bral stane celkom iný človek...napr priberie 20kg,nestará sa o seba...Nehovorím že má vyzerať ako bábika Barbie ale aby žena zmenila o 100% svoj vzhlad..to sa mi zdá voči mužovi trochu nespravodlivé 🙂 Nezastávam milenky to vobec nie!!! No hoci mm mal/má milenku pozerám sa na vec aj s tejto strany.Ja som síce opačný prípad keď si ma mm bral bola som moletka potom som celkom pekne schudla,začala sa o seba viac starať,športovať no ktovie možno to bol ten jeho dovod 😝
Jasné že si každá s vás može povedať svoj názor...veď toto je slobodná diskusia 🙂

mywiel
4. feb 2010

Mirica jasné ze sa treba o seba starat, ale niektori chlapi to beru tak ze si porodila a uz mas mat postavu ako pred tehotenstvom, nechapu ze telo sa musi z toho vsetkého spamatat, ved nie sme klonované Barbiny a uznajte ze po tehotenstve/vach uz z vas nikdy modelky nebudu, nevravim, ze netreba o seba dbat a o svoj vyzor, ale chlapi mozu mat pivné brucha, plesinu a co ja viem co este, ale zena ked porodi musi byt usmiata, dobre naladena, plna energie na sex, chcem vediet chlapov akoby to oni zvladali keby boli na nasom mieste. Jasné, ze snazit sa musia dvaja ale aj pomahat si musia dvaja a vacsinou je to zena co sa musi o to dieta starat, lebo muz pride unaveny z prace a zvali sa k telke aby si oddychol a jediné co ho zaujima je co bude na veceru a ci vecer bude sex. 😝

jarus1
4. feb 2010

presne toto som chcela povedať...žiadny mor, je to súčasť života a len zainteresovaní vedia presne od a po z 🙂

mywiel
4. feb 2010

No ja prajem milenkam len to co urobili oni, zivot je spravodlivy a vsetko sa v zivote vracia a zodpovedame si za svoje skutky. 😉

mywiel
4. feb 2010

Jednoducho neverim, ze sa da stavat stastie na nestasti druhych. Iné je ked ma chlap v zivote jasno a je rozvedeny, to beriem.

diddi
4. feb 2010

jasne,ze sa moze hocico stat,ale ak budem moct,tak ich budem viest k tomu,ze zenaty muz nie je nic pre nich,aj ked im bude tlacit kaleraby...je to aj vo vychove a celkovemu pristupu...preco ty mirica nie si milenka?

mirica
4. feb 2010

myviel --len na vysvetlenie.......ja mám dvojky po umelom tehu (viaceré stimulky , a hormónov som brala požehnane) , potom som znovu otehu s veľkými komplikáciami (nič som nemohla robiť) .....takže teraz mám 100kg............to len preto , aby ste si nemysleli , že som sama s tých "barbiniek" a kecá sa mi ľahko...

no a možno je problém v tom , že je manželka moc chápavá....."vacsinou je to zena co sa musi o to dieta starat, lebo muz pride unaveny z prace a zvali sa k telke aby si oddychol a jediné co ho zaujima je co bude na veceru a ci vecer bude sex."....................žena je unavená tiež , tak že treba šupnúť mužovi do ruky vysávač , handru, alebo dieťa na hranie , alebo kočík s bábom nech sa idú poprechádzať ..poprípade nôž nech urobí večeru......zatiaľ si oddýchnuť, večer sa prritúliť .....potom budú grogy obaja a bude stačiť obom rozhovor....

pravda je taká ....že neexistuje zaručený recept na dobrý vzťah(akýkoľvek) .....a labute tiež nie sme

darina77
4. feb 2010

Myviel, pri tvojom príspevku ma napadla Lucia Kollárová ako raz v teleráne rozprávala , že nechápe ženy čo majú mužov pri sebe pri porodoch, vraj manžel by ich mal vidiet až po porode čistučkú, navonanú, vyčesanú, namalovanú so spinkajúcim babatkom v náručí.

mywiel
4. feb 2010

mirica neboj to aj robim.... 😉 😀 😀

mywiel
4. feb 2010

darina nechapem ved prave hovorim opak.... 😕 😅

diddi
4. feb 2010

lucia kollarova nech sa najprv pozrie do zrkadla a potom basni 😉

mywiel
4. feb 2010

Sme ludia nie barbiny, a manzel pri porode bol. A vidi ma aj nahodenu ale vie aj ako vyzeram nenamalovana prirodzena a nevadi mu to. 😉

mywiel
4. feb 2010

Nepoznam luciu kolarovu sorry nezijem na Slovenku uz 15 rokov. 😅 😝

mirica
4. feb 2010

diddi - som aj nie som ......bola som vydatá - teraz som rozvedená a žijem s partnerom (ktorý je rozvedený) a máme spolu 3 deti ......ale vydať sa za neho navydám

ale pravda je aj to , že keď stretne chlapa....nemusí sa jej hneď priznať , že je ženatý ....zamiluje sa ......a nešťastie je hotové 😒
a každý človek je tak trochu sebecký - keď je šťastný - snaží sa taký zostať 😔

diddi
4. feb 2010

Kollarova je mlada teoreticka showbiznisu,vyzera ako kobyla

mywiel
4. feb 2010

Ak chlap nie je uprimny od zaciatku tak by som do toho nesla ale to som ja. 😉

mywiel
4. feb 2010

diddi dik za vysvetlenie 😀 😀 😉

darina77
4. feb 2010

Mywiel, ja viem, že hovoríš opak, len som si na to práve preto spomenula, že aj mne sa dvíhal tlak z takých názorov
Muž má nádchu a može sa kludne spustit, lebo je choručký a žena má po porode vyzerat ako po welness pobyte 😀

mirica
4. feb 2010

alebo druhý spôsob........šup muža na materskú ....ak to v zdraví prežije .....určite mu na inú čas nezostane 😀 😀

diddi
4. feb 2010

mirica,ty nie si milenka...ved obaja ste rozvedeni...a nerobite svojou laskou nestastnych druhych,vasa laska im neublizuje

mirica
4. feb 2010

diddi - ale čestne priznávam , že keď sme sa spoznali tak ešte rozvedený nebol - len sa rozvádzal

mywiel
4. feb 2010

V manzelstve treba jasné pravidla a vediet ci ich s partnerom mame rovnaké, laska nestaci. A ked sa pravidla porusia holt co zivot priniest moze treba si to vydiskutovat a ked jeden nema zaujem o rozhovor, lebo si mysli, ze nasiel lepsie a chyba je len na strane partnera/rky tak nie je ocom. Je to strata casu, lebo ten clovek nikdy nebude vediet zit v stabilnom vztahu. Zivot nie je len prechadza ruzovym sadom a vztah kde nie su krizy, problémy, dolezité ale je ak je laska ako si to partneri vedia v klude vyriesit a cim skor povedat partnerovi toto sa mi nepaci treba to zmenit, nieco s tym robit a budeme sa snazit dvaja. Ale ked clovek radsej hlada nahradu a utek inam miesto toho aby dal partnerovi sancu na sebe pracovat tak ten clovek stoji za prd.

mywiel
4. feb 2010

Najsmutnejsie je ze si to casto odnesu deti. Ked chce chlap zvadzat a byt volny nema sa zenit a zakladat rodinu. A ked uz ju ma tak treba partnerovi/rke povedat, ze to takto dalej nejde lebo nikto nie je telepaticky napojeny aby uhadol, ze nieco tomu druhému nevyhovuje. A kazda zena skor ci neskor potrebuje podporu aj ta milenka zacne po muzovi pozadovat casom viac.

sue
4. feb 2010

...tak ja som bola i na jednej strane i na druhej strane...a preto jediné čo môžem napísať je, že nikdy nehovor nikdy... aj ako milenka aj ako podvedená som si pripadala úplne rovnako beznádejne a ubolene. Síce je pravda, že keď som išla do vzťahu, tak som nevedela, že dotyčný je ženatý, ale trvalo to dosť dlho aj potom ako som sa to dozvedela, než som sa dokázala odpútať 😔 v prípade podvádzania som v prvom okamihu zrušila svadbu, potom som sa snažila dať vzťah dokopy, ale už sa to nepodarilo 😔

Neveru, milenky a klamstvá nikdy nepochopím ☹ 😢 všetko sa veľmi ľahko hovorí (a najmä odsudzuje) kým to človek nezažije...

darina77
4. feb 2010

Mirica, ale je rozdiel začat si s mužom. ktorý sa rozvádza a s mužom ktorý má doma fungujúcu rodinu. Akurát, že niektorí muži sa rozvádzajú až podozrivo dlho, teda aspon milenkám nahovárajú aj 5 rokov, že už už sa budú rozvádzat.

mywiel
4. feb 2010

Ja neodsudzujem, len konstatujem a nezavidim vam vasu situaciu.

mywiel
4. feb 2010

Darina ved to chlap ktory klame uz na zac. nového vztahu co mozes od neho cakat? Ten ktory sa rozvadza je ok, ale ten ktory taji ze je zenaty k tomu nemam slov. 🙄