icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

eaka
5. apr 2012

@sisaha no ja viem, že život človeka často prekvapí, len ja to proste vidím momentálne dosť nereálne, to neznamená, že to nebude..no teraz to tak nevidím... čas sa mi kráti a ...no ... proste pesimizmus... shak snáď prejde.. ostáva len dúfať..

krajinka
5. apr 2012

@sisaha vobec by mi nevadil taky starsi, ktory uz hadam vie, co chce od zivota a dokaze ocenit rodinu 😉

sisaha
5. apr 2012

@eaka 😀 😀 😀 tak aj toho pipika mozes sem tam...alebo potom umelého 😀, ten aspon neodvráva

krajinka
5. apr 2012

@eaka a kolko mas rokov? ak sa mozem spytat 😉

sisaha
5. apr 2012

@eaka
@krajinka baby, ten spravny chlap pride vtedy, ked to budete najmenej cakat. 😉

krajinka
5. apr 2012

@sisaha na nejakeho pipika by som sa veru nechala ukecat, rok bez sexu spravi svoje 😅

eaka
5. apr 2012

@sisaha dlabem celého chlapa, na rozprávky už neverím, chcem druhé dieťa ☹

sisaha
5. apr 2012

@eaka ja mam druhe s 11 rocnym rozdielom 😉

eaka
5. apr 2012

@krajinka už skoro 31

sisaha
5. apr 2012

@krajinka ja mam doma umeláča silikonoveho a nie je zlý...síce nepovie par teplých hrejivých slov, ale spravi vsetko co od neho chcem prave vtedy ked to chcem 😀 a co je najdolezitejsie: vzdy je pripraveny

sisaha
5. apr 2012

@eaka joooj, este nie je neskoro..., do 6 rokov v pohode stihas aj dvojky 🙂

krajinka
5. apr 2012

@sisaha a tomu zivemu to nevadi? ci ten sa potom prida 😀

sisaha
5. apr 2012

@krajinka nemusi o vsetkom vediet, nie? 😀

krajinka
5. apr 2012

@eaka to sme na tom rovnako, tiez uz by som chcela druhe...hadam sa este niekedy podari 😉

p.j.jacky
5. apr 2012

baby kde sa to ta diskusia zamerala 😀

eaka
5. apr 2012

@sisaha na umelom sexe fičím nej.5 mesiacov a už ma to nebaví... musím rýchlo začať chodiť do fitka, trochu napraviť sebavedomie (to v rifliach pri pohľade zozadu) a niečo poriešiť...len ja som už aj zabudla, ako to chodí.. som myslela, že už budem do konca života spávať len s tým jedným... ani logisticky si to neviem tak úplne predstaviť.. to ako niekoho zbaliť v bare? no fuj... a kde? k nemu? riziko, ktoré si ako matka nemôžem dovoliť? k sebe? ad1 som u rodičov a ad2 ešte väčšie riziko... hotel? no ja som skončila pri tom cudzom chlapovi... ďalej ani nemusím uvažovať... 🤐

sisaha
5. apr 2012

@p.j.jacky uz je po 22 hodine 😀

eaka
5. apr 2012

@p.j.jacky na trošku veselšiu tému? alebo ešte tragickejšiu?? 😒

sisaha
5. apr 2012

@eaka ziaden bar...ale seriozne zoznamenie, najlepsie prostr.niekoho koho dobre poznas...napr. kamoskinho priatela kamarat, alebo nieco podobne. A ze kde? no tak az ked sa spoznate, aby to nebol nejaky uchyl a kde? no u neho..v jeho vlastnom byte 😉

krajinka
5. apr 2012

@eaka ja som este za slobodna mala jedneho takeho nabijaka, obcas sme skoncili v jeho aute...teraz si to tiez neviem predstavit 😀

krajinka
5. apr 2012

@p.j.jacky nepridas svoje skusenosti? 😀

sisaha
5. apr 2012

@krajinka jaaj, za slobodna a mlada som tiez vselico 😀

eaka
5. apr 2012

@krajinka no joo, kedysi sa také veci dali.. ale tak snáď prekonám odpor a bude zas... teda auto v uličke pred či za barom to už byť nemusí, ale aspoň schopnosť vliezť do postele niekomu inému...

@sisaha ale bavili sme sa práve o pipíkoch, nechcem sa s nikým zoznamovať, no na ukojenie tela si budem asi musieť ešte počkať.. tie ku*vy hnusné, podvádzajú, robia zle, ubližujú, ale kto je potrestaný???

krajinka
5. apr 2012

@sisaha tusim mam nanho este cislo 😀

p.j.jacky
5. apr 2012

@sisaha
@eaka no neviem si predstavit sex s druhym chlapom i ked moznost by bola...predsa 15rokov byt s jedny...nechapem baby ako on to dokazal...a potom dosiel domov a spal somnou...a tie klamstva.... 😢

p.j.jacky
5. apr 2012

@krajinka ake mas na mysli??? 😕 😉

eaka
5. apr 2012

inak ja som tak zaregistrovala, že sa ľudia obracajú na svojich bývalých/svoje bývalé, keď sa rozpadnú nejaké vzťahy, pretože to je známa osoba, sex s ňou je známy a tak.. no už ma aj napadlo, že by som sa jednému krásnemu modrookému ozvala...no ale tak aspoň vizuálne si ho za tým umelým môžem predstavovať... 😉

krajinka
5. apr 2012

@eaka to chce urcite cas, ako dlho si bola vydata? my by sme mali za mesiac 4. vyrocie

eaka
5. apr 2012

@p.j.jacky no veď to p.j. pre mňa je nepredstaviteľné po rozchode si len predstaviť sex s niekým iným a oni kľudne počas vzťahu, odo mňa k nej, od nej ku mne.. to je taký hnus, že také slovo ani neexistuje, ktoré by všetok ten hnus vystihlo... ☹

eaka
5. apr 2012

@krajinka nevzali sme sa, boli sme spolu 7 rokov