Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
aj ja idem paaaaaaaaaaaaaaaaa
@p.j.jacky Ja som sa zabavila na tom, akú super akciu na bývanie mu dali jeho rodičia. 😀 Že 200 eur. Super cena. 😲 😲 .
O chvíľku ho máš doma aj s prosíkom. Keby ho jeho nastávajúca ozaj tak milovala, tak by už dávno spolu bývali. Zamilovaní /ozaj zamilovaní/ túžia len po jednom, byť konečne spolu. Len ona má zrejme viac rozumu, ako ten tvoj trubiroh. Už je tiež poučená z predchádzajúceho vzťahu a tiež sa asi dobre do budúcna rozmýšľa. 😉 😉
A nechoď do súkromných tém. Je škoda nevyužiť, že to tu obaja čítajú. 😉 Je tu veľa správnych názorov od báb, ktoré určite oboch z nich minimálne nahlodajú v rozhodovaní. Je iné, počuť to od teba a zase iné, počuť od nestranných.
Takže, chystaj výslužku, milého máš o chvíľu určite doma. 😝 😝 😝
@koniarova nemam ho urcite doma,dnes tu bol vynadal mi ze ho spinim po celom inernete,ze ho ludia zastavuju aky je hajzel.Ze on vobec nic take nepovedal,ze nam byt preda ak to neutiahnem ja platit....no sveta div sa....a chce rozvod..uz konecne pristupil.Dokonca mi povedal,ze som taka chudera,ze moja mama ma nechce u nich a preto som v tomto byte... 😀 Je fakt ze moja mama je tazky oriesok a ja tiez...a nehodlam sa k nej stahovat...my sme s dcerkou doma tu! A pred niekolkymi tyzdnami tu sluboval,ze sa na nas nevykasle,ze nas nenecha ZIVORIT, a dnes je to moja vina ze on neutiehne zivit mna ,dceru a svoj zivot!!!Lebo ho chcem financne znicit!Ak by som bola setrna a uskromnila som sa ,mali by sme sa dobre.Ano priznavam urobila som mu ucet za telefon 90e,volala som kamaratke v noci ked mi bolo najhorsie...vtedy som nepozerala ze to bude taka palka.Ale muz to uz napravil.sim kartu mi vzal a kupila som si na kredit...
A teraz som spina ja lebo ho riesim na nete a robim zneho hajzla.Ale ak by som bola dobra manzelka ,dala mu dobry a casto sex,poriadne mu varila a starala sa,nikdy by si inu nenasiel...Hm...asi by som mala skocit pod vlak 😝 no ze ten moj teror 15rokov vydrzal...klobuk dole....
Toto sa tu ani neda citat,je mi z tych chlapov zle ☹
@p.j.jacky vážený pán skoro ex-manžel ... 😲 nebodaj ste nečakali, že tu bude žena, ktorú ste podviedli, sklamali a nakoniec aj vyškrtli zo svojho života, písať ódy na Vaše správanie a činy..
každá akcia vyvoláva reakciu! áno, viniť za všetko iných, to je istota ako gulomet! ale koho gate padli pod kolená?! a koho vták si potreboval niečo dokázať?!
ak nechcete zotrvať vo vzťahu, ktorý máte (máme doma), tak ho treba ukončiť ešte predtým, ako si niekoho nájdeme a nie ťahať to na viac strán! ale to sa deje vždy častejšie, ako myslieť aj na pocity svojej ženy, čo Vás doma čaká a prežila už toho kopec po Vašom boku.. strach zo samoty je väčší ako pocit viny.
prepáč p.j.jacky, musela som ... isto sa nájde "dobrá duša", ktorá bude veľmi rada sprostredkovať všetko, čo tu napíšeš a s čím sa budeš chcieť vyžalovať a podeliť..
@silvia31 do statusu si mi to mala napisat,tam mi chodi...ja viem ze tiez mam svoj podiel viny.... ☹ a uvedomujem si to az dost dobre...ale...on vobec...za poslednych 15 mesiacov som mala viac sexovat,viac sa o neho starat a vyrit mu pestrejsie....ak by som vsetko toto dokazala nemusel si hladat jebacku inde... ☹ co take sa da vysvetlit cloveku,ktory nemal pochopenie pre svoju tehotnu zenu v rizikovom tehotenstve a po porode.Nemienim sa obhajovat,ale urcite ma dokazu pochopit mamicky s dietatom ktore ma masivny reflux minimalny spanok...a on to riesil na pokeci s panickou,ktora mu v tej mojej tazkej dobe dala utechu aky je on chudacik.Budis!!!Je chudacik...
Len co ona je ze zenu,ked si narazila zenateho muza co ma doma babatko..chcela mu naozaj pomoct a preto roztahovala...ale aj tak..on mal byt ten kto mal povedat NIE!!!
no a aby toho nebolo pre dnesok malo,doniesol mi hrdinsky rodicovska prispevok a k tomu z jeho vyplaty 90 euro.
@p.j.jacky ukonči to konečne, takéto naťahovanie je pre obidve strany zraňujúce, pre teba obzvlášt.
Poslúchni Alicu , usporiadaj si svoje veci po právnej stránke. Prestaň s ním riešiť čo by bolo keby bolo, jednoducho to utni. Človek ktorý nedokáže akceptovat a vyrovnať sa s problematickým obdobím svojej manželky a hneď rieši problém útekom k inej žene ( vôbec akýkoľvek dôvod je neakceptovateľný ), nie je vhodný partner do ďaľšieho života.
Začni konečne riešit svoju situáciu - tvrdo a racionálne, bez emócii. Ber to ako šancu na nový a kvalitnejší život s niekým iným.
@kveta ja tú skusenost nemám .
Toto čo zažíva
@p.j.jacky je len trápenie a ona ťahá za kratší koniec. Ak jej manžel bude chciet zostať s nimi , tak ho papier k rozvodu prebudí veľmi rýchlo.
U nás som podala o rozvod ja, uviedla som veci ktoré m ak tomu viedli a nemala som ten pocit že by manželovi súd nadŕžal, skôr naopak.
@maminuska Ale p.j.jacky pise, ze on sa uz pre rozvod rozhodol.. Tak naco ho predbiehat s podanim na sud o par dni? Takto aspon nebude on moct tvrdit, ze rozbila rodinu, pre sud bude opustena matka a nie rozbijacka rodiny a aj tak moze dosiahnut svoj klud.. Osobne s tym skusenost nemam, mala som civilizovany rozvod, ale u kamosky to zavazilo pri vyzivnom, aj ked podla zakona to zavazit nema..
@kveta iste, ale on len s rozvodom súhlasil nie že ho podá on a ver tomu že muži su v tomto veľmi pohodlní a neradi riešia takéto veci. Nemaju problém takto žit že milenka a doma manželka až dovtedy pokial jedna strana nezatlačí.
Nuž neviem či niekto bude niekoho brat ako rozbíjača rodiny ked nie je ochotný tolerovať dlhodobú neveru , ekonomické týranie ... toto už nie je rodina .
Ak ho nezastavia od takéhto konania ani rozvodové papiere, tak už asi nič.
V utorok idem s malou na posledne tretie ockovanie do noziciek.Bojim sa ako slak,hadam to dobre dopadne!
A mam aj volat pravnikovy on mi rozvod poda,len chce odomna info co a ako.Uplne som na to blbe ockovanie zabudla...kokso.
vcera mi vytkol ze davam malej kase na veceru.Mala by jej stacit krupicova kasa z kravskeho mlieka,je to lacnejsie,musim sa vraj naucit setrit,lebo aj on vyrastol od 4 mesiacov na krav.mlieku.A ziadne drahe caje,staci jej sirupova voda....Baby ja som nechapala....plakala som ze som cez slzy nevidela kde je sever-juh..prosila som ho nech toto nerozprava,ze ved ma len nu...a povedal mi ze a pre toto odisiel aka ja som...ze take sceny ako robim ja ma uz dost!Uf kurevsky to boli ☹
@p.j.jacky prosím prestaň to riešiť, jednoducho také kaše jej dávat nebudeš a hotovo.
Na to aby človek ospravedlnil svoje konanei pred iným , musí znížiť hodnotu toho druhého človeka. Dobre odišiel ,a ty sama vieš že to nebolo kvôli tomu, tak načo si pripuštat takéto niečo.
Môj ex mi stále vykrikoval že som zlá matka že všetky normálne a dobré mamy robia niečo iné.... každy sa so svojim pochybením musí vysporiadat inak.
@maminuska ano aj toto,ze ked zil somnou a sme sa pohadali videl aka som zla na malu,ze snou surovo zaobchadzam a take keci....vraj aj kvoli malej uz nemozeme byt spolu,lebo by trpela...uf...a aj mojej kamoske rozpraval,ze byvam dost casto zla na malu....som normalne nechapala....a ona tiez nie.
@p.j.jacky Ja len nechapem, preco si malu neziada k sebe nastalo.. mohol by setrit sam.. Ty by si nastupila do prace a malu by si konecne netyrala.. :D a mohol by Ti aj v praxi ukazat ako sa da vyzit z tej almuzny, co Ti dava.. manzel a otec? pche.. aj zvierata sa o potomstvo staraju lepsie ako on..
@ani3012 Keby mu tak slo o dobro dietata, tak by nevzdychal, ze pri rizikovom tehu nesexoval.. ale este by manzelku velebil, ze pre blaho dietata vydrzala bez sexu.. /mne sex uplne zakazali na rizikovom../ Tomuto chlapovi ide len o jeho blaho.. dieta nech ma aj cukrovku, hlavne, ze usetri na svoje nove topanky.. brrr..
@p.j.jacky tvoj muz sa chova sa choval ako nezrely jedinec.ale takeho si si vzala.sama si priznala urcitu vinu na stave vasho manzelstva.je bez debaty,ze zrely muz neriesi svoje sexualne potreby neverou. a aj ked nechcel zotrvat v manzelstve s tebou ,tak sa mal chovat ako dospely.rozist sa a byt zodpovedny za svoje dieta.ale ale teraz uz nejde len o toto. obaja musite byt zodpovedni.aj ty.vase hadky a spory malej neprospievaju.takze je dobre,ze si nasla advokata.maminuska ma pravdu.neries nim veci okolo kasi.ale okolo dolezitych problemov pravnych.vsetky otazky okolo toho/aj ziadost o odpustenie poplatku /ries s advokatom.to je to najlepsie,co mozes teraz urobit.uz davno si mala konat.v zujme nielen svojom ale aj v zaujme svojej dcery.ja som ti uz napisala,ako si mala postupovat.keby si bola riesila vec este aj pred podanim navrhu na rozvod,uz by si mozno nemusela riesit nezmyselne poznamky otca malej o kasiach a cajoch.
prepac mi ja len stale nechapem,ze ak mas spolocny ucet,preco ti musi muz nosit peniaze.to iste s tym telefonom a prevolanym uctom.prepac mi,ale ten ucet bol od teba ozaj nezodpovednost. v situacii ,ked mas problem s nedostatkom financnych zdrojov.na prevolanie takej sumy mas a na podanie navrhu si musela cakat na pomoc rodicov?.takze aj ked chapem tvoje rozpolozenie,mala by si sa upokojit a konat rozvazne.pretoze rozvodove konanie mozno bude trvat nejaku dobu.a aj ked sa skonci,caka ta vysporiadanie zruseneho bsm.mas hypoteku.nezabudaj na to.rozvodom sa upravia len vase postavenia a uprava prav a povinnosti k dietatu.ale problem sa tym este daleko nekonci.takze obaja sa snazte konat zodpovedne.voci sebe a hlavne voci vasej dcere.
@alice107 dakujem.Ano ,mala som dat na tvoje rady.Len nebola som pripravena,stale som nejako dufala ze on sa spamata.Aj rodina mi radila pockaj ,pockaj ved rozviest sa mozes kedykolvek...proste zavahala som.Nechcelo sa mi uverit ,ze toto je koniec. ☹
Co sa tyka uctu.Ano mame spolocny ucet,ale muz mi povedal,ze to jeho vyplata chodi na ucet,su to jeho peniaze.Aj ked mi dal kartu a vybrala som si..bola som ta zla,lebo ho chcem znicit a financne zrujnovat.Na pomoc rodicov cakam aby mi zaplatili pravnika.Nie ziadost o rozvod.Prevolala som dost penazi,viem.to uz nenapravim,stalo sa....O majetku sa urcite nedohodneme,lebo bud sa byt preda,alebo don on pojde byvat(i ked tomu neverim).

čau kočky, hoci tu posledných pár strán rezonujeme len ja a p.j.jacky, ale tuším nás tu bolo viac, no založila som súkromku, tak keby niekoho pridať, tak píšte, idem spať, dobrú noc 🙂
@p.j.jacky no tie bludy, čo oni dokážu narozprávať, to musia mať geneticky... neviem... ja som vždy taká zaskočená... absolútne nechápem tú logiku, ktorou príde na také hlášky..