Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
inak presne, ako viacere piseme....pamatam si tie pocity, ked som bola slobodna a chodili sme spolu, hovorila som si, ze by to urobil len raz.potom sme sa vzali a hovorila som si najskor, ze urobil by to len raz, ale ja som si ista, ze to nikdy neurobi..potom bolo stadium, ze stat sa moze, ale radsej to vediet nechcem, lebo ho vyrazim..........po narodeni maleho prislo stadium, ze je to mozne, ale hadam sa nam to vyhne, neskor nastalo premyslanie nie o tom, ako ho vyhodit, ale ako to poriesit, kedze mame syna🙂)a teraz som v klude, lebo si nehovorim, že sa to nemoze stat, ale ze stat sa to moze, ale hadam mam natolko inteligentneho chlapa, ze sa to nedozviem🙂.,ale stale verim, ze do dnesneho dna nie som podvedena🙂
@aduskatt
@omnia23
@koniarova
@vejula len problém je aj v tom Keď ta muž chce opustit aj tak ta opustí , či máš dve alebo 6 detí. On ťa pošle do prdele bez mihnutia oka, máloktorý rozmýšľa nad spoločne strávenými rokmi a nad tým ako budete ďalej po finančnej stránke.
Súhlasím však s
@omnia23 v tom že niekedy by sme len otvárali oči čo o nás naši dokonalí muži hovoria svojim milenkám.
@omnia23 ja som sice mladá ako tak, ale v situácii už s dieťaťom a ze nemam kam inam ist, keby som aj zistila neveru a on mi bude tlačiť kaleráby, že to bol len sex a bla bla.. a ako miluje mňa a maleho, tak ano ostala by som s nim, aj ked nebolo to dávno, čo som s kamoskou pri vine hovorila, ze raz by ma podviedol a skončil by... Vieš ako, žena ked už má rodinu, robí pre ňu všetko, aby fungovala a bola kompletna ... Lebo nikto nesniva o tom, ze bude slobodná matka bez strechy nad hlavou a finančnej istoty či nebodaj áno? Vsetky filmy koncia happyendom ....
@aduskatt ja som zas celkom ina, ak by mi chlap bol neverny a ešte to aj zatajoval dorazilo by ma to dovjnasobne. že by zo mna nerobil parohačku ale ešte aj hlupanu. Nepatrim k tym ženam ktore chcu žiť v sladkej nevedomosti... Chcem vedieť na čom som a myslim si že mam pravo vedieť v akej situacii sa nachadzam a ako sa k tomu postavim... A som v štadiu, že manželovi verim že by ma nepodviedol, ale napriek tomu som ostražita a obozretna a každu vec ktora sa mi nezda tak ju preverim 😝 🙂
@maminuska mne stacilo( robila som v bare), ked som pocula, ako chlapi, ktori ked boli s manzelkami struhali dokonalych a ked boli sami medzi chlapmi, tak ake kravy a slepice robili z manzeliek.no, mala som dost........tak to co este milenkam porozpravaju musi byt velmi zaujimave...ale myslim, ze ked chlap chce sex, tak co ma povedat milenke? ze jeho zena je v posteli fantasticka a uzasna a ako kucharka by sa uzivila aj v Hiltone? jasne, ze milenke s vidinou sexu narozprava, aka je manzelka neschopacka a ze im to neklape a ze sa chce rozviest.........obavam sa, ze chlapi za nasimi chrbtami vedia o nas nepekne rozpravat.to nekonkretizujem, myslim to tak vseobecne.viem, ze normalni chlapi to nerobia, dufam, ze ani moj nerobi zo mna pred kamaratmi sekeru🙂
@omnia23 tiež som bola hrdá a silná vždy som vzťahy ukoncovala ja, dokonca som isla vždy zo vztahu do vzťahu... Nikdy som nemala problém poslať chlapa do p... či už bola vina na jeho alebo mojej strane, proste som vždy mala navrch .... No neskutočne ma zmenilo, že som sa stala mamou, nehovoriac o tom ze ostať doma na materskej 3r to hrdosti a sebavedomiu 2x nepridá.. áno, kým si mladá, krásna a bez zavazkov tak toho debila, co ťa oserie kopneš do riti na jeden nádych a neriešiš.. lebo nemáš čo.. ale predstava, že hop hľadaj si partnera a dobrého otca pre svoje dieťa ? Ako? Ako ho nájsť a ako mať vôbec chuť hľadať, ked nemôžeš vedieť čo vlastne bude keď jeho vlastný otec sa na to vysral ... A to sa môže každý jeden... a tiež je teda rozdiel mať vzťah a vztah a vzťah rok a x rokov ... Bože je mi na grc z toho ako ľahko sa chlapom riesia ich "problémy"
@omnia23 prvú správu si síce napísala dosť tvrdo, ale nech to znie akokoľvek kruto, tak máš pravdu... boli sme odchované na rozprávkach o princoch a "žili spolu, až kým nepomreli", dávame do vzťahu celé srdce a potom, keď Ťa začne podvádzať, tak Ti všetci povedia, že hľadal inde, čo nenašiel doma a že je to vlastne Tvoja chyba... pozrieš sa do očí svojmu dieťaťu, ktoré plače a dokola opakuje "môj milovaný tatinko" a ide Ťa roztrhnúť, doslovne! že čo do riti máš vlastne robiť! zachraňovať svoju hrdosť, alebo prehltnúť horkú pilulku, len aby Tvoje dieťa nemuselo takto plakať!
Ale chcela som Ti povedať hlavne jedno, prajem Ti, aby Ti tento postoj vydržal, naozaj úprimne, akonáhle zistíš neveru, kopni ho do riti, aby si sa v tom nemusela plácať ako podaktoré z nás... ja si už niekedy pripadám ako úplný idiot..keď si sadnem s kamoškou na víno a poviem nahlas, ako to medzi nami vlastne "je", tak sama nechápem, čo všetko si nechám... no keď ho vidím, som s ním... ja som ako nesvojprávna...
A inak, aj preto sú dobré takéto debaty, žena vedúca rozhovory len sama so sebou, sa stále motá v kruhu... tu dostane radu, zistí, že to nie je tak, ako jej tvrdí svokra či mama... prípadne dostane také kvapky ako od Teba... ale vykročí z bludného kruhu vlastných myšlienok a vidí iný pohľad na svoju situáciu, čo je podľa mňa veľmi vhodné...
Tak nech nás tu je čo najmenej!!
🙂

@ani3012 musim len suhlasit.....ked pridu deti, tazsie posles chlapa do prdele, lebo ho inak lubis, mate nieco spolocne..pokial deti nie su, hypoteka nie je, nic zavazujuce, tak to jo, to sa fajn lahko povie chlapovi, aby isiel kadelahsie.....nastastie som to zatial nemusela riesit.......................a je fakt, ze keby k tomu raz doslo, vobec netusim, co s tym, ale urcite nebudem teraz hrdinsky vykrikovat, ze na co sa takym vobec zaoberat.