icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

irriss
10. apr 2012

@omnia23
pokud je to pravda..a nebavili jste se o ni, bude to tim, ze jsi mela strach se s sni konfrontovat.. 😉
Protoze kdyz se s nekym seznamim, zajima mne jeho okoli.at uz je "zdrave ci nemocne", ale je dotycneho soucasti..jak poznat lepe osobu nez tim, ze poznam jeho okoli ...???

silvia31
10. apr 2012

@sue a čo a kedy sa mala pýtať podľa Teba?? Osobne si myslím, že ona sa radšej nepýtala .. isto aj ju to zaujímalo, co a prečo a či náhodou ... Ale keď už teda, tak kde by mala istotu, ze on povie pravdu o tom, co má doma za vztah.. a hlavne muži neznášajú vyzvedanie, akékoľvek .. jednoducho povedia toľko, kolko oni uznajú za vhodne a pripadne otazky navyše by jej pozíciu možno mohli ohroziť a to zrejme nechcela, možno čakala že sa jej sam otvorí a rozhovorí o tom.. ja len viem, že taký chlap chce radšej tichu "serióznu" milenku ... a oni sú schopní hľadať stale.. Bože fakt zapnite si hlúpy chat a tam to mate... Samii ženáči, čo hľadajú diskrétne a seriózne kamarátku ?! Nakopat do gul, aby zmenili myšlienky HAWK ☹

sue
11. apr 2012

@silvia31 áno, plný chat šťastne ženatých čo hľadajú diskrétne milenku, ale ja sa teraz nepýtam manžela...ja sa pýtam tej milenky ako a prečo vliezla do postele,keď nemala ani šajnu o tom ako ten muž žije, čo jeho žena atď - btw a vyhrotene - keď sa o nej nebavili, manžel kľudne mohol zamlčať manželkinu (SVOJU) pohlavnú chorobu a podobne...
...neváľam teraz vinu z manželov na milenky, ale preboha ako môže jedna dospelá žena vliezť do postele s mužom inej ženy bez toho, aby sa rozprávali o žene,ktorá je polovičkou toho druhého? Kde je ženská hrdosť? To si @omnia23 naozaj o sebe myslíš, že si taká špina?

krajinka
11. apr 2012

@sue a ked sa o jeho manzelke budu rozpravat, potom uz bude v poriadku, ked dospela zena vlezie do postele s muzom inej zeny???
myslim, ze @omnia23 uz spominala, ze do takehoto vztahu ju doviedla jej naivita a hlupost a teraz to vsetko lutuje, tak do nej baby nerypte 😉
este keby som tak bola schopna brat s nadhladom aj milenku svojho coskoro exmanzela 😀

mikman
11. apr 2012

Mile dámy ako čítam píše sa tu aký sú tu chlapi ........ Ale čo sa tak troška aj zamyslieť či nie je veľká zodpovednosť na tom ako to je na vašom triku? A čo to otočiť priznať sa ktorá podviedla chlapa? Ja mam opačnú skúsenosť keď ma ex podviedla. Ved nie každá milenka je slobodná mnoho je ich tiež vydatých. PS: nič v zlom som to nemyslel aby som nikoho neurazil

aduskatt
11. apr 2012

@mikman no jo, lenze tema je podvedene manzelky, nie podvedeny manzelia🙂takze logicky sa tu budu vyjadrovat zeny, ktore boli podvedene, a nie tie, ktore podviedli🙂

mikman
11. apr 2012

prva casť bola k teme druha bola otazka

mikman
11. apr 2012

@aduskatt A tym som chcel zistiť či je tu aj niektora uprimna a prizna sa že to urobila manželovi aj ona 🙂

eaka
11. apr 2012

@mikman tú Tvoju prvú časť sme tu prebrali x-krát... áno, mám svoju vinu na tom, že nebol so mnou natoľko šťastný, že by milenku poslal do hája, ale ak nebol spokojný, charakterný človek by to mal ukončiť a bokovky si hľadať až potom... a v lepšom prípade riešiť problém vo vlastnom vzťahu so svojou ženou a nie s milenkami a žena si doma sedí presvedčená, že aké má šťastné manželstvo... ťažko riešiť problém, ak o ňom ani nevieš... :-/ A myslíš, že keby sme si mysleli, že len tie k***y manželia sú všetkému na vine, že by sme im tak o dušu odpúšťali a dokolečka riešili, či sa to ešte dá zachrániť?

eaka
11. apr 2012

@mikman A keď sa neprizná, tak to môže znamenať, že to neurobila, nie len, že nie je úprimná... asi by sme neboli neverou také zaskočené, keby sme o dušu podvádzali same... ????

mikman
11. apr 2012

Ako som písal nechcel som sa tym nikoho dotknut ani teba som tu novy neviem co sa tu riesilo len som dal svoj prispevok vzhladom na to že vidim vo svojom prostredi co sa deje a kazdy si mysli ze na vine su muži 🙂

eaka
11. apr 2012

@mikman ešte som sa nestretla s názorom, že na vine sú muži... všade je len, že chúďatko nebolo doma uspokojené, tak muselo hľadať inde

omnia23
11. apr 2012

@sue
@irriss mile damy,a vy si myslite,ze chlap,ktory je schopny podviezt svoju rodinu nielen svoju manzelku by mne alebo vseobecne milenke povedal,ake to ma doma?Povedal by realitu?Priznal by si svoju chybu?

Ja som sa ho na to neepytala,pretoze som vedela,ze aj tak mi pravdu nepovie a bude len a len fnukat aky je on chudacik,ako mu zena nerozumie a podobne i ked je pravda uplne inde,vsak ano...

Cize@irriss nie,nebala som sa konfrontacie s dotycnou,vedela som o nej veci,ktore som vediet chcela a tie som si nezistovala cez dotycneho,pretoze ten by mi aj tak pravdu nepovedal

omnia23
11. apr 2012

@sue neviem,ci sa v pubertalnom veku da hovorit o zenskej hrdosti...Ale budis.Paradoxne tu sudia zeny,ktore tych chlapov pokorne vpustia naspat medzi svoje nohy.Tak sa teraz mozem pytat ja:Vasa hrdost je kde?Ale nepytam sa to pretoze tak ako ja som mala svoje dovody tak mate vy svoje dovody.

omnia23
11. apr 2012

@krajinka
@silvia31 dakujem,ze ste sa ma zastali 😉

krajinka
11. apr 2012

@mikman vies, sme tu na mamickovskom fore, takze je pochopitelne, ze vacsinou riesime muzsku neveru 😉
samozrejme viem, ze neverna moze byt aj zena a odsudzujem to rovnako 😉
teba opustila manzelka? mali ste aj deti?

p.j.jacky
11. apr 2012

Caute kocky...ockovanie mame o tyzden odlozene kvoli soplikom.Muz v utorok neprisiel,tak ako slubil,Neozval sa nic.DNes sme ho s malou stretli na ulici,videl nas,ale ani pohnutim oka nedal naznak ze by chcel malu vidiel,isiel dalej,ako keby sme boli cidzie.Teda u mna to chapem,ale u dcerky???

@omnia23 nikto nasim podvodnikom neroztahuje nohy.Len piseme o tom ako nam bolo ublizene.*Ak ty budes v nasej situacii(neprajem ti to)potom povedze aj ty o svojich pocitoch.TU nejde len o samotnu neveru..ide o zivoty nas vsetkych...domov,zazemie,deti,financie....ak prezijes 15 rokov s jednym muzom a urobi ti toto,bola by som zvedava ako by si mala chladnu hlavu a male dieta v postielke a pozerala by si sa a bolo by ti to luto,ze nebude zit so svojim ockom.Bohuzial ,ja niesom taka ze prestanem lubit zo dna na den ,tak ako on...ja mam svoje pocity a aj svoju hrdost...to ze mi je luto co urobil a v kutiku duse som dufala ,ze sa vspamata si nemyslim ze som chudera,ale blbana...je to len zufalstvo a strach zo samoty,co bude dalej....ale nepochopi to ten kto nezazil...
Ja viem ze na mna muz kyda ako sa len da...ludia mi to hovoria a nechapu..no co narobim...nic..nech sa ospravedlnuje ako chce.Ja viem svoje....

silvia31
11. apr 2012

Každý človek prizná alebo povie len tolko, kolko sam považuje za vhodne. Podľa mňa si nikto nemôže byť istý, čo bude a či sa stane podvedenym alebo podvedie ... Ale ak mu na partnerovi zalezi, bude robit veci tak, aby neublížil a nesklamal, samozrejme že sa to ľahko hovorí a niekomu tazsie robí..

omnia23
11. apr 2012

@p.j.jacky a ja som povedala,ze je tu niektora z vas blbana?Alebo chudera?Kde to je napisane?Pisala som pravy opak a podotykala som,ze ak by ste vedeli,co vsetko su schopni niektori muzi robit za vasimi chrbatmi a vecer sa vam usmievat do tvari,ze vobec nerozmyslaju nad vami a nad tym,ako sa VY citite,tak by ste sa mozno ani vy tak netrapili.Lebo oni si to nezasluzia.

p.j.jacky
11. apr 2012

@omnia23 pardon...hlupe a naivne : Nerozumiem preco tu vlastne riesite muzov,ktori vas podviedli...Naco?Uz som to tu x krat pisala,ked yb ste neboli naivne poslete ich davno tam kam patria mile damy.Ste hlupe ze sa nimi vobec zaoberate.
Ale my vieme aky su a co o nas rozpravaju. citujem: .Lebo oni si to nezasluzia. je len dokaz toho ,ze vobec nevies o com pises.Lebo ja a myslim ze aj ostatne babule tu si uvedomuju, co robia nasi podvodnici...ved nejde o to ci si to zasluzia alebo nezasluzia,aby sme sa my pre nich trapili.To nieje o tom.Neporucis svojim pocitom ani bolesti!!!Neda sa to povedat len tak :"DOst uz mi je to jedno,nic ma netrapi,lebo si to nezasluzis!" to nieje o tom...co ale ty asi nepochopis.

omnia23
11. apr 2012

@p.j.jacky pausalizujes moje slova,ihned ste si to vzali z negativnej stranky ale ako som uz pisala,pisala som to v pozitivnom zmysle...

Ano,ja to nechapem.Vlastne mas pravdu.Len sa tu lutujte dalej.Co viac povedat.Osopili ste sa tu na mna a prerobili si moje slova na nieco negativne,zle a neprajne.

V poriadku.Akceptujem.

Vela stastia Vam prajem 🙂

p.j.jacky
11. apr 2012

@omnia23 ja len hovorim to,ze ak by bolo take lahke vsetko hodit za hlavu ako nam ty radis,tak tu nepiseme.
My niesme na urovni nasich mm,ze dokazem sa pretvarovat a nemat city....kludne si tu dalej pis,je to verejna diskusia,ja som ti napisala len svoj nazor ako vidim tvoje prispevky.nic viac.
A kazdemu cloveku ak sa stane nieco zle,ma nadej a dufa,ze to vsetko nakoniec dobre dopadne..ale pre kazdeho tato veta ma ine priority...

irriss
11. apr 2012

@omnia23
Nejde o to, vedet pravdu, ale poskladat si PUZZLE o dotycne osobe i o vztahu..nekdy se puzzle sklada dele, ale kazdy stripek a poznani, at uz lez ci pravda je pro vztah dulezity..

Nechapu, kdyz rikas, ze duvodem bylo to, ze by Ti stejne pravdu nerekl, propc jsi v takovem vztahu pokracovala, ci vubec zacinala..na cem si stavela? Na trofeji?

Nechapu..neverila jsi mu od pocatku..a preci jsi sla za nim, s nim... 😎

omnia23
11. apr 2012

@p.j.jacky vies ale tu nejde o to,hodit nieco za hlavu.Ale mozno si vazit samu seba?Neviem to spravne pomenovat...Mozno aj to co som ja urobila,mi vela dalo v konecnom dosledku a ked vidim teraz naznak nejakeho podrazu zo strany chlapa tak cuvam,resp.mu poviem odkial pokial...Vies co ymslim?
@irriss odpoved je jednoducha-lebo som ho milovala,i ked je to nepochopitelne.Ale velmi rychlo som zistila ze to je cesta,ktorou ja nechcem ist.To je vsetko.

irriss
11. apr 2012

@omnia23
To, co rikas je lez - Kdyz milujeme jsme SLEPE, HLUCHE a BLBE..
jak je mozne, ze tys milovala a zustala strizliva a chytra? Jak jsi v zamilovanosti mohla jen tusit, ze by Ti nerekl pravdu???Naopak, uverila bys vsemu a cetla bys mu ze rtu.. 😉

omnia23
11. apr 2012

@irriss ako ty mozes povedat,ze je to klamstvo?Videla si do mojho vnutra?Vis,co som citila?Vies,ako dlho som bola slepa,chlucha a sprosta?Vies?Nie.

omnia23
11. apr 2012

@irriss a to,ze mi nepovie pravdu,som vedela.Bol by hlupak,ak by mi povedal,ze je to u neho dom aperfektne a hlada len potesenie a sex.Nemyslis?

irriss
11. apr 2012

@omnia23
nechapu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sluvko lez jsem pouzila, protoze mi prijde, ze michas minulost s pritomnosti..
TeD jsi schopna rict, ze by ti lhal..ale kdyz jsi byla zamilovana, neuvazujeme o tom, ze by mluvil lzi...verime v cokoliv, jsme schopne cehokoliv..nase mysl neni strizliva po teto strance..
Prijde mi, ze ti nezalezelo od pocatku na uprimnem vztahu, jinak by ses snazila vedet a dozvedet PRAVDU a pokud ne uprimnou pravdu, tak aspon "JEHO PRAVDU"..

Proc nekdo zacina vztah, propc nekdo jde do vztahu a predem vi, ze jde o sex??
Jak se muze nekdo citit dobre po sexu, kdyz vi, ze ho si ho "ukradl" ale nezaslouzil???
Predem jsi vedela, ze jdes do neceho, co nebude mit dlouhe trvani..ptam se: PROC?
co jsi ocekavala od tohoto vztahu?
Je spousta zen, co jim staci udelat doma peklo - tady se jim rika: poziracky manzelu 😉
jsou tu dokonce cela mestecka - kde jsou devcata z vychodu (nemluvim o SK)...a doslova kradou a rozvadi muze...skoro jako zavody "bez prekazek" - vitezi mladi a namalovane rty...plus minisukne bez ostychu za kazdeho pocasi i v kazdou hodinu

cigaretka5
11. apr 2012

baby tak ja pridam svoj postreh do diskusie. Boli sme s mm este len frajeri, ked som zistila ze ma niekoho ineho. My sme spolu byvali a on si obcas domov neprisiel.. Vyhpvaral sa ale zenska intuicia nepustiiiii. Tak som milej osobe napisla sms z mojho mobilu ze ci vie ze jej frajer s niekym zije , stretli sme sa , nic sme si nevycitali, len sme si obe chceli overit ci je ta druha skutocna. Frajer citil ze idem niekam kde sa mozno veci zlomia, cestou na stretko s jeho frajerkou mi poslal asi 100 sms ako ma miluje....... ked som prisla domov plakala som, hodila som po nom vsetko co mi prislo o ruky, skriabala som ho, bila. Polozila som mu iba jednu otazku.... Spal si s nou ? a vedela som ze ak mi odpovie po pravde , ze to este medzi nami ma zmysel.........
So slzami v ociach sa priznal.
Po roku sme sa vzali a asi pred tyzdnom sme sa s tou babou stretli na detskom ihrisku . bola tam so svojimi dvomi detmi a svojim partnerom..........
Ked to takto citam je to skoro ako z filmu,,,,,,,,,,,,,,,,,,

omnia23
11. apr 2012

@irriss nie,nemiesam minulost a pritomnost.Jednoducho som ho milovala a na druhej strane som si drzala odstup.Cudne?Mozno.

A ze sa stalo to co sa stalo?Neboj sa,nie som pozieracka manzelov,nerobil to nasilu.Castokrat sa vina vztahuje len na milenku,ale vasi manzelia su nesvojpravni?Boli nuteni podviest a vies castokrat dvojaky zivot?

PS:Nie som z vychodu a minisukne nenosim,pery si neruzujem 😉