icon

Pomohla som panej v núdzi, no ostala som v šoku.

andulka1988
7. feb 2020

Ahojte,mam normalne rozum zastaveny. Jedna slecna/pani chcela oblecenie pre dieta.Kedze mam toho dost v dobrej viere som jej chcela nejake podarovat ktore jej bude pre malicke akurat.Osobne nemam rada zbytocnosti. Spojila som sa s nou,ulazala skatule .... vytriedila jej vacsinu ... Z mojej strany radost neskutocna,este som si povedala kedze nema peniazky poslala by som na moje naklady. Vytriedene veci som odvotila a poslala.Naozaj som vybrala to co potrebuje a male som nechala naco jej to bude. Pani/ slecna mi pise ci len toto.ostala so v soku hadam naco jej budu male veci z ktorych po 3 tyzdnoch zivota uz vyrastla. Vraj stale ju prezlieka. Teraz mam dilenu co urobit,poslat alebo sa na nu vykaslat. Teraz neviem vobec ako reagovat .... poprosim o

Strana
z2
lenadka
7. feb 2020

@andulka1988 máš dobré srdce ♥ tá pani čo si jej veci darovala je nevychovaná nevdačnica. Úf, normálne ma naštvalo ako reagovala, namiesto ďakujem ešte piskuje "iba toto" 😠

silvike
7. feb 2020

@andrejka1974 Aku velkost ma vasa dcerka -autistka ? Potrebujete nejake vecicky pre nu ? Ak teda do 116 tak by som mozno mohla nieco pozriet resp. Ak nieco konkretne by ste chceli, napiste, rada Vam nieco poslem.

silvike
7. feb 2020

@andrejka1974 aha, tak uz vidim aku velkost potrebujete...hmm tak s tym velmi zial nopomozem, take akurat nosi aj nasa.

andrejka1974
7. feb 2020

Ona je štíhlu ka a samozrejme ze aj chlapčenské môžu byť nám je to úplne jedno aj použité staršie ona to aj tak neviem prečo ničí aj dnes už jedno padlo ešte držia rukávy ale sú tam diery

andrejka1974
7. feb 2020

@silvike nevadí ďakujem aj za ochotu pomôcť

denisa098
7. feb 2020

@andrejka1974 zrejme jej vadí to oblečenie na tele, skúste legíny a voľnejšie tričko a odstrániť štítky.

ljzozv
11. feb 2020

@andrejka1974 napíšte mi to ip adresu. Častokrát natrafím v KiK a podobne tieto veľkosti za cenu jedno euro. Len už to nemám komu kupovať. 😟

ljzozv
11. feb 2020

A ku autorke a ostatným. Klobúk dole, že chceš darovať. Ja keď bolo dieťa malé, som s maminou obchádzala zľavy v sekáčoch a brala všetko od našej veľkosti vyššie, ak sa mi to páčilo. Veď väčšie sa nestratí, flisovych mikin som mala od veľkosti 104 dobré že nie do veľkosti 164, ale za cenu euro kus, a bolo to teplé a kvalitné. Tak prečo nenechať v skrini na neskôr. Tým ju nechcem ospravedlňovať, ale že aj toto občas môže byť dôvod, že niekto zoberie aj väčšiu veľkosť ako aktuálne dieťa má. Ja som bola za plnú skriňu aj väčších veci vďačná.

andrejka1974
11. feb 2020

@ljzozv veľmi pekne ďakujem píšem spravu

andrejka1974
13. feb 2020

Chcem sa tu poďakovať všetkým mamičkám, ktoré mi veľmi pomohli s oblečením pre moju dcérku Rianku som Vám za všetko oblečenie vďačná takúto pomoc som ani nečakala netušila som ze sa tu nájde toľko skvelých ľudí dakujem

Strana
z2