Pomôžte: Hľadá sa trojročná Simonka.
Prave sme sa vratili z nakupu v Maxe a hlasili tam cely dlhy cas co sme tam boli, ze sa nasiel 3-rocny chlapcek, nech sa prihlasi jeho mama. Dokonca ju volali aj po mene. Nechapem aky mozu byt rodicia😠 Tak vzdy ked to zahlasili som si spomenula na Simonku☹
@pia22 no aj deti bývaju velmi živé.....mám kamošku a je zlatá ale malu ma tak živú že akoby už občas ani nemala ona energiu za nou lietať....aj ked ja to nechápem ako sa može len tak pozerať ked dieťa odbehne.....asi su už zvyknutý...ja som si vždy nohy lámala za dcerkou...ale je pravda že ona odo mna neodišla ani na krok.
No najstarší syn bol živý až moc, niekedy som bola zrelá na prášky, ale toto je vrchol. My keď niekam ideme, decká majú plné vrecká lístkov s menom a číslo mobilu. Bez kočíka ani na krok. Jednoducho mám len 2 ruky a 3 deti, ale dá sa to zvládnuť.
Syn mal 2,5 roka, keď sme sa presťahovali na dedinu, cez celú dedinu tečie potok, syn sa vobec nebál. Takže ak dieťa vyrastá pri rieke alebo v blízkosti, určite mu niekto vysvetloval, že k vode nesmie ísť. A nech tá notorička bola akokoľvek ožratá, reflex núti skočiť, nad tým sa nerozmýšľa.Skor je niekde švihlo a keď sa prebrala ani nevedela, kde má malú 😠
ja len nerozumiem zas... akoze ona isla spachat sebevrazdu a dieta si zobrala so sebou??? neverim jej ani tuto verziu!!!!!
ozaj mi to pripada ako zasterka, aby ju viac inde nehladali... ak ju predala... alebo jej (MOZNO) aj nestastnou nahodou ublizila a telicka sa zbavila...
Sice teď najisto tvrdí, že malá spadla do řeky, ale třeba je to jen další z mnoha verzí. Taky mně nejde na rozum že by tam za ní hned neskočila, myslím že na Slovensku je teď taky pěkně ne? Že by ta řeka nebyla rozvodněná a malou třeba mohla zachránit. Nebo neudělala nic proto že byla otupělá z alkoholu.
Já na našu malou musím dávat hodně pozor. Třeba na silnic nevleze, aut se bojí, ale je hrozně kamarádská a je schopná s kýmkoliv odejít. Takže bych ju ani samotnou nemohla pouštět ven a nepůjde to do té doby dokud nebude mít víc rozumu, že nemá s nikým cizím nikam chodit.
baby, kym sa nenajde telicko, ja odmietam uverit... 😔
@atrami nie že sa pozerala....to nie,ale skor v opitosti ani nevedela že čo sa deje....nikede zadriemala.....ak jej sama neubližila...to je už o inom. možno jej niečo urobila,chtiac či nechtiac a to že spadla do vody je iba zásterka....tam ak sa aj telo nenájde,je to rieka,po čase ju už nebudu hladať.ale myslím že ešte bude vela verzíí
A s tou sebevraždou, já kdybych se chtěla zabít s dítětem, tak ju snad mám v náručí a ne že ju hodím do řeky a pak tam za ní hupsnu taky ☹
baby, ja som ale niekde citala, ze ona praveze v ten den ani moc opita nebola 😕 😕 ...tak ja neviem ...urcite by si to aj policajti vsimli, ze je na mol, nie???
tak ale su to vsetko len dohady....malinkej je mi velmi luto 😔 😔 😔 ...toto uz asi nedopadne s happy endom 😢 ...najsmutnejsie na tom je, ze nas vsetkych to viac trapi, ako samotnych rodicov ☹ ☹ ☹
veď sa dá zistiť ako dlho trvá cesta od rieky k nim domov a na políciu. Mne pripadalo divné ako sa chovala, behala okolo domu, niečo upratovala, chovala sa akoby nič, tak sa chová niekto, kto niečo skrýva a snaží sa chovať normálne.
no baby ,ale keby chcela spáchať samovraždu,prečo to neurobila a bez malej?
a keby to chcela urobiť kôli malej už by to urobila
ja si pamatam pred par rokmi v HC vyskocila mlada mamicka z okna aj s babatkom v naruci 😔
uvidíme zasa ráno ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
www.pluska.sk sú fotky ako sedia v šenku 😠 😠 😠 😠
http://www,pluska.sk/slovensko/krimi/hodila-matka-simonku-do-vahu.html

A matka Terezky za to dostala 4 roky a po dvou ju pistili za dobrý chování. To je neuvěřitelný.