Pomôžte: Hľadá sa trojročná Simonka.
Simonka, odpocivaj v pokoji 😢 😢 😢
Pekna myslienka zapalit za Simonku sviecku, pripajam sa aj ja...
Tak materi by som doživotie naparila!!!! ak by matka spanikárila, sama by skočila do vody, tomu hovorim panika....sama by si neuvedomovala nebezpečenstvo, to je panika, ale vypočítava krava, ktorá s plným vedomím tvrdí rozpravku, že Simonka sa stratila na ihrisku, to musí mať 100percentne v hlave v poriadku, ved to bol doslova plan, čo povedať polícii...teraz ju nebudú stíhať za nepríčetnosť :( ale podla mna to bola doslova vražda, ved aj keby zrovna neskočila, prve čo urobím volam o pomoc, snažím sa dieťa zachraniť akokolvek...ale asi sa len prizerala ako sa poslednýkrát nadýchla...basu!!!!keby bol povolený trest smrti, tak ten by zaslúžila!!!!a celé pátranie k úhrade, ved od prvej minuty vedela kde simonka je :( je to strašne smutné, chudiatenko dievčatko....spi sladko simonka anjelik, nie je nič horšie ako smrť dieťatka rukou rodiča!!!nič horšie!!!
dalsie dietatko, ktore sa narodilo do nespravnej rodiny ☹ ...matka sa zrutila....co ma nedostatok alkoholu v krvi? 😠 😠 😠 ..zle som napisala ziadna matka...matka svoje dieta miluje a urobi pren vsetko...
@traktor myslím, že na psychiatrii nie je preto, čo sa stalo malej simonke, ale preto čo sa stalo jej...že jej na to prišli, že sa prekecla a musela s pravdou von. tá ženská to má v hlave v absolútnom poriadku, ved takéto niečo predsa nevymyslí trúchliaca maminka 😠
nedokážem prestať myslieť na tú malú, zdravú, krásnu princeznú plnú života ☹ ☹ ☹ pre pána boha ved čo tej malej simonke asi prebleslo hlavou pred posledným nádychom, nie je silnejšia láska akou miluje dieťa svojho rodiča, ved mama je pre dieťa celý svet, nedokáže sa brániť, potrebuje maminku 😢
no ktovie, možno si mater prerátala, že simonka ma tri roky a konči materská....
chudatko malicke, nech ti je v nebicku omnoho lepsie.. nevinne telicko ☹
ako to niekto dokaze?? preco to panbozko dovoli??
spinkaj sladko anjelik!!!!
no mylím, že som sa nemýlila, práve som našla článok, že deň po zmiznutí simonky končila materská, tej ...ani nemám na nu slov...teda mam ale sú nepublikovatelne.... revem tu ako tur a modlím sa za to malé stvorenie ☹ ☹
no, nemám slov.Je mi dosť smutno. 😢
Simonka-anjelik ,spi sladko. 😔
...sladúčko.
nemam slov, chudatko zlatulinke co musela prezivat v tej vode a mater sa ako pozerala alebo co,ja by som jej dala trest smrti keby je................drobatko malinke nech odpociva medzi anjelikmi 😔 😔 😔 😔 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
Ja tiež nemám slov a brala by som to ako vraždu, pretože pri malých deťoch stačí chvíľa neobozretnosti a naozaj sa môže stať všetko aj to najhoršie..., teda aj ten príklad, že spadne dieťa do rieky, ale ako prvé aj keď sama neviem plávať tak skočím po ňu, proste bez rozmýšľania..., a začnem kričať a tým privolám pomoc... proste žiadna snaha tú malú zachrániť -to čo je za mater!!!, ba naopak si navymýšľala rozprávky o stratení a darovaní orgánov atď... to nemá obdobu! Naozaj tej hnusobe šlo len o svoj krk ale nechápem len jedno, prečo to malé nedala do domova, keď ho nechcela, prečo sa ho zbavila takýmto krutým spôsobom.... je to hrozné.... 😔 😢
aj ja by som to brala ako vrazdu....vsak po tom hned skocila do krcmy akoby sa nic nestalo 😠 😠 😠 kazdeho zavadzala...naoko plakala v telke, ze sa jej stratila...kurnik..to nie clovek...vymenit dieta za poharik...volila ju dat do domova a uz mohla byt v rodine, kde by ju milovali...ale kedze nase zakony su ake su , zahra sa to na chorobu, daju jej povinne liecenie a bude to vyriesene...vsak co....o daky cas zas ostane tehu, pridavky treba...a potom po troch rokoch, si to mozme zopakovat...bude to zas voda, ci najde iny sposob?...vsak herecka je perfektna..taksi to moze dovolit... 😠
Trest smrti by som dala tej svini!!!!!!!!!!!!!!!!!! A to este pouzivam mierne slova...Ako sa moze niekto pozerat na to ako sa malicke dietatko topi??? Ved to nieje clovek, to je bestia. Ziadne psychicke zrutenie, ziadna labilita. Mala to vyborne do detailov premyslene..Toto nemoze zosnovat ziadna chora hlava. A celu tu patraciu akciu by som jej dala preplatit..
A teraz som citala, ze vraj nebudu mat ani na pohreb. No bodaj by mali, ked vkuse chlascu....
oboch rodicov dat do basy a odpracovat uplne vsetko co stala patracia akcia a aj pohreb malinkej ☹ a IHNED sterilizovat aby nemohla mat dalsie deti ved uz prve opustila.
@mirka414 Suhlasim s Tebou...Vsetko by som im dala odmakat,obom.Lebo sa mi nepozdava ta verzia otca malinkej, ze o nicom nevedel...
A s tou s.... neviem co by som spravila...Trest smrti by bol pre nu najednoduchsi, lebo by mala od vsetkeho pokoj. Ja by som ju riadne mucila zaziva, nech trpi najviac ako sa da a nech sa skruca v tych najvecsich bolestiach.
@lussy23 prečo si myslíš že si dieťa adoptuju iba pári ktoré nemôžu mať deti ??? Ja mám vlastné chcela by som ešte jedno prijaté dieťa a je nás takých oveľa viac ale máš pravdu mohla ju dať do domova ja by som bola prvá ktorá by som neváhala si ju vziať, ale už je z nej anjeliček tak nech odpočíva v pokoji ☹
@traktor suhlasim s tebou, ze je to vypocitava zenska, ktorej konci rodicovska , takze prijem 164 € nebude, ak by malu dala do domova, tak by na nu musela platit. Aspon niekedy to tak bolo. A co, porodim tretie , dostanem 25000,kazdy mesiac 5000 rodicovsky a opat o tri roky postarane. Je mi z toho zle. Mam tiez trojrocneho simka a nedokazala som si predstavit, ze sa strati. od zaciatku som tusila daku zradu, ved ta zenska bola lahostajna. Ze sa zrutila? Divadelnicka, rok si odkruti daky ustav,lieky a trest dostane podmienecny. Zistia, ze bola v detstve tyrana,zneuzivana....
Simonka - anjelik, spinkaj sladko. Snad je ti v nebicku lepsie.
@lussy23 fotku som videla v novom case je to ta co je matka s dietatom pri rieke ☹ ..moji svokrovci mali tiez svoje dve deti a napriektomu sa este ujali dalsich dvoch jeden je uz prec asi niekde pri mnichoch v Tajvane ci kde ale druhy je super ten ku nam dodnes chodi a aj jeho dcera inak ako dedusko starkemu nepovie.
veru tak, trest smrti by som jej dala 😠 , sviňa jedna, kolko ludí nemože mať deti a ona si len tak hodí dieťa do rieky... 😲 je mi znej na nič. chúdatko Simonka 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
☹
vidim, ze keby sudcovia dali aj na nazor ludi, tak mame jednoznacny vysledok, co urobit s tymi "rodicmi" ... ja som mm hned po 1 prispevku o simonke povedala, ze sa nestratila, ale ze jej nieco spravili a velmi dobre vedia, ze uz je v nebicku, ze by ich mali zavriet na den do basy bez chlastu a hned by sa priznali ... no a je to tak ... ja by som dala smrt taku, aku ta bestia sposobila simonke ... topila by som ju, ale tak, ze vzdy, ked uz by mala na male, tak by som ju vytiahla, aby vedela, ake to je sa znova nadychnut a potom znova potopit a stale dookola ... ale ani takyto trest nevrati zivot anjelicka simonky, tak nech odpociva uz v pokoji 😢
..u nas sa stala pred niekolkymi rokmi podobna tragedia-opita matka skocila do rieky, chcela spachat samovrazdu a jej maly syncek (asi 4 rocny) hned skocil za nou. Okoloiduci mlady muz skocil za chlapcekom-obidvaja sa utopili.. Matka-ozranka sa zachranila!!!!! ..
Dufam, ze Simonkin pripad sa poriadne vysetri a vinici budu spravodlivo potrestani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

😢 😢