icon

Pomôžte: Hľadá sa trojročná Simonka.

atrami
3. júl 2010

@mirka414 , tragédia 😢 😢 😢 obdivujem rodičov, že sa aj napriek prežitej bolesti, dokážu myslieť na iné detičky!!!!!

lussy23
3. júl 2010

Smutné. Do nebíčka pribudli ďalšie Anjeliky ☹ Ale s tým Mariánkom verím, že to bole len nešťastná náhoda ☹ Tú Simonkinu matku by mali zavrieť do basy.
Ozaj, keď už hovoríme o base, zavreli už Žitného?

A kde ukazovali tú postieľku?

alionuska
3. júl 2010

😢 😢 😢 😢 😢 ja som tento pocit uz raz v zivote zazila..stale som verila....do poslednej chvile...je mi to neskutocne luto..placem a ani som to dietatko nepoznala.... 😢 😢 😢 spinkaj sladko anjelik krasny!!!!! 😔 Myslim,ze v nebicku ti bude lespie,ako u vlastnej materi...bohuzial.... ☹ 😢 😢 😢 😢 😢 😢

pacna
3. júl 2010

☹ 😠 ☹ 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

bobacik_29
3. júl 2010

Tak smutná správa strašné niečo podla mňa ju tam tá sviňa hodila a nie že tam spadla keby mne dieťa spadlo do Váhu tak skočím za ním a nevymýšľam si kadejaké verzie o tom že sa mi stratilo dieťa alebo by som zburcovala celý svet len aby sa mi ju podarilo zachrániť chúďatko maličké a takéto svine majú deti a tie dobré čo by ich chceli mať tak ich mať nemôžu čo je toto za spravodlivosť...

penelope2066
3. júl 2010

Bozee 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 Tlacia sa mi slzy do oci, keby som nebola v praci kde mi chodia ludia poplakala by som si.. Uz teraz mam co robit aby som sa nerozplakala 😢 😢 😢
Dufam, ta svina dostane to co si zasluzi!!!!!!!!!
Je to vsetko jej vina, bodaj by ona bola na Simonkinom mieste....

ani3012
3. júl 2010

je mi strašne smutno z toho ,čo musela prežívať,keď bola vo vode.Si to viem predstaviť ako k maminke načahovala rúčky a volala na ňu. Ruka,čo ju mala chrániť........... 😢 😢 😢 😠
Simonka....zbohom ! 😔

janka_a
3. júl 2010

smutna tragedia 😢 😔 ale simonke bude lepsie mozno v nebicku ako pri rodicoch 😔

lussy23
3. júl 2010

Mne sa aj o nej snívalo. že som ju zbadala pred našim barákom a môj brta ju vzal ku nám a dali sme jej najesť 😖
Najhoršie je, že my, tu nadtým plačeme a to sme ju ani nepoznali. A rodičia hrajú divadielko a sedia v šenku.

Kamarátka mi rozprávala jeden prípad, kde matka hrala divadielko pred socialkou, že sú s mužom rozvedení, ale žiju spoluaj so synom. Dostávali peniaze a za ne si kúpili byt. A potom im úplne zhorel.
Dúfam že aj tej MILKE sa vypomstí to čo urobila. Najsmutnejšie je, že , si to v oboch prípadoch, najviac odskákali malé nevinné deti ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Simonke je už dúfam v nebíčku dobre a hrá sa tam s ostatnými anjelikmi. 😔

imarikai
3. júl 2010

☹ nech ti je tam lepšie Simonka

abetka
3. júl 2010

Simonka- .......zbohom.Nech sa ti sniva krasny sen a tvoja mat nech trpi a nech pyka za svoj zlocin. Je to svina, ktora si nevie vazit zdravy, uzasny poklad. Simonka-spinkaj sladko anjelik 😢 😢 😢 😢 😢 😢

emanka
3. júl 2010

Simonka 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

zuzanocka
3. júl 2010

zbohom, Simonka maličká 😔 kvoli Tebe a všetkým detičkám, čo odišli z tohto sveta,úfam, že existuje miesto, kde sa krásne hrajkáte, ste šťastné a usmiate.... bodajby to tak bolo....

zuzanocka
3. júl 2010

kočky, čo ste z HC a okolia, pôjdete večer zapáliť sviečku maličkej? niekde má byť zraz

emanka
3. júl 2010

@zuzanocka , ja pochádzam z Leopoldova, čo je 5 km od HC. Ale už tam nebývam, zajtra ideme k našim, tak tam pôjdem zapáliť sviečku 😢
Zraz je blízko miesta, kde ju matka hodila do Váhu...

zuzanocka
3. júl 2010

ja by som isla dnes. som z PN, @emanka

gabika_83
3. júl 2010

To nie je matka, ale hyena ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Chudatko male nevinne, preco maju takito ludia deti???

mirka414
3. júl 2010

na fotke v novom case je zaber z kamery pri Vahu boze to dievcatko tam drzi tu,,matku,,okolo krku teda aspon tak sa mi to zda boze to je strasne ☹ ☹ 😢 😢 ako moze matka niest dieta k vode uz len s myslienkou ze ona spacha samovrazdu??ved co potom same troj rocne dieta pri vode...co sa nehodila ona do vody a malu nenechala doma,alebo niekde v nemocnici v cakarni?ale to je je ze uvazuje tak lebo travit cas par x denne v oblubenej krcme a potom vymyslat hystorky ze ju niekto ovalil..tazko je sudit ale neda sa neodsudit taku zenu a cin a lutovat ju 😒

meggietn
3. júl 2010

😢 😢 😢

diddi
3. júl 2010

odpocivaj v pokoji,Simonka,anjelik malicky...ruka matky,co ta mala chranit,dokazala len jedine - zabit 😢

diddi
3. júl 2010

Zapalme dnes o 19.00 sviecku za anjelika a pomodlime sa za nu...ach 😢 😢 😢

marianka79
3. júl 2010

☹ ☹ ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😔 😔 😔 😔 😔

weiya
3. júl 2010

Dnes o 19 sa ide v hlohvci zapalit sviecka za simonku pri mieste nestastia...

diddi
3. júl 2010

hej,citala som na tom hlohoveckom fore,ze tam ludia idu o 19.00,tak my,co sme dalej,zapalme si doma a spojme myslienky na Simonku malicku

vanduska
3. júl 2010

Odpocivaj v pokoji, Simonka - anjelik sladky... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

atrami
3. júl 2010

- Simonka, zbohom anjelik 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

macka01
3. júl 2010

chuďa,takouto smrťou zísť zo sveta 😢
mater zavreli do cvokárne podľa mňa patrí rovno do basy aj s chlapom.Aka hyena nepomôže dieťaťu?Tá nemala byť matkou ani náhodou. 😖 satanove plemeno

marryaa
3. júl 2010

kedze som v zahranci,az teraz som to citala na markize 😔
este teraz sa mi slzy tlacia do oci,smutne. 😢 😢
chuda Simonka. 😢 tak mala a nevinna 😢

brisilda
3. júl 2010

@macka01 mas pravdu uplne s tebou suhlasim kebyze jej tam dieta spadne nahodou tak nevaham a na jej mieste skocim hned zanou ja by som to asi neprezila kebyze nepomozem svojmu dietatu 😔 zaujimave je ze tej matke preskocilo az potom ako sa prznala !

macka01
3. júl 2010

priznala sa pod ťarchou dôkazov,usvedčili ju zabery z kamier,inač by sa nepriznala.Nepostrehla som,či maju aj ine deti,hned by som im ich zobrala