icon

Pomôžte: Hľadá sa trojročná Simonka.

atrami
6. júl 2010

@penelope2066 nemám slov, personál musí mať radosť 😠 😠 😠 😠
Ja som tiež hladala slušné slová na príspevok @lasenora

ani3012
6. júl 2010

baby ja viem,že to sem nepatrí,že diskusia je o Simonke....ale ..... 😢 😢 😢 😢

http://tvnoviny.sk/spravy/krimi/sala-vo-vahu-sa...

sasulec
6. júl 2010

ahojte dievcence,tiez citim hnev a myslim,ze sa to nemalo stat,radsej naozaj mohla ju zverit k nejakej najblizsej rodine,nech sa o nu postaraju,a mala by tak zadne vratka,ze ked vyriesi svoju tazku situaciu,nez uz ju mala akukolvek,mohla by sa k malej vratit.. 😕 😔
Vravi sa,nikdy nehovor nikdy,no keby moj zivot smeruje k nejakemu krachu dokonca az k zivotu ohrozujucemu,tak by som poprosila o pomoc blizku rodinu,nedovolila by som aby to zaslo az takto daleko,ako v pripade chudatka Simonky..
Chcela som este napisat,ze si vazim gesto tych ludi,ktori jej prisli dat posledne zbohom,a bolo vidiet slzicky..bolo to take krasne a zaroven neskutocne smutne.. 😔 🤐

sasulec
6. júl 2010

pardon za chyby,pisem cez slzy..😢

lussy23
6. júl 2010

Lasenora naštvala aj mňa. Veď tu nejde o tú matku, ani to, že jej ccheme dať tresty. idetu tu o to, že jej vinou zomrelo malé nevinné dievčatko! Je to naozaj smutné, stále mi je to ľúto. Ja by som skočila do vody, aj keby mi tam padla mačka, nieto ešte dieťa! je mi z toho zle.

A vraj sa v Ružíne utopila ďalšie dievčatko, osemročná Viktorka. Ležala na nafukovačke a tá sa prevrátila. 😔

penelope2066
6. júl 2010

Ja som len veelmi zvedava aky trest dostane ta svina!!! Len dufam,ze sa s toho nevylize a neoznacia ju za psychicky choru..Ona sa nezrutila s toho,ze je Simonka mrtva ale s toho ze jej na to prisli a ona sa musela priznat. Bozeee nech ju mucia a riadne. A naco je na psychiatrii oddelena? Ja by som ju dala medzi najvecsich blaznov nech jej nieco spravia, ved aj tak by to bola nehoda...Boooze som zvedava na to aky bude zaver...Len nech sa to zbytocne nenatahuje..

kukulka21
6. júl 2010

No aj ja som zvedava aky daju tej mrche trest...dufam ze fakt ju neoznacia za psychicky choru lebo to uz co bude 😠 ...chytit a utopit...

atrami
6. júl 2010

No psychicky chorá osoba vyzerá inak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

penelope2066
6. júl 2010

@atrami Mas pravdu.Ona presne vedela co robi a dobre si premyslela co ma hovorit...

atrami
6. júl 2010

Ja keď vidím fotky tej rodiny, je mi zle. Prídu o vnučku a poobliekaní ako na dovolenku. Žiadna úcta 😢 😢 😢 Viac sĺz vyronili cudzí ľudia.
Kedy bude pohreb? Zajtra? 😢 😢 😢 😢

maruska24
6. júl 2010

celá rodina je úplne divná, po naozajstnom smútku ani stopy by som povedala. 😒 určite ju vyhlásia za blázna a nedostane ani pol roka väzenia 😠

atrami
6. júl 2010

@maruska24 , myslím, že vďaka medializácii ju odsúdia. Každý sudca si bude chcieť na tomto prípade urobiť dobré meno.

zajo79
6. júl 2010

baby, neosocujte sa...je to diskusia, kazdy nazor je nazor.
nikto nevie, ako by reagoval, nikto nevie co by robil... vacsina by skocila za nou, niekto by pobehoval po brehu...a ona s tym prepitym rozumom vymyslela vyhovorku aku vymyslela.... 5 dni som poriadne nespala, co mi z toho bolo blbo..

pochadzala z rodiny akej pochadzala, bez roboty, bez penazi....preco jej nikto nepomohol? v hc bol pripad, asi takych 8 rokov dozadu, kde zena vyhodila dieta z asi 9 ho poschodia a potom skocila za nim. bez penazi, bez muza...malu nosila na rukach nemala na kocik. preco jej nikto nepomohol? kazdy sa stara (aspon v hc, byvala som tam 28 rokov) i kazdeho len nie o seba, ale ked uz ma mat pomoc konkretnu podobu tak nic... len reci a ohovaracky.

ani3012
6. júl 2010

@zajo79 a ty si koľkým pomohla ? 😕

zajo79
6. júl 2010

@ani3012 a ty?

ked sa stane zle, tak kazdy ma plno reci... ano, chlastala. nic a nikto to nenapravi. A najvacsi trest bude mat ona- bude musiet s tym zit.
co je natom zle napisat ze nevieme ako by kazdy reagoval? co take zle lasenora napisala?

v prvom rade je mi malinkej Simonky moc moc moc luto a nic a nikto to neospravedlni...

atrami
6. júl 2010

@zajo79 , mňa najviac na lasenore vytočilo, že si prečíta len časť príspevkov, možno nesledovala celý priebeh a odsúdi nás ak na ,,matku" napíšeme niečo zlé!
Čo sa týka pomoci. Ja osobne som to vzdala 😒 Často mi niekto vynadal, čo sa do toho starám a obrátilo sa to proti mne. Reagovala som na výzvu jednej pani, že robí zbierku deteského oblečenia pre ľudí z povodní, napísala som, že sú to väčšinou nové veci. Bola som rada, že pomôžem. Nakoniec vyšlo najavo, že ich chce odviesť do cigánskej osady. Stále niekto pomáha niekomu, kto si to neváži.

zajo79
6. júl 2010

😔 uz to nechajte tak, kto co povedal a napisal... nepomoze to malinkej.

take veci by sa jednoducho nemali stavat

atrami
6. júl 2010

@zajo79 prečo sa ľudia zbadajú až keď sa stane to najhoršie 😢 😢 😢 😢 😢

zajo79
6. júl 2010

lebo kecat je jednoduchsie.... a ked ma prist k cinom, tak skutek utek.

Je tazke, ked alkoholik nema podporu v rodine...a ked bola rodina aka bola.... tak asi to bol jej utek od reality. len to dopadlo horsie ako zle..

diddi
6. júl 2010

Nikto nevie,ako by reagoval...nikto nevie,co by robil.....zajo,ja ano!....v prvom rade by sa mi to nestalo,na svoje deti davam pozor,vzdy som o "krok popredu"...nikdy by som nesla k velkej rieke,spravam sa zodpovedne v kazdom smere voci detom,takze taketo vety typu,ze neviem,ako by som reagovala,su bezpredmetne...a myslim,ze u vacsiny zodpovednych matiek tiez.....mna zaraza,ako tu svinu ospravedlnujete!...to snad nie je pravda!!!

atrami
6. júl 2010

@diddi , lenže tu bol problém ALKOHOL 😠

jazminn
6. júl 2010

Zajtra o pol druhej bude mať Simonka pohreb v Hlohovci.

zajo79
6. júl 2010

niekedy co sa stane neovplyvnis...i ked kazdy tvrdi ze ano, a snazi sa. ako oko v hlave mam svoje deti, ale nikto nikdy nevie co sa udeje...a panbozko ma toho dufam ochrani.

nikto neospravedlnuje.

len niekedy sa da na vec pozriet aj inak.... bola to suhra viacerych faktorov, ze to takto skoncilo

nikdy nic nieje cierne, nikdy nic nieje biele. a trest najvacsi ma ona, musi si tym zit. co by som si to radsej hodila pod najblizsi vlak, take nieco prezit.

mirka414
6. júl 2010

@diddi o krok v predu?ty vies vzdy co sa odvija v hlavkach deti?myslim ze nie inak krivdis napr.tej maminke co sa jej zadusilo dietatko tabletkou stacila chvilka ked bola na wc a po 2minutach bolo dieta mrtve ☹ ano snazime sa byt o krok v predu ale niekedy nas zivot a obcas aj nahody predbehnu ci sa snazis akokolvek byt o ten krok vpredu,ved kolko je nezmyselnych smrti.ja nezabudnem na nasho super ucitela na kurze prvej pomoci pre deti on vzdy vravel:
absolvujem tento kurz uz asi tisici x mam neskutocne vela zasahov ale vzdy mam respekt pred tym co vyvedu deti a co sa im premieta v tych ich hlavkach neskutocne co ich napada a tie moje su vzdy vpredu zo situaciami co by mna ako zachranara nikdy nenapadlo!vdaka tebe som si na neho zasa spomenula 😉

diddi
6. júl 2010

@mirka414 samozrejme,ze su situacie,ked to nedokazes ovplyvnit....ale urcite k nim nepatri ta,co spravila Simonkina "matka"...ja som vzdy a vsade v strehu - musim,mam dvojicky.

ani3012
6. júl 2010

@zajo79 nebudem ti vypisovať,koľkým som pomohla.Tí čo ma poznajú,vedia,že ak môžem,tak pomôžem.
Ale tiež to má svoje hranice.
čo sa týka alkoholu:
mám v rodine jedného,je ženatý a v čase,keď prišli pre "pomoc" mal jedno dieťa.
Prišli pre peniaze pre malého,lebo že nemajú plienky.
Nedala som mu!
Ja mám pomáhať niekomu,lebo on " kvôli 1,5 euru sa v posteli ani neobrátim "-za to pracoval môj manžel vtedy 😠

alkoholici sú bezodná studňa a pokiaľ sami nechcú pomoc,tak je to zbytočné. Ako si to vlastne predstavuješ ?
Akú pomoc by si ponúkla ty Simonkinej "mame" ešte pred "nehodou "?

atrami
6. júl 2010

mňa tiež občas deti prekvapia 😒 Hlavne prostredný priťahuje úrazy ☹

traktor
6. júl 2010

...ci je niekto alkoholik ci nie je pre mna nie je podstatne...prislo o zivot dieta...aj ja som matka, snazim sa strazit svoje deti, aj ked to nie vzdy ide...jasne, vselico sa moze stat...aj mne sa moze utopit dieta, ...ale...ak by som aj bola v neviem akom strese, soku, tak urcite nezahram take dokonale divadlo ako zahrala henta , co porodila simonku...vsak ona tak suverejne klamala, zavadzala...ziadna lutost nic...a zena v takom ziali podla mna urcite nezahra take presvedcive divadlo a potom si nesadne do krcmy, vsak co ..krasny den ma za sebou......neviem ako by som zareagovala ja..ani to vediet nechcem..ale toto nie je o nestastnom pade do vody...na to by musela henta inak vyzerat....a ze ma najväcsi trest ona, lebo s tym bude zit?:....no vyzera na to veeeeeeelmi, ze ju to trapi..tie zabery v telke to len dokazuju, vsak?..chuderka..

ani3012
6. júl 2010

@traktor súhlasím s tebou !
ako to tu niekto písal,zlomila sa až po tom,keď ju videli na kamere ako ide aj s malinkou k Váhu

traktor
6. júl 2010

....ak by nebol ten zaznam...simonku by aj tak nasli..ale bol by to len nestastny pad...a nestastna zena doma...a mozno by sa nasli ludia, co by urobili zbierku...vsak jej treba chuderke pomoct, ..vsak zije v chudobe...a este aj o dieta prisla....tolka nespravodlivost...