Pomôžte: Hľadá sa trojročná Simonka.
@ani3012 Mas pravdu ja by som bola rada keby ju aj obesili !!!! 😠 Zasliži si to !!!
@monkula bez komentara...a k tymto slovam ...že sa naozaj správate ako v stredoveku, zavesiť, zdrať z kože... komu tým prospejete? ved to boli len slova od prveho hnevu matiek nik by ju tak netrestal!co teba napadlo v prvy moment?myslim ze presne to iste.
a monkula ona nieje matka 😒 sama sa o to postarala.vazne mi titul matka k nej nepatri matky su zienky co deti porodili lebo ich chceli pre zivot a nie pre peniaze aby mali za co pit.MATKY su podla mna viac zeny co by chceli porodit ale nieje im to sudene ale toto vazne nieje matka.matky su zeny co daruju novy domov detom z domova.
@mirka414 , výstižné o titul -matka sa pripravila sama.
@romanelka2 , to už je moc! 😠
....ja som sa tu neprisla hadat..ja hadky nenavidim,ja som praveze clovek co sranduje az prilis.... len som musela skratka reagovat...lebo sa mi ako MATKE niektore vety nepacili...z niecim suhlasim, ale skratka ta veta vsetko je tak ako ma byt ma vytocila...
Miri az mi vyhrkli slzicky,krasne a Dakujem,ze si sa pripojila k mojej myslienke.. 😔
Simonka,vyprevadzam ta v myslienke na miesto,kde budes slobodna a stastna 😢
R.I.P Simonka 😢 😔
Simonečka, zbohom anjelik 😢 😔 😢 😔 😢 😔
simonke želám pokojný odpočinok a pokoj jej dušičke, nech si v ďalšom živote vyberie lepších rodičov 😔
na margo osočovania a pod vecí, len toľko: dievčatá, NKDY neprajte nikomu nič zlé!!! stonásobne sa vám to vráti...
Simonka, zbohom krásne dievčatko.. a tam hore, dávaj pozor na detičky, ktoré sú rovnako nemilované ako ty...
@mirka414 áno, napadlo ma to, čo Teba.... aj som tu mala zopár prudších reakcií,, ale vždy si rozmyslím, čo napíšem, alebo poviem, lebo to už nezoberiem späť... poznáš porekladlo, dávaj si pozor nato, čo si praješ, mohlo by sa Ti to splniť? Alebo kto čím bojuje ,tým mrie... skús sa zamyslieť...
A veta, je to tak, ako má byť, netreba chápať len v tom náboženskom slova zmysle, lebo tak si to väčšina z vás vysvetlila....
Možno by ako staršia, trpela viac... neboli by peniaze, bola by nervozita, lebo by nebolo na alkohol, boli by väčšie a krutejšie bitky, trpela by ešte viac.... Možno aby boli penaize, porodial by tá osoba ešt jedno dieťa, rovnako nemilované, a keby už z neho neboli peniaze, boli by bité ešte viac.. Mohli by utiecť z domu, mohli by sa predávať na ulici... atď...
@mirka414 mna to vobec nenapadlo mysliet na take stredoveke tresty typu zdrat z koze...atd atd... Som preto zlá? 😕 alebo nenormalna???.......... 🤐
@marianka79 neboj ,za chvíľľu budeš presne taký pako ako ja a lasenora 😀 😀 😝
Simonka, chúďatko už odpočíva v pokoji a Vy by ste už mohli skončiť s osočovaním.
@monkula je to proste nas nazor a akceptujem aj vsetky nazory len co je vela to je vela budeme tri ... to prezijeme nie??? 😝
@jazminn hmm mas pravdu 😔
@marianka79 tak tak, a veru, č osa bude mradiť k davu, keď z neho môžem vytŕčať, že? 😀 😀
@warholette - trefný prsíespevok.
Ale súhlasím aj s Lasenorou a Monkulou. Každý má v niečom pravdu. Osodčovanie život Simonke nevráti a len nás to zbytočne rozháda.Taktiež by sme nemali ľuďom priať veľmi zlé veci, lebo sa to obráti aj na nás, aj keď si to ten človek zaslúži.
Inak si spomínam, ako môj starší synovec(dieťa od druhého môjho súrodenca), raz keď sme boli na kúpalisku, chcel skočiť do veľkej vody, bez kolesa a rukávnikov. 😲 Už si nespomínam, možno si ich dal dole, ale jeho mama k nám ešte len plávala. Ja som na neho volala, aby neskákal, že má počkať na mamu. Našťastie mama rýchlo prišla a nachystala mu koleso. 🙂
Dodnes na to s desom spomínam. 😖 😔 Sama neviem plávať, ale asi by som ho chytila.
Odpočívaj v pokoji, Simonka, anjeliček krásny.
toto je hrozne Vás čitat...
@wewerka000 čo konkrétne sa Ti zdá hrozné? že tu človek nemôže vyjadriť svoj názor? teda môže, ale musí byť taký, ako tie ostatné?
@wewerka000 Prečo je hrozne nas čitat? Tebe nieje hrozne to že kvoli takej matke umrelo 3,ročne dievčatko? !!! Simonka odpočivaj v pokoji 😢

@monkula
plne s tebou súhlasím ,netreba sa osočovať kvôli názoru.
Čo písala @lasenora dáva zmysel,ale nechápem tú vetu: všetko je tak ako ma byť 😝
akože,nech sa stane vôla božia,robme si tu čo chceme,veď v hodine smrti nás Pán Boh potrestá ?
Ak si matka skántri dieťa, nenadávajte na ňu,lebo ona s tým bude musieť žiť?
a vôbec mi nevadí,že si tu niekto uľaví slovami,že ju treba drať z kože a ešte neviem čo. Simonku to nevráti,matka nedostane väčší trest a možno by bolo aj dobré zaviesť tresty ako v stredoveku-by sa mnohé veci nerobili 😉