icon

Pomôžte: Hľadá sa trojročná Simonka.

mirka
30. jún 2010

ja si myslím, že také malé dieťa nemôže utiecť od svojich rodičov ak by ju aj bili, pre 3 ročné dieťa je matka stred vesmíru, aj taká, čo sa o svoje dieťa nestará, skôr ju chúďatko mohol niekto uniesť, je to hrozné!!!

monkula
30. jún 2010

@mirka aj o tom sme sa včera s manželom rozprávali, aj ja si myslím, že také malinké dieťa si neuvedomí, musím utiecť pred bitkou.. veď aj týrané deti, vinia seba a nie rodičov.. 😒

atrami
30. jún 2010

Tiež si myslím, že neutieklo pred bitkou. u takéhoto malinkého dieťaťa prevládne strach z tmy...... Ale ak mu niekto hovorí, že nesmie rozprávať s cudzími ľuďmi, to si už dokáže uvedomiť. Preto si skor myslím, že ju niekto uniesol alebo sa jej chúďatku niečo stalo 😢 😢 😢

maznacik007
30. jún 2010

trojrocne dieta ktore vyrastalo v prostredi nelasky s rodicmi alkoholikmi tazko bude utekat pred bitkou ked bitka bola sucastou jeho zivota....
osobne si myslim ze je vysoko pravdepodobne ze mu rodicia ublizili a schovali ho a uz nezije ...

mirka414
30. jún 2010

Boze dufam ze sa len najde ☹ od rana listujem na nete denniky ci sa uz objavilo nieco nove. 😢

atrami
30. jún 2010

@mirka414 nič nieje nové, začali prehĺadávať okolité vodné plochy ☹

zuzana76
30. jún 2010

ja na nu tiez stale myslim, vcera, ked som sa dozvedela,ze zmizla, myslela som na rodicov, ze ako sa musia citit, ze to musi byt strasne, ze na mieste tej matky by som asi zo zufalstva zomrela. Ale ked som sa dozvedela,co su zac, tak lutujem Simonku. Zelam si, aby sa nasla, ale neviem, zacinam mat pocit, ze bud ju nenajdu uz zivu, alebo bude nezvestna, podobne ako ta mala anglicanka, co sa stratila v Portugalsku.

mirka414
30. jún 2010

@atrami ja som hned rano zapla pc aby som sa nieco dozvedela a sledujem stale spravy chudiatko dievcatko ale co su to za rodicov ze do 23 v krcme a kupovat nanuk?

atrami
30. jún 2010

Veľmi sa čudujem, čo tí rodičia robia ešte na slobode. Krásne zákony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kde sú svedkovia čo ju videli samú vonku.

emanka
30. jún 2010

Ja som tak dúfala, že v správach povedia, že už ju našli ☹ ☹ ☹

mirka414
30. jún 2010

kde su ti ludia co ju videli alebo poculi plakat?ved je automaticke ze pojdem pozriet co sa deje,preco dieta place same vonku?

zuzanocka
30. jún 2010

tiez som dnes zas cely den sledovala spravy aj na nete, no zial.... ja len nerozumiem, preco ti "rodicia" nehladaju... tam asi zjavne nebude vsetko s kostolnym poriadkom 😠 😠

zuzanocka
30. jún 2010

@mirka mozno neutiekla priamo pred bitkou. mohla sa "zatat" a naschval ist prec... ked sa "hnevala" na mamu... viem, aj podla nasej, aka dokaze byt trucovita...otoci sa na pate a nezaujem... no a ked sa zatulala dalej... uz sa mohlo stat hocico. ale blbe je, ze ked vedela povedat, ako sa vola, iste by sa niekomu prihovorila. ved iste sa sama musela neskor aj bat... chudatko 😢 😢 😢

atrami
30. jún 2010

ja stále zapnutý PC, TV a čakám.....! Ja by som zošalela 😒 😒 😒 Len nech je malinká vporiadku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jazminn
30. jún 2010

Mne sa to na trojročné dieťa nezdá, ja mám 5 ročnú dcéru a keď jej manžel dá na zadok aj tak je najlepší a najzlatší. Také malinke by od maminy neušlo. A dnes hovorili čosi, že niekto videl, ako také male dievčatko išlo so starším pánom do lesa. Ja mám strašný strach, že už sa niečo zle stalo, lebo je to už veľmi dlho... ale boh daj aby nie!

zuzanocka
30. jún 2010

@jazminn 😖 😖 😖 az mi zle prislo... vela reci sa uz navravelo... tiez sa bojim, ze... ani to neviem napisat 😔

alionuska
30. jún 2010

Dievcata,modlim sa za malicku Simonku...otca poznam,je to notorik,matku len z videnia..ale dievcatko si nezasluzilo takyto osud...ja z mojich lasok oci nespustim..a v Hlohovci sa stal uz pripad ,ked pedofil zobral dievcatko male a nasli ju na jednom sidlisku,znasilnenu a udusenu blatom... 😔 ☹ v dnesnej dobe nechat same malicke stvorenie vonku,kedykolvek..nielen vecer je nezodopovedne a taky rodicia si nezasluzia ani ten titul,ze:Rodicia!!! Je to hamba a ostuda!!! A dnes dokonca farar v HC prehlasil,aby sa babky modlili za utopenu malicku Simonku a uz boli klebety na svete.... Je mi z toho smutno na dusi a boli ma srdce,lebo mne osud zobral jednu dcerku a mala by teraz tiez 3 rocky...co by som ja dala za to,mat ju zivu...a niekomu je prednejsia flasa ako vlastne dieta...to je na zaplakanie..... 😢 😢 😢 😢 ....

apoloma
30. jún 2010

jednoznacne chyba rodicou!!!je mi to luto a dufam ze Simonka sa najde zdrava a v poriadku ale rodicom by som ju viac nedala!!!!

emanka
30. jún 2010

Ach jaj, buď ju niekto uniesol - to si nechcem predstaviť, čo sa s ňou deje teraz, alebo je mŕtva ☹ ☹ 😢 😢

maca793
30. jún 2010

no je to hrozné ☹ neviem keby sa mi to stalo tak by som dostala infarkt ☹

vraj sama na ihrisku okolo 21.00 🙄
tak to je už vrchol je to nezodpovednosť rodičov, tí sa ani nezapájajú do pátrania

vraj dnes sedeli v krčme no neviem čo sú zač ale sú svi...

zatvoriť ich až do života 😠

dúfam že sa malá nájde a bude v poriadku ale neviem je to už 48 hodín čo zmizla ☹

marianka79
30. jún 2010

tu si robíme vačšie starosti o nu ako samí "rodičia" 😖 je to smutné čakám kedy média povedia radostnú správu že ju našli 😔

maznacik007
1. júl 2010

http://www.pluska.sk/slovensko/regiony/za-strat...

no mna to dorazilo ze nechala svoje prve dieta s otcom.... a odisla...

mmart
1. júl 2010

„Robí sa veľké harakiri a aj tak ju nenájdu,“
- povedala to jej matka. Nie aby nabehla a išla ju hľadať, alebo pomáhala pri hľadaní. Rozum človeku zastáva 😠

maznacik007
1. júl 2010

@mmart mozno vie preco to hovori

mmart
1. júl 2010

@maznacik007 každopádne, je to des. Ale pri takýchto rodičoch sa to dalo skôr či neskôr čakať!

mimkao
autor
1. júl 2010

Aj mne napado, že tá matka asi vie, prečo to hovorí... 😠

diddi
1. júl 2010

dievcata,ta najhorsia a najsmutnejsia sprava-mama mi volala,ze v rozhlase hlasili,ze nasli malinku - utopenu 😢

monkula
1. júl 2010

☹ ☹ ☹ ☹

lussy23
1. júl 2010

Smutné, že sa ešte nenašla. Ale prečo ak ju niekto videl, to nenahlásil na policí? Kde len môže byť? Dúúfam, že ju nájdu živú a zdravú.

womenne
1. júl 2010

To je strašne 😢 😢 😢