icon

Pomôžte: Hľadá sa trojročná Simonka.

atrami
1. júl 2010

@diddi , to vážne? Mama býva v Hlohovci?

marianka79
1. júl 2010

@diddi to fakt??? 😢

zuzanocka
1. júl 2010

diddi
je to pravda? 😢 😢 😢
malicke neboziatko 😖 😖 😖 😖
baby, nechcem, aby to vyznelo morbidne, samozrejme, ze by som to nezelala a bola by som neskutocne stastna, keby sa nasla ziva a v poriadku, ale KED UZ sa stalo nieco taketo strasne, aspon, ze sa to stalo takto. hadam netrpela a keby to malo byt tak, ze ju ukradol nejaky pedofil alebo kto, alebo keby dlho nejaka zranena niekde zomierala..... bolo by to ovela ovela ovela horsie.

a pevne dufam, ze ta "mater" bude mat z toho aj nejake pravne dosledky . svina jedna. aj to este svinky urazam, ked ju nazyvam ich menom. ved to ani zvery nerobia taketo.... ach...!

atrami
1. júl 2010

@zuzanocka dúfam aj ja, že ak sa niečo stalo budú za to trestaní. Neviem ako sa to volá ,,opustenie zveranej osoby?
keď si uvedomím, že trestne stíhali matku, ktorá opustila bábo a nechala ho v zdravotníckom zariadení. Túto hyenu by viac nemali ani z basy pustiť.

ciatko
1. júl 2010

chudatko malinke, je to hrozne ☹
nemyslim si vsak, ze smrt utopenim je bez utrpenia, najma, ked sa asi neutopila sama, dieta nevlezie same do nejakej vody...to sa mi nezda...
jedine, ze by sa potkla a spadla niekam do potoka...

diddi
1. júl 2010

ja to tiez hladam na nete,ziadne spravy,hlasili to v rozhlase

atrami
1. júl 2010

@diddi rádiu alebo v miestnom rozhlase?

jazminn
1. júl 2010

Zatiaľ to nikde nie je zverejnené, pozerala som aj TA3, nič.

lussy23
1. júl 2010

Ježiš, až teraz som si všimla príspevok od Diddi. Sutné ☹ Ale keď nie sú o tom iné správy, možno to našťastie nie je pravda.

diddi
1. júl 2010

volala som mame,tak to bolo v slov.rozhl.ze: v hlohovci,v zamockom jazierku nasli PRAVDEPODOBNE nezvestnu Simonku,policia sa vsak odmieta k tomu vyjadrovat - tak nechapem!

marianka79
1. júl 2010

@diddi no tak to nechápem aj ja a to je aké velké to jazierko? ☹

inak si myslím že ho matka sama tam hodila 😢 ak to je pravda že ho našli ☹

alionuska
1. júl 2010

Baby,vcera som citala taku diskusiu,na internete,ze mamka asi vie preco ju nehlada...su to len dohady,ale napadlo ma.co ked jej tam ona sama pomohla..to jazierko v panskej zahrade je take,ze ani breh...iba voda..a je tam vela korytnaciek...mozno malinka zo zvedavosti isla pozriet korytnacku a spadla tam...co staci takemu dietatku??...je to hrozne....smutne a uz vidim,ako si nasa justicia s tym poradi...clovek ublizi psovi a dostane 4roky a toto by sa ako malo potrestat?!---ona dostane 2 za nedbanlivost???.... je mi z toho smutno na dusi.... 😢 😢

alionuska
1. júl 2010

@marianka79 prave som to pisala..je to velke jazero..... 😔 😔 nie take malicke,zahradne.ale prirodne...a je tam aj potocik vedla...

kukulka21
1. júl 2010

Tak naozaj sa utopila nie som v obraze až teraz čítam čo sa stalo ak je to tak ☹ tak je to hrozné...

atrami
1. júl 2010

správu dementovali, vraj sa to hovorí, len po Hlohovci, včera ho prehľadávali, ale nič viac 😢

mucinka15
1. júl 2010

@diddi je to naozaj tak?? bo zisťujem to, ale nikto o ničom nevie, že by hlásili 😖 😖

ciatko
1. júl 2010

jj, v sme to bolo dementovane, nic v jazere nenasli

atrami
1. júl 2010

Vobec nechápem, že ju nikto nevidel. Veď o takom čase je ešte svetlo, bolo teplo, to tam nikto nebol?
Bohužiaľ ak sa dieťa nenajde v priebehu 36-48 hodín, čaká sa na tú najhoršiu správu.
Dúfam, že vďaka medializácii budú stíhaní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maruska24
1. júl 2010

aj vy to sledujete? ja mám z toho taký pocit že rodičia sami tomu dopomohli. 😠 zjavne nevedeli čo robili, alebo im preskočilo.

weiya
1. júl 2010

Baby kuknite toto, takto sa robia klebety, ten clanok uz je i opraveny http://tvnoviny.sk/spravy/krimi/v-hlohoveckej-z...

weiya
1. júl 2010

Inac ja som z hc okno mam otvorene, neska som rozhlas este ani nepocula..

ciatko
1. júl 2010

ale to malo byt v Slovenskom rozhlase, nie v mestskom hlohoveckom 😉

atrami
1. júl 2010

@weiya hrozné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

weiya
1. júl 2010

@ciatko jaaaj, ale sledujem tu aj na hlohoveckom forume diskusiu a redakcia tam prave pisala, ze ju nenasli a ze nic nove ;)

lussy23
1. júl 2010

@weiya hrozné. ja už som z toho popletená. Tak ako to teda bolo?

monkula
1. júl 2010

@lussy23 nikto nevie, ak oto bolo.. raz povedala, že ju stratila na preliezačkách, potom v krčme a teraz prišla s verziou, že ju niekto ovalil, aleb oodpadla, ona nevie a keď sa prebrala Simonak nikd..

Ahhha, tak potom asi z toho šoku sa išla nachňápať do krčmy a potom išli na políciu...
Nechápem, že ich nezavrú... 🙄 🙄

atrami
1. júl 2010

@monkula fakt divné, opustia dieťa a behajú si po slobode ☹

monkula
1. júl 2010

ale keď tá pani odložial svoje dieťa vo vestibuel na Antolskej s listom, že sa oň nevládze starať, a bábo bolo dobre živené, čisté, to ju chuderu ťahali po súdoch a každý ju odsudzoval.. a takáto sviňa ožralá bude ešte robiť smutné oči do fotoaparátov, a vyplakávať, že ona už určite nežije a že ju doma čakajú darčeky, no je mi z toho zle..

atrami
1. júl 2010

@monkula , tamtú s...u, nikto neľutuje, nikto jej nenaletel na jej slzy, všetci vedia, že je to ich vina.Hrá divadielko.Mne osobne z nej bolo zle 😖 😖 😖 😖 😖