icon

Pomôžte: Hľadá sa trojročná Simonka.

mirka414
1. júl 2010

@monkula samozrejme ze ovalil ved ked si das borovicku a vides na ihrisko tak to by ovalilo aj slona 😠 zaspala a malu nechala urcite len tak sa hrat.nenavidim alkohol!a hlavne zeny su uzasne pritazlive po par poharikoch.chuda male kde len je ☹ uz dva dni mi lezi pradlo v kosi co som len na nete a sledujem ci sa nasla.

monkula
1. júl 2010

@mirka414 ja by som ju ovalila, keby som ju stretla...
aj aj hneď ak ovstanem ide mna net, s tlčúcim srdcom...

atrami
1. júl 2010

vidím, že niesom sama čo je prilepená na nete. MM mi už nadáva 🙂 , ale viem , že aj on to sleduje!

lenuska74
1. júl 2010

toto som teraz čítala na jednom fore ☹ "Dnes som pocula ze na policiu sa volalo ohladom toho,ze nejake dievcatka videli Simonkinu mamu na biku a vzadu viezla dievcatko a ked na nu zakricali,,Simonka,,tak sa otocila a mama jej zakryla tvar,ze to neni Simonka. Vie niekto o tom nieco?"
tak toto by už bola silná káva ale aspon by to vysvetľovalo správanie matky. Je záhadné že sa stratila v den svojich narodenín teda ked matke skončila MD 😠

lenuska74
1. júl 2010

Inak vraví sa že človek ktorého akože "za živa pochovajú" bude dlho žiť, tak dúfam že to nebola pravda čo povedal ten farár na omši a malička bude ešte dlho šťastne žiť

bobacik_29
1. júl 2010

Ja som sa iba dnes dozvedela o tom dievčatku cez koníka samozrejme tí rodičia sú riadne nezodpovední a ešte tuším aj ožrani ktohovie či jej oni niečo neurobili keď tá matka stále mení výpoveď a asi im na nej ktovieako nezáleží keď si v krčme vysedávajú mne keby sa stratilo dieťa tak prevrátim zem naopak len aby som ho našla asi by som sa zošalela od strachu že moje nevinné dieťatko spí niekde vonká samé viete si predstaviť tú bezmocnosť dieťaťa ak je niekde chúďa opustené ??Je mi z toho normálne do plaču

monkula
1. júl 2010

@lenuska74 a vieš, že nad tým rozmýšľam už od rána? Už im peniaze "nezarába" tak.....
zle aj pomyslieť..
A to s tým bicyklom, to sú asi už len reči..

emanka
1. júl 2010

Ja nad tým tiež celé dni rozmýšľam, myslím, že ak jej ublížili rodičia, tak nechtiac, nie kvôli tomu, že už nebudú dostávať materskú. To by bola úkladná vražda a pochybujem, že sú toho schopní. Oni sú nezodpovední rodičia - alkoholici, ktorí síce svoju dcéru ľúbia, ale nevedia sa o ňu postarať tak, ako si zaslúži a ako je treba. Mali by ísť do basy za to 😠
Ja si neviem predstaviť, čo by som robila, keby moja malá takto zmizla....neišla by som spať, dokým by som každý kútik zeme neprevrátila hore nohami ☹ ☹ ☹

monkula
1. júl 2010

@emanka hovorí sa, nikdy nehovor nikdy, ale pochybujem, že Tvoja malinká by sa len tak stratila.... alebo hociktorej z nás, my na svoje deti dávame pozor a nie je nám ľahostajné, kde sú..

lenuska74
1. júl 2010

práve som na jednom fore čítala, že žena jedného policajta písala, že jej muža práve odvolali do služby, že majú stopu a iný zas písal že počuť vonku sanitky tak snad ju už našli ☹

monkula
1. júl 2010

lenuš, vidím, že aj ty fičíš na hlohoveckom fóre 😅 😅 😅

mendelka
1. júl 2010

čo je toto za rodičov? to dieťa sa samé vychováva!!!! Viete si predstaviť vaše 3 ročné dieťa aby samé chodilo na ihrisko a domov? A čo robí štát? Potom sa stávajú také tragédie. Veď to dievčatko hľadá kopec ľudí.-Všetkým záleží na tom aby sa našla. lenuska74 dúfam,že máš pravdu,že ju našli.

ak je simonka živá -ako prežila tie horúčavy bez vody?

...nechápem to celé.

ak sa nájde-štát ju vráti " rodičom" ?

lenuska74
1. júl 2010

@monkula 😉 jasne 🙂 som nevyspata,ale pevne verím, že to bude mať šťastný koniec

monkula
1. júl 2010

@mendelka ja by som na ihrisku nenechala samého ani staršieho, nieto ešte tú mladšiu...

atrami
1. júl 2010

nechať dieťa samé???? My máme zástavku na autobus pri dome- syn dochádza do školy autobusom-vodím ho k nemu aj ho čakám. Na ihrisko samí nechodia.

@lenuska74 dúfam, že dáš echo ak bude niečo nové!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lenuska74
1. júl 2010

jasneé, ale zatiaľ nič nového iba ☹ jedna baba povedala ☹ alebo môžete tam závislčiť s nami však monkula 😅 len pozor je to nákazlivé fórum http://www.hlohovecko.sk/?page=22&id=13253&m=fo...

monkula
1. júl 2010

@lenuska74 no veľmi nákazlivé... 😅

atrami
1. júl 2010

@lenuska74 nevadí, že nie som z HC ani z okolia?

monkula
1. júl 2010

@atrami a kto Ti t ozakáže čítať? 😅

lenuska74
1. júl 2010

@atrami ja tiež niesom z druhého konca republiky

atrami
1. júl 2010

No nemyslela som čítanie ale prispievanie 😉

lenuska74
1. júl 2010

ups malo byť že ja tiež niesom z HC ale z druhého konca republiky 😅 aj prispievať môžeš

atrami
1. júl 2010

už sa stalo, ja som pochopila čo si chcela napísať 😉

zuzanocka
1. júl 2010

ahojte

ja mam tiez vkuse zapnuty pc aj tv, stale pozeram, ci sa neaktualizoval istranky, zakazdym ale ked tam vidim malickej fotografiu, rozplacem sa, hladkam fotku na monitore... 😢 😢 😢
HC-forum tiez sledujem ☹ nech ju len najdu zivu!!!!
druhu noc co bola niekde sama (prvu po zverejneni clankov) sa mi snivalo, ze ju nasli v takom akoby kanali otvorenom - zivu ....

monkula
1. júl 2010

toto asi pohlo srdcom všetkých ľudí..
ale krásne dievčatko, že si to niekto neváži, nechápem.. 😠

lenuska74
1. júl 2010

no ked som pozerala video o tom ako ju hľadali a jeden chlapec vravel že asi o 1h v noci počul plač z lesa a potom sa začala matka s babkou motať v tom čo mala Simonka oblečené jedná vraví že nové červené šatičky čo jej kupili na narodeniny a druhá že ružovú sukničku, tak mi napadá či ju matka v tom lese neskryla z nejakého dôvodu a potom si po nu prišla a niekam ju odviedla a teraz čaka že sa udeje zázrak a nájde sa maličká a socky zistia aká je zodpovedná matka a ako sa trápila kým bola mala preč, lebo ten jej pokoj by som teda chcela mať keby sa mi stratilo dieťa 😠 Ja neviem poriadne doma zaspať ked su na prázdninách u starých rodičov a to ich aj tak stále vidím

monkula
1. júl 2010

@lenuska74 hej, chudák chlapec, bol riadne mimo, že sa tam nešiel pozrieť.. ale mne by to as inedalo, as iby som volaal policajtov, dieťa plače o jednej nadránom v lese, t oje vždy čudné, nie? 😕

zuzana76
1. júl 2010

aj ja stale sledujem spravy, ze ci nemaju nove informacie, uz je tak dlho sama, bez stravy, pitia, v tme, ako sa len musi bat chudatko, teda ak ju pravdaze niekto neuniesol 😔 a nedrzi ju niekde

emanka
1. júl 2010

bože, ak je to pravda, že o jednej v noci plakala v lese, tak chúdiatko dievčatko, ako sa strašne musela báť ☹ ☹ ☹ normálne za tieto 3 dni som taká precitlivená z toho, hocikedy si na ňu spomeniem a slzy mi vyhŕknu 😢

lenuska74
1. júl 2010

no ten chlapec vtedy nevedel ešte nič o tom že sa stratilo dieťa možno si myslel že z lesa počuť nejaké zviera neviem asi by ma to možno tiež nenapadlo keby že to počujem o takej hodine že to môže byť nejaké dieťa a nie zviera 😢 môj muž práve pozera na tie fotky čo je väčšia na nich a vraví že sa strašne podobá na našu malô ked bola tak 3-4r. ☹ chuďa malé Simonka 😢