Pomôžte: Hľadá sa trojročná Simonka.
@diddi to fakt??? 😢
diddi
je to pravda? 😢 😢 😢
malicke neboziatko 😖 😖 😖 😖
baby, nechcem, aby to vyznelo morbidne, samozrejme, ze by som to nezelala a bola by som neskutocne stastna, keby sa nasla ziva a v poriadku, ale KED UZ sa stalo nieco taketo strasne, aspon, ze sa to stalo takto. hadam netrpela a keby to malo byt tak, ze ju ukradol nejaky pedofil alebo kto, alebo keby dlho nejaka zranena niekde zomierala..... bolo by to ovela ovela ovela horsie.
a pevne dufam, ze ta "mater" bude mat z toho aj nejake pravne dosledky . svina jedna. aj to este svinky urazam, ked ju nazyvam ich menom. ved to ani zvery nerobia taketo.... ach...!
chudatko malinke, je to hrozne ☹
nemyslim si vsak, ze smrt utopenim je bez utrpenia, najma, ked sa asi neutopila sama, dieta nevlezie same do nejakej vody...to sa mi nezda...
jedine, ze by sa potkla a spadla niekam do potoka...
ja to tiez hladam na nete,ziadne spravy,hlasili to v rozhlase
Zatiaľ to nikde nie je zverejnené, pozerala som aj TA3, nič.
Ježiš, až teraz som si všimla príspevok od Diddi. Sutné ☹ Ale keď nie sú o tom iné správy, možno to našťastie nie je pravda.
volala som mame,tak to bolo v slov.rozhl.ze: v hlohovci,v zamockom jazierku nasli PRAVDEPODOBNE nezvestnu Simonku,policia sa vsak odmieta k tomu vyjadrovat - tak nechapem!
@diddi no tak to nechápem aj ja a to je aké velké to jazierko? ☹
inak si myslím že ho matka sama tam hodila 😢 ak to je pravda že ho našli ☹
Baby,vcera som citala taku diskusiu,na internete,ze mamka asi vie preco ju nehlada...su to len dohady,ale napadlo ma.co ked jej tam ona sama pomohla..to jazierko v panskej zahrade je take,ze ani breh...iba voda..a je tam vela korytnaciek...mozno malinka zo zvedavosti isla pozriet korytnacku a spadla tam...co staci takemu dietatku??...je to hrozne....smutne a uz vidim,ako si nasa justicia s tym poradi...clovek ublizi psovi a dostane 4roky a toto by sa ako malo potrestat?!---ona dostane 2 za nedbanlivost???.... je mi z toho smutno na dusi.... 😢 😢
@marianka79 prave som to pisala..je to velke jazero..... 😔 😔 nie take malicke,zahradne.ale prirodne...a je tam aj potocik vedla...
Tak naozaj sa utopila nie som v obraze až teraz čítam čo sa stalo ak je to tak ☹ tak je to hrozné...
správu dementovali, vraj sa to hovorí, len po Hlohovci, včera ho prehľadávali, ale nič viac 😢
jj, v sme to bolo dementovane, nic v jazere nenasli
Vobec nechápem, že ju nikto nevidel. Veď o takom čase je ešte svetlo, bolo teplo, to tam nikto nebol?
Bohužiaľ ak sa dieťa nenajde v priebehu 36-48 hodín, čaká sa na tú najhoršiu správu.
Dúfam, že vďaka medializácii budú stíhaní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aj vy to sledujete? ja mám z toho taký pocit že rodičia sami tomu dopomohli. 😠 zjavne nevedeli čo robili, alebo im preskočilo.
Baby kuknite toto, takto sa robia klebety, ten clanok uz je i opraveny http://tvnoviny.sk/spravy/krimi/v-hlohoveckej-z...
Inac ja som z hc okno mam otvorene, neska som rozhlas este ani nepocula..
ale to malo byt v Slovenskom rozhlase, nie v mestskom hlohoveckom 😉
@lussy23 nikto nevie, ak oto bolo.. raz povedala, že ju stratila na preliezačkách, potom v krčme a teraz prišla s verziou, že ju niekto ovalil, aleb oodpadla, ona nevie a keď sa prebrala Simonak nikd..
Ahhha, tak potom asi z toho šoku sa išla nachňápať do krčmy a potom išli na políciu...
Nechápem, že ich nezavrú... 🙄 🙄
ale keď tá pani odložial svoje dieťa vo vestibuel na Antolskej s listom, že sa oň nevládze starať, a bábo bolo dobre živené, čisté, to ju chuderu ťahali po súdoch a každý ju odsudzoval.. a takáto sviňa ožralá bude ešte robiť smutné oči do fotoaparátov, a vyplakávať, že ona už určite nežije a že ju doma čakajú darčeky, no je mi z toho zle..

@diddi , to vážne? Mama býva v Hlohovci?