icon

Pomôžte: Hľadá sa trojročná Simonka.

maznacik007
2. júl 2010

nech ju daju na detektor lzi...

😠

atrami
2. júl 2010

@maznacik007 , na súde nebude detektor lži braný ako dokaz.

bufina
2. júl 2010

Tak to už určitě žádnej únos nebude, nebo že se Simonka zatoulala. Matka určitě přesně ví co se stalo. Bohužel už mám pocit že tohle asi happy end mít nebude ☹ Když tak pořád mění výpovědi....a pak ta kamera u řeky ☹

maznacik007
2. júl 2010

@atrami to nie ale priznanie by pomohlo a hlavne by sa vedelo co sa stalo ... aj ked som od zaciatku pisala ze je vysoko pravdepodobne ze jej ublizili vlastny rodicia... a ze to nie je zatulanie a pod...

osobne si myslim ze bud jej matka ublizila alebo ju mohla aj predat... co by bolo to stastnejsie.. lebo by este mohla zit.. aj ked si myslim ze je skor pravdepodobne ze uz nezije

monkula
2. júl 2010

celú noc som mala malinkú pri sebe v posteli, mala som ju k sebe pritisnutú a myslela som na Simonku....
Ako plynú dni, klesá moja nádej, že ju nájdu živú... asi ma to dosť zoberie, také malinké dievčatko..

emanka
2. júl 2010

vraj je matka nasnímaná kamerou pri Váhu, as so Simonkou....teraz prehľadávajú Váh...

dajna11
2. júl 2010

@emanka tak toto som teraz aj ja čítala.....no dúfam že nakoniec nebude takýto záver....že vlastná matka jej nečo urobila

weiya
2. júl 2010

Baby toto uz dobe nedopadne, matka sa priznala ze na kamere je nasnimana ona so simonkou ako idu k vahu..

monkula
2. júl 2010

@weiya tak ja si myslím, že jej malá utiekla a spadla do Váhu..
A tak sa "matka" zľakla, a povedala, že sa je jmalá stratila... aby nebola súdená...

penelope2066
2. júl 2010

Boze baby...Toto pohlo hadam vsetkymi ludmi ☹ ☹ ☹ Je to strasne, odkedy sa stratila stale pozeram na nete ci niesu nove spravy. Ja deticky este nemam, ale neviem si predstavit, ze ked ich raz budem mat, ze by sa mi stratili... Ved by som prevratila cely svet hore nohami... A nie ako ta p..., ze sedi zo zalozenymi rukami.... Podla mna ona vie, kde je malicka...Sa bojim ci este vobec zije 😢

atrami
2. júl 2010

@maznacik007 ja som skor myslela, že namiesto detektoru, by to mal z nej niekto vytĺcť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@weiya a do hája, to vážne? a čo ju osvietilo, alebo konečne vytriezvela?

monkula
2. júl 2010

@atrami asi už jej zaplo ,že tú kameru neoklame...

penelope2066
2. júl 2010

No ja sa naozaj obavam toho, ze ta s.... jej nieco spravila, alebo jej mala spadla do vody a ona sa boji priznat... Toto asi nebude mat dobry koniec..Ved je to uz 5 dni!!!! Ja by som tu mater dobila...

penelope2066
2. júl 2010

Ved to...uz vedela,ze nema inu moznost ako povedat, ze na kamere je naozaj ona..Lebo to sa oklamat neda...Je mi do placu 😢

monkula
2. júl 2010

@penelope2066 aj ja, by som jej naložila..
ale čo by sme tým dosiahli? Ja len dúfam, že spravodlivosť neostane slepá a pôjde do väzenia... a tam jej "spolubývajúce" už pomôžu, aby všetko oľutovala..
a ešte je tu jede nveľký sudca, je jsvedomie, dúfam, že ju bude hrýzť celý život a že ju budú budiť nočné mory..

weiya
2. júl 2010

Od rana tu lietaju sanitky, furt chodim kukat z okna na ktory smer idu, polisi uz vah prehladaju, ale ja tuto ziadnych nevidim, byvame pri vahu, asi sa sem este nedostali, strasne som zvedava ako to dopadne, ale myslim si ze policajty uz idu na isto, ze sa ta mamka priznala...

atrami
2. júl 2010

v base sa majú najhoršie tí, ktorí ublížili deťom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

penelope2066
2. júl 2010

@monkula No asi by sme tym nevyriesili nic, ale zasluzila by si...
Ved ja som taka vytocena a zaroven smutna..take krasne dievcatko. A este ked som citala to co predpovedala ta jasnovidka tak mi az mraz beha po chrbte....

penelope2066
2. júl 2010

@atrami Tak dufam, ze ta s.... bude trpiet zaziva...

weiya
2. júl 2010

@penelope2066 co tam bolo napisane presne? noviny som si nebola kupit, nechcelo sa mi obliekat malu a seba...a na stranke to stakle nieje, robia s toho dobry tahak aby si ludia pokupovali noviny... 😖

atrami
2. júl 2010

no noviny sa mi dnes neujdu, ale u nás to vyzerá na socialku 🙂
Neožehlené prádlo, neporiadok, matka detí stále na nete 😅

weiya
2. júl 2010

@atrami u nas napodobne, pradlo som dala prat a este v packe trci, musim ist povesat.. 😒

atrami
2. júl 2010

no tak aspoň niesom sama, pojdem aspoň aj ja to prádlo povešať.

penelope2066
2. júl 2010

@weiya Bolo tam napisane, ze jasnovidka tvrdi, ze dievcatko bolo mrtve uz v den ked ohlasili jeho nezvestnost. Vraj jej nebolo ublizene zamerne, ze to bola nehoda. A, ze vraj ju hladaju zbytocne pretoze je zahrabana niekde blizko domu kde byvala ☹ ☹
Pevne verim, ze sa slova jasnovidky nenaplnia....

penelope2066
2. júl 2010

No ja som v praci,ale internet kvoli tomu pozeram vkuse... A s hrozou cakam co bude dalej... Aj ked, mam uz neprijmne pocity s toho a obavam sa toho najhorsieho vysledku...
Boze kolko ludi nemoze mat deticky a takyto ludia ich maju a ani si ich nezasluzia...

penelope2066
2. júl 2010

Aj tak je na vine ta mater....Ziadnej normalnej matke sa nestrati dieta len tak. Darmo pisu na nete, ze vraj rodina nemala problemy so socialkou. Tak lebo doteraz bolo ticho a vsetci drzali usta a teraz ked sa stalo toto sa vsetci ozivaju..Uz len to svedci o ich "zodpovednosti" ze bola mala o 20:30 na ihrisku..Ved o takom case ma take male dieta davno spat..

mariadaniela
2. júl 2010

ja zijem v Madarsku a tento pripad mi pripomina pripad malickeho 2 rocneho krasneho anjelika Dominika, ktoreho hladalo cele Mdarsko. Matka oznamila, ze s a s nim bola prechadzat pri DUnaji a smykla sa spadla stratila vedomie a ked s a prebrala tak Dominika nikde. Prehladaval sa Dunaj, ale matka vzapati menila teorie a bola neista vo vypovediach.. Nakoniec sa priznala, Oni chovali bojove psi a Dominik si otvoril dvierka a psi ho roztrhali. Matka ho nasla uz s amu nedalo pomoct. Nakoniec ho z muzom pochovali v lese s hrackami. Bolo to velmi smutne a zapricinila to chvila nepozornosti... Dufam, ze mala Simonka s ama este sancu, ze sa najde.. ☹

zajo79
2. júl 2010

penelope, trojrocne dieta nemusi o pol deviatej spat... syn ma rok a pol a chodi spavat podla toho ako spi cez den...ked len raz, tak odpadne do postele o osmej, ked dva spanky, tak aj o desiatej.

ale je pravda, ze nieco na tom nesedi... volaco musi vediet mater.

a s tym co nikto nepovedal...to su haklive veci, ludia su taky..zvlast v HC (som tam byvala 28 rokov) ... staraju sa do veci do ktorych ich nic, a ked maju nieco riesit, tak sa tvaria nevidim nepocujem.

weiya
2. júl 2010

@penelope2066 ta jasnovidka je tusim dvorna jasnovidka noveho casu, minuli rok niektorym celebritam predpovedala buducnost a vacsinou sa splnila :/ napr. tusim ze puskarova svajda budu mat potomka... dufam ze teraz sa myli a mala este zije... ale myslim ze skor nie..

zuzanocka
2. júl 2010

☹ myslim, ze v tychto horucavach... tolko dni a noci... take male telicko... ak ju mater nezmarnila hned... tolko strasnych myslienok mi napada... cele slovensko preziva za malicku a "MATKA"???? fuj!!!!!!!