icon

Pomôžte: Hľadá sa trojročná Simonka.

zuzanocka
1. júl 2010

@lenuska74 ano, nam ked pod domom mraucievali macky, vela krat som vysla von pozriet, ze co za dieta to tam narieka... iste si to chudak teraz vycita... 😖
citate to hlohovecko? maju nejaku stopu, ale ako bolo napisane, radsej keby ju po TEJ stope nenasli ☹ ☹ ☹

emanka
1. júl 2010

mne sa zas Simonka podobá na našu malú, tak nejak bude vyzerať o 2 roky, aspoň sa mi zdá...

alca85
1. júl 2010

bože baby, ako to tu čítam, hrozne mi zviera žalúdok.....je to hrozné... ☹
dúfam, že ju nájdu, a tých jej rodičov (ak sa dajú nazvať rodičmi), nech zavrú medzi tie najhoršie zvieratá.... 😠

bufina
1. júl 2010

Doufám že se Simonka najde živá a zdravá. Je to od rodičů naprostá nezodpovědnost, vždyť takhle malý dítě má večer být doma a v posteli a ne běhat ještě někde po hřišti a rodiče vysedávat v hospodě. Je to celý dost podivný. Dneska tu na Nově říkali že snad ta máma vypověděla že ju asi někdo omráčil a na nic si nepamatuje. Kdo ví teda jak to opravdu je. Už by asi bylo lepší doufat že si to rodiče všechno vymysleli, naž aby se jí stalo něco hrozného. Před pár lety tady v ČR byl případ že matka nahlásila zmizení dcerky, asi 4 leté, taky z hřiště. Několik dnů ju hledali, matka taky začala měnit výpovědi a nakonec se přiznala že dcerku v opilosti zalehla a schovala v lese. Simončin případ bude mít doufám šťastnej konec. Sama mám skoro tříletou holčičku a nepřežila bych kdyby se jí něco stalo. Už su nervózní když mně v Tescu zaběhne někam za regál, natož abych ju nechávala samotnou na hřišti.

atrami
1. júl 2010

@bufina , ten prípad si pamätám, bolo to hrozné ešte aj priezvisko doteraz viem.

diddi
1. júl 2010

este moze byt verzia,ze ju predali,chudiatko...a nahlasili potom stratu

zuzanocka
1. júl 2010

@diddi ta tvoja mamina asi nemala spravnu informaciu, co si pisala doobeda...

bufina
1. júl 2010

Sem teď koukla na jeden článek u nás v Blesku a pod ním diskuze. Nejsu jediná komu to připomíná zmizení Terezky.... By se měli dost zaměřit na tu rodinu, hlavně když matka říká že už nevěří že Simonka žije, že je s tím už snad jakoby smířená. Když bylo taky někdy snad už sou to dva roky taky jeden případ zmizelýho chlapečka, to v televizi mluvili rodiče, prosili únosce ať jim ho vrátí a neubližuje mu atd. ale tahle "matka" vypadá že ani nepočítá a tím, že svý dítě ještě někdy uvidí.

diddi
1. júl 2010

@zuzanocka v slov.rozhlase pustaju neoverene info,alebo sa ani neunuvaju investigovat....ved chvalabohu,ze to tak nie je....mamina mi s placom volala,ze ju nasli utopenu-kedze to pocula a ja som hned vam pisala-nezistovala som na nete a to hlohovecko.sk nepoznam....idem si to kuknut

atrami
1. júl 2010

táto noc asi všetko rozhone 😢 mám hrozný pocit ☹ ☹ ☹ ☹

jahu348
1. júl 2010

atrami - nestras- hadamto dobre dopadne 😉

atrami
1. júl 2010

ja chcem veriť , že ju nájdu v poriadku, ale aj tak bude mať hrozné zážitky!!!! Mňa takéto pripady dostanú!!!!!!
Začala som skladať puzzle, aby som vydržala hore.

jahu348
1. júl 2010

@atrami chudiatko malinke...bude mat traumu na cely zivot ☹

jahu348
1. júl 2010

@atrami si este tu?

bufina
1. júl 2010

@atrami Myslím že kdyby bylo něco nové, tak to zveřejní až ráno.

Si nedokážu ani představit co musí chuďátko malý prožívat, jestli se toulá někde venku. Tříletý dítě je ještě tak malý. Pořád myslím na to kdyby se tohle stalo mojí malé, co by tam venku sama dělala, jak by byla vyděšená. Doufám že ju najdou.

jahu348
1. júl 2010

@bufina ja by som neprezila vonku - by som sa bala a potom co take malinke. No budeme sa v noci modlit za Simonku aby sa nasla ziva a zdrava. Dufam,ze rano sa uz dozvieme co a ako. 😒

atrami
1. júl 2010

@jahu348 som, veď skladám puzzle. Tento príbeh ma dostal. Mám 3 deti a neviem si predstaviť, že by boli niekde sami. Ja som asi divná, ale do 3 rokov neboli bezo mňa alebo manžela, hrať sa niekde samotní, to by som nedovolila.

emanka
1. júl 2010

ja tiež dúfam, že to zajtra už skončí....strašne sa o ňu bojím, musí to byť hrozné....ak teda ešte žije ☹

emanka
1. júl 2010

atrami, vôbec nie si divná, tak to má byť, trojročné dieťa nemá byť bez dozoru vonku samé!!!

bufina
1. júl 2010

@atrami To určitě divná nejseš, taky bych malou nenechala si hrát někde samotnou. Teď po neděli má jet na tři dny ke tchýni a už teď su z toho nervózní.

atrami
1. júl 2010

@bufina , no ak idú moje deti k svokre, tak som oveľa pokojnejšia ako keď sú u mojej mamy.

brisilda
1. júl 2010

kocky ja som to nevidela iba co vas tu citam je to hrozne mam doma 7 rocneho syna ale dalej ako za bytovku ho sameho nepustim a aj to ho kontorlujem ci sa pekne hra tam kde ma 😀 neviem ci predstavit zeby ako 3 rocny ostal sam vonku 😠 raz sa nam stratil v malej hypernove lebo som myslela, ze je s manzelom a manzel si myslel ze maly je somnou ten strach co som prezivala uz nikdy nechcem zazit to mal vtedy iba 2 r. a hned som sla na informacie a vyhlasili ho do rozhlasu 😀 nastastie sa nasiel 😀 😀 😀 jedna pani nam ho privieda na informacie

atrami
1. júl 2010

idem, dúfam, že ráno budú len dobré správy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mirka414
2. júl 2010

dobre ranko skor ako sa postaram o rodinku letim k pc ale zatial som v dennikoch na nete (zijem v cudzine)nenasla nic ☹ viete vy nieco nove?

atrami
2. júl 2010

@mirka414 určite dajú kočky vedieť sú tu aj z Hlohovca, tiež čakáme!

zuzanocka
2. júl 2010

maju stopu, ktora vedie k Vahu ☹ ☹ ☹ ☹ okolo 21:00 mater s malickou zachytili kamery v bizkosti rieky. obavam sa hajhorsieho

zuzanocka
2. júl 2010

maznacik - naraz...

preco tej materi nikto neda dobre po papuli... vymlatit z nej pravdu...!!!!!

maznacik007
2. júl 2010

Podľa posledných informácií
matku s malou Simonkou zachytila priemyselná kamera na brehu Váhu v pondelok večer
okolo deviatej. Práve preto pátrači hľadajú
v tomto okolí.

zuzanocka
2. júl 2010

viete, ked mater povie, ze mala jej tam spadala a ona sa bala... ako jej dokazu, ze ju sama... 😖