icon

Porekadlo - nenechávať kočík doma, kým sa nenarodí dieta

romik39
1. júl 2022

Ahojte žienky ,
Ako ste boli na tom vy s porekadlom nenechávať kočík doma kým sa narodí babo . ?? My ho moc nechceme niekde davat . A polovica nám hovorí tam druha inak . Mali ste kočík doma ? Ďakujem 😊

Strana
z2
zorkahorka
1. júl 2022

No ak sa ti po porode chce riešiť a kupovat kocik, prosim. Budes mat ine problemy a kocik ti bude chybat

slovakboy
1. júl 2022

@romik39 sú to myšlienky. Ak na to myslíš a pýtaš sa na to na konikovi tak tomu v podvedomí veríš. Tie povery sú take hnusne zaklínadlá. Niekto si vymyslí úplnú hlúposť a ľudia jej veria a ich mysle podkategórie začnú riadiť aj hormóny konanie podvedomie. Ak tomu veríš tak to zaklínadlo bude na teba účinkovať. Slová majú zázračnú moc. Vedia ublížiť ale aj vyliečiť. Ja verím že kočík doma privolá bábätko ktoré sa bude tešiť že je pre neho tolko toho pripravené. Pozor na myšlienkové konštrukty. Myseľ si dokáže vymyslieť absolútne blbosti. Keď nad ňou nemáš kontrolu radšej ten kočík nekupuj.

zuzanazu85
2. júl 2022

Mne aj moja starká (93 ročná ) prízvukuje ,nič nekupuj do poslednych 3mesiacov. Ak aj budeš vedieť,či chlapček,či dievčatko,nevyberaj ani meno. Si prvorodicka,nič nesil,teš sa ,užívaj si každý jeden deň bruška,rozprávaj sa s ním,ale nič nekupuj,nič neplanuj,kým ho poriadne nevezmeš do rúk a neprisaje sa na ,,cicku". Vie o čom vraví,porodila 5,stratila 2 😟. Mám proste dávať na seba pozor,ľúbiť svojho chlapa a tešiť sa z každého dňa,či by som bola,alebo nebola trhu 😊.

andreatytler
2. júl 2022

@romik39 O tom som este nepocula. My sme kupili asi v 8 mesiaci.
Ja som ale verila tomu ze sa nema dieta olsavovat, kym sa nenarodi. Takze ziadne baby showers sa u nas nekonali.

martinaju
2. júl 2022

@dominika1988 je to blbost ale vtedy sa naozaj vymyslelo vela povier a kazde nestastie na nieco naviazalo 🤷🏽‍♀️

karolinakr
2. júl 2022

Vies čo, kočik by mi nevadil ale Baby shower alebo oslavu babatka by som si nechala až potom, ked sa narodi.S akou pompou napriklad Cibulkova al.hocikto oslavovala, ludia pozvani, najdrahsie oslavy a porod nemusi byt lahky, môže aj mamička zomriet...radšej nie

slovakboy
2. júl 2022

@zuzanazu85 súhlasím. Nie preto nekupuj kočík lebo to ludia hovoria a je to povera. Ale preto, že sa teraz sustred na seba a na dieťa. Poprípade sa pripravuj na porod. Kočík budete zháňať potom.

Strana
z2