icon

Poslanci Smer-SD slávia úspech v Európskom parlamente

9. jún 2024

Poslankyňa Európskeho parlamentu (EP) Monika Beňová (Smer-SD) sa teší nárastu hlasov i mandátov pre Smer. Ľuboš Blaha (Smer-SD) považuje výsledok Smeru za obrovský úspech. K zverejneným odhadom výsledkov sobotňajších (8. 6.) volieb do EP sa obaja vyjadrili na sociálnej sieti.
"Získali sme teda pravdepodobne päť mandátov z 15, čo je o dva viac ako vo voľbách v roku 2019," uviedla Beňová. Predpokladá, že prostredníctvom hlasov budú jej kolegami v europarlamente Blaha, Erik Kaliňák, Judita Laššáková a Katarína Roth Neveďalová.

fajnova
9. jún 2024

Pán Cintula! Ako ste sa dostali k internetu?! 🤨

bagerka
9. jún 2024

@viestta pretože jeho voliči sú takí istí

autor
9. jún 2024

A názory čo tu píšete smerovoliči že EÚ je nič. V akej prideli sme bola SR dokým sme neboli jej súčasťou keď aj teraz je to bieda? Keby nie eurofondov, tak sa tu všetko rozkradne to je náš problém.

My jednoducho potrebujeme dozor z EÚ, lebo táto krajina je tak skorumpovaná, že by sme sa vrátili k rozkradnutému mečiarizmu tak im aspoň niekto hľadí na prsty a aj tak rozkradol smer čo mohli. Veď Fico už novinárov ktorí mu odporujú nepustí ani cez dvere už nestačí že im roky najprv nadával. Čistky všade a rušenie tv programov sú už len 🍒🍒🍒 . Pozrite si ako Beňová obhajovala vrchol neprávostí v EP zrušenie prokuratúry, ako obhajovala tie ich praktiky obviňovanie a vyťahovaním špiny na ostatných, lebo normálne sa to obhájiť nedá. Keď nás z EÚ vykopnú uvidíte. Veď už teraz sa od nás dištancovali a nerokujú s nami.

gelifil
9. jún 2024

a ty sa btw. hanbis za svoj nazor, ze si anonym??

denithestrange1993
9. jún 2024

Je to odraz politickej atmosfery v spolocnosti,este mozme byt radi ze PS dostalo tolko mandatov kolko dostalo. Taka je demokracia,ci sa nam to paci alebo nie. Mna to neprekvapilo.

zmrzlinka8
9. jún 2024

autorka, pekne vieš nadávať, ale si zbabelá, keďže len anonymne

zmrzlinka8
9. jún 2024

autorka, to je tvoj názor. nie pravda. nezamieňaj si to.

sara07
9. jún 2024

@zmrzlinka8 jéjda zmrzlinka čakáme na teba v inej diskusii trpezlivo 😂

zmrzlinka8
9. jún 2024

@malapepka presne toto hovorím, ale tu na MK nejakú toleranciu nečakaj. neviem, či sú tu tie slovne agresívne mamičky rozbúrené tehotenskými či inými hormónmi alebo čo

zmrzlinka8
9. jún 2024

@sara07 ty mi budeš rozkazovať, kde budem prispievať. sa spamätaj

zmrzlinka8
9. jún 2024

smeráci nenadávajú od ich počiatkov novinárom, ale odvtedy, čo novinári sa správajú ako polobohovia a dovoľujú si prekrúcať pravdu a hnusne útočiť

nikamo33
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka8
9. jún 2024

@bosorkabb úplný súhlas 👏👏

mipu
9. jún 2024

Baby ebide to také zlé. Dobre je ze to Ps tam je.... a ja osobne so myslím ze hlaso sns sa dajú do takej Potičký....

zmrzlinka8
9. jún 2024

@nikamo33 ano, ty povieš, že chceš príklad a ja poslušne budem hľadať po internete tebe príklady. svojim deťom povedz. nemusím ti to dokladovať, chápeš?

kristiii
9. jún 2024

@nikamo33 k tomu sa ti vyjadrí asi ako Blanár dnes k nenávistným výrokom Fica v O 5 minút 12. Čiže z teba spraví nenávistnú chuderu a z novinárov hyeny.

zmrzlinka8
Autor odpoveď zmazal
kristiii
9. jún 2024

@nikamo33 tak som sa sekla, zvolila taktiku na Krúpu, ktorý po ňom chcel dôkaz, v ktorom sa píše o 14000 mŕtvych civilistoch na Donbasse zo správ OSN..

kristiii
9. jún 2024

@zmrzlinka8 nie je zač, ani som ťa nespomenula. Ale fajn, že si sa v príspevku našla 😉

doriiis
9. jún 2024

🍿🍿....toto je lepšie jak kino😃

carolynka
9. jún 2024

Takto, ja som rada, ze PS vyhralo aspon tieto volby (teda aspon to tak zatial vyzera, nemame oficialne vysledky) ale zas netreba tu burcovat emocie. Je po vsetkych moznych volbach, nech teraz strany ukazu, co REALNE dokazu spravit v prospech VSETKYCH obcanov (nie len slubovat alebo strasit)

oriesocek
9. jún 2024

@taktotedanie no pani Ostrihonova sa stara o svoje deti dobre. Byvaju nedaleko a stale ju stretavam s detmi, aj na kruzky ich vodi, aj pracuje, atd. A za mna lepsia kandidatka so sirokym prehkadom, studiom v zahranici, plynulymi jazykmi ako sudruzka Benova..

taktotedanie
9. jún 2024

@oriesocek ja vobec nehovorim o tom a nepochybujem ze je scitana, rozhladena atd atd ale nech sa stara o rodinu ako sa trepat do bruselu
Ale tak plat v EP sa asi neda porovnat ako podcasty a relacia v rtvs a nahanobeny majetok za cele roky moderovania

dominikamacakova
9. jún 2024

@taktotedanie nech sa stará o rodinu? Vau, niektoré sa tu poriadne zasekli...

oriesocek
9. jún 2024

@taktotedanie aj Benova by mala byt na materskej a nesla, Blaha ma male deti, viac je tam takych, v EU je materska kratsie a zeny su bezne na vysokych poziciach. Moje deti rovnako so mnou pocestovali kade-tade pracovne.Sajfa bezne riesi deti do skolky a s malym chodi sam... Ale radsej ona ako Uhrik s Mazurekom....

viestta
9. jún 2024

@zmrzlinka8 novinar (pokial nevykonava svoje povolanie stylom rektalneho alpinizmu) ma povinnost informovat aj o nespravynch krokoch politikov. Zial politici maju radi len tych rektalnych alpinistov, kto sa im opovazi nieco vytknut, tak uz prekruca fakty a stava sa presstitukou.
(ozaj a ten zoznam?)

viestta
9. jún 2024

@taktotedanie vsak aj Monika sa mohla radsej starat o rodinu, tiez ma male dieta, ktoremu sa treba venovat. Ci?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
doriiis
9. jún 2024

@walentina7 ....nevadí.Aspon je čo čítať.Dospeli ľudia,čo sa až fanaticky hádajú nad výsledkami demokratických volieb.😃

lauricka
9. jún 2024

Beňová je trúba, ktorú tam nikto neberie vážne a rovnako sa nebudú baviť s nikým zo SMERu ani Republiky...to sú ticíse každý mesiav vyhodené na pitomcov, čo sa tam budú zašívať. Ale neprekvapuje. Je to tu hanba uz nejakú dobu, hnus.