Používajú muži "modrý koník" ako nadávku?
Ženy je normálne,keď chlapi v práci používajú slovné spojenie "modrý koník" ako nadávku? Dnes som sa to dozvedela,keď som manžela čakala pred robotou a keď chlapi vyšli z garáží,tak jeden druhého tak počastoval. Keď som sa na to následne manžela spýtala,tak mi začal vysvetľovať,že to je "taká" stránka,kam chodia "také" ženy a že veľa ľudí to používa ako nadávku. Tak som mu oznámila,že veď aj ja tam chodím,že som tam zaregistrovaná a ostal dosť zaskočený,povedal že nič v zlom,ale že to odo mňa naozaj nečakal. Teraz neviem či sa mám hnevať na neho,alebo na seba..😂😄🤔
@h2 Alebo ešte jedneho si pamätám, napísal tu, že si hľadá mamičku s dieťaťom na dovolenku, lebo ma pocit, že slobodne a bezdetné dievky v jeho veku sú maximálne prepnute, skrátka vadne kusy. Viem, téma trochu neštandardná, ale teda, čo on dostal naložené 😏
@grof_monte_christo Ja si zase pamätám toho, čo si tu hľadal mamičku s dieťaťom, lebo sám mať deti nemohol. Bolo to už dávno, bola to dlhá diskusia a boli v nej pekné reakcie. Myslím, že si tú partnerku potom aj našiel.
Obrovské množstvo názorov od ludi ktori sa mi snažili uprimne pomoct. Toto je v bežnom zivote takmer nedosiahnuteľné.
Vela konštruktívne kritických od ktorych sa dalo vela naucit @toskanka 😌
Zopar kusavo kritických ale aj tie boli užitočné. Neurazil som sa a nevzdal som to s nimi a vysledkom je ze snad trochu zmenili svoj prvotný nazor. @lienka.7 @sheila121
@ukulela @jan510
@grof_monte_christo podľa mňa v tom článku vypichol časté konflikty na MK a musím uznať, že su tu také reakcie žien ako on opisuje.. toto keď chlap vidí, tak nemôže si nič dobré o ženách myslieť. Pamätám si ako tu nedávno radili žene, ktorá podviedla, že si ma žiť ďalej idylku s manželom a mlčať. Pritom chlapom sa tu za neveru naklada o sto šesť. Najväčší problém Modrého koníka je dvojaký meter.. to je pre mužov tŕňom v oku. Inak sa tu dajú nájsť aj rozumné názory a rady čiže jeho názor je trochu prehnaný. Ale určite si to nevymyslel čo napísal lebo deje sa to tu.
@bbshop Tak zalezi, na aku vlnu diskutujúcich hned v úvode narazil, vacsinou je to tak, že v akom duchu sa nesú prve príspevky a počty lajkov, v takom duchu diskusia pokracuje dalej a iné názory sú často prehliadané. To si všimol aj sám autor:
"Hlasy žien, ktoré písali že udrieť niekoho je absolútne za čiarou a je jedno či to urobí muž alebo žena, tam boli ojedinelé."
Ale vystihol jednu vec: Jediná rada, ktorá tu často padne: Buď rada, že sa zbavíš debila 😀
@grof_monte_christo áno väčšinou od prvých komentov sa všetko odvíja. Ale všimla som si, že v mnohých diskusiách sú na prvých stranách hrozne reakcie a až niekde na záver diskusie sa zapájajú normálne osoby. Väčšinou k tým stranám sa už človek ani nedostane, kde sú normálne rady. Prvé komentáre na mňa pôsobia písané pod vplyvom emócií a az tie ďalšie sú racionálne. 😀
…počul som i formulácie na MK: žumpa a ženská krčma
… pridám ešte moju formuláciu na MK: Absurdný

@grof_monte_christo Tú diskusiu som buď nezachytila, alebo si ju nepamätám.