Poznáte ľudí, ktorí ľutujú voľbu SMER?
Ahojte čisto informativna otazka, zaznamenali ste u ľudí, ktori volili smer, ze by ho už nevolili? Sledujem, ze ludia na jeho profile klesajú, teda hlavne like na príspevkoch. Ale reálne poznáte ludi co si uvedomili, že voliť ho bola chyba?
Tak som rada, ze som ta potesila. Mna skor trapi, ako mohol mladsi clovek volit sucasnu vladu. Toto je ovela horsie zistenie.
@petronelag vážne to boli noví ľudia? Akoze fakt neviem, ale matovic, kolar a sulik už boli roky v parlamente. A ak mám byť úprimna matovic sa prejavoval rovnako aj ako premiér a aj predtým ako poslanec. Ale zas vďaka matovicovi sa rozviazali ruky polície.
Možno ani nebude dlho trvať a rozviažu sa ruky polície ohľadom jeho investovania. Na každom politikovi sa dá nájsť niečo.
Moja babka asi zmenila názor ale nie teraz po týchto voľbách ale už dávnejšie. A inač neviem lebo popravde irl sa o politike sa s ľuďmi veľmi nebavím, je to citlivá téma na rozdúchavanie vášní.
Poznam voliciv smeru, a nie este neprecitli
Nie. Poznám len ľudí ktorí volili matovica a potom to oľutovali 🤣
Nie, nepoznam. Stale ich obhajuju. Fico najvacsia laska vacsiny dochodkyn, ktore poznam. Kam sa hrabe Keanu Reeves. A Andrej Danko je stale ten najinteligentnejsi clovek na svete, vzdy na spravnom stlpe. Teda, mieste.
Nie, zatial len kvoli matovicovi si hlavu trieskali o stenu.
Ja čo poznám voličov Smeru a je ich dosť tak volili by ich zas (stačí pozrieť prieskumy a tam to vychádza rovnako).
Súhlasia s tým čo robia.
..hm ... a co by bola lepsia volba ? ten sialenec matelko co tam bol ? alebo ohrdnuty simecka, ktory tam tiez v podstate predtym bol ..o dalsi ani nepisem.. ved tam nik normalny nieje a asi ani nebude .. no napriek tomu si myslim, ze vsetko je lepsie ako matelko alebo psko ..ajked som smer nevolila ..
Takých čo volili smer poznám defacto len cez FB(tj poznala som ich osobné kedysi dnes sú to premna len mena na Facebooku čo "sdielajuu praudu") a zatiaľ ani jeden z nich nemení svoje presvedčenie, lebo veď oni sa nikdy nemylia, potrebujú k šťastiu konflikty a problémy takze im to vyhovuje.. rochnia si v tom..
Ja by som volila Fica zas.
Je nás takých viac, ja mám 60 a moja mama 85 rokov a nikdy v živote sme nevolili Fica a jeho predchodcu Mečiara.
Nevolila som, a to len preto, ze nebolo koho volit. Podla mna nebola na vyber ziadna normalna strana. A ak myslite ze PS by bola vyhra, tak sa seredne mylite. Raz uz ludia skusili zmenu a ta nas zlozila tak, ze sa z toho nikdy nevschopime. Sme strateny narod, bohuzial.
Zeleni a progresivni😁…..stat nezachrani nikto,lebo nikto nema zaujem o stat! Nevsimli ste si co sa deje vsade vo svete?Nevsimli ste si,ze staty nie su v rukach politikov?Nevsimli ste si,odkial su politici vo veducich poziciach?Nevsimli ste si islamizaciu,zeleni agendu,ktorej cielom je aby ste nejedli,nejazdili,idealne nedychali???Nevsimli ste si debilizaciu ludi a sexualizaciu deti? Nevsimli ste si,ze je jedno aka politicka strana je vo vedeni,kazdy kradne klame a podvadza?
Volby nic nezmenia,zmena musi prist od nas,ale co uz s nami ked sa nezhodneme ani na tom,kto sme a co od zivota cakame?
@evelyn246246 no tak a ako vieš, ze nik tam lepší nebude? Roky rokuce tu všetci nadávajú na stav slovenska a politiky a potom si roky rokuce volia Fica. Simecka a ps napriklad vo vláde nebolo, takže absolútne nemôžeš vedieť aký by boli. Stačí si pozrieť uch kandidátku, mladí vzdelaní ľudia. Chceme tu mať mladú krv a odborníkov a potom keď mame takú možnosť nadavame na nich.
@amarilka26 zmena je akoze matovic co roky pôsobí v slovenskej politike?
Stara krv vas podreze a necha pomaly krvacat kym stratite vedomie,ale mlada krv vas podreze v mene vyssieho dobra.Vyberte si,ktore je humannejsie😁
Ved Matovic bola zmena,nie?😁
@miriam11 no napríklad by sa nemenil trestný zákon, ďalej by neplanovali rozkradnut druhý pilier, nezakladali by úplne zbytočné ministerstvo, to len čisto také základné body. Fakt neskutocne sa tu demonizuju progresivci, ale mafián tu nikomu nevadí.
Vzdy bol v opozicii, takze ano, ludia vtedy volili zmenu.
@veronika2021 máš pravdu nezhodneme sa. Ja vidím svet poloplny, ty poloprazdny.
A myslite ze progresivci by tu nerobili podobne spinavosti ? Myslim ze minimalne podobne svinstva by robili, ak nie horsie. Zial, nik nejde do politiky s cistym umyslom.
@amarilka26 no vždy bol v opozícii a vždy bol rovnaký, takže nechápem co všetkých prekvapilo jeho správanie. Jedine co mal smolu, že schytal covid, ktorý samozrejme neexistuje.
Suhlasim, no ludia to vtedy videli inak...bohuzial.
Poznám ľudí, ktorí sú hrozne nahnevaní na Pellegriniho ale že otrasne. Troch. Volili ho a mysleli si že nepojde s tým Mečiarom č.2. .A jedného poznám čo volil Smer a nadáva na nich jedna radosť. Ale on len neznáša politikov lebo mať obľúbeného politika je ako mať obľúbenú chorobu. Politika treba zvoliť, a potom mu neustále biť po prstoch. Inak on bude biť nás. Smero voliči sú ale zamilovaní do Fica a čím je horší tým ho viac milujú.
Mne furt keď si pomyslím na ficodebilovolica tak ma napadne že je to impotent alebo gay, čo mu vadí: zlodej-nevadi, vrah-nevadi, generátor náhodných slov resp. idiot - nevadi, homosexual - nevadi. Ale najväčší problém je prstnata blondína🙂)))

Ale veď ste asi videla nových ľudí vo vláde 2020-2023. To väčšinu ľudí iba naučilo, že noví, nemusí byť lepší.