icon

Poznáte ľudí, ktorí ľutujú voľbu SMER?

18. jan 2024

Ahojte čisto informativna otazka, zaznamenali ste u ľudí, ktori volili smer, ze by ho už nevolili? Sledujem, ze ludia na jeho profile klesajú, teda hlavne like na príspevkoch. Ale reálne poznáte ludi co si uvedomili, že voliť ho bola chyba?

autor
18. jan 2024

@amarilka26 co by bolo je teraz irelevantné, keďže progresivci tu nevladnu. A za ďalšie neexistuje, zeby progresivci zvládli robiť také špinavosti ako fico, keďže Fico to trénuje roky, progresivci tu nie sú tak dlho, aby si zvládli vybudovať takú moc a mafiu akú Fico už má.

zeldia
18. jan 2024

@amarilka26 vieš ono ja mám celkom v pazi progresivcov ale fakt je ten že v PS sú mladi vzdelaní ľudia ak máš aj ty doktorát z Oxfordu tak potom k nim patríš aj ty. Ak máš tri ľudové tak by bolo lepšie byt len ticho a počúvať tých ktorý sú vzdelanejší od teba - tak to totiž robi inteligencia.

vroni
18. jan 2024

Zamyslela som sa a zistila, že in natura žiadneho Fico/Pelle/Dankovoliča nepoznám. Asi mám divných známych. 🤣 Ale nemyslím si, že by voliči týchto politikov boli schopní reflexie.

zeldia
18. jan 2024

@vroni tak to ti úprimne zavidim.

amarilka26
18. jan 2024

Ale maju za sebou inu vplyvnu skupinu ludi. Ale ako vravim, nech je tam kto chce, kazdy nas bude len zotrocovat a rozkradat nase peniaze. Nik nie je v politike kvoli nam - obycajnym ludom, aby pre nas nieco urobil. Jedine co mozem urobit, je dobre vychovat svoje dieta, viest ho k samostatnosti aby tu na Slovensku v dospelosti nezostal ani minutu, nic dobre ho tu necaka.

portret7
18. jan 2024

@zeldia 😂😂😂😂ze vzdelani😂😂😂😂jasne, titul z Oxfordu z politickych vied je urcite vyssia vzdelanostna trieda ako onkolog, kardiochirurg, neurolog na UK alebo Karlovej🙈🙈🙈

miriam11
Odpoveď bola odstránená
vroni
18. jan 2024

@zeldia, nemáš čo. Vždy si po voľbách pripadám ako mimozemšťan a nechápem, kto ich volil.

zeldia
18. jan 2024

@portret7 ty máš titul z Oxfordu? Vieš aspoň kde to je a čo to je? Lebo ak nemáš tak čo klasicky zavidis? Ty onkológ.

valeria_h
18. jan 2024

@miriam11 Presne, ale nechaj ich, oni sa zbadajú, ale keď už bude neskoro.

portret7
18. jan 2024

@zeldia titulov mam dost, aj zahranicne postdoc…ziadne “pavedy”, co tvoje vzdelanie? Predpokladam vysoka skola zivota😂😂😂

alickapusinka
18. jan 2024

Nemáš problém vyrobíš si ho .Neviem čo sa nudiš.

veronika2021
18. jan 2024

@zeldia podla titulov sa radim teda k tym vzdelanym a inteligentnym….poznam vzdelanych,ktori su uplne mimo reality a poznam obycajnych so sedliackym rozumom,ktori su daleko mudrejsi ako ti studovani.Inteligencia to robi tak,ze pocuva nazor kazdeho,zamysla sa nad roznymi pohladmi a hlavne kladie si otazky.Inteligencia nikdy netvrdi-ze ja mam patent na rozum a vy stado ma pocuvajte

petronelag
18. jan 2024

Rozdiely v tom, kto koho volí sú aj preto, že inak žijú a volia ľudia z BA a okolia a inak ľudia, ktorí žijú a volia na strednom, východnom Slovensku. Pritom ja im nikdy nenadávam, že sú tí, čo volia sociálnodemokratické strany nejaký hlúpi a pod.
Oni žijú tak, že vidia, že im treba pomoc socialnodemokratických strán a nezaujíma ich vyše 70 pohlaví, legalizácia drog a pod.
A aj teraz, prečo nikto z PS nekandiduje na prezidenta, keď tam majú toľko vzdelaných a "skúsených" ľudí, potom štrajkujú po uliciach, že prezident nemôže byť z vládnucej koalície, že im ukradne demokraciu? Volia to ľudia a nikto im nič nekradne, len oni nemajú ani jedného vhodného kandidáta, čo je ich chyba.

veronika2021
18. jan 2024

Je v tom kus pravdy,som zaplavena negativnymi informaciami….je cas na digitalny detox a pobyt v prirode 🙂 svet vidim zly ale zivot vidim ako jeden z najkrajsich 😉

panda6
18. jan 2024

Neviem preco Fica zvacsa spajaju s volicmi dochodcami. Ked pozeram zabery, fotky z protestov, je tam hrozne vela starsich ludi. Podla mna ho volila stredna generacia. Pocuvam vo svojom okoli... A ti, co mu uverili na zaciatku a zostali verni, zaslepeni. Ale co teraz predvadza, to je do oci bijuce. Ani sa nesnazia to nejako skryt. Smutne.

iwesska
18. jan 2024

Moj svokor zmenil nazor pred volbami. Miesto Fica volil po rokoch semafora😂🤦‍♀️
Taki jednoduchi ludia,co "sdjelaju kim nesmazu", su hlavne radi,ze Fico "narobil" 1 den poriadok s migrantami a ze ich deti nebudu unasane a adoptovane 45.pohlavim🙄 Uz mozu kludne spavat.
Su presvedceni,ze cela EU, vsetci politologovia, vedci a ini vysokovzdelani ludia su mimo,len oni prostrednictvom TV Slovan odhalili celosvetove sprisahanie a svojou volbou zmarili tajne americke plany🤦‍♀️

janinah
18. jan 2024

@petronelag zjavne netušiš čo je to občiansky kandidát zjavne nevieš kto je Ivan korčok a ani prečo má podporu nielen PS.ale celej opozície...
Keby si mala záujem si doplniť info čítaj napr.tu
https://ivankorcok.sk/moj-pribeh/

beataxxx
18. jan 2024

Mila autorka, ja zase poznám len 2-3 ľudí, čo volili Fica, buď taká láskavá a nepohŕdaj dôchodcami, ak dožiješ, aj Ty raz budeš, nikto rad nestarne, ale taký je život. My sme práve premoknuti prisli domov z námestia, bolo tam neskutočne veľa našich známych -predstáv si, že dôchodcov, chodíme na všetky protificovske demonštrácie, pevne verím, že aj Ty🙂🙂🙂

jana_eyre_2
18. jan 2024

@petronelag pretože robia múdro to, že podporujú korcoka.. ak by dali svojho kandidáta, zase bude x kandidátov čo si budú len prerozdeľovať hlasy a budú ich mať jednotlivci menej ako kandidát od Fica..

totiž ti čo sú proti dnešnej opozícii aj tak budú všetci poslušne voliť pellegriniho, alebo kohokoľvek čo ficko nákaže..

veronicka1901
18. jan 2024

Moji rodičia tiež nevolili Smer, zato svokor samozrejme áno 🙄.

fajnova
18. jan 2024

@zeldia ty si dobrý Oxford 😁 aj vieš, čo tam povolaním syn študoval? A ako sa vyjadril, mal veeelkeee šťastieee, že dostal štipendium 😁 ale áno, nájdu sa naivky, ktoré mu to spapaju, zvyknú sa sústreďovať na námestiach. Mimochodom na Oxforde môže študovať aj môj pes, keď mu to zaplatím, to si vedela? A k tým super puper odborníkom - ktorí sú to? Pani Plavakova? Biharyova? Truban? Či tá pani, neviem meno, ktorá nevedela kedy vznikla Československa republika, lebo neuznáva memorovanie? Úžasní odborníci vskutku. Ale už som ozaj ticho a budem len zasnut, ako dokážu ľudia zaslepení nenávisťou urážať a ponižovať inych ľudí len preto, že nezdieľajú ich názor. Ja vám úprimne prajem pokoj a súdnosť.

guliver19
18. jan 2024

@fajnova fajnova ani nie je fajnova, je to ficovolicka😀

annm81
18. jan 2024

Ja teda vo svojej sociálnej bubline voličov Smeru nemávam, ale je všeobecne známe, že ľudia voliaci tento druh strán sú veľmi lojálni. Smer prichádza o voličov najčastejšie smrťou... kedysi sme si naivne mysleli, že raz umrie aj posledná babka-demokratka, HZDS zakape a potom už sa nebudeme musieť báť autokratických vodcov a strán... bohužiaľ, oni sa podľa všetkého rodia stále nové a nové.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
fajnova
18. jan 2024

@guliver19 a vieš, že nie? 😉

annm81
18. jan 2024

@chodec15 Aj my máme svojich zástupcov, čo nám robia "dobré meno" v EÚ a vyhrážajú sa západu, že sa spojíme s Ruskom a zrovnáme západ Európy so zemou

https://www.youtube.com/watch?v=3WnxOOA0xS0

človek, ktorý hlasoval za toto, sa už nedá komentovať ani jediným slušným slovom...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
annelise17
18. jan 2024

Poznám takých, čo volili Hlas lebo oni verili, že ten Pelle “nemá rád” Fica!! A potom takých, ktorí volili Fica, lebo im vadia Ukrajinci a LGBT. Fico vyhral a existujú stále aj LGBT, len nededia lebo to by Slovania nerozdýchali a aj Ukrajinci, lebo tiež sa nezmenili na prach. Ľutovať neľutujú, za to ja ich ľutujem, keď počúvam ako “bože prečo odišlo toľko personálu z nemocníc? Veď ma nemal kto ošetriť na pohotovosti!” “To kvôli čomu má byť menší príspevok na deti? To určite kvôli Matovičovi!”.
A milujem že: nebude nám tu rozkazovať žiadny Brusel, PS skáče ako píska EU, my sme Slovania ! Tak ok Slovan, môžme odísť z EU, len teda treba rátať s tým že eurofondy skončia, voľný pohyb tiež, tovar dovoz vývoz pekne DPH a clo, žiadna práca v zahraničí len tak s OP, žiadne štúdium v zahraničí len tak.. samozrejme, pretože EÚ je zapredaná americká sorošovská organizácia. A vypisujú to cez americký Facebook alebo Instagram. 😂🤌🏻 ten nevadí, že je z Ameriky a rovnako nevadí ani to, že v Rusku by len ťažko mali takú slobodu prejavu ako tu… a ani celú listinu základných práv a ľudských slobôd, keďže na tie tam každý kašle.

chodec15
Odpoveď bola odstránená