Poznáte ľudí, ktorí zmenili názor na Matoviča alebo Progresívne Slovensko?
Mám pocit, že si niekto robí na koňovi kampaň 😂🙈👌. Drvivá väčšina týchto politických tém je založená voličom strany Progresívne Slovensko či Matoviča. Tak nech to tu máme aj z druhej strany. Otvorili sa niekomu oči či ani náhodou?
A tie čo volil Fica oči ešte neotvorili? :D
Nie, neolutovala som, ze som volila SaS (Matovica som nikdy nevolila, ani Smer). Som rada, ze su v parlamente a tu zberbu, ktora si mysli, ze ked vyhrala volby moze vsetko aspon trochu brzdia v jej vycinani.
Ano,otvorili sa mi oci. Pretoze Matovic bol len 1 saso,kdez to teraz je to tam cely cirkus. Matovic nerusil pravny stat, nepomahal mafianom z vazenia, nehanobil prezidentku,nevymenuval dezolatov za ministrov...dalej sa mi uz ani pokracovat nechce. Ale tak Ficovolici ked nemaju argumenty , pouziju protiutok,coho dokazom je aj tato diskusia.
@autor. Áno otvorili sa mi oči. Stále viac a viac treba bojovať voči smeráckej lúze. Otvorili sa mi oči že Fico je najväčšie zlo ktoré Slovensko v súčasnosti má ten človek je schopný všetkého. Plus Kaliňák a Beňová. Treba dodať že Beňová sa rozčuľoval v EP keď opozícia kritizovala návrh zrušeniaŠP že čo si to dovolili. Treba sa jej opýtať ako silno vystupovala v EP keď jej kolegovia vykrikovali na prezidentku že je americká.....Treba si spomenúť komu bola svedkom na svadbe táto bratislavská pani.
Kalinak je taka voš pod chrastou...čuši a hrabe prachy...
Na konci roka 2023 došlo na ministerstve obrany k zásadným finančným pohybom. Minister Robert Kaliňák (Smer) poslal približne 100 miliónov eur štátnym a pološtátnym zbrojovkám.
Za jeho predchodcov k takej náhlej štedrej podpore takýchto podnikov nikdy nedošlo.
Mňa by skôr zaujímalo, či sú spokojní Ficovoliči, akým smerom sa Slovensko uberá. Či toto sú tie zmeny, po ktorých tak bažili... Mne sa strieda smútok s hnevom, keď vidím tú aroganciu a výsmech voči všetkému. Z pohľadu im ide niečo ako: Bozajte nás všetci, teraz sme pri koryte my a vy len nohami šúchajte do akej riti ideme, ale my sa musíme momentálne na 200 rokov dopredu zabezpečiť a po nás potopa. Aj cez mrtvoly...
Ja sa opýtam protiotázkou? Pozeral niekto na RTVS reláciu Ako ďalej RTVS?
Zastúpenie: GR RTVS, pani za PS, pán za Smer SD a pán za SNS.
Po zhliadnutí tejto relácie sa opäť pýtam, naozaj ste všetci voliči Smeru SD boli atakovaní LGBTI+?
Už aj strana SNS tam mala človeka, ktorý bol “normálny”. Ale pán Jarjabek…
Celá SR ideme Smer že …no konečná prosto.
Už mi to tu príde ako lynč na ficovoličov a ešte postujete fotky cudzích ľudí, ja neviem kam ešte koník klesne.
@valeria_h kto tu lyncuje voličov Smeru?
PS by som volila znova a som spokojná s tým ako vystupuju aj po voľbách..
@lizatko1009 ja neviem co vkuse riešia lgbt, ved ps ešte ani nebola vo vláde a geyov je plno, trans a neviem čoho aj v reláciách.. Tak akože čohonsa báli keď už je to tu aj bez ps? To, že tu ožran, čo nevie súvislú vetu povedať vala za naše peniaze semafory a ešte sa aj arogantne smeje ako mu to prejde je v poriadku.. O tom co rieši smer s prokuratúrou to ani není o com.
@ autorka škoda že sa nevyjadrí zakladateľ príspevku. V čom sú hlavne PS sklamaním?
Že vás to furt baví,stále dookola. Témy, ktoré nikam neposunú.
@koniarova a teba to prečo trápi? Mne není jedno v akej krajine budem žiť. Proti zlu sa treba ozvať. Podľa teba treba držať hubu a krok. Ja nie som taký a proti ficovcom budem stále bojovať. Smer je zlo.
@koniarova prezrad teba ktorá téma posúva?
Tak keď sa Ti otvorili oči, tak teda odmietni zvýšenie rodičovského bonusu a prídavkov, ktorí sa odvážil navýšiť iba Matovič, napriek všetkému, že sa veľa krát choval ako magor, nikto iný by toto neurobil,.... tým čo volili Fica by som vrátila tých 20 eur ako detský prídavok na dieťa aj rodičovský bonus !!!
@malena bandu zo Súmracnej veľa ľudí nevolili. Áno dá sa stebou súhlasiť. Gro voličov majú oni dôchodcov čo sa ulakomili na almužnu.Fico vie že dôchodcovia nesklamú a veď si treba všímať o rodinách s deťmi ani nehovorí. Žiaľ ten potkan sa nikdy nezmení.
Mám 16 ročnú dcéru študentku, naozaj múdra baba, zaujíma sa o politiku, sleduje politické debaty, podcasty, ... rozumovo je veľmi vyspelá, povedala by som 10 rokov plus, anglicky hovorí perfektne a sama sa učí španielsky, doučuje ukrajinské deti, cez prázdniny pracuje v táboroch pri deťoch z detských domovov, je veľmi empatická ... Čo tým chcem všetkým povedať, že je to naozaj múdra, uvedomelá mladá žena, a viete čo mi povedala, že z tejto republiky odíde keď tu bude Smer, SnS vládnuť a budeme proruskí,... A nie je sama, spolu so spolužiakmi chodia na terajšie demonštrácie... Myslíte si, že je dobre, že nám aj ďaľšia generácia mladých a múdrych ľudí bude odchádzať preč ? Takže záverom, Matovič je blázon ale sto krát horší je Fico a jeho banda !!!
@malena tam mi vypadlo slovko že mladí ľudia
@koniarova nie, nikde sa to neposuva, ale!!!! Treba diskutovat aj o celospolocenskych a politickych temach. Pretoze rozhodnutia politikov ovplyvnuju kazdeho z nas. Nikto nezive v takej bubline, aby sa ho politcke rozhodnutia netykali. Ci sa mu to paci, ci nie, kazdy z nas doplaca na zle politicke rozhodnutia tych co su pri moci. Keby boli tie rozhodnutia dobre, tak z nich kazdy benefituje, len na tie dobre rozhodnutia uz dlho nedoslo a ako to vidim, ani dlho nedojde. Ale tak nam treba, vacsina volicov je nepoucitelna, tak budeme potrestani vsetci.
@markusrasford mas zle informacia. Jadro smerovolicov je vo veku ekonomicky aktivneho obyvatelstva. Jado nie je v dochodcovskom veku.
@viestta je to možné
@valeria_h súhlasím. a ten príspevok s fotkou s cudzím dieťaťom som už nahlásila, to je ozaj hnus 👎
@valeria_h kde ficovolici sú? Prečo neprídu a neob hajujú konanie vlády? Prečo nenapisu padne argumenty.ze Fico robí správne veci? ..žeby preto.ze také argumenty jednoducho neexistujú? Veď nech sa prejavia.nik im v Tom nebráni.Co zatiaľ sledujem tieto politické debaty tu.tak sú slušne a k veci.
Inak ma pobavilo ako pele vyhlásil že nebude mať nijakú prvú dámu ani nikoho iného....tak zrejme nejaky fešačik možno aj známy z tv pribudne do jeho suity.mozno ako ochrankár či poradca...dám sa prekvapiť...
A nech ho ešte zoberie na návštevu Vatikánu.potom budú babky prestastne.ze jamkaty si podáva ruku s pápežom...ale svet nie je hlúpy....to bude naša vizitka koho sme si zvolili.aby reprezentoval štát..
Nič nemám proti teplým.nech si žijú svoj život.ale nie vo funkcii prezidenta a nie s charakterom aký má dotyčný pán.

Ja som volila SAS a nelutujem a keby som nevolila ich, tak volim PS a tiez nelutujem.