icon

Poznáte naozaj skutočne bohatého človeka?

14. apr 2025

Poznáte niekoho vo svojom okolí, kto je naozaj, ale že naozaj bohatý? Nemyslím teraz niekoho s dvomi bytmi na hypotéku a leasingom na BMW, ale človeka, ktorý má milióny (alebo viac), nemusí robiť, žije z výnosov, má švajčiarske účty, nehnuteľnosti, investície, cestuje po svete... taký ten „nenápadný“ sused alebo kamarát, o ktorom postupne zisťujete, že hrá v úplne inej lige.

Zaujíma ma, aký dojem na vás takí ľudia robia. Sú iní? Viac v pohode? Arogantní? Altruisti?

dadis
14. apr 2025

Ja nepoznam a nevadi mi to.

mk1111111111
14. apr 2025

Poznam a zvacsa su to velmi inteligentni ludia. Nevyvysuju sa, ked mozu, ochotne pomozu. Ak by som nepoznala ich fnancnu situaciu, radila by som ich mezdi velmi prijemnych a rozhladenych ludi. Ale, poznam aj zbohatlikov, co zbohatlu na ukor inych, ti sa zvacsa nevedia "zaradit" a myslia, ze im patri svet.. ale, to zas nie su moji kamarati.

mimachicha
14. apr 2025

@tenerifka ferjanček a go2sky?!

macatt
14. apr 2025

Ani vlastne peniaze nepotrebujú takí ľudia k životu, všade majú voľný vstup, benefity a karty na všetko, nikde neplatí, kde ho poznajú a kde sa pohybuje, už sa mu to len nabaľuje jak snehová guľa🙃

tenerifka
14. apr 2025

@mimachicha ?????? Nerozumiem…to su nejake mena? Ja pisem o Spanielovi a Svajciarovi…

tiezjedna
14. apr 2025

@macatt nemýľ si rádoby bohatých influencerov a skutočne bohatých ľudí. Ich tváre na sockách nestretneš.

lucy_ms
14. apr 2025

Poznám, či v rodine, či známych. Všetci k tomu prišli vlastným úsilím a šikovnosťou. Sú to milí ľudia

rozculena
14. apr 2025

v rodine mám takých,čo nemajú problém s peniazmi,ale dopracovali sa k tomu sami,zo začiatku tam bolo ale aj šťastie na príležitosti.
Ale nepovažujem ich za bohatých,len majú viac peňazí ako ja 😂

Nepoznám takých naozaj bohatých,ako toto napr.https://www.forbes.sk/lists/rebricek-najbo...

macatt
14. apr 2025

@tiezjedna to si nemám ako mýliť.. ja na žiadnej socke nie som, len na MK..

livih
14. apr 2025

100 ľudí 100 chutí.. každý je iný. Peniaze len ukážu skutočný charakter človeka. Môžeš byť dobrý človek a mať milióny na účte alebo zlý človek bez úcty a rešpektu čo nemá ani korunu. To isté platí samozrejme aj naopak..
Bohatstvo ale aj tak znamená pre každého niečo iné 😉

minenkaa
14. apr 2025

Pracujem u milionársky a moj muz tiež u milionara,dokonca v susednej dedine máme človeka čo ma majetok skoro miliardu

liz_lemon
14. apr 2025

@balerina2025 slovenske koruny nemame od r. 2009

balerina2025
14. apr 2025

@liz_lemon

milionarom moze byt aj ten co ma 33 340 na ucte, prekocil milion...

kiki68
14. apr 2025

Ako, viac ludi a povedala by som ze dve skupiny, jedna, co su napriek tomu skromni a investuju do veci ako umenie, dalsie vzdelanie, dobrocinnost, potom druhu skupinu a ta je velmi materialisticky zalozena, uzivaju si to, co maju a hlavne su na to velmi zvyknuti, ze to tak ma byt. Ta prva skupina je pre mna blizsia, casto sa mame naozaj o com a dlho rozpravat. Ta druha je taka no…

tiezjedna
14. apr 2025

@macatt tomu sa ťažko verí. Pretože komentár, na ktorý som reagovala predpokladá, že tých ľudí každý pozná a padne na riť len preto, že ich vidí a za "nič neplať" dúfa v reklamu.

retatka
14. apr 2025

Áno poznám a nielen jedného.

rozculena
14. apr 2025

@balerina2025 máš divné počty,33 340 je stále iba 33 340,aký milión?

macatt
14. apr 2025

@tiezjedna to nie, práve tento nejde ani do hotela, chce mať súkromie a nechce aby ho niekto videl…skor tak, že on má jachtu, hotel, domy po svete, kde nemajú problém ísť jeho známi a on zasa keď niekde je, tak má rovnako dvere všade otvorené..
A vyslovene by urazil, ak by neprijal nejakú protihodnotu..

tiezjedna
14. apr 2025

@rozculena asi násobila konverzným kurzom😂

procrastique
14. apr 2025

Poznám dve také rodiny, jedna patrí do top 10 najbohatších na SVK. Jedna rodina je absolútne ok, druhá ako kedy resp ako v čom.

tiezjedna
14. apr 2025

@procrastique my sme sa s jednou takouto SK rodinou zoznámili paradoxne v Chorvátsku, ktoré je pre mnohých bežných ľudí ešte stále často symbolom lacnej paštekovej dovolenky😎 Chorvátsko je v tomto úžasný chameleón a má neskutočný potenciál, preto ho tak milujem.

procrastique
14. apr 2025

@tiezjedna a keď ti poviem, že my tiež tak uveríš? 😀 Teraz sa stretávame, lebo sme aj z jedného mesta ale takto nastalo "prvotné spojenie" 😀

balerina2025
14. apr 2025

@rozculena milion korun, takze slovo milionoar, to plati

cafelatte
14. apr 2025

@tiezjedna náhoda, ale aj my sme sa zoznámili s bohatou rodinou na Korčuli, hned prvý den ako sme prišli a strávili sme spolu 14 dni ako by sme sa poznali celý život, bolo nás spolu 4 dospelí a 7 deti..a boli to skvelí veriaci ľudia.

mooonika1975
14. apr 2025

Poznám, z rodiny, úplne normálni ľudia, pracovití , vážia si peniaze, nič nerobia tak aby vyčnievali

jananovotna88
Autor odpoveď zmazal
taktotedanie
14. apr 2025

Ano poznam
Niesu arogantni len sa pohybuju v spolocnosti inej nez zijeme my a tym padom si bohuzial nemame co povedat

mooonika1975
14. apr 2025

@jananovotna88 ešte pravopis docvicit a budeš bohatá aj “pravopisným duchom 🤪”

banalu
14. apr 2025

Mam US kamosku, tzv. "old money". Nemusi pracovat a ani v podstate nepracuje. Dlho mi pripominala Carrie zo sex v meste, akurat mala prachov a prachov. Okrem ineho vlasrni zdedenu nehnutelnost na Martha's Vineyard.
Ale je uplne normalna, zije v svojej bubline, ale v svojej podstate je uplne super, emapticka baba.
Ale viem si predstavit, ze nie uplne kazdy by chapal jej styl zivota, na druhej strane, vela ludi si tu na slovensku velmi ide "celebrity" a ked si kupi kabelku Guess tak to vidi ako highlight svojho zivota 🤷‍♀️

mooonika1975
14. apr 2025

@taktotedanie tomuto nerozumiem, ako si nemáte čo povedať? Hovoria inou rečou?