Pozor na internetové kníhkupectvo ABC knihy
Chcem vsetky maminky varovat, maminky ktore radi vyuzivaju internetove obchody, konkr. knihkupectva. Knihkupectvo ABC knihy!!! Urcite neplatte vopred za objednavky. Budete mat problemy ako ja. Za tovar som platila este 26,06,2017 platba ihned prevodom. Vôbec ziadna komunikacia ci peniaze prisli na ich ucet a kedy poslu knihy. Poslali az po urgenciách klamlivu odpoved, ze knihy odosielaju. Nic vsak neposlali!! Opat vyvolavanie, telefony neberu a mailovanie odpisuju ak vôbec, neskoro a odveci. Napisali, ze nie vsetky knihy su skladoma ze mi poslu iba niektore. Zvysne objednane uz nebudu k dispozicii. Po ziadosti o vratenie penazi, sa s nimi natahujem az do dnes a peniaze nemam na ucte!!!! POZOR ABY STE NEBOLI ZBYTOCNE KLAMANE!!!
Mme uz knihy prisli. Hoci teda s oneskorenim cca 3 tyzdne (ostatne knihkupectva titul naskladnili tesne pred vianocami). Dokonca mi aj na mail odpovedali, a boli ochotni objednavku aj stornovat, ak by sa mi uz nechcelo cakat.
Kym sidlili na Starej Turej chodila som si po knihy osobne ale vtedy sa ozaj cenovo oplatili. Teraz su ovela drahsi nez konkurencia a aj s tou kvalitou sluzieb ako pocuvam to slo dole vodou. Odporucam Megaknihy.sk, tam su neporovnatelne lepsie ceny aj vyber. A co nemaju oni bude mat Martinus.
V novembri som objednala knihy,v decembri uz všetky nali status vybavená,ale doteraz neprišli. Raz mi napisali, že sa im to zaseklo na expedícii,po novom roku mail, že sa ospravedlňujú,ze mi to neprišlo do vianoc a či chcem aby mi to poslali teraz alebo vrátili peniaze. Napísala som, že chcem knihy, a doteraz žiadna odpoveď. Tak som práve napísala, že som pripravená riešiť to cez inštitúcie. Katastrofa!
No paráda. Aj mne dlžia peniaze za platbu vopred.Objednala som knihy pred Vianocami. Nikto mi nedvíha telefón a poslala som im už aj list. Nikto sa mi zatiaľ neozval a telefón nikto nedvíha.Ja som si u nich objednávala v minulosti na dobierku a nikdy nebol problém. Už som si povedala, že od nich si už nikdy viac neobjednám.
Najprv si pockam na odozvu od nich, ci sa mi vlastne ozvu.Ja som im pisala doporuceny list a je otazne, ci ho vlastne aj preberu.
Mne už knihy doručili. Expresnou zásielkou.
Prosím Vás, kto ste platili peniaze vopred na účet poslali Vám peniaze späť alebo knihy? Mne majú poslať peniaze a stále nič. Poslala som im doporučenú reklamáciu, tú aj prevzali. Potom som im ešte poslala mail a na ten odpovedali, že prečo som to nereklamovala hned´ako vznikla celá situácia. Tak som im odpísala, že telefón nikto nedvíha a skôr neodpovedali. Tak som žiadala vrátiť peniaze na účet a odvtedy sú zase ticho. Je toto možné? Ved´to trvá od decembra.
Ahojte, ja som od nich objednávala viackrát. Predtým žiadne problémy, ale pri poslednej objednávke sa mi stalo presne to isté, že sa veľmi dlho spracovávala objednávka, po urgencii mi dali vedieť, že nemali niečo na sklade, nakoniec mi to ale prišlo v poriadku. Ako tak čítam, tak už radšej od nich nebudem nič objednávať, neznášam nespoľahlivé internetové obchody...
Ja mám z abc knihy dobre skúsenosti, ale objednávala som len 2x, raz platila vopred a Raz dobierku. Ja mám negatívne skúsenosti s megaknihami ( a teda to som u nich vždy rada nakupovala, ale minuly rok šli dolu vodou, za pol roka som u nich nechala dosť stovák EUR a posledné dve objednávky katastrofa, aj som im napísala, že nech už nečakajú nejake odporúčanie na ich stránku z mojej strany...)
Hurá. Dnes mi vrátili peniaze.
Ja u nich roky objednavam a este nikdy som neplatila vopred. Nikdy neobjednavam od tych e_shopov ktore ziadaju platit dopredu. Je predsa kopa inych.
Ja som objednávala knihu v októbri, stále nemám knihu ani peniaze, tá komunikácia s nimi je otrasná. Predtým som mala dobré skúsenosti, no odteraz už nikdy viac.
Ani ja sa neviem dožiadat svojich peňazí uz 2 týždne ma naťahujú ako vrátia a zatiaľ nič.. vždy len povedia, ze to prezistia a ozvu sa... ale kým sa neozvem ja, tak oni spätnú väzbu nedajú

Ja som si dala platbu pri osobnom prevzati nastastie, takze ked sa nekonal osobny odber, neplatila som nic. Ja som uz vtedy tusila, ze nieco nebude s kostolnym poriadkom, nakolko viacere roky predtym fungovali uplne spolahlivo, ale ako sa prestahovali, odvtedy otras komunikacia, zdlhave vybavovanie, dokonca som sa s nimi vtedy telefonicky velmi povadila, nakolko mnohe knizky uvadzane na stranke ze ich maju skladom vobec nemali!!! A ani po mojom upozorneni ich odtial nestiahli, dalej to tam nechali, nech sa nachytaju dalsi....
Podvodnicka firma...