Prechádzka vonku (korona) s bábätkom.
Dobrý deň maminy. Chodíte na prechádzky s bábätkámi teraz, či sedíte vnútri? Moja malá si najlepšie pospí vonku v kočíku na prechádzke... A ešte náročky konečne to krásne počasie. Vnútri mi horko-ťažko zaspí. Ako to riešite tie, ktoré to majú podobné. Ale aj nie, len či chodíte von.
@katulienkax
Fakt? Napíš sem tak za 3 týždne,ok?
Želám veľa zdravia 🙂
...cca od 15 minúty hovorí Vladimír Krčméry o tom počasí, slnku a vychádzkach v prírode vzhľadom na koronavírus...
@lucinka1988 daj link kde je info o 10 minutovom prežití koronavirusu,lebo zavádzaš a píšeš nepravdu,on totiž prežije až niekolko dní,najdlhšie na tuším plastoch až 96 hodín a to je teda obrovský rozdiel oproti 10 minút
@simculllka u nás tak podobne. Mam chalanov 8 a 11 a babu 5, ktorá sa im ale snaží vyrovnať tak nebyť peknej milej tváričky, ťažko by mi nový suseduza verili že mám aj dcéru.. Sú ako z divých vajec. Chodíme von. Každý deň keďže je celkom prijemne. Nasadnem v garáži do auta a odveziem sa za mesto. Bicyklujeme sa, ja korculujem, včera v lese. Zopár ľudí tam bolo ale keďže okolo seba prefrčíme tak sa necítim ohrozená. Ak však dôjde k tomu, že bude zákaz vychádzania, zostaneme radšej doma... Akurát to bude čistá psychiatria haha 😂
@janinah pozri si dnešnú reláciu na Telo!!!!
@katulienkax ľudia sa boja. Ľudia sú opatrní, možno niektorí až prehnane ALE radšej nech sú takí ako tí, ktorí na to KAŠLÚ.... Hmm doslova!!!
@janinah treba čítať a počúvať s porozumením, ja som nepovedala, že vírus neprežije na veciach dlhšie ako 10min, bavíme sa o tom, že keď ideš vonku na vzduchu a ľudia majú paranoju z toho, že ak tade prejdu, tak to na nich preskočí🙈myslím, že som to ale napísala vo svojom príspevku celkom jasne a koniec koncov, odborník to dnes vravel dosť jasne v relácii!!
Ja mám 1,5 ročnú, bývame v byte a s mužom a s dieťaťom by sme sa zabili navzájom, keby sme len doma... ideme von na prechádzku nakŕmiť kačičky... prejdeme sa okolo bytovky a ideme v riečke, ktorá je asi 5 minút od domu a vyhýbame sa ľuďom alebo ideme na prechádzky do polí... veď čerstvý vzduch je to najlepšie čo môže byť...hlavne nie nejaké miesta, kde chodí každý, to by bolo kontraproduktívne...
Mám tri deti, bývame v dome.. chodíme na záhradu a aj na ulicu, ľuďom sa vyhýbame.. keďže v sobotu a nedeľu manžel nemusel pracovať, tak sme vybehli aj do lesa, šli sme mimo chodníkov, urobili sme si poriadnu turistiku a tak sme nikoho nestretli.. máme šťastie že byvame pri malých Karpatoch, ale treba chvíľu hľadať aby sme naozaj nikoho nestretli.. ak sa dá, von je chodiť zdravé, ale aj tam treba dodržovať, že sa budeš zdržovať len s tými ľuďmi, čo si snimi aj doma.. ak by som musela prejsť cez spoločne priestory chodby, dala by som si rukavice a Rusku, aj dieťaťu..

Dievcata,my mame tri male deti. Keby sme mali byt dva tyzdne len doma,tak garantujem,ze susedia spisu peticiu o tom,aby sme zrovna my mohli chodit von! My musime chodit kazdy den von a pride mi scestne sediet doma,ked je vonku krasne pocasie a mozme ist do prirody. Nechodime medzi davy ludi,vyhybame sa centram a obchodom,po vonku si klasicky umyjeme ruky a nerobime paniku kolo toho virusu. Nenosime ani ruska,zvlast by som si to nedavala niekde v hore...dufam,ze toto sialenstvo konecne skonci o tie sva tyzdne,lebo niektori ludia su ozaj uz paranoidni. A pride mi vtipne,ze si niektori myslia,ze coronavirus je tu len tento tyzden,bolo to tu uz urcite dlhsie,len to nikto tak neriesil a hlavne,ludia sa netestovali.