icon

Prečo ľudia na fóre píšu nenávistne a mimo tému?

7. apr 2026
Strana
z2
anonym_834373
8. apr 2026
@anonym_abb814

@luccys alebo co dalej po rodicaku??Nemaju sa kde vratit,hladaju pracu od 7-15tej,lebo skolka aj tieto temy sa tu opakuju.

@anonym_abb814 a co je zle na tej otazke, mnohe, co mali napriklad pomer na dobu urcitu, tak sa nemaju po rodicaku kam vratit, tak hladaju nieco ine, snazia sa, vsak je logicke, ze dieta potrebuju stihnut rano odniest do skolky a poobede sa pon vratit v normalnom case, tak asi nebude dobra praca od 9 do 9 v nejakom OCv obchode, napriklad...hlavne, ak manzel nema flexibilnu pracu. Takze za mna, hoci sa to opakuje, su to normalne temy a netreba sa vysmievat.

anonym_abb814
8. apr 2026
@anonym_834373

@anonym_abb814 a co je zle na tej otazke, mnohe, co mali napriklad pomer na dobu urcitu, tak sa nemaju po rodicaku kam vratit, tak hladaju nieco ine, snazia sa, vsak je logicke, ze dieta potrebuju stihnut rano odniest do skolky a poobede sa pon vratit v normalnom case, tak asi nebude dobra praca od 9 do 9 v nejakom OCv obchode, napriklad...hlavne, ak manzel nema flexibilnu pracu. Takze za mna, hoci sa to opakuje, su to normalne temy a netreba sa vysmievat.

@anonym_834373 nevysmievam sa,ale tie temy su tu kazdy den,tak si najdem tu temu a nemusim zakladat dalsiu,staci sa pridat k tej co je uz zalozena,napr.

anonym_ae82c9
8. apr 2026
@anonym_834373

@anonym_834373 Na tej otazke je zle, ze sa automaticky predpoklada, ze vsetko okolo deti musi zaobstarat zena. Ze len zena sa musi prisposobit skolke, skole, atd. Chlap si proste chodi do roboty, ako vzdy, a zena-rob si s detmi, co chces. Takze jeho ani nenapadne, ze by si mozno nasiel inu pracu. U zeny sa to berie akosi automaticky.

anonym_675613
8. apr 2026
@anonym_abb814

@anonym_834373 nevysmievam sa,ale tie temy su tu kazdy den,tak si najdem tu temu a nemusim zakladat dalsiu,staci sa pridat k tej co je uz zalozena,napr.

@anonym_abb814 ak ludia najdu temu ktora je stara, nereaguju. Vela starsich tem kde niekto pridal komentar sa nerozprudilo a autor odpoved nedostal. Neviem preco by si nemohol zalozit tu svoju, ved to ignoruj. Velmi jednoduche 🤷‍♀️

aleveddobre
8. apr 2026

Pretože môžu a je veľmi ľahké schovať sa za náhodnú prezývku, zhluk písmen alebo anonym. Otázkou je ako by sa správali keby museli ukázať svoju reálnu identitu. Aj keď myslím, že niektorých by ani to neodradilo.

orisker
8. apr 2026

Pretože môžu!

liv1
8. apr 2026
@aleveddobre

Pretože môžu a je veľmi ľahké schovať sa za náhodnú prezývku, zhluk písmen alebo anonym. Otázkou je ako by sa správali keby museli ukázať svoju reálnu identitu. Aj keď myslím, že niektorých by ani to neodradilo.

@aleveddobre niektorych ani to neodradi. Pozri sa na tie starsie zeny na fb, normalne pod menom. Maju tam fotky s vnucatami a komentare ako v piatej cenovej.

anonym_769af3
8. apr 2026

@anonym_autor Neprajne, provokujúce, agresívne komenty sa nájdu všade,dokonca ešte aj v skupinách zameraných na varenie, na rôzne ochorenia,dokonca aj na stránkach o humore a zábave.Je to novodobý spôsob na riešenie vlastnej frustrácie, nízkeho sebavedomia, závisti, zloby.Odkedy existuje Google a Wikipédia,od tej doby je net plný odborníkov.Co s tým?V podstate nič.Tu na MK sa v istej diskusii stalo, že dotyčná svoj súhlas s mojím príspevkom dala najavo tak, že prekrucala moje príspevky a nejakú dobu cihala aj v iných diskusiách a snažila sa ma zosmiešniť, uraziť.Zabudla, že to dokáže len inteligent😀.Ignorujem ju od tej doby a píšem ako anonym.Samozrejme,aj ako anonym sa držím zásady byť slušnou, vyjadrujem sa len k témam,s ktorými mám skúsenosť.

anonym_847505
8. apr 2026

@anonym_autor ja keď som sem napísala tému na diskusiu (asi 2x v živote), filtrovala som medzi odpoveďami a vôbec som nereagovala na ľudí, ktorí nemali čo k téme povedať. A to bolo že ca. 8 rokov dozadu a asi 3 roky dozadu. Vždy to bolo, že sa musí vyjadriť každý, typu "a pred svadbou taký nebol, že?" atď atp. Proste ja ako človek, ktorý potrebujem radu, som srala na tieto komentáre, ktoré mi nič neprinášali, lebo evidentne tie ženy nemali šajn. Našli sa však dve tri ženy, ktoré vedeli, alebo boli v podobnej situácii/prešli si niečím podobným a tie mi poradili. S tými som si aktívne písala v diskusii. Nechápem, prečo by som mala reagovať na rýpačov, ktorých cieľom je len ponižovať druhého. Nezájem. A takisto v diskusiách reagujem obyčajne len raz, poviem si svoj názor (nie vždy príjemný, to priznávam, ale snažím sa byť objektívna a ak viem, tak aj poradiť, prípadne dať skúsenosť a hlavne nehejtiť - ale niekedy mi ujde, hlavne keď už samotný autor hejtuje v úvodnom príspevku nejaký skupinu ľudí a povyšuje sa). A potom končím, ak nie je záujem AUTORA diskusie o ďalšie rady z mojej strany.

Strana
z2