icon

Prečo predávate neopraté veci?

natuska87
24. feb 2014

Mile zeny,
pride vam normalne predavat tu cez bazar neoprate a nevycistene veci?

tixi
24. feb 2014

Uf, tak neopratu vec by som do bazara teda nedala...Dokonca ich niekedy este aj prezehlim, ak je dana vec vykrcena. Ale co uz, niekomu zalezi len na zisku... 😠 Samozrejme, ze kazdy pocita s tym, ze si veci po kupe kazdy doma vyperie, hlavne kvoli hygiene a voni, ale zobliect nieco zo seba a predavat to dalej, to by na riadne nastvalo!!!

ivett1
24. feb 2014

Mila zena,
a tebe to pride normalne?...lebo mne to normalne nepride, ale to neznamena, ze kvoli tomu zalozim otazku ...ak mas nejaku konkretnu neprijemnu skusenost, tak napis do diskusie skusenosti s predavajuci https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/ ....alebo kratku spravu vo svojom fotoblogu ...lebo sem, do tejto otazky mozeme prispiet len raz a ty nemozes reagovat a hadam nebudes kazdej, ktora ti sem napise, odpisovat do IP?....😉

gubcikova
24. feb 2014

tu je všetko normálne

janinah
24. feb 2014

je tu viac vecí,ktoré mne normálne nepripadajú,ale niekomu zrejme áno....mne raz došla detská mikina a vo vreckách ešte piesok z pieskoviska....

sissy27
24. feb 2014

nie sú tu stanovené žiadne hranice "normálnosti", ani na stav tovaru ani na ceny (nad ktorými sa tu tiež poniektoré s obľubou pohoršujú), pokiaľ sa nejedná o podvod a to už treba riešiť s predávajúcou a adminom... síce by som sa nepotešila, keby mi prišla vec napáchnutá od cigariet, ale na druhej strane ešte sa mi nestalo, aby mi nová vec voňala, tiež to smrdí kadejakou chémiou a tiež netuším, kde všade sa to povalovalo... či z bazára alebo nové, všetko hneď periem, čo zas príde normálne mne... je to vizitka tej ktorej predávajúcej, v akom stave veci pošle, ak sa ti nepáči, tak si ju niekam zapíš a druhý krát od nej nekúpiš a hotovo.. dnes je z čoho vyberať, tak by som to tak nedramatizovala...

charluc
24. feb 2014

moze to byt oprate a vonave,ale ja si kazdu vec operiem este raz ,hoci nech ako je to vycistene a vonave 🙂 🙂