Prečo predávate neopraté veci?
Mile zeny,
pride vam normalne predavat tu cez bazar neoprate a nevycistene veci?
Mila zena,
a tebe to pride normalne?...lebo mne to normalne nepride, ale to neznamena, ze kvoli tomu zalozim otazku ...ak mas nejaku konkretnu neprijemnu skusenost, tak napis do diskusie skusenosti s predavajuci https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/ ....alebo kratku spravu vo svojom fotoblogu ...lebo sem, do tejto otazky mozeme prispiet len raz a ty nemozes reagovat a hadam nebudes kazdej, ktora ti sem napise, odpisovat do IP?....😉
je tu viac vecí,ktoré mne normálne nepripadajú,ale niekomu zrejme áno....mne raz došla detská mikina a vo vreckách ešte piesok z pieskoviska....
nie sú tu stanovené žiadne hranice "normálnosti", ani na stav tovaru ani na ceny (nad ktorými sa tu tiež poniektoré s obľubou pohoršujú), pokiaľ sa nejedná o podvod a to už treba riešiť s predávajúcou a adminom... síce by som sa nepotešila, keby mi prišla vec napáchnutá od cigariet, ale na druhej strane ešte sa mi nestalo, aby mi nová vec voňala, tiež to smrdí kadejakou chémiou a tiež netuším, kde všade sa to povalovalo... či z bazára alebo nové, všetko hneď periem, čo zas príde normálne mne... je to vizitka tej ktorej predávajúcej, v akom stave veci pošle, ak sa ti nepáči, tak si ju niekam zapíš a druhý krát od nej nekúpiš a hotovo.. dnes je z čoho vyberať, tak by som to tak nedramatizovala...
moze to byt oprate a vonave,ale ja si kazdu vec operiem este raz ,hoci nech ako je to vycistene a vonave 🙂 🙂

Uf, tak neopratu vec by som do bazara teda nedala...Dokonca ich niekedy este aj prezehlim, ak je dana vec vykrcena. Ale co uz, niekomu zalezi len na zisku... 😠 Samozrejme, ze kazdy pocita s tym, ze si veci po kupe kazdy doma vyperie, hlavne kvoli hygiene a voni, ale zobliect nieco zo seba a predavat to dalej, to by na riadne nastvalo!!!