Prečo Ronaldo zvolil náhradnú matku pre deti?
Možno najkrajší futbalista všetkých čias. Zdá sa byt pokorný, rozumný. Prečo podľa vás pristúpil na takýto krok? Pokiaľ viem, odmietol sa k tomu vyjadriť. Osobne si myslím, že buď niečo zažil, alebo má nejaké pokrivené zmýšľanie v tomto.
Ako si dovoľujem posudzovať xloveka, ktorého poznáš len z novín a telky? To, ze tebe hlava mnohé veci neberie ešte neznamená, že sú zlé. Ty tomu nemusíš rozumieť a ľudia tvoje "odobrenie" nepotrebujú.
Mne prídu skôr extremne divne tvoje názory a komentáre. Žiadna polopricetna matka sa nevzdá dietata za peniaze. To svedčí hodne o jej charakter. Dobre, že si to vlastne dieta radšej "kupil"! Čo by malo z takej matere?? Vieš mojko, predala som ta lebo taxík dobre zaplatil ale luuuubim ta veeelmi. Ved to je čistá blbosť a matka roka k tomu!
@cacianka pokiaľ viem, tak sú o nich dokumenty napríklad na netflixe a sami o sebe rozprávajú a zarobili na tom pekné milióny. Sú to celebrity, odjakživa ich ľudia riešili. Keby sme ich neriešili tak nemajú z čoho žiť.
@januska12323 ale tým jeho deťom to jedno istotne nie je v akej chorej rodine vyrastajú.
Píšete dokonca, že najstaršieho syna mu vychovávala ešte jeho prvé roky modelka z Ruska… chúďa dieťa. Rozbitá psychika na cimpr campr. Aby tie deti neskončili ako deti Michaela Jacksona na drogách s pokusmy o samovraždu.
Otecko na ne nemá vôbec čas, dohodí im náhradnú maminku modelku, ktorá vidí deti ráno a večer. Dokonca ocinko nechodí synovi ani na zápasy ani na jeden? Nuž aspoň doma s ním potrénuje hlavičky, keby náhodou mu zo vzťahov nešibalo dostatočne tak to zaklincuje. Ktorý normálny otec futbalista si bude hlavičkovat so synom? Toto keď som videla včera vo vami odporúčanom dokumente, už mi netreba žiadne vysvetlenia na Ronalda. Otecko roka, naozaj.
Mnohé sa tu oháňate, ale veď má peniaze, môže mu hocičo kúpiť, zabezpečiť žiarivú budúcnosť… lenže dieťa potrebuje pozornosť, rodinu, lásku a váš čas, nie hordy peňazí namiesto toho. Preto mnohé deti známych bohatierov končia na drogách ako ľudské trosky.
Niektoré tu ešte spomínate Kolára, ale ten deti ponechal matkám ktoré sa im plne venujú a tak majú ich deti aspoň svoje potreby lasky, domova, bezpečia, potreby niekde a k niekomu patriť z veľkej časti naplnené.
Čakala som troška iné komentáre, ale čo už. Chorá doba.
@777januska777 áno, je to možné že preto som z neho zostala taká prekvapená. Keď som ho niekde zazrela, videla som len pekný pár a ďalej som sa nezaujímala a potom keď som zistila ako žije, zamrzlo ma to. Lenže on svojim životom dáva príklad mladým ľuďom, takže nie je celkom jedno ako sa prezentuje. Je to vplyvný človek, ktorého skutky majú široký dosah na tom čo ľudia vnímajú ako normu.
No a podľa mňa máš kus choré zmýšľanie ty 😂 ešte dobre, že všetci môžeme mať svoj názor a vyjadriť ho, okomentovať to, ako si žijú iní ľudia.
Ak je chorá rodina, kde deti nemajú rovnakého rodiča/úplnú rodinu, tak sú podľa tvojej logiky choré adoptívneho rodiny, rodiny po rozvode (keď si rodičia detí nájdu nových partnerov a božechráň aj tí budú mať už deti z predchádzajúceho vzťahu), slobodní rodičia (či matka alebo otec), čo sa obracajú v práci, aby zabezpečili svoje deti a nemôžu byť s nimi nonstop ani nehovorím.
Predstav si, poznám také deti/už dospelých a vôbec nemajú traumy, psychické problémy. Naopak, majú milujúce rodiny.
Koľko je otcov a aj matiek workoholikov, čo idú ráno o 6-7 do práce a prídu večer? A nemusia byť ani workoholici, proste inak sa v ich práci nedá. Tak aj on cestuje po svete, trénuje, má zápasy, zmluvy, kontrakty, ktoré musí dodržiavať, lebo je to jeho práca. A koľko otcov nezaujímajú ich deti, ich záľuby, športy, nehrajú s nimi, keď majú konečne chvíľku času.
Vravíš, že peniaze im nenahradia lásku. A ty si sa rozprávala s tými deťmi, že vieš, že im chýba láska, opatera, kontakt, pozornosť a neviem čo ?
Proste ty máš názor, že jeho životný štýl, jeho rozhodnutia sú zlé a to všetko na základe nejakého článku/seriálu alebo neviem čoho.
Nejdem ho obraňovať, ako si žije, lebo neviem. A aj keby som vedela, je to jeho život. Ale tebe by sa zišlo starať sa viac o seba a byť viac open-minded (možno si aj pozrieť nejaké rozhovory či videá s ľuďmi, čo pochádzajú z týchto "chorých" rodín).
@dominikamacakova bez mojich € sa zaobídu, ja to nesledujem a je mi vieš kde hociktorá celebrita. prebehnem iba to čo mi udrie do oka náhodne, ale aby som pátrala aké ma nejaká ujo spermie, tak ani náhodou. (myslím tým ako a kde a s kým splodil).
@cacianka oni sa tým prezentujú, nakrúcajú reality show obaja.
A prečo dáva príklad mladým ľuďom? On je tiež len človek a žije ako vie. Prečo si my vždy chceme brat od niekoho príklad? Potom sa trapime, porovnávame. Aj mladým ľuďom mame opakovať, ze každý v živote nejako žije a ludia su rôzni. Život nie je nejaký návod podľa ktorého musíme žiť, každý v živote má svoje okolnosti.
A čo ? ja takéto programy, ani farmy, ani nevesty, islandy absolútne nepozerám, je mi z toho nagrc, podporovať tykéto umelé životy umelých ľudí. nestarám sa ani o ich deti, absolútne ma to netrápi, lebo to ani zmeniť neviem. pomôžem zmeniť iba to čo mám na dosah a viem že to má zmysel. nejaký futbalista či iný -ista mi rozhodne päty netrhá a je mi fuk aké a koľko má detí.
@cacianka veď ani ja to nesledujem, ale je zaujímavé aký má život s tými deťmi, je to proste nezvyčajné. Nezaujíma ma kto si kde prdol a nesledujem tie debilné paparazzi správy.. Ja som si na netflixe pustila pár častí Georginy, jeho ženy a potom vypla. Úplne trápne, nebavilo ma to. Ale napríklad Beckham, Princ Harry, Robbie Williams, Pamela Anderson a ešte jedna, ale nespomeniem si na meno mali vážme zaujímavé životy a pre mňa boli tieto dokumenty hodnotné.
Mozes mi vysvetlit toto tvoje vyjadrenie?
Citujem “ale čo čakať od futbalistu, ktorý kope do lopty hlavou a učí to aj jeho syna hoci vie, že je to už zakázané.”
Mne trebárs nepripadá nijako nádherný a takými chvályhodnými vlastnosťami predsa tiež neoplýva. Veď sa správal ako 5-ročný chlapec, keď ho tréner United nechal počas zápasu sedieť na lavičke (zdrhol vtedy do šatní ešte pred koncom zápasu), a potom ohováral vedenie, vyhodili ho, čo ja viem, zistite si, ak Vás to naozaj zaujíma, ale má asi nejaké velikášske komplexy, hviezdne maniere, skromného som ho na zápasoch ozaj nevidela - pokorného a rozumného už vôbec nie.
K hlavickovaniu https://futbalsfz.sk/technicky-usek-sfz-usmerne...
@dominikamacakova Ako sa volá tá séria? Ak je to séria? Alebo prosto, pod akým názvom by som tie životopisy našla?
@liv1 hovorí ti niečo sumácia mikrotraum? Hádzať si loptu o hlavu a tvrdiť že to ma zanedbateľný vplyv môže len idiot ktorému ide len o peniaze z Tiposu, Niké a pod.
@ella_bella asi som si o ňom naozaj utvorila veľmi miľnú predstavu, futbal totíž nesledujem. Moja chyba.
@liv1 vo väčšine klubov sú futbalisti za hlavičkovanie penaltovaný, vravel kedysi tréner.
@dominikamacakova súhlasim, o Georgine boli zaujímavé len tie časti z jej života pred “slávou”, ukazovala kde sa narodila, kde bolo jej prvé zamestnanie a pod. Ostatné časti boli len o presune lietadlom, nákupoch, ktorých výslednú cenu hádali jej kamosi čo ju sprevádzali. Preto mi príde vtipné s akou pokorou autorka vnímala Ronalda s rodinou 🙂
@ella_bella všetko je na netflixe. Dáš si do vyhľadávača meno a nájde ti to. Možno sa dá kuknúť aj inde, skús hodiť do Google 🙂
@daniela1911 no presne. Ešte mi vadilo, že si chodila kade tade po nákupoch v Paríži a malé deti doma, ja si to neviem predstaviť... Mala som taký pocit, že ju ani nevidia a o všetko sa stará opatrovateľka. To je tak, keď prišla k bohatstvu ako slepé kura k zrnu 😀
@dominikamacakova a nie je to náhodou dosť bežné, že nadpriemerne bohati ľudia majú pre svoje deti opatrovateľky a dovolia si chodiť na dovolenky aj bez deti? 😏 Mi nevrav, že keby si mala neobmedzený obnos peňazí na ucte, nikdy by si nešla niekam s mužom sama bez deti a tie nechala doma v starostlivosti niekoho komu dôverujes.. ja teda áno, a to som človek čo je so svojimi deťmi stále, nemám ani babky, dedkov a neviem koho..
@dominikamacakova toto ťažko zhodnotiť lebo zas bolo to točené asi naschval to “ukazovanie” asi sa nechcela prezentovať ako doma stavia lego…
Penaltovani sa hlavickovanie? 😂😂 nerob si srandu prosim ta. Z dlhodobeho hladiska ziadne otrasy hlavy nie su dobre. Celkovo sportovci neviem ci vies, ale vrcholovi sportovci mozu mat vela zdravotnych problemov ktore vznikaju nadmernym trenovanim, premahanim sa a castxm nedoliecenim chorob. To je ovela podstatnejsie, akoze si dieta nauci hlavickovat 😁
@jana_eyre_2 nehovorím, že sem tam by som nešla. Ja som napísala, že ona tie deti ani nevidela. Či je to pravda, alebo iba môj dojem je už vedľajšie. Celkovo je mi tá osoba nesympatická. Pre porovnanie, napríklad také Kardashianky mi absolútne nevadia, pri nich mám pocit, že sú rodina aj keď majú peniaze.
@daniela1911 možno je úplne v pohode, ale mne nesadla. Hneď som pozerala aj recenzie na csfd a zistila som, že vypnúť to bude najlepšie čo môžem urobiť 😀
@dominikamacakova čiže súdis len na základe toho ako ti je kto sympatický.. to mi príde celkom zvláštne..
Hlavičkovanie je v rámci pravidiel, isto za to nie sú penaltovaní.
Penaltovaní sú za hlavičku jedine, ak dajú druhému hráčovi.
(Zdroje: internet, veľký futbalový fanúšik manžel a ešte som naschvál volala kamošovi, čo kedysi hrával a teraz trénuje deti).
@jana_eyre_2 "súdim" na základe toho čo som videla v dokumente o nej. Videla si vôbec ten dokument keď si taká múdra??
V príspevku píšeš , že možno najkrajší a zdá sa byť pokojný a rozumný a potom nemáš na neho pekného slova, všetko sa dá kúpiť,len musí byť ponúknutá tá správna suma

Za mňa je úplne jedno ako k deťom prišiel, či ich našiel na ulici, zaplatil za vynosenie, adoptoval alebo sám splodil, podstatné je ako sa o ne stará, nevyzerá žeby im niečo chýbalo. Neboj sa, je štatisticky pravdepodobné, že aspoň jedno z nich napíše knihu, potom sa dozvieš.