Prečo Ronaldo zvolil náhradnú matku pre deti?
Možno najkrajší futbalista všetkých čias. Zdá sa byt pokorný, rozumný. Prečo podľa vás pristúpil na takýto krok? Pokiaľ viem, odmietol sa k tomu vyjadriť. Osobne si myslím, že buď niečo zažil, alebo má nejaké pokrivené zmýšľanie v tomto.
nerozumiem autorka co nechapes... tak si dieta vykupil od nejkaej jednorazovky, urcite sa dievca neslo potrhat, aby podstupilo potrat, ked cakalo dieta milionara + mozno on to dieta chcel, len ju nie, to tazko povedat... Podla netu je to rodinne zalozeny chlap, tak deti predpokladam chcel a v ich kruhoch, nie je lahke najst partnera, ktoremu nejde iba o peniaze... podla teba by bolo lepsie dietata sa vzdat, alebo dokonca ist na potrat, ked on na to nie je nijakym sposobom odkazany, ako ho vychovat? To ci ju on presviedcal, alebo akokolvek to bolo je uplne jedno. Ty absolutne do zivota jeho, alebo akejkolvek inej celebrity nevidis nijak. A neviem, aky bordel v hlavach by jeho deti mali mat...
Boooze, zi a nechaj zit. Ak mu zavidis sposob zivota, pricin sa, aby si aj Ty mohla zit, tak ako chces. A nesposobuj druhych. Ma peniaze, tak si ich uzivaju, do hrobu si ich nevezmu. Ja im to prajem, najradsej by som bola, aby si kazdy tak mohol uzivat a nelopotit sa za kazde euro
@dominikamacakova nie, ale ty si asi najmúdrejšia, lebo si videla dokument 🤣🤣 bože....
Neviem, ci by si nemala za nim zajst, dat s nim kavu a objasnit mu, ze je a) divny a amoralny clovek, b) nici svojim detom zivot, lebo maju z neho psychiku na cimpr-campr, c) ci niekedy rozmyslal nad tym, ze z casu na cas dat hlavicku v hre sa mu pricita do sumacie mikrotraum a raz bude uplne ohlupnuty.
Lebo ty tak nejak zvlastne hlboko prezivas jeho zivot a ciny. Mozno viac nez on sam.
Az je to cudne.
Niekedy to robia ludia, ktori si tymto poskytuju moznost odvracat zrak od vlastnych problemov. Do hlbky riesia druhych a kritizuju.
Taka zastupna kompenzacia vlastnych traum. Vyburia si to na druhych. Neriesia seba.
@jana_eyre_2 takže nemôžem hodnotiť dokument a človeka ktorého som tam videla? Veď je o nej, ona sa tam prezentuje ako sa prezentuje. Ozvy sa keď si ho pozrieš, potom môžeme pokecať. Dovtedy je tvoj názor úplne nepodstatný.
Kto to zakazal? 😂
@dominikamacakova ešte že tvoje názory sú úplne podstatne a môžeš rozhodovať koho nazory podstatne nie sú 😏
Teply?
No je divný. Ťažké detstvo, tak chcel rodinu za každú cenu, aj za cenu že si odkúpi dieťa od matky a bude ich vychovávať jeho mama. Nemorálne je to určite. Avšak stretol Georginu ktorá vyzerá fajn ženská a tým chudatkam deťom nahradí mamu. Pokorný nie je určite, vlastne je arogantný ale v súkromí neviem, asi je dosť sebec a marcista. Ktovie ako dlho s ním G. vydrží, prachy už ma aj ona, môže zbaliť hocikoho ale asi zostava kvôli deťom. Môj tip
@fido69 ja som už na teba normálne alergická chlapče. V každej diskusii len útočíš a hádaš sa.
@moonlight1210 mne bol naozaj sympatický a utvorila som si o ňom inú predstavu z nadpisov, ktoré som registrovala. Nikdy som si nič o ňom donedávna nečítala, ako som písala. Nedávno bol ale na Slovensku a tak som si ho viac všimla. Nech si žije ako chce, ale mi naozaj ľúto toho pomýleného zmýšľania s nejako mi to celé nesedelo ten postup ktorý zvolil.
@simca06022011 veď ešte to prvé dieťa pochopím, ale ďalšie od náhradnej matky?
Úrčite majú bohatí ľudia problém nájsť partnera, súhlasím s tebou.
Strašne ste to tu niektoré vyostrili. Mala to byť téma na zamyslenie.
Takze vlastne tu kompenzujes vlastnu frustraciu z iluzie, ktoru si si sama okolo neho vytvorila tym, ze si ho vnimala len okrajovo.
Tak si si z ulomkov, co si sem-tam nahodne zachytila, urobila okolo neho svoj vlastny (pekny) svet.
A on je teraz preto divny. Lebo ty si ho chcela ineho.
A to nie je pomylene zmyslanie z tvojej strany, hej?
@stanulienkat podľa mňa sa má Ficov syn a Kollárove deti lepšie ako ty a tvoja rodina 😂😂
@alyson29 to je na 100%. Nemam otca mafiana. Ale im sa o "tradicnej" rodine ani nesniva. Zlodeji a kurevnici. Slovenska tradicna rodina.😂😂 Apropo-ved aj Ronaldove deti sa maju lepsie ako 90% skovakov.
Autorka, ale @fido69 má pravdu. A vôbec nie je útočný a hašterivy, on pomenuva veci pravým menom. Jediné, čo si chcela poukázať na Ronaldov chory život, ale choré názory tu máš zatiaľ len ty. Vytvoríš si obraz človeka ktorého absolútne nepoznáš a nemáš o ňom šajn, len na základe titulkov v bulvárnych časopisoch. Presne taká je aj tvoja téma-ako bulvárny casopis pre ľudí s nízkym IQ a s frustrovaným životom.
@stanulienkat finančne sa istotne maju lepšie, ale aký to má dopad na psychiku deti, to vidíme na deťoch slávnych, ktoré tu už nie sú. A že ich nie je málo.
Psychiku majú možno lepšiu ako mnohé deti z tradicnych slovenských rodín. Nerozumiem prečo ťa to trápi. Veď sa staraj o svojej deti aku majú psychiku. Možno Ronaldové deti budú stokrát šťastnejšie ako tie tvoje.
@stanulienkat myslím, že by som bola rovnako znechutená keby si čítam o ňom aj predtým. Mám právo vyjadriť svoj nesúhlas s tým čo nám mediálne podsúvajú ako normálnu vec.
@stanulienkat prečo útočíš?
Podľa teba každý, kto s tebou nesúhlasí -útočí .😂😂 Názorovo aj myšlienkovo mi pripadáš ako taká dedinská hus, ktorá má mindráky sama zo seba. Nechaj ostatných zit a staraj sa o seba a o svoju rodinu a nezakladaj primitívne témy, ktoré sa ťa netýkajú a nič ta do nich nie je.
@autorka napísala "Mám úplné právo vyjadriť svoj nesúhlas"
Ty máš právo na svoj nesúhlas, ale my ostatní sme povinní s tebou súhlasiť. Inak na teba útočíme. Ty máš právo ostať v anonymite a my ostatní máme povinnosť diskutovať pod svojím nickom.
No pekne si si vymyslela tuto "demokratickú" diskusiu. Nie si náhodou zo Smeru alebo SNS? 🤔
@stanulienkat keďže tu nerozoberám susedu, ale celebrity ktoré o svojom súkromí natáčajú reality shows, tak nechápem o čom tu píšeš? Predostierajú nám verejne svoj chorý život a mám úplne právo vyjadriť nesúhlas.
@fido69 volila som demokratov a vživote nikdy smer a SNS. Máš ešte jednu škatuľku?
@fido69 presne..to bude samson slaviän z tradicnej krestanskej rodiny z korenov starych slovakov z 2. storocia-priama vetva jezisa krista. Sns, alebo smer to isti.
Autorka aj s tebou tu opakovanie ľudia v prevažnej väčšine vyjadrili nesúhlas. To znamená, že ani ty si neni normálna-presne ako Ronaldo? Aj ty sa tu diskutujúcim zdáš čudná.
on nechcel hocijaku partnerku a asi chcel surodenca pre dieta, nechapes? KEd nasiel tu pravu, tak si tie deti urobil normlanou cestou... nechapem absolutne aky je problem... nahradne matky nie su v zahranici rarita, umele oplodnenie, a dieta je otcove... po dohode. Vybavene.
A nie, nic som nevyostrila :D proste pisem fakty, nechapem co ta poburuje. Keby si urobil kazde s inou topmodelkou, potom by sa sudili, pripadne brali/rozvadzali /mlatili tak to by bolo normalnejsie, vsak? :D

@liv1 a ty neviem či vieš že najviac zraniteľný a všetko ovplyvňujúci je práve mozog a práve preto to zakázali.