icon

Prečo Ronaldo zvolil náhradnú matku pre deti?

2. sep 2024

Možno najkrajší futbalista všetkých čias. Zdá sa byt pokorný, rozumný. Prečo podľa vás pristúpil na takýto krok? Pokiaľ viem, odmietol sa k tomu vyjadriť. Osobne si myslím, že buď niečo zažil, alebo má nejaké pokrivené zmýšľanie v tomto.

viestta
3. sep 2024

@bubuska dieta potrebuje rodinu. Je uplne jedno ci to je mama a otec, mama a babka s dedkom, otec a babka, sama mama alebo mama s cudzim panom, otec s cudzou tetou, dokonca je uplne jedno ci je to mama a mama alebo otec a otec. Dieta potrebuje rodinu. Mamu potrebuje len ako zdroj potravy v prvych mesiacoch zivota ale aj toto ma ludstvo davno osetrene nahradou za materske mlieko.

bubuska
3. sep 2024

@mclissa Zaplatil matke Juniora 11 miliónov za to že sa ho vzdala bez nároku na kontakt, bola to čašníčka. Je to v poriadku, nie je to sebecké? A tie ďalšie dve dvojičky cez náhradnú matku, je to v poriadku, nie je to sebecké ich obrať o mamu s predstavou toho že on bude zarábať ( chýbajúci otec) a babka a opatrovateľky budú vychovávať. Je to sebecké alebo nie?

lenkasarka
3. sep 2024

@bubuska predsa si neodpustím posledný komentár k tebe. Keď muzovi zomrie žena vychováva deti sám. Keď od neho žena odíde a nechá deti tiež je sám. Pokial viem on sa nevyjadril ako to bolo a prečo. Čo ak to bol jednorazový sex a ona dieťa nechcela? Čo ak mu takúto moznost navrhla sama. Veď nechajte ľudí žiť. Či nehovorí sa náhodou že nesud,lebo budeš súdený? Skús to..

anjelicek26
3. sep 2024

Otec dietata je rodic rovnako ako matka. Pocet deti, co az do dospelosti zije s oboma bio rodicmi klesol pod polovicu... pocet deti s tejto polovice, ktore ziju v skutocne v stastnom vztahu (a nie zo zvyku), bude dalsia polovica menej... tolko k vzorom a rodinnym putam a "takto to ma vyzerat" rodine... on tie deti chcel, on sa o ne stara, venuje im vela svojho casu, ano ked bol v praci, boli s priatelkou a opatrovatelkou ci v skole, vase deti su kde, ked ste v praci? On zamakal od malicka, teraz uz ma "volno" a male deti, ktore s nim mozu travit cas a bude ich viest k sportu a zdravemu zivotnemu stylu, lebo jemu samemu na tom zalezi. Mozeme sa my tu dohadovat, aky je on narcis a aky ma sam pred sebou kult vlastnej osobnosti, to vsetko moze byt pravda, ale fest si nezasluzi, aby sme ho sudili ako rodica, ked ani netusime, ako sa k tym detom sprava, a co pre ne citi. Vieme len to, co niekde pofotia media a to mne teda na "ohodnotenie" rodica fakt nestaci...

mclissa
3. sep 2024

@bubuska nie nepride mi sebecke dat detom lepsi zivot. Co ty vies ako by sa casnicka postarala. A ona s tym suhlasila, takze nieco na tom bude, ze tomu dietatu nemohla dat pekny zivot.
A to, ze dve deti vynosila nahradna matka. Takych je vela pripadov a je to uplne normalne v tejto dobe. Nic nad cim by som sa pozastavovala a nie je to ziadna novinka.

bubuska
3. sep 2024

@lenkasarka Keď mužovi zomrie žena, musí sa s tou situáciu popasovať sám a snažiť sa byt čo najlepším otcom a matkou. To nie je Ronaldov prípad, on si dobrovoľne sám zvolil cestu single otca dva krát za sebou. Uznávam že možno ta čašníčka dieťa nechcela, i keď je veľmi malo pravdepodobne že nechcela zachovať žiadny kontakt. Čo sa týka náhradnej matky číslo dva, tak ti je to snáď jasne, chcel deti, chcel ich sám bez partnerky, tak si ich kúpil. A teda aby sme to uzavreli, snáď okrem prachov bude aj dobrý a prítomný otec. Tak dobre sme si dnes rozobrali bulvár, čo? 😉

bubuska
3. sep 2024

@anjelicek26 Nie je to úplne tak že rola matky a otca je úplne rovnocenná, stačí si len porovnať koľko deti žije len s matkou a koľko len s otcom.

autor
3. sep 2024

@mclissa prepáč, tiež som nemala na ružiach ustlané, tiež som na sebe makala a dokázala napriek nezdarom dosť a bez nikoho pomoci, no deti som si nekúpila ani neskôr nepredala.

To, že je pracovitý je jasné. Že musel na sebe tvrdo pracovať a stále to robí, je mi jasné tiež. Ja mu neberiem že je istotne disciplinovaný keďže to dotiahol takto ďaleko a peniaze sú jeho právom. Nič to nemení na veci, že sa zachoval amorálne a som z jeho života znechutená. O deti sa nestará, dokonca nechal dieťa naviazať sa na Irinu Shayk, aby potom dieťaťu spôsobil ďalšiu a ďalšiu traumu. Ako podľa teba nesie dieťa ak žilo najprv s Irinou do 3 rokov a potom zrazu Georgina? Úrčite mu to prospelo že? Nie je ti ľúto tých detí? Mne je z neho fyzicky zle.

bubuska
3. sep 2024

@mclissa No možno by sa čašníčka postarala veľmi dobre, ale samozrejme by nekŕmila dieťa zlatou lyžičkou. Na ten štandard od Ronalda nemá. A k surrogate, áno je to úžasne že dnes mame takúto možnosť pre neplodné pary. Avšak táto možnosť je nie je povolená pre single men v drvivej väčšine EU krajín. .. Prečo asi ? 😉

mclissa
3. sep 2024

Autorka to je zivot zial. Rodiny sa rozpadaju, aj tie chudobne, aj stredne aj bohate. Nemusis byt ani Georgina, ani Ronaldo ani ich deti aby sa rodina zopadla.

autor
3. sep 2024

@stanulienkat mýliš sa drahá, morálna dilema je problém nás všetkých ako spoločnosti. Nie že ma je do toho hovno. Zákony majú chrániť deti a že si môže single muž kúpiť dieťa na trhu je choré, choré s ešte raz choré. Že tu niektoré píšete že načo je matka dieťaťu je choré, choré a ešte raz choré. Pekne vidno ako je na tom spoločnosť, lebo hodnoty, morálka 0 bodov.

anjelicek26
3. sep 2024

@bubuska dnesny pracovny svet a vseobecne citenie "kto ma byt s dietatom" to tym otcom velmi neulahcuje. Verim, ze toto sa o par rokov zmeni a skutocne muzi o svoje deti viac zabojuju.

A autorka kolko zien ma aj dva tri vztahy, kym deti dospeju, tiez su amoralne, alebo im to proste nevyslo? Alebo ma zena po prvom stroskotanom vztahu radsej ostat uplne sama a nedat nikomu sancu, aby sa dieta nenaviazalo? Skus sa nad tym zamysliet, paradoxne "koluje" po internete story, ze sa s Irinou rozisiel "kvoli jeho matke" ano kvoli tomu, ze jeho matka mu povedala, ze je hnusna na jeho syna... ale tak internet znesie, clovek si vezme, co chce...

minenkak
3. sep 2024

@bubuska lebo je spoločnosť tak nadstavena a je roky rokúce vtlkane ľuďom do hláv ,že matka je pre dieťa dôležitejšia ako otec a chlap má byť ten čo zarába a chodí do práce

mclissa
3. sep 2024

@bubuska a ona nemusi byt odsudzovana, ze predala dieta? Nad nou sa nik nepozastavi? Zobrat 11 mil. a zit si dalej? Ako sa jedna matka moze vzdat dietata? 🤷‍♀️
Tak muzi by nemali byt diskriminovani aby si mohli dovolit rodinu, aj single, aj rodina gay. Tak isto sa postaraju o deti ako zeny.

minenkak
3. sep 2024
autor
3. sep 2024

@stanulienkat náš multiotec nechal deti matkám, ktoré sa o ne naplno starajú a on im zrejme platí. Že si zvolili jeho ženy taký spôsob života tiež nie je dobrý príklad deťom a raz im to tie deti nemusia odpustiť, ale aspoň si tie deti neodkúpil a nešlahol ich každé tri roky inej žene, babke a opatrovateľkám.

moonlight1210
3. sep 2024

Naplno? Ty im vidis do dvora, ze si si tym ista?

anjelicek26
3. sep 2024

Inak by ma zaujimalo, ci by si tu zenam, co im muzi pracuju v zahranici a su dva tri tyzdne do mesiaca prec ci jazdia na kamione tiez povedala do oci, ze si tie deti mohli odpustit, lebo ich slahnu zene ci babke a idu pracovat... ze... prakticky by ich tiez nemali mat, taky zivot si tie deti nezasluzia.

autor
3. sep 2024

@vkatush ten istý princíp s tým rozdielom, že matka po osvojení si bábätka zostava doma s ním minimálne rok a venuje sa mu osobne celý život. Zatiaľ čo muž si plní svoje finančné ciele a dieťa pohadzuje kadekomu. Vidíš tam veľký rozdiel? Ja áno.

thoughtfulweirdo
3. sep 2024

Bolo by lepšie, keby si tie ďalšie deti miesto vynosenia náhradnou matkou spravil štandardným spôsobom s nejakou náhodnou ženou, s ktorou by aj tak netvorili šťastný pár? To by bolo morálnejšie a vhodnejšie?

autor
3. sep 2024

@anjelicek26 tie ženy zostávajú s deťmi, venujú sa im a že sa s otcom ich detí dohodli na práci v zahraničí a prakticky oddelených životoch je kusisko rozdiel nemyslíš? Deti matku stále majú pri sebe.

autor
3. sep 2024

@thoughtfulweirdo bolo by lepšie si počkať na partnerku a mať deti s ňou.

bubuska
3. sep 2024

@mclissa Samozrejme je to nemorálne predať dieťa, neobhajujem ani ju práve naopak. Ale trošku som si doštudovala bulvár a vyzerá že aj Junior bude od náhradnej matky z Mexika 😉 Takže čašníčka bola možno len zásterka keďže tieto Ronaldove čachre s náhradnými matkami trošku dvíhajú emócie 🤭

autor
3. sep 2024

@minenkak 😳🙀 snáď nejdeme porovnávať ženy s mužov! Vidím koľko trpezlivosti má väčšina mužov vo výchove detí a môžme pokračovať. Tieto tkačenky gayov mi tu neposielaj. Ďakujem.

thoughtfulweirdo
3. sep 2024

Takže je morálnejšie, keď ľudia nemajúci šťastie na partnerov, majú deti v pokročilom veku? To je voči tým deťom fér? Hádam si nemusíme vysvetľovať, že v čase, keď si dal vynosiť deti, naozaj nemal vešteckú guľu, aby vedel, že onedlho si perspektívnu partnerku nájde.

mclissa
3. sep 2024

@bubuska bulvar toho popise. Len on vie pravdu. A nie neodsudzujem ho za to. Skor sa pozastavim nad matkami co rodia ako jablone a nedokazu detom poskytnut ani zakladne potreby, ako na single bohatym otcom ktoremu vynosila deti ina zena za peniaze. Ten im da aspon pekny zivot.

minenkak
3. sep 2024

Akých gayov,ja napríklad nemám toľko trpezlivosti ako môj muž a ani láskavosti v sebe, takže áno kľudne môžme porovnávať ženy a mužov,presne pekné na tebe vidno stereotypy,ktoré sú tlačené do hláv

mclissa
3. sep 2024

Autorka a tvoj manzel nepracuje? 100% casu venuje detom?

mclissa
3. sep 2024

@minenkak hej moj manzel je viacej trpezlivy so synom ako ja 🙈

vkatush
3. sep 2024

Takže tebe nevadí surrogate/náhradná matka, tebe vadí to, že nesedí doma s dieťaťom na max 20 cm minimálne prvý rok ako iné matky na materských.

Takže potom touto logikou sú "choré" matky, ktoré dajú dieťa do jaslí a idú do práce ?
Sú chorí rodičia, ktorí dávajú deti postrážiť starým rodičom alebo napr ochotnej susede či študentke?

A k tomu, že mužom to nejde tak ako matkám. Poznám mnoho žien (mnou počnúc) čo majú oooooveľa menej trpezlivosti ako ich partneri chlapi. Takže to, že ty máš doma a v okolí vadné kusy, čo sa nevedia postarať o dieťa bez dozoru ďalšej osoby s maternicou, je dosť zlý základ na posudzovanie.