Prečo Ronaldo zvolil náhradnú matku pre deti?
Možno najkrajší futbalista všetkých čias. Zdá sa byt pokorný, rozumný. Prečo podľa vás pristúpil na takýto krok? Pokiaľ viem, odmietol sa k tomu vyjadriť. Osobne si myslím, že buď niečo zažil, alebo má nejaké pokrivené zmýšľanie v tomto.
Ach dievca vies kolko je zien, ktore su tri roky sice pri dietati, ale su uplne otrasne matky :( A tych traum u psychologa psychiatra v cakarni by ti vedeli rozpravat ako dospele cele romany...
@lenkasarka môže nám to byť šuma fuk ak sa s tým nebude Ronaldo všade prezentovať a prestane nám predostierať jeho zvrátený spôsob života ako normálny v reality šou a všade.
A kto tebe kaze sa divat na to? Vsak ked ti to vadi tak ho nesleduj.
Radsej teda zaplat Plackovu aj ta ma reality show 🙈
Neviem prečo to hrotíte do extrému. Samozrejme že mnohí ( snáď väčšina ) mužov sa vie o svoje deti plnohodnotne postarať. Dobrý otec je mega dôležitý. Avšak nikto ma nepresvedčí že matka a otec sú úplne rovnocenní. Z biologického ani psychogickeho hľadiska nemôže otec nahradiť mamu. Dieťa bez mamy strašne trpí. To je fakt. Dieťa to bez otca nejako časom dá, bez mamy nie. Matka bola celé stáročia v strede pozornosti pre nejaký dôvod snáď. A áno sú muži ktorí su trpezlivejší a láskavejší ako ženy ale je ich menej. Pre matku je rola materstva prirodzená, pre mužov otcovská rola prichádza postupne.
Pridám ešte Robbie Williams, dve deti normálne s manželkou a tretie si nechali vynosiť, a čo? V Amerike je to služba za ktorú si zaplatíš. preco ta to trápi? Bez urážky ale ak máš syna ten si asi niečo také nebude môcť dovoliť 😉
@viestta mýliš sa. Dieťa potrebuje STÁLU rodinu. To si opomenula ☝️. Vôbec nie je jedno kto ho vychová a za akých okolností. Dieťa bytostne potrebuje poznať svoj pôvod, svoje korene, aby cítilo že niekam patrí, z niečoho vzišlo. Ak rozumieš zdravému vyvinu a vývoju detí, tak vieš, že sú potrebné obojstranné hlboké citivé väzby celoživotného trvania.
@anjelicek26 o tom že je veľa rozvodov nediskutujeme. Tie deti vedia svoj pôvod a zväčša zostávajú s matkou. Je to rozdiel.
@bubuska RW nie je neplodny, prvé dve deti ma so svojou ženou, neprečítala si poriadne čo som napisala
@anjelicek26 aký dnešný pracovný svet??? Veď keby muž chce byt doma s osvojeným dieťaťom tak zostane nie? To čo sú tá argumenty?
@mafiankamirka Dobre ale tu sa bavíme o tom, že slobodný muž mal dieťa cestou náhradnej matky. Prípad RW je iný lebo dieťa prišlo do úplnej rodiny kde bola mama a otec.
Pausalne vies, ze dietatu "pomoze" vediet svoj povod a neublizi mu matka, ktora ho tyra... ok... ja ti z vlastnej skusenosti poviem, ze taka matka je hotove trapenie, dnes s nou kontakt nemam a dala by som vsetko, keby otec od nej vtedy odisiel a zobral nas zo sebou.
A ak nechapes, ako sa zamestnavatelia pozeraju na muzov, co by ostali tri roky na rodicovskej dovolenke, tak nema zmysel dalej tymto smerom diskutovat...
@anjelicek26 To je ale extrémna skúsenosť matka tyranka a je mi to ľúto. Avšak autorka má pravdu že deti túžia poznať svojich bio rodičov, vždy ich adopcia poznačí a Ronaldo isiel do tohto riešenia svojej situácie bez ohľadu na svoje deti a iba s ohľadom na seba.
@bubuska nie, nie je ,nie každá matka hneď miluje to dieťa a musia si aj ženy zvykať a hold ženy to prehrali v tomto majú maternicu,niekto to dieťa musí vynosiť,inak vieš ,že aj mužom sa menia hormóny, keď sa narodí dieťa, takže príroda to zariadila,že deti majú dvoch rovnocenných rodičov
@bubuska to urcite, ze do toho isiel hlavne z ohladom na seba a myslim, ze si to rozhodnutie nejako neulahcoval... kazda zena v jeho zivote bude vzhladom na jeho karieru - celit natlaku medii uz od momentu, ked "zavetria", ze je tehotna... kazdy rozchod bude "skandal" pretriasany v novinach.... kazdy rozchod "rizikom", ze tymto prejdu aj jeho deti... ze bude platit miliony vyzivne, ak ich vobec uvidi...nastastie nakoniec stretol zenu, s ktorou chce zit a vychovavat deti, ale vtedy to nevedel, ze taka pre neho existuje... a deti velmi chcel... toto bola jeho cesta, legalna a mozna, nevidim dovod to nejako odsudzovat...
@anjelicek26 je mi veľmi ľúto čím ste si prešli, museli ste to mať veľmi ťažké. Úrčite nie sú všetky matky matkami v pravom zmysle slova.
Veľká väčšina matiek sa však nedá zameniť za nikoho. Dieťa matku potrebuje, aj nedokonalú dokonca. Extrém zlú matku pocíti do konca života a to práve preto, že matka je tak dôležitá v živote každého z nás a jej nútenú stratu (z dôvodu týrania a pod.) si nesie človek hlboko v duši.
A čím si musí žena prejsť ? Na ňu zamestnávateľ negáni že ostane 1-3 doma? Na jednej strane píšeš, ako sú pohlavia rovnocenné a na druhej šplechneš toto? Tak do ri.i kúpil si deti ako hračky, mal s nimi ostať doma keďže je matke rovnocenný no nie? Kde je teraz vaša rovnocennosť?
@minenkak Všetci vieme že existuje materský inštinkt. Ale otcovskom sa veľmi nehovorí, prečo asi? Keď sa dvaja rozídu, dieťa zväčša zostava pri matke, pripadne striedavka. A teda zase to nie je prípad Ronalda, tam je matka neprítomna od začiatku vzhľadom na otcove (Ronaldove) želanie.

@fido69 ty si dobrý de..nt. Vieš aké následky si nesú deti z detských domov vyrastajúce bez biologickej matky? Dokonca aj osvojené deti v dojčenskom veku riešia v hlave každý jeden blbý deň biologickú matku ( máme v rodine osvojené dieťa teraz už 40 ročného dospelého človeka). Zas si pojedol kašu múdrosti, prosím prečítaj si aspoň jej zloženie.