Prečo rozvedené a slobodné ženy ignorujú mužov?

29. jún 2020

Ahojte. Chcem sa opýtať hlavne žien ktoré sú rozvedene alebo slobodné ,že prečo ignorujú mužov. Pýtam sa len preto aby som vedel čo na sebe zmeniť pri komunikácii, zoznamovaní, písaní si s nimi. Ďakujem za odpovede.

iffushka
29. jún 2020

Ahoj, od určitého veku je už proste žena ostražitá a má svoje očakávania.... Alebo si iba chce oddýchnuť od opačného pohlavia..... Alebo je zranená a obava sa ísť do vzťahu.... Možností je veľa a nemusí to záležať od toho, či ty niečo zmeníš

andreablabla
29. jún 2020

Vies, ked presla u mna ta najhorsia kriza po rozchode, zacala som si uzivat to, ze som panou svojho casu. Robit veci, ktore ma bavia a nemusiet sa uz nikomu prisposobovat. A ked otvorim oci dosiroka a vidim, ako to v 'novodobych, modernych' vztahoch funguje...... Preco by som to sama sebe, preboha, robila.....? 🙂

tenerifka
29. jún 2020

Zena po 40-tke, s dobrou pracou, vlastnym domom, fin.zabezpecena, deti uz velke.....naco by si vesala na krk dalsieho chlapa? Aby sa k nej nastahoval, prepinal jej telku ako chce on, nervoval ju a ona mu za to varila a prala spodare? 🤣🤣🤣
Zena to berie inak ako.muz, v urcitom veku a po odzitych skusenostiach miluje svoj klud, poriadok, slobodu....ak si chce zasexovat, ma milion moznosti bez toho, aby si komplikovala zivot

timetotime
29. jún 2020

@iffushka tento oddych si uplne vystihla, tiez som mala take obdobie a vtedy aj keby neviem aky chlap prisiel tak by mi to bolo jedno, lebo som potrebovala byt sama so sebou, mat svoj klud, naucit sa mat rada samu seba

tripetta
29. jún 2020

Prečo sa toľko žien bráni životu bez partnera len preto, aby boli ako všetky ostatné a zapadli do stereotypnej tradičnej mašinérie? Nie je nič lepšie, ako voľný slobodný život.

daganov
29. jún 2020

@tripetta ako pre koho, vyskúšala som oboje, v žiadnom prípade som sa životu bez partnera nebránila, veď to nebolí, ale s partnerom mi je lepšie a trvá to už roky, ja by som nemenila. Každá sme iná

sissy27
29. jún 2020

Čo myslíš tým ignorovaním? Akože neodpíšu na správu typu “Ahojky, popíšeme? Čo robkáš?” od cudzieho chlapa?
Alebo že sa nehrnú do nového vzťahu?
Inak problém nebude, že ženy ignorujú chlapov, skôr si myslím, že ignorujú teba 🤷‍♀️ Prečo to tak je nemáme z čoho vyhodnotiť.

guliver19
29. jún 2020

@tripetta to moze napisat len zatrpknuta zena. Akokolvek sa nato pozerame zmyslom zivota je najst si v nom spolocnika, kracat zivotom s niekym. Toto neoklames!

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tenerifka
29. jún 2020

@guliver19 nemusi byt zmyslom zivota najst partnera a spolocne s nim kracat zivotom, toto plati v mladom veku, ked treba zalozit rodinu, vychovat deti. Ak sa vztah/manzelstvo skonci, vela zien vobec nema ambicie zacat si znova nieco podobne. Apropo, vacsina zien, co su rekordmanky v dlhovekosti su tie, co bud ovdoveli uz v mladom veku a nikdy viac sa nevydali, alebo take, co boli cely zivot slobodne.

daganov
29. jún 2020

@tenerifka ja si myslím, že je podstatné, aby žena bola so svojím rozhodnutím stotožnená a cítila sa šťastná. Ja som spočiatku bola sama veľmi spokojná a šťastná, užívala som si, že môžem rozhodovať sama o všetkom, disponovať absolútne s mojím voľným časom, no ako mesiaci išli, tak som zisťovala, že toto nebude pre mňa to pravé orechové, že sa vlastne len utešujem, ako mi je dobre, ale situáciu momentálne zmeniť neviem, fajn partner sa neobjaví lusknutím prstov. Naproti tomu mám známu, ktorá je takto spokojná a šťastná, viem, že o ňu niekoľko mužov usilovalo, ale ona nechcela. A čo sa týka tej dlhovekosti, no radšej do 65 v šťastnom vzťahu, ako do 85 osamelá, ale to je zase vec názoru.

tenerifka
29. jún 2020

@daganov ano, je to individualne. Ak ma zena deti, osamela nebude nikdy. Takisto moze mat priatela, mozu ist spolu na obed, do kina, na dovolenku. Ale spolocny zivot v jednej domacnosti by jej nevyhovoval. Ja poznam taketo pary a su uz niekolko rokov ok. Ak by som sa ocitla bez manzela, vyhovovalo by mi nieco take. S manzelom sme toho vela preskakali, aj dobre aj zle, sme spolu polovicu mojho zivota, a ak by som zostala sama, uz by som do dalsieho manzelstva nesla, ani do spolocneho byvania, nestalo by mi to za moj klud a slobodu.

hederamonstera
30. jún 2020

@tenerifka napodobne, po mojom manzelovi by som uz do manzelstva a spolocneho byvania nikdy nesla. Ja som z tych, ktora ho vyhana na pivo s kamosmi, nech mam svoj klud 😄

sunny8
30. jún 2020

Ignorujeme ich jednoducho preto lebo už si vyberáme ! Už si dávame pozor a stačí malá známka že niečo nie je v poriadku a je to bodka za možným vzťahom

h2
30. jún 2020

Tento príspevok ma úprimne prekvapil. Mám kamošky z tejto kategórie žien (jedna rozvedená a zopár slobodných), všetko ženy po 40-tke. Rozhodne by som netvrdila, že ignorujú mužov. Tá rozvedená chlapov doslova naháňa, normálne ju nespoznávam, čo sa jej to porobilo, každú chvíľu nový chlap a zúfalá snaha niekoho "uloviť". Ďalšia, slobodná, by veľmi chcela vzťah, aj majú o ňu muži záujem, ale má smolu na samé divné indivíduá. A ďalšie dve kamošky sú také typické staré dievky, nikoho nemajú, lebo sami sa nesnažia nikoho získať a (ach, nechcem byť hnusná, ale musím to napísať tak, ako to je), proste o nich muži záujem nemajú, nemajú žiadnych záujemcov. Takže ja vo svojom okolí nemám single ženu, ktorá by vytrvalo ignorovala zástupy mužov. Takže ak autora témy ženy ignorujú, chyba nebude v tých ženách.

anita6666
30. jún 2020

@tenerifka absolútne s tebou súhlasím. Tiež som sa o niečo pokúšala a stále má kde tu čosi v tom vzťahu "tlačilo", ako keď máš krásne topánky,ale pohodlie na opätkoch nula a otlaky k tomu. Síce sa s nich potesis,ale keď ich vyzujes,tak neskutočna úľava. Určite by som viac do vzťahu s chlapom nešla, nemienim platiť daň z ponúkaného šťastia ani omylom.

autor
30. jún 2020

Dobré ránko. Ako som si prečítal vaše názory tak som ostal prekvapený z vašich názorov. Že vešať si ďalšieho chlapa na krk. 😀 to znamená ako keby sa nerada delí o svoje šťastie o svoj čas. Chce mať všetko pre seba. Asi si prenajmem dohadzovačku. 😂Už som skúšal písať aj osloviť a stále to skončilo pohľadom a bodkou. Neviem. Ďakujem vám za rady. 😉👍

zaba21
30. jún 2020

Možno keby si napísal viac, tak ti aj poradíme.

hederamonstera
30. jún 2020

nuz, konecne si zeny uvedomuju, ze maju uz naozaj pravo rozhodovat sami o svojom zivote, nie byt niekoho sluzkou. Popripade uz zeny spoznavaju ako byt stastne so svojim ja, tak nepotrebuju k tomu niekoho druheho (myslim tym na pevno k sebe priputaneho). Toto je podla mna najvacsia vyhra v zivote, ci uz pre muza alebo zenu.
Ale preco by sa nechceli delit o stastie? Vsak sa s muzom podelia, len rozdiel je v tom, kedy budu ONY chciet a mat chut.
Ale neboj, stale je vacsina zien takych, ktore si zivot bez polovicky nevedia predstavit a povazuju to za svoju prioritu.

lenuliatko84
30. jún 2020

@andreablabla mna by zaujimalo ako to funguje v novodobych modernych vztahoch?

sofia1
30. jún 2020

Chcú mať večný kľud.

sunny8
30. jún 2020

Podľa tvojho písania ťažko povedať kde je problém tvoj prejav sa mi docela páči 😁 ak nepijes nie si tyran ani psychopat tak by malo byť všetko v poriadku 😁 na tú pravú sa oplatí počkať ;)

h2
30. jún 2020

@lenuliatko84 Aj mňa.

autor
30. jún 2020

Neviem čo chcete vedieť ale skúste sa spýtať. Odpoviem vám. Tyran som neni ale skôr moc dobrý. Čakať mám ale so kedy. Asi mám šťastie na tie nespravné.

h2
30. jún 2020

No, keď Ti máme poradiť, čo máš zmeniť pri komunikácii so ženami, tak by bolo dobré vedieť, ako tá Tvoja komunikácia s nimi približne vyzerá. Tak možno skús opísať nejakú situáciu, kde výsledkom Tvojej snahy bola ignorácia.

sissy27
30. jún 2020

Myslím, že keby si nám tu ukázal konkrétny pokus o konverzáciu s konkrétnou ženou, tak by sme ti veľmi rýchlo vedeli povedať, kde je problém 😉 väčšinou je to zlý výber objektu alebo zle zvolené slová, prípadne kombinácia oboch.
A nie že sa ženy nechcú deliť o šťastie, ale tie rozumnejšie si vyberajú s kým ho budú znásobovať. Ale sú aj také, ktoré berú čo príde len aby preboha niekoho mali, a kľudne si s ním spravia 2-3 deti, v tichosti mu odovzdajú rodičák, znesú pár faciek a prídu sa vyplakať na internet 🤷‍♀️

sunny8
30. jún 2020

No keď budeš presvedčený o Tom že priťahuješ len tie nesprávne tak len tie nesprávne ti budú chodiť - nech sa stane podľa tvojej viery 😁 tiež som si toto hovorila že mám v láske nešťastie že som ešte okrem ex manžela nemala iný poriadny vzťah a nevedela som kde bol problém. Našla som ho vyriešila som ho teraz som sama a spokojná a čakám na to čo príde 🙂 nebudem chodiť a hľadať lásku ako hovorí Rumi našim cieľom nie je hľadať lásku ale odstraňovať všetky bariéry ktoré sme si proti nej vytvorili ;)

betulinka1
30. jún 2020

Neviem odpovedat na co sa pytas. Kazda zena aj muz maju svoj pribeh a nieco za sebou. Iba oni vedia preco nechcu, ignoruju a vybrali si inu cestu. Ty chces mozno az velmi a to druha strana citi, a o to viac sa bude stranit. Raz som citala peknu vetu, ze ak ides tou spravnou cestou, tak veci idu lahko. Ked ta niekto ignoruje, tak to nie je tvoja cesta 😉.

sense
30. jún 2020

Pretoze uz zvycajne rozmyslaju inak a skorej bliks povestna kontrolka

0silvia0
30. jún 2020

Co to znamena, ze si moc dobry? A kolko mas romov? Co doterajsie vztahy?