Prečo rozvedené a slobodné ženy ignorujú mužov?
Ahojte. Chcem sa opýtať hlavne žien ktoré sú rozvedene alebo slobodné ,že prečo ignorujú mužov. Pýtam sa len preto aby som vedel čo na sebe zmeniť pri komunikácii, zoznamovaní, písaní si s nimi. Ďakujem za odpovede.
Napíšem za seba. Zažila som veľké sklamanie a bolesť a ak mám pravdu povedať, nechcem to už zažiť. Keď počujem od chlapa ako si nerozumie s manželkou, tak nám chuť mu jednu vraziť. Neviem, či chodia na nejaké školenia, kde ich učia túto "baliaci" frázu používať...
Mne je samej dobre (teda aspoň zatiaľ). Žijem si svoj slobodný život 😉
A podľa mňa netlač na pílu, tá pravá príde 😉
@0silvia0 to stale počúvam ze som moc dobrý. Preto ma aj podviedla lebo som jej pomáhal v kuchyni a mala cas na fb kde sa zoznámili.
to je blbost, asi si vyberas nevhodne typy. Moj muz vari odjakziva a sme spolu 20 rokov.
Nevyberaj len podla vzhladu, ale aj podla povahovych crt...
@tenerifka Slová mojej mamy 🙂 pár krát padla na hubu čo sa zaláskovala až jej srdce skamenelo. Keď má potrebu, má okolo seba záujemcov, ktorí len čakajú 😂 ale vzťah nie. Na čo. My už sme dospelí, robí si čo chce, chodí kam chce. Keď chce navarí, keď nechce nenavarí a nikto jej do toho nepindá. Kde a s kým bola a prečo nie je to a tamto spravené ...vyhovuje jej to tak 🙈
Vies co, nalada ta prejde ale uprimne malo vztahov vyzera tak aj doma ako na akciach. Nesud podla toho co vidis. Moj ex sa pred druhymi isiel potrhat ako ma obskakoval a ukazoval sa v nalepsom svetle. Akoze vsetci cudzi si mysleli, ze je uzasny. Ale ked bol doma, tak za 2,5 roka mi ani raz nepomohol upratat dom (jeden z mnoho prikladov). Posledny bombonik bol, ked mi padol tlak, bolo mi na odpadnutie, kolega ma doviezol z prace a moj ex myslis, ze po praci prisiel a postaral sa 😂😂. Isiel na ryby. Takze s tocenim hlavy a vracanim som sa postarala o moje 5 rocne dieta, uspala ho, pobalila mu veci a poslala na ryby ale navzdy. 🤪 neber iba to co vidis navonok.
@betulinka1 prepáč, ale musím sa rehotať 😂😂😂 ja mám tiež milión pikošiek. Napr.ja s dcérou v horúčkach a on šiel ku maminke (najesť sa😂)
Ako sa správaš ku ženám, keď ťa potom odbijú? Si vysporiadaný s predchádzajúcim vzťahom?
mozno skutocne velmi tlacis na pilu a je na tebe vidiet, ze za kazdu cenu niekoho chces. U mna sa potvrdilo to, co sa hovori, ze to pride, ked to vobec necakas, ked mas mysel zamestnanu niecim uplne inym. A to ze si prilis dobry, ze to je prekazkou, je nezmysel. Moj partner tiez nema problem navarit, alebo cokolvek v domacnosti urobit. Ved ked sa zoznamujes, tak to nemas napisane na cele. A najst k sebe cloveka, s ktorym mas vacsinu nazorov rovnakych, s ktorym ti je fajn, zase nie je take jednoduche, daj tomu cas. A inak ja aj trocha chapem zeny, ktore maju zlu skusenost, ze sa do dalsieho vztahu nehrnu, aj tie, ktore toho muza potrebuju len na sex, obcas na vylet, kino, ze nemaju potrebu s nim byt denne.Alebo zeny, ktore nestoja o rodinu deti, ale naplna ich robit karieru. Ale stale je dost tych, ktore su stastne s partnerom, neboj sa, co ma prist, pride.
@petruska19 urcite bol hladnucky a urcite ho bolela hlavicka. 🤪 Najprv sa ma zachranit zachranca aby vydrzal, drzal sa zakladneho pravidla prezitia. 🤣 urcite im ale krivdime a sme ex mrchy, co boli lenive, mali bordel, nekomunikovali a vlastne oni pd nas museli odist. Dakujem kazden, ktora si mojho ex najde aby sa mi uz prestal ozyvat. Ahoj ako sa mas? WTF no tebe to budem pisat...
Ja mám takú kolegyňu... rozvedená, dlhodobo sama. Tak extrémne zatrpknutá žena, že až. Má pocit, že každý muž je pod jej úroveň, niečo menejcenné, niečo, čím by si len otravovala život. A ako tu čítam, nie je jediná. Vidina krásneho slobodného života je iba do času, na chvíľu, ale určite to nie je nič príjemné, byť stále sama. Ok, kamarátky sú fajn. Ale každý potrebuje z času na čas objatie od partnera, pohladenie, alebo len mať s kým ísť na výlet, stráviť čas a podobne. Samozrejme, dá sa určitý čas fungovať aj bez partnera, je to niekedy veľmi dobré až žiadúce, ale 10 či viac rokov určite nie.
@petkaaa dobre si to napisala. Len nejde iba o objatie. Proste byt pri sebe, robit si male velke radosti. Podla mna je pre zenu prirodzene starat sa o partnera, ked pride z prace navarit, udrzovat take domace teplo domova. Ale proste, ked ten chlap nedava spatnu vazbu a iba je a zena ma byt rada iba za jeho pritomnost je to malo.
@betulinka1 aj ty si mrcha? Tiež si ho neľutovala ako mamička? No selé zle s nami😂😂😂😂
Ahoj ja som napríklad po 4 ročnom vzťahu sa rok a pol spamätávala prešla som si po rozchode veľkým trápením, nechcela som žiadneho muža vidieť. Dôvod bol taky ze stále som milovala môjho ex a potom som sa bála aj ďalšieho sklamania.
@petkaaa za tých 5-10 a viac rokov ti to príde tak prirodzene,ako ráno vstať a umyť si zuby....nad chlapom by si ozaj nerozmýšľala,to mi môžeš veriť....to,čo popisujes ty, to objatie a pod., je stav krátko po rozchode,kedy si to ešte uvedomujes a môže ti to chýbať,ale rokmi určite nie (aj ked ludia sme rôzni,myslím,že väčšina by so mnou súhlasila)
Lebo rozvedene velmi dobre vedia, co nechcu. Chlap musi splnat urcite kriteria, aby sa mohol zaradit medzi potencialnych partnerov. A radsej sama ako sa trapit s nejakym chrenom.
@petruska19 urcite som. Lebo vsetky jeho ex boli. Len clovek si uvedomi niektore veci az ked padnu ruzove okuliare 🙈. Skor ci neskor padnu. Pricom podla mna ako bezne zeny nic take velke nepotrebujeme, len toho partnera co tu bude stat ako chlap vedla nas. Bude nasou oporou, kamaratom, vie sa s nami zasmiat, chytit nas za ruku, pritulit sa. Nie som nejaka feministka, takze ja preferujem domacu rodinnu pohodu ale proste pri niektorych chlapoch sa to neda. V poslednej dobe co vidim, ze v tych partnerstvach sa hra hra kto z koho.
tak ked ta podviedla preto, ze mala cas na fb, predpokladam, ze tvoja partnerka mala tak 25 rokov a ty tiez nie si daleko od nej. Odporucam ti pockat, alebo hladaj si starsie. Starsia oceni pomoc v kuchyni ak to nie je typu, ze kym ju zbalim a potom sa nechas obskakovat. Uvedom si, ze chlapi okolo 50 rokov zacinaju hladat zeny, ktore ich dochovaju a postaraju sa o nich. A zas zeny v takomto veku nemaju dovod robit otroka chlapovi, z ktoreho prepac za uprimnost nic nemaju, iba sa zoderu.
Staršie baby už vedia čo chcú a čo nie a keď zostanú dlhšie samy môže sa stať že sa im už nebude chcieť prispôsobovať lebo to je vo vzťahu základ. Tiež môžu byť krátko po rozchode a ešte sa boja znova sa otvoriť keď vedia ako to bolí.. ale tiež sa môžeš strašne obliekať, mať škaredú bradu, morbídny alebo príliš sarkastický humor,.. 🙈 ja som napríklad bola dlho sama a začalo mi chýbať objatie a tak, tak som aktívne hľadala.. jeden chlap nemal sito (povedal čo mu napadlo) a zjedol mi celý zemiak z taniera keď som ho ponúkla nech ochutná.. mal šťastie lebo bol vtipný a má krásne oči a vie robiť pekné deti (2 nevlastné to tretie spoločné 🙈) takže už sme 4 roky spolu z toho 2 ako manželia 😂 ale ten zemiak mu stále vykrikujem 🙈😂 a poviem ti nemenila by som, lebo aj keď sa posekáme, keď ma objíme som šťastná a hlavne stále zamilovaná 😊 úprimne však neviem, ak by ma nechal určite by som nešla hneď do vztahu. Spamätať sa chvíľku trvá a aj by som si chcela oddýchnuť a byť sama so sebou
Som sa dobre zasmiala, keď si písal, že sa nerada delí o svoje šťastie a o svoj čas ... Sorry, ale keď je žena dajme tomu na 100 % šťastnà, prečo sa mà deliť? Prečo mà deliť tie percentà šťastia? Lebo si to myslí jej okolie, či nàpadník???
@pavucikvet vtedy mala 29 a ja som mal 33. Spolu dieta sme maly 3 ročné.
mozno sa boja tvojej gramatiky, aj ja by som sa bala.
@betulinka1 píšeš, o mne? Presne toto aj ja hovorím. A exovi som povedala, či mu nie je divné že mu potom ešte 3vztahy stroskotali a či náhodou nebude niekde v ňom chýba, a ak mi povedal že som j.....a. on chudák na takéto mrchy vždy natrafil.🤔
Mozno necitia k muzovi to co.k prvemu. Ja si tiez neviem predtsavit zit s nejakym inym muzom. Alebo nestretla toho praveho a nie je zalubena
A urcite by som uzneuprednostnila chlapa pred sebou. Svojimi zaujmami a kludom. To mi za to ziadnynestoji. Zatial
Neber to osobne aj moj ex tvrdil, ze je velmi dobry, az moc dobry a ze ho zeny len vyuzivaju. Pravda bola, ze to bol lakomec a manipulator. Kazdopadne, ak to skonci skor ako zacne, niekde je problem. Bud nespravny vyber alebo je na tebe nieco, co im vadi (nie, dobry muz zenam nevadi, ak si myslis, ze je to preto, ze si velmi dobry. Ale beriem, casto je to vyhovorka "ty si na mna pridobry", "zasluzis si lepsiu". V preklade to znamena, ze chemia nezafungovala). Co to vsak je musis zistit sam resp. popisat viac...
No je to pravda. Vacsia cast domacnosti je na zene.chodi do prace, stara sa o deti muza a muz je kolkokrat jesitny, urazeny, kritizuje.
A etse jedna vec: "Preto ma aj podviedla lebo som jej pomáhal v kuchyni..." Tvoja zena mala svoju samostatnu kuchynu, ktora nepatrila aj tebe, nejedol si tam, nenaspinil, nejedlo tam vase dieta... ked is "jej pomahal v kuchyni"?
@petruska19 hej ale to iste mozeme povedat aj o nas 😂😂😂😂

Si myslím ze keď majú okolo seba s rovnakým štýlom života tak to nevnímajú tak ako keď okolo seba majú ľudí ktorý majú vzťah a ked ste spolu vonku na akciách vidíte ich ako si pomáhajú a ja som sám tak ma hneď aj nálada prejde.