Prečo rozvedené a slobodné ženy ignorujú mužov?
Ahojte. Chcem sa opýtať hlavne žien ktoré sú rozvedene alebo slobodné ,že prečo ignorujú mužov. Pýtam sa len preto aby som vedel čo na sebe zmeniť pri komunikácii, zoznamovaní, písaní si s nimi. Ďakujem za odpovede.
A to dieťa kam zmizlo? Už ho nemáte?
@jankapepe máme. Teraz ma 7 rokov a striedava starostlivosť.
A lovíš vo svojich vodách? Netreba sa nadceňovať ani podceňovať
Ak loviš vo vysšej kategorii možeš dostat časom komplex menejcennosti, ze ta nikto nechce pritom nemusis byt skaredy, ale su zeny, co na rande elektrickou nepojdu, vselijake missky modelky asi riaditelky banky tiež
Takže niekde na svojom leveli si hladaj baby trebars vyzorom, povahou, zivotnym stylom, financnym zazemim
Su ženy co letia na zlych chlapcov ty si ten " dobry"
Mna tiež zvyklo 100 mužov osloviť ale nejak ma nikto nezaujal.Zas taky čo ma zaujal toho som si ja netrufla... Ja mam zvlaštny vkus, mne sa z 1000 mužov možno páči jeden
Zas muzi maju tu vyhodu, ze zeny maju nizke naroky a skaredeho leniveho lakomehi0 si vždy najdu, len aby boli pod čepcom takže vždy možeš byť viťaz
Ja slobodneho chlapa ani nepoznam, jedine že z vlastnej vóle ostal sám.
Tazko povedat. Ja poznam plno zien po 35 ktore zufalo niekoho hladaju. Ale zas viem, a to aj z vlastnej skusenosti, ze takato zena sice velmi chce chlapa rodinu vztah atd, ale nevezme za kazdu cenu hocico.
A teda co mne vobec nevadilo na chlapovi ked som mala 25 tak ako 35 rocna by som o takeho ani nezavadila. Take zeny si uz ozaj vyberaju chlapa a velakrat som sa stretla s nazorom ze uz su zvyknute na svoje pohodlie a musel by to byt ozaj taky chlap presne podla predstav.
Pre mna zacne blikat kontrolka uz ked si napisal ze ty si dobry.. ked mi niekto taketo nieco o sebe tvrdil nakoniec sa z neho vyklul blbec, klamar, manipulator co ma citovo vydieral, psychopat co ma chcel zabit alebo uplne nudny chren.
On je ten dobrucky a vsetky zeny su spiny co ho len vyuzili a nevazili si to atd. To radsej pred zenami nehovor, nech sama zisti podla cinov aky si. Inak zene nepomahas v kuchyni kedze nemas 5 rokov ale normalne spolu zijete a robite v domacnosti co treba ci v kuchyni ci s detmi starate sa dvaja a potom spolu oddychujete... najlepsie co mozes urobit ze budes nie dobrucky ale uplne normalny, vyrovnany stastny clovek, mat nejake hobby a zit si svoj zivot spokojne. To podla mna pritahuje vela zien. Taky normalny v pohode vyrovnany chlap co sa stara oseba a o to aby sa mal dobre a aby sa dobre citili ludia s nim...
A este nerozpravaj o svojej byvalej a uz vobec nie nepekne to uz je davno prec a ziadnu normalnu zenu to nepritahuje..
Alfa omega prvého dojmu je vzhľad... Ak ti príroda nenadelila "do tváre", tak zapracuj na postave.. zdravá strava, silový tréning... Potom sebarozvoj, začni čítať, rozmýšľať nad sebou a vesmírom... Sebavedomé vystupovanie, inteligencia, empatia.. a keď získaš ženu svojho života nezabúdaj, že vzťah treba budovať celý život...aby ťa nenechala ďalšia
Ja som mala spolužiaka outsidera, na kt.kto sa pozrel hneď nadaval.Bol terčom ohováraní ani neviem prečo.Takže nič moc.Hraval v garáži s nejakou kapelou metalistické pesničky. Počula som ich zopár.No a on sa vydal touto cestou a bola som na jeho koncerte, kde v prvej rade tie blonďate manekynky naňho hadzali zaĺubene pohlady tak sa z nemilovaneho a škaredeho káčatka stala hviezda...
Takže takyto holywodsky dojak ti davam k dobru, že všetko sa móže otočiť😄😄
@goodidea no vzhľad ako pre koho. Ak je krásny ako Ivan a sprostý jak poleno, tak to nie je výhra. Možno pre nejaké násťročné...
@petruska19 keď si prečítaš príspevok ešte raz ( alebo celý a nie prvú polovicu ) tak uvidíš, že prvá méta je vzhľad hneď druhá keď si žena pusti chlapa bližšie sú osobné kvality .. inteligencia, empatia, všeobecný rozhľad ..manuálna zručnosť a pod
@goodidea čítala som aj druhú časť...s tou som súhlasila, preto ju nekomentujem. Ale napr.pre mňa nie je vzhľad dôležitý, ale to ako sa od prvého momentu s daným človekom cítim...
@anita6666 tak ja neviem, už nemám ani 30. ani 40. a mne nepríde prirodzené byť sama, mne príde prirodzené to, že sme spolu. Ale keď sa tak nad tým zamýšľam, tak to môže byť partnerom, že človek aj keď je vo vzťahu, tak chce byť sám a teší sa, že ten druhý vypadne napr. na ryby alebo na chatu s kamošmi. Ak je žena šťastná vo vzťahu, tak to nepociťuje. A určite to bude aj povahou, temperamentom atď. ale vekom asi nie.
'Som prilis dobry' v mojom preklade:
Mozno si totalne nesebakriticky, alebo mas do neba siahajuce ego... inak taketo vety ludia o sebe malokedy vypustaju
'Si pre mna prilis dobry' moze byt len pekne zaobaleny skutocny dovod, aby ti neublizila, lebo:
- si nudny, nezaujimavy
- nefunguje chemia
- si totalny trulko, len to nevidis
@perdulka7 na tvoje blbé pripomienky nie som zvedavý. Každá to pochopila len ty nie. Blee
A sme doma... Pre toto ta nik nechce lebo sa nevies spravat...
Autor a sme doma "na tvoje blbé pripomienky nie som zvedavý. Každá to pochopila len ty nie. Blee" A uz aj vieme preco... 😀
Mne sa už stalo, že som odmietla muža, lebo bol príliš pekny.A moja znama čo vyzerá ako Barbie ( krasavica nie plastikova figurina) povedala, žeby s krasavcom nedokazala chodiť
Takže aj prekrasni ludia móžu mať paradoxne ťažkosti pri baleni, že vystrašia opačnu stranu.
To neni tvoj prípad autor?
no už vlastne ani nie je čo písať, ale začínam tie slobodné a rozvedené, ktoré ťa poznajú, chápať
@daganov 😂😂😂😂😂👍🏻
Tak ta pasaz bol som moc dobry a podviedla ma lebo somnpomahal v kuchyni. Pride mi to ako rozmyslanie a vyjadrovanie 10 rocneho.chlapca
Nuz ako to citam a po osobnej skusenosti od takych "dobrakov"... vzdy blika kontrolka. Su to najvacsi psychpopati, sociopati...ruky prec od nich. To, ze ta podviedla, vobec nema nic spolocne s tym, ze si jej pomahal v kuchyni. Tam bol problem uplne inde, len to ty si nechces prispustit....uprimne, pre zenu je taky chlap totalna nuda. A dalsie negativnu je u teba to, ze mas dieta. To fakt si myslis, ze normalna slobodna baba co ma usporiadany zivot si zavesy na krk chlapa so zavazkom?? Akoze snivaj dalej!
@perdulka7 oni su vsetci rovnaki. Chudacikovci. Ako sa obetujju a zeny to.neocenia. len tie milenky
@guliver19 to nie je o zatrpknutosti,ale vyspelosti. Ked som bola mlada standa,myslela som si,ze zmysel zivota je mat chlapa. Hanbila som sa ostat sama,tak sup hned do ineho vztahu. Cim som starsia vidim,ze vsetko je to len flaska. Clovek nie je stavany na zivot s jednym clovekom,oberame sa o energie,vsade naokolo na nas tlacia ako ma vyzerat tradicna usporiadana rodina. Na to,aby si bola stastna vo vztahu potrebujes obrovsku davku naivity. Nevravim,ze je dvom lepsie,ale malokedy sa spoja dvaja,ktori k sebe naozaj pasuju. Aj po rozchode kazdh potrrbuje urcity cas bez partnera. Vyzreti ludia vydrzia sami a zavisli si casto jlafaju partnera este pocas vztahu. Cele je to komplikovane
A tu je ten problem. My zeny nepotrebujeme ufnukanca,ktory sa len lutuje,aky je on dobry a nema stastie na zeny. My hladame zdravo sebavedomehi chlapa. Nevnucuj sa, maj humor v sebe a ziadne lutostive kecy. To si nechaj na neskor,ked sa budete dobre poznat. Zenu by si mal ocarit prirodzenym humorom

Ženy vo všeobecnosti ignorujú mužov, ktorí im pripadajú "pod ich úroveň".
Ono to má aj určité prirodzené evolučne podmienené rácio, aby ich potomkovia mali dobrú genetickú výbavu a podmienky na rast. K tomu už bolo popísané mnoho a teraz sa mi o tom nechce veľa vypisovať.
Len tak všeobecne - ak ťa ignorujú už pri prvom kontakte (resp. pokuse oň), treba zapracovať na vzhľade (tzv. "krasaveček"), ak po prvom rande alebo dlhšom telefonáte či písaní, tak je to horšie, asi máš ťažkú povahu a nedá sa vyjsť.
A ešte posledná poznámka: ak ťa odignorovalo 5 žien, mohla byť chyba v nich. Ak 50, tak určite v tebe 😉
No to som ti teda poradil...