icon

Prečo ste sa prvý krát zastavili na modrom koníkovi?

adoracion
3. jan 2009

kedy ako a preco ste sa prvykrat zastavili na modrom konikovi?

dudri
3. jan 2009

Wladka, mas IP

matidami
4. jan 2009

ja som tiež hladala niečo o tehotenstve, v tehu a našlo mi modrý koník 😉 a som rada 🙂

bibula
4. jan 2009

cez googla- v tehu 🙂

claudinka
4. jan 2009

spoluziak mi ju poradil, ze vie, ze sem chodia mlade mamicky 😀

lienockaa
4. jan 2009

cez moju sesterku..ona sem chodila, ked bola tehulka a ked sa narodili drobci, boli sme u nich a ukazovala mi albumy, co tu maju..a o par mesiacov som navstivila MK aj ja prvykrat, bola som asi v 4tt..🙂

jaduska
4. jan 2009

ja som sa o koníkovi dozvedela od sestry 🙂

murcko
4. jan 2009

Ja som sa o Vas dozvedela od kamosky a zatial este len zistujem ako to tu chodi, vlastne celkovo aj s PC zacinam teraz

junovka
4. jan 2009

mna to vygoooglilo tu, ked som bola druhykrat tehu, nakolko som mala vtedy zdrav.problemy,a hladala som nieco, alebo niekoho s podobnym problemom, tak ma hodilo tu, zistila som potom, ze su tu aj zienky rovnakeho terminu porodu, kedy som mala aj ja, tak som tu zostala 🙂 😉

bubadlo27
4. jan 2009

tak mne o pejovi povedal manzel pri surfovani netom, este ked som bola prvy krat tehu 😉
podla neho osudova chyba 😀 😀 😀 😀 , ale aspon sa na neho mozem vyhovarat 😀 😀 😀

kotenko
4. jan 2009

ja som sa o konikovi dozvedela cez mojasvadba.sk a tu som i vygooglila, ani neviem ako 😵
a som teraz zavislackou, nebolo by dna, kedy som tu nebola aspon prihlasena, dokonca aj pocas dovolenky som musela ist na skok na internet a pozriet si "svoje temy", ktore navstevujem pravidelne...

3558
4. jan 2009

ja som si dala do googlu nieco ohladom nejakej choroby a sup ho sem. 😉

bodka13
4. jan 2009

hladala som info o antikoncepcii,resp. o Mirene a hijóó na koníka 😀

capy
4. jan 2009

ja od kamosky. a som velmi rada,len moj mangel moc nie 😅 😅 😅

dioliana1
5. jan 2009

cez sestru..ale neprezradim ktora to je 😀

petusaaa
5. jan 2009

ja som sa sem dostala vdaka mojej byvalej spoluziacke, ktora mi o mk povedala 😉 a bolo to este ked som bola snz. to bolo daaaaaavno 😀

bzuco
5. jan 2009

ja tiež cez mojasvadba.sk 😉

lasenka
5. jan 2009

ja som sa sem dostala cez Lady.sk 😉

andrea.m
5. jan 2009

ja cez mamaaja. jedna baba tam dala link na svoj album na MK a tak som zakotvila tu 🙂

tatiana82
5. jan 2009

ja som hladala na google info o jednom lieku a hned mi vyhodilo mk a celu diskusiu...

matast3
5. jan 2009

Ja som sa o tomto dozvedela od sestry. Som tu skoro každý deň. Aj keď mám len 4 príspevky, ale už som tu našla veľmi dôležité informácie a veľmi milé žienky. Pá

monkap
5. jan 2009

ako vacsina .... v tehu ked som nieco hladala cez google ...

wanda007
5. jan 2009

dcerka velmi velmi plakavala, tak sme skusali to i ono. uz som zacala verit aj na urieknutie, tak som jednu noc googlila cistec - Očianka Rostkovova. a citala som temu asi 3 hodiny. cistec ani uhliky nepomohli, ale nasla som tu ine uzitocne informacie, za ktore vam, dievcata, velmi dakujem.

eva770
5. jan 2009

ahojte.ja som sa zaregistrovala len včera.hladala som dake info o bolestiach bruška.

tamuska2007
5. jan 2009

Ahojte. Ja som sa dozvedela o MK od svagrinej. A je to super stránka. 🙂 . A toto je moja prvá odpoved.

adulik23
5. jan 2009

ked som mala pred svadbou, tak mi kolega! poradil mojasvadba a odtial som sa dostala aj sem. 😎

janette4
5. jan 2009

mne o koníkovi povedala kamoška, s ktorou som si písala na inej stránke.a som rada, lebo som tu našla strašne veľa zaujímavých informácií. 🙂

vinka
5. jan 2009

Tak ja som o MK čítala na inom diskusnom fore.Nejaká mamina chodila tam aj tu.Tak som si to naklikala a som iba tu. 😀 😀 Ale už teraz patrím medzi tie závislačky. 😀 😀 Ale dozvedela som sa tu vela zaujímavých vecí.A spoznala som tu super kamarátky z môjho regionu.Ktoré by som inak asi nespoznala.čo by bola velká škoda.Však Danciacik. 😀 😀

zuzla2
5. jan 2009

ja som zacinala na mojasvadba...a postune presla na konika a aj na strechu 😅

bianca
5. jan 2009

hoj ja som zacala svoju zavislacku karieru na mojasvadba a po svadbe som sa prestahovala na konika.Na streche som bola iba par krat ale dojde i na to

lejla239
6. jan 2009

...hladala som nieco cez google a dostala som sa na tuto stranku, hned ma to zaujalo, zaujimave diskusie, krasne albumy babatiek...proste super... 🙂