Predavačka ma vyhodila z obchodu
Dobrý podvečer. Dnes sa mi stalo to, že predavačka ma vyhodila z obchodu kvôli tomu, že som so sebou mala môjho malého psa. Bol v taške a v košíku, takže nikoho by neohrozoval. Lenže ona si trvala na svojom a nechcela ma pustiť. Vraj hygiena a bla bla. Bez psa môžem, ale so psom nie. Pozerám si zákony a nikde neviem nájsť, že ísť do obchodu so psom je protizákonné. Máte podobnú skúsenosť? Ako ste sa zachovali?
@elizabet173 predstav si,ze su taki drbnuti ludia. My sme tiez videli ,dokonca v tej detskej stolicke. 🙈🙈
@petulda333 našťastie som to ešte nevidela, odišla by som a to psov milujem zo všetkých zvierat najviac
@petulda333 tu sa trochu zamiešam. Ako vieš, že nebolo choré? To ci je oslabené po ťažkej chorobe, alebo malo nohu v sadre 2 mesiace, po operácii, či má problém s klbami - to mu na čele nepíše.
🙏 prestanme súdiť ľudí okolo nás ktorých vôbec nepoznáme, starajme sa radšej o seba....
A aj keby, ako to nám ostatným ublíži, keď niekto vozí 8r dieta vo vozíku? Je to naša vec?
@elizabet173 ja som videla už aj v detskom kočiari 😀
@stanulienkat boooze sa nepototo😁.
@petulda333 mam namysli v tom sedaku na vozíku (samozrejme nie dnu, kam patrí tovar)
@simona20201309 pretoze tam boli den predtym aj potom a behalo veselo po obchode. Navyse boli s nim obaja rodicia,cize ak by mu aj nieco bolo,mohlo ostat v aute. A ako ublizi? Neublizi,zaspini vozik a je to nehygienicke. Proste sa to nesmie
@elizabet173 bud rada 😀 ja milujem zvierata ale niektore veci su cez
@simona20201309 ale ja pisem vnutornej casti vozika,nie o sedadle kam dieta patri. Vyssie som dala fotku o com pisem
@simona20201309 takto sedel vo voziku
Uz roky rokuce plati, ze pes do potravin nesmie. Mozes s nim ist do obchodov typu bauhaus, hornbach atd. Ale nie do potravin. Rovnako ako nesmies so psom na ihriska. Ziadne, vratane tych neoplotenych ci arealov skoly. Do arealu skoly mozes ist max na vynimku od riaditela ak by si sla robit nejake vystupenie, ci prednasku, prip.terapie so psom. Inak mas vstup rovnako zakazany a dokonca to je aj v zakone. Nie som si ista, ci uz nie je zakaz aj do restauracii🤔 kazdopadne na prevadzkach by to malo byt riadne oznacene znackou so zakazom vstupu. Som psickar a veru sa nehrniem so psom do tychto miest. Na co prilievat olej do ohna? Viac ma dokaze nahnevat ak je zakaz napriklad do nejakej zahrady alebo do hradneho arealu! Hlavne ze cesi s tym problem nemaju, ale u nas skoro vsade😒. Napriklad ma vyhodili na devine. Dokonca aj ked som slubila ze pes bude v ruksaku a nevyberiem ho po cely cas. Nemohla som vstupit.🤦
@petulda333 a keď už sem dávaš to dieťa v kočíku po druhýkrát, všimla si si aspoň, že na ňom nie je to sedadlo pre neho?? Mamicka zjavne nemala na vyber a chúďa dieťa úplne grogy ešte k tomu zaspalo. Každá matka vie, že unavene dieťa vie pekne revat na cely obchod.
@orangiiina ak je dieťa úplne grogy, nevyberiem sa s ním predsa na nákup, ale domov do postele....
@orangiiina tato fotka je stiahnuta z netu,aby som.ukazala kde to dieta sedelo. Na nasich kosikoch boli sedadla
@panelacikova asi tak
@panelacikova sú deti, ktoré vypne ani človek netuší ako. Kolkokrat som si myslela, že moje dá v pohode ešte hodinu niekde a niesla som ho domov spiaceho na rukách. Ja neviem, vy dve máte deti??
Toto sú dobre hlúposti, ktoré riešite. Vy musíte byt strašne “kludne povahy”.
@orangiiina mam 2 deti,sedeli bud v kociku alebo na sedadle v tom voziku,nikdy nie dnu medzi tovarom
@petulda333 prepáč. Zabudla som, že toto fórum je plne dokonalých matiek a detí 👍 zvyšuješ priemer
@orangiiina áno, mám. bola síce až príliš živá, ale ani okolo bývajúce susedky s pokojnými a večne spiacimi deťmi sa nikdy nevybrali na nákup s deťmi, ktoré boli unavené. nehovoriac o tom, že dieťa má predsa kočiar, vajíčko apod.... prečo má sedieť práve vo vozíku? ale toto bude riešiť len taká matka, ako si ty, ktorá robí to isté 🙂
@orangiiina no a len sa nepokaď. ja vôbec nie som dokonalá matka. moje dieťa grcalo do 1,5 roka svojho života a ja som z toho bola na prášky, pretože iné deti papkali a spali, moja zvracala a revala.... tak či onak, ani ja a ani mamičky pokojne papkajúcich a spiacich detičiek - ktoré ja poznám - nepoložia svoje dieťa do vozíka tak, ako je na fotografii... miešaš tu jablká s hruškami. ak ti došli argumenty, radšej sa odmlč 🙂
@orangiiina vobec niesom dokonala,ale viem co sa patri. Viem sa na situaciu pozriet aj z druhej strany
@orangiiina a ja vzdy zabudam,ze tu ked dojdu argumenty,tak pride utok o dokonalosti alebo zavist. Bozeeee 🙈
@markus1 ja som neznasala ked pohodili mrazeny tovar niekam. Zvlast ryby vakuovo balene. Hodia do kosika,obehnu cely obchod a potom vylozia a my platili.
@dzt Aká si vtipná....máš pocit, že nechodím medzi ľudí? S ľuďmi pracujem a je to na slučku, ak si predstavím, že len štvrtina je takých, ako ty....
Precitala som si ešte raz príspevok. Autorka neuvádza že bola v potravinách - píše v obchode to môže byt obchod s handrami aj s kozmetikou… to len na margo tých deti v kosoch.
@zeldia ja za seba poviem,ze pes nepatri do ziadnej predajne. Ani do restiky,pokial sa nejedna o vodiaceho psa
Ale no idete riešiť dieťa v košíku v "prepravnom priestore"...och hygieničky ste všetky....a vy si myslíte že akože tie sklady kde sa napríklad skladujú balenia PET fliaš dezinfikujú. Nieeee nieee ale tie rovno hodíte do košíka, či (akože trikrát zmoknute, pol roka na nich prašene niekde v sklade prevažane po celej republik)? Alebo to vrecko zemiakov vytiahli predsa zo zeme, ruku na srdce dáte si to do sáčku či rovno v sietke do košíka. A keď skúšate boty/šľapky v Lidli či v Tescu dáte to do sáčku či hodíte do košíka? Akože netvárte sa že tie košíky sú dezinfikovane alebo čo... množstvo baktérií sa rovná asi tomu čo nájdete v smetnom koši plus niečo navyše a to bez ohľadu či tam sedel pes alebo dieťa....a áno v každom obchode po záverečnej si pobehaju hlodavce pokukať čo je v akcií. A nie slečna pes do potravín nepatrí, obzvlášť tie malé pár kg čo majú na hony opiškane zadné nôžky že smrdkaju ešte za roh ;)
@petulda333 v pohode ja len že sa tu automaticky berie že to boli potraviny. Ja vo všeobecnosti neznášam majiteľov psov ktorí žijú v panelaku (myslím tých majiteľov nie psov).
@tatiana321123 och nemusela si to takto podrobne vysvetliť až mi blbo od žalúdka prišlo🙂

Milujem svojho psa. Dokonca ho mám radšej než väčšinu ľudí, ktorých poznám. Je spoločenský a veselý ale teda v potravinách nikdy za celých 12 rokov svojho života ešte nebol. Neviem čo by tam robil 🤦♀️ ale skúsim sa ho spýtať, keďže na to nie je zákon či nechce kuknúť 😂😂 - žartujem samozrejme. Zviera v potravinách nemá čo robiť, ani v inom obchode okrem obchodu pre zvieratá. Keď si predstavím, že si idem kúpiť oblečenie a na ňom chlpy, no paráda 🤦♀️🤦♀️